ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Tι γίνεται σ' αυτή τη περίπτωση? Απ' ότι φαίνεται, δεν μπορεί να επισκευαστεί το ίδιο. Πάω για αλλαγή? Και που? Όπου να 'ναι? Η ποιότητα του φερμουάρ πρέπει να είναι καλή γιατί εκτός από ισχυρό, πρέπει να δένει καλά και να μην αφήνει αέρα και βροχή να περνάνε μέσα εύκολα. Υπάρχει κάποιο μαγαζί εξειδικευμένο σε επισκευές μοτορούχων να απευθυνθώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Tι γίνεται σ' αυτή τη περίπτωση? Απ' ότι φαίνεται, δεν μπορεί να επισκευαστεί το ίδιο. Πάω για αλλαγή? Και που? Όπου να 'ναι? Η ποιότητα του φερμουάρ πρέπει να είναι καλή γιατί εκτός από ισχυρό, πρέπει να δένει καλά και να μην αφήνει αέρα και βροχή να περνάνε μέσα εύκολα. Υπάρχει κάποιο μαγαζί εξειδικευμένο σε επισκευές μοτορούχων να απευθυνθώ? Αν θελεις κανε μια ερωτηση εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Και ο Παπασταύρου φτιάχνει (DAINESE αλλά όχι μόνο ) και γίνεται άριστη δουλειά. Βέβαια για κόντυμα παντελονιού (μηχανής με προστασίες κ.λ.π.) ένα 20αρικάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Σε όποιον ράφτη η τσαγκάρη πας θα στο φτιάξει Αλεξ.. Μάνο πες τους να βάλουν ενισχυμένο και μεταλλικό αν γίνετε που δεν χαλάει ποτέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 ειναι ενας στον Νεο Κοσμο πηγα περση ψαχνω την καρτα του κ δεν τη βρησκω gmt πολυ καλος ο τυπος θα σου βρω το τηλ του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 ειναι ενας στον Νεο Κοσμο πηγα περση ψαχνω την καρτα του κ δεν τη βρησκω gmt πολυ καλος ο τυπος θα σου βρω το τηλ του Όντως πολύ καλός Ηλία αλλά αλμυρός φίλε μου. Στην οδό Βρεσθένης είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 6974571895 στο βρηκα Όντως πολύ καλός Ηλία αλλά αλμυρός φίλε μου. Στην οδό Βρεσθένης είναι. εμενα μου εφτιαξε φερμουαρ κ γιακα κ μου πηρε 5 ευρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Μου φαίνεται ότι πρέπει να κουμπώνει ακόμα, οπότε άστο όσο κρατήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Tι γίνεται σ' αυτή τη περίπτωση? Ολική αντικατάσταση. Απ' ότι φαίνεται, δεν μπορεί να επισκευαστεί το ίδιο. Πάω για αλλαγή? Δεν επιδέχεται επισκευή. Είναι άχρηστο + ουσιαστικά ΔΕΝ μπορείς να φορέσεις το ρούχο... Και που? Όπου να 'ναι? Τσαγκάρης μόνο. Οι μοδίστρες ΔΕΝ έχουν κατάλληλη μηχανή ραφής... Η ποιότητα του φερμουάρ πρέπει να είναι καλή γιατί εκτός από ισχυρό, πρέπει να δένει καλά και να μην αφήνει αέρα και βροχή να περνάνε μέσα εύκολα. Να κοιτάξεις για φερμουάρ ΥΚΚ, θα ζητήσεις κοκκάλινο Νο 5, ότι χρώμα επιθυμείς. Μην πάρεις μεταλλικό, χαλάνε γρήγορα. http://www.kassios.gr/contactus.html = φερμουάρ. 5-7 ευρω θα'χει.... + Μάνος Γαζής Κ. Βάρναλη 7 (Μέσα στην αγορά) Ν. Ιωνία 2102770601 = επισκευή κατα 99% . Τίπ προς όλους.... Αγοράστε απλο σπρει σιλικόνης και περάστε μια ''ψεκασιά'' κατα μηκος, σε όλα τα φερμουαρ σας / οικογενειας / κοπελας / αντρα κλπ. Ρουχα - υποδηματα, κουκουλες, οπου υπαρχει. Ανασταίνονται + σώζονται. Η δυσκολία λειτουργίας εξαφανίζεται. Μην βαλετε WD-40. Θα λερώσει το φερμουαρ + το ρούχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αλεξ να πας στην μοδίστρα και να της πεις να σου περάσεις χοντρό φερμουαρ! Οι εταιρίες κάνουν καλή δουλειά στα μπουφάν και ξεχνούν να βάλουν φερμουαρ της προκοπής! Μιας που θα πας άλλαξε και το κεντρικό φερμουαρ και το φερμουαρ στα μανίκια!Μια και έξω να γίνει η δουλειά! edit: Το φερμουαρ λέγεται ukk! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2011 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αλεξ να πας στην μοδίστρα και να της πεις να σου περάσεις χοντρό φερμουαρ! Χοντρό είχε... όμως αυτο που ειχε, κάνει για........... σχολική τσάντα! Οι εταιρίες κάνουν καλή δουλειά στα μπουφάν και ξεχνούν να βάλουν φερμουαρ της προκοπής! ....δεν ξεχνούν. Είναι ακριβά. Μιας που θα πας άλλαξε και το κεντρικό φερμουαρ και το φερμουαρ στα μανίκια!Μια και έξω να γίνει η δουλειά! edit: Το φερμουαρ λέγεται ukk! ..σιγα ρε συ μην είναι και uCk ! :shoot: xαβαλεδιαζω ε ? :lol: ΥΚΚ ! Πολυεθνική τέρας... Ιάπωνες. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2011 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Adnoctum 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Η μάνα μου μπορεί να στο φτιάξει, έχει μαγαζί στα Β.Π. άμα δεν βρεις λύση στείλε pm! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 6974571895 στο βρηκα εμενα μου εφτιαξε φερμουαρ κ γιακα κ μου πηρε 5 ευρο... 20 Ηλία για φερμουάρ σε δερμάτινο και 20 επίσης στον Παπασταύρου για να μου κοντύνουν ολόκληρο παντελόνι με προστασίες - αδιάβροχες επενδύσεις και τα κέρατά του τα τράγια που φαντάζεσαι τι δουλειά είχε. Μακάρι να συμμορφώθηκε. Καλή δουλειά πάντως έκαναν και οι δύο προαναφερθέντες για νάμαι ακριβοδίκαιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Αλεξ, να πας (στον Αντωνη νομιζω τον λεγανε) στον Νεο κοσμο που λενε τα παιδια. Ασχολειται με το αθλημα και κανει πολυ καλη δουλεια. Εμενα μου εφτιαξε το παντελονι μετα την τουμπα και μου περασε φερμουαρ για να το συνδεω με το μπουφαν. Η τιμη ηταν πολυ καλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Ψηλεεεε....... ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΒΛΕΠΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 20 Ηλία για φερμουάρ σε δερμάτινο και 20 επίσης στον Παπασταύρου για να μου κοντύνουν ολόκληρο παντελόνι με προστασίες - αδιάβροχες επενδύσεις και τα κέρατά του τα τράγια που φαντάζεσαι τι δουλειά είχε. Μακάρι να συμμορφώθηκε. Καλή δουλειά πάντως έκαναν και οι δύο προαναφερθέντες για νάμαι ακριβοδίκαιος. εχεις λεφτα εσυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 εχεις λεφτα εσυ... Ούυυυ απ' τα μπατζάκια μου τρέχουνε γιαυτό έχω σκούτερ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Προσθέτω και αυτό αν βολεύει σαν περιοχή: riders art and craft και ΕΔΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Eυχαριστώ όλους σας για τις πληροφορίες. Θα επιλέξω κάποιον κοντά μου και θα πάω να το φτιάξω. Τον περασμένο χρόνο, έψαχνα μια δικαιολογία να πάω για καινούριο μπουφάν, μιας και το Spyke μου πάλιωσε αρκετά (αν και το λατρεύω σε εμφάνιση) αλλά πια, δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες. Μένω με αυτό και θα του φτιάξω το φερμουάρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες