EvilPlaYeR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 RESPECT!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Για να καταλάβω τώρα, εσύ ρε Παναγιώτη θίχτηκες επι προσωπικού επειδή είπε ο Κατεμάς οτι δεν κάνουν βόλτες οι Βόρριοι?! Και προσπαθείς να του αποδείξεις και το αντίθετο κιόλλας?!!! Ξέρεις κι εσύ κι εγώ κι όλοι μας οτι είναι χυμαριό ο Γιώργος και οκ, κάποιες φορές υπερβάλλει κιόλλας αλλά έλεος που θα παρεξηγηθώ εγώ εσύ η οποιοσδήποτε επειδή κάποιος σε καλαμπουρίστικο (είτε ακόμη και σοβαρό) στύλ, μας είπε οτι δεν κάνουμε χιλιόμετρα βόλτες κτλ! ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ αν και πότε κάνεις βόλτες και αυτό θα πρέπει να σου φτάνει. Τα λέω αυτά γιατί με την ευκαιρία του ''πεσίματος'' στον κατεμά, θέλω να τονίσω οτι πολύ... ''μοτοσυκλετιστές'' την έχουμε δεί και προσωπικά αυτό είναι που με κάνει και απέχω κι ο ίδιος. ''Για να ρθείς στη βόλτα μας φιλαράκι, θα φοράς εκείνο το άλλο, θα φέρεσαι ΕΤΣΙ και η μηχανή σου θα είναι σε άψογη κατάσταση γιατί δε θέλουμε ιστορίες κτλ κτλ κτλ μπλα μπλα μπλα''. Προσωπικά, έχω πολύ μεγαλύτερη μοτοσυκλετιστική γκαρνταρόμπα απο πολλούς αλλά όταν μου βάζουν εμένα η οποιονδήποτε πέσει στην αντίληψή μου ΟΡΟΥΣ για να συμμετέχει σε μια βόλτα, οπου ...στην τελική το 90% των ατόμων πάνε με την ταυτότητα στο στόμα(και καλά κάνουν ή και καλά έκανα κι ο ίδιος όσες φορές έτυχε να έρθω) ε ρε παιδιά είναι πολύ οξύμωρο και ειρωνικό! Και στη τελική, τι κόφτει τον καθένα το τι θα φορέσει ο άλλος?! Μήπως τον ''χρεώνεται'' επειδή θα βρίσκονται μαζί?! Μήπως έχει ο καθένας την υποχρέωση να κάτσει να περιμένει οδική ή να βοηθήσει ή κι εγώ δε ξέρω τι επειδή κάποιος ανεύθυνος δε φρόντισε να είναι καλυμμένος και τυπικός?! Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του είτε πάει βόλτα μόνος του, είτε με παρέα! Ερχεσαι φιλαράκι με τελειωμένο λάστιχο βόλτα, και παθαίνεις λάστιχο στο δρόμο?! Κόψ' τον λαιμό σου και βγάλε την άκρη σου! Οχι... συμφωνίες και όρους κτλ κτλ! Για να καταλήξω, απο την στιγμή που διακρίνω οποιουδήποτε είδους ''ρατσισμό'' ανάμεσα σε ... ''μοτοσυκλετιστές'' και ... μηχανόβιους οκ, i'm not into that! Κάνω ότι θελω και ''αναφορά'' δε δίνω σε κανέναν για το αν έχω κορντούρα ή δερμάτινη φόρμα για να πάω μια βόλτα είτε μέχρι το περίπτερο είτε μέχρι το nordcap. Οχι οτι ενδιαφέρει κανέναν δηλαδή αλλά όχι να δίνουμε... show καθωσπρεπισμού και μοτσυκλετιστικής... κουλτούρας, κι όταν είμαστε όχλος, στη πρώτη στροφή ορμάει όλος ο ντουνιάς να βγεί πρωταθλητής! Σορρυ για το σπάμ... εντιτ: Απλά όταν μου λείπουν οι φάτσες σας, έρχομαι σε έναν τοπικό καφέ, καφρίζουμε ξεδίνουμε και όλα καλα! Απλά απο βόλτες με ''όρους''... τσουκ :) Εντιτ2: Προσωπικά, στην πρώτη μου βόλτα με παρέα απο το mybike, είχα πάει με τζην, δερμάτινο της πλάκας και απλό κράνος σε... χιόνια (Ελατοχώρι 2005) και αισθανόμουν... μαλάκας και ξεκάρφωτος που είδα τα υπόλοιπα παιδιά με πλήρη εξοπλισμό. Εάν κάποιος όμως μου έλεγε τότε, φιλαράκι δε μπορείς να έρθεις έτσι όπως είσαι, θα μου είχε κόψει κάθε όρεξη να ξαναπάω βόλτα με mybike κι έτσι δε θα είχα γνωρίσει πολύ πολύ κόσμο που είχα την χαρά και την τιμή να μοιραστώ χιλιόμετρα μαζί του (και εσενα Παναγιώτη φυσικά). Παρόλα αυτά όμως, ενώ ο κατεμάς την ''άκουσε'' απο κάποιους για το θέμα του εξοπλισμού συνέχισε να έρχεται και σε καφέδες και σε κάποιες λιγες βόλτες. Όμως η αντίδρασή του προκύπτει πιστεύω κι απο την ''απόρριψη'' κι ας είναι ένα γομάρι και μισό, κάφρος ινδιανος, σιδεροφάγος, σιδερόκολος σαρδανάπαλος τεντυμπόης τσαντάκιας ή ότι άλλο τελος πάντων. :P φιλαρακι...πολλα like, like, like ,like, like, like.....φευγω τωρα παω στο facebook γιατι εκει περναω καλυτερα...... ΚΑΤΕΜΑ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 πως ηταν το παπι στην διαδρομη? Σαν να ταξιδευεις με παπακι,ταλαιπωρια αλλα γλυκη ταλαιπωρια.Καθε 1 χλμ που ροκανιζα ημουν ολοενα κ πιο κοντα σε κατι που ονειρευομουν απο τα 14 μου σταθερο? Σταθεροτατο,120-130 κ ειχα τιμονι στα χερια μου.Ειμαι κ 98 κιλα ομως εγω,μονο οι δινες ανεμου απο τις νταλικες με πετουσαν οπου να ναι θερμοκρασιες? Θα αρχισω να απορω γιατι υπαρχουν υγροψυκτα μηχανακια.Δεν εχει δεικτη θερμοκρασιας,αλλα δεν ανεβασε ΚΑΘΟΛΟΥ θερμοκρασια ο κυνητηρας επεσε καθολου η σταθερη δυναμη? Το πρωι που γυρναγα απο Ευοσμο εδω Τουμπα στον περιφρειακο παλι 130 ειδα.Ειμαι καθετος σε αυτο οτι παρολο αυτο που εκανε δεν εχασε ουτε μισο αλογο Φιλακια http://apolitistosteki.blogspot.com/2010/03/blog-post_4765.html Προβοκατορικες κινησεις Καλα το ελεγα εγω πριν χρονια οτι εκει στα βορεια το νερο που σας ποτιζουν κατι εχει... Τα πινουμε ολα! Εισαι πολυ παλαβος που εκανες αυτη τη διαδρομη με τον παπιο συνονοματε, κουβαλας πολλα κανταρια τρελας! Και μ@λ@κι@ς στο κεφαλι Σ'ωραιος ομως, αντε και σε 36ωρο τωρα!! :worthy: Του χρονου μεσα... Θα κανω ενα τηλ τον φιλο μου τον Πσηλο αυριο να κανονισει να παρει κ αυτος κανενα παπακι κ θα σκασουμε 36ωρο. Φανταζεσαι τον Πσηλο σε παπακι?Σαν μλκια ορθια θα ειναι Φιλακια Χαράς το κουράγιο σου και καλοτάξιδο... Να σαι καλα friend... αλλά όσες φορές έχει προκύψει ανάγκη να πηγαίνω με κάτω από 110 σε ανοιχτό δρόμο με παπί, σκούτερ και τα αυτοκίνητα, φορτηγά να περνάνε κάθε 3εις και λίγο με όσα θέλουν από όπου θέλουν...τρώει άκυρο και μόνον η σκέψη. Στα α...α σου ρε,πιανεις δεξια λωριδα αναγκης κ πηγαινεις.Κ εγω ετσι εκανα,μονο στη φαση που πηγε να με περασει το ελεεινο σκουπιδι απο τη Λειψια μπηκα στις λωριδες.Απαγορευεται Porsche να προσπερασει τον Κατεμα,δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα Πιστεύω είναι πολύ επικίνδυνο. Καλύτερα να τους περνάω εγώ και να τους έχω από μπροστά παρά από πίσω. Πρπει να εισαι κ λιγο χεστης στη ζωη σου! Δεν θα σκεφτεσαι κ θα πραττεις αμυντικα ρε! Φουλ επιθεση παιζουμε στη ζωη,ορμαμε εμεις,δεν περιμενουμε να μας ορμηξουν.Ντου κ ξυλο Φιλακια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κατεμά, δεν ξέρω, θα γινόμουν αναιδής αν έλεγα την πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό. Δεν μιλας σε κεντρικο δελτιο ειδησεων,ουτε σε τηλεπαραθυρο,μαζι μιλαμε. Πρέπει όμως, γιατί νομίζω ότι αλλιώς δεν θα περάσει το point μου. Κατεμά, πόσα λεφτά έχεις; Ενα δικο μου ιδιοκτητο σπιτι στη Τουμπα,ενα εξοχικο στο χωριο ρεφενε με τον μπαμπα,μια βαρκα ρεφενε με τον μπαμπα,ενα αυτοκινητο εγω,ενα αυτοκινητο η αρραβωνιαρα μου,ενα παπακι κ μια μηχανη. ΟΚ?Θελεις να σκαναρω κ να ανεβασω Ε9 δημοσια? =>Συνεπαγωγή: Σε ποιό κόσμο ζεις; Στην Ελλαδα του 2011 Σόρυ που το λέω αλλά σε 2 ΚΟΝΤΙΝΕΣ σε εμένα εκδρομές δεν πήγα γιατί δεν έπαιζε φράγκο. Σεβαστο,σου ειπε κανενας τιποτε?Αν οχι στα α...α σου. Στην εποχή που ζούμε μην κατηγορείς κόσμο ότι βγάζει κομπιουτεράκι. Οταν παιρνεις μηχανακι +1000 κυβικα κ το εχεις για να ταξιδευεις εντος Περιφερειας Μακεδονιας εισαι καρμοιρης. Ταξιδι ειναι η καλυψη μιας αποστασης 500+++ χλμ σε λιγοτερο απο 5 ωρες. Αν κανεις πιο πολλη ωρα λεγεται περιπλανηση Λιγοτερα χμλ λεγονται καφες-βολτα Αρα η πουλας το μηχανακι,η κοβεις τις εκδρομες Την αγαπη μου στην ασχημη Πατρα.Πιες κανενα μπιρονι στο 502 κ για παρτη μου Kawasaki 130, 2,7 ltr/100 KTM 950 13 ltr/100 και Lancer Evolution, 25+ ltr/100 δεν νομιζω να πείραξαν τα λευτά για την βενζίνη! :P ΚαΤεΜα παντως παρασκευή σε περιμένω ΙΚΕΑ να πιούμε καμιά μπυρίτσα στην καντίνα! Ξαναλεω ΠΣΚ εχω ρεπο κ θα ειμαι πατριδα Φουστανη Αριδαιας κ Σκοπια. Ελα εσυ πανω να ψησουμε καμια 10 κιλα μπριζολες Φιλακια ΚΑΤΕΜΑ Την αγαπη μου Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2011 από τον KaTeMas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για να καταλάβω τώρα, εσύ ρε Παναγιώτη θίχτηκες... ...ή ότι άλλο τελος πάντων. :P Mην ασχολεισαι ρε φιλε Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2011 από τον KaTeMas 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Καλορίζικο - καλοτάξιδο - πάντα όρθιος και σιδηρόκ@λος ! Όποιος θέλει Αθήνα - Θεσσαλονίκη και αντιστρόφως με σκούτερ κατά Άνοιξη μεριά είμαι μέσα με 1.000. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Τώρα που τέλειωσε το φωτορεπορτάζ μπορώ να σου πω και εγώ ένα μεγάλο μπράβο και εις ανώτερα, (το ανώταρα είναι κανα ταξιδάκι Ευρώπα)...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aris xj 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 καλορίζικο καλοτάξιδο....και ότι ποθείς.... αλλα φιλαράκι...έχεις πρόβλημα....έχει αθηναϊκές πινακίδες...xaxaxaxaxax Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Αθηναικες πινακιδες κ Τουμπα... εισαι λιγο δυσκολα αν περασεις απο παρκακι Αγ.Βαρβαρας,τσιμεντενια στη Περραιβου,παρκο Αη Θεραποντα,γυφτικα στη Τενεδου,σταση Βαρναβα,παρκακι στη Τσαμη.Αν περασεις με αθηναικη πινακιδα απο αυτα που ειπα πρωτη σου φορα,πεφτει ανακριση.Αν δεν εχεις πειστικη εξηγηση για τη πινακιδα,εχει μασαζ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Μπράβο ρε άνθρωπε! Αυτό θα πει αναβάτης με @@! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 ..........κι ας είναι ένα γομάρι και μισό, κάφρος ινδιανος, σιδεροφάγος, σιδερόκολος σαρδανάπαλος τεντυμπόης τσαντάκιας ή ότι άλλο τελος πάντων. :P Καλα μονο τοσα σου ηρθαν για τον Γιωργο; Τον Γιωργο ρε; Πολυζωη συγνωμη αλλα δεν εχεις φαντασια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Τελικα ειμαι γαματος η οχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τελικα ειμαι γαματος η οχι? Τελικα ειμαι γαματος η οχι? γ@μας κ δερνεις θελω αναβαση ταξιαρχη με τα παπια , εγω εσυ ,ο σταυρος κ το γατακι ο Τζονυς που εχει βγαλει κ γλωσσα, εχει να κλαψει κοσμοςςςςςςςς νταξει, εγω κ συ θα ειναι σα να κλεβουμε εκλησια.....αλλα τη να κανεις, κριση ! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2011 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Ποιος Τζωνης ρε Μπαμπη κ τριχες κατσαρες?Πες τον να παει να βαλει κανενα κακαδι απο τη μυτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Τελικα ειμαι γαματος η οχι? Μωρέ σαν ανάποδο γαμώτο είσαι, αλλά μην το κάνουμε θέμα τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Τελικα ειμαι γαματος η οχι? Γάματα είσαι, αλλά δεν το λέμε παραόξω. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Πάρτε με κι εμένα να σας μοιρασω Γιαμαχοπονο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 συγχαρητηρια για το κατορθωμα ρε τρελε! ερωτηση κρισεως, τα 130 που βλεπουμε ειναι κανονικα, ή παπατζιλικι; γιατι εγω με το Χ στα 130, δεν παιζει να αφησω το ενα γκριπ για να βγαλω φωτογραφικη. Ισως παιζει ρολο και η διαφορα "φορτιου"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Προκαλεις την τυχη σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) photoshop ειναι ρε μην τον πιστευεις Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Φιλαρακι,130 εγραψε,130 φωτογραφισα.Αν τωρα κλεβει,παω πασο.Παντως η καθαρη,πεντακαθαρη ωρα οδηγησης μου ηταν 5 ωρες κ 35 λεπτα.Θα το μετρησω με gρs μεθαυριο στην ευθεια Γιαννιτσων-Μαυροβουνιου πηγαινοντας πατριδα.Εσυ ρε γατακι απο Ευοσμο δεν εισαι?Αν εισαι 86 πρεπει να χουμε κ κοινους φιλους.Γ λυκειου τα ειχα με τη Σοφη απο το 2ο Ευοσμου κ 10 μηνες στο Ροstο την επεφτα.Βλαχακια για βρωμιες,Πιρατες για μπυρες κ ετσι.Εχετε φαει κατι καλα πεσιματα εκει Καραολη... 15 παπακια να σκαμε απο Τουμπα κ να πεφτουνε κλωτσομπουνια με Ρωσοποντιους στο ιντερνετ καφε στη Μ.Αλεξανδρου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 γ@μας κ δερνεις θελω αναβαση ταξιαρχη με τα παπια , εγω εσυ ,ο σταυρος κ το γατακι ο Τζονυς που εχει βγαλει κ γλωσσα, εχει να κλαψει κοσμοςςςςςςςς νταξει, εγω κ συ θα ειναι σα να κλεβουμε εκλησια.....αλλα τη να κανεις, κριση ! Θα φερω καμερα με 8 giga μνημη, αυτο το θεαμα δεν το χανω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Σταυρακη μιλαμε θα γινει υπερπαραγωγη αυτη η αναβαση Ταξιαρχη.Θα γελανε κ τα κατσικια.Φερε κ κορν μπιφ,ντολμαδακια κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Εγώ πέρασα με ΑΡΕ πινακίδα έξω από την Αγία Μαρίνα και με κοιτούσανε κάπως που περνάω και συχνά από Τούμπα ρε... Στα μέρη που λές θα φεύγουν κατ'ευθείαν κλωτσοπατινάδες αν έχεις Αθηναικές πινακίδες. Και όχι μόνο από αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 αγ.μαρινα στα ψηλα προς κρυονερι φλωροι ειναι.στα χαμηλα προς Λαμπρακη,ΙΚΑ,δικοι μας ειναι.Παμε παπακιοβολτα το βραδυ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες