KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 φιλαρακι θα βγαλω χολη τωρα κ δεν θελω.Ουτως η αλλον με εχω μπαναρει απο το φορουμ εδω κ 6 μηνες,κ να με μπαναρουν τωρα ατοπο ειναι.Εδω οι βορειοι πλην του τζαναμπετη,ολοι ντεμεκ ειναι.Να χαμε να λεγαμε,προλογος κ μπλα μπλα.Πηραν μηχανακι 12+ χιλιαρικα κ η μεγαλυτερη εκδρομη που κανονισαν 3 χρονια που ειμαι εδω ειναι στη δυτικη μακεδονια,κοζανοφλωρινες κ ετσι.Απορω γιατι τα εχουν τα μηχανακια τους.Για αυτο κ δεν παταω στις εκδρομες τους κ παω με τους προσωπικους μου φιλους Πελοποννησο,Εβρο,Στερεα ελλαδα κτλ.Ντεμεκ ταξιδιαρηδες,ντεμεκ μηχανακια,ντεμεκ κ οι εκδρομες που πανε.Αν ακουσουν απο Λαρισα κ κατω βγαζουν κομπιουτερακια,βγαζουν σπυρια,ταχυπαλμια κτλ.Ας πουνε οι αθηναιοι που ΜΟΝΟ περυσι με ειδαν σε 6 νοτιοκαφεδες,να πω για Γαλαξιδια,για Δεσφινες,για Σουνιαδες? Βαρατε βορειοι -1,αδιαφορω 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Γατακι δεν θα μιλας τον κατεμα για ΙΚΕΑ κ κοντρες.Απο το 2000 κ τα επομενα 9 χρονια καθε παρασκευη βραδυ εκει τη βγαζαμε.Εχω τρεξει τη μιση σαλονικη εκει περα.Πσκ εχω ρεπο κ θα ειμαι πατριδα Αριδαια-Σκοπια κτλ.Απο βδομαδα ομως θα τα πουμε εκει.Τα τελευταια 2 χρονια με το αμαξι σκαω μυτη Ικεα,κατσε να ξαναμπω με παπακι κ θα δεις.. Παμε απο βδομαδα ρε,παρεα.Εγω θα μπω στα σκηνικα εκει,ψησου να τρεξουμε κανεναν!Να θυμηθουμε τα παλια! Πάμε μέσα... Αν έρθω όμως με τη δική μου πάπια και οχι το GSR θα με πετάνε ντομάτες! χαχαχαχαχααχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Καποιος μου εβαλε+1.Διακρινω βορεια φιγουρα,που φοβαται να ποσταρει για να μην χαλασει τη πιατσα κ του τραβηξουν το αυτι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 πολύ σε "πρασίνισαν" ρε γιώργη, τι γίνεται; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Τα ΚΤΜ ποδηλατα και τα Ducati ειναι για να γελαει ο κοσμος. Παρτε GIANT να γινετε ανθρωποι. Εμπαινα που και που απο τη δουλεια σαν επισκεπτης, στασιμοτητα διακρινω ακομα 14η σελιδα. Κατεμα στο μαρκετινγκ και το προμοσιον εισαι σκραπα μωρε αδερφακι μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Οκ, σου έβαλα ενα (-) επειδή δεν σου αρέσουν αυτά.. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Καποιος μου εβαλε+1.Διακρινω βορεια φιγουρα,που φοβαται να ποσταρει για να μην χαλασει τη πιατσα κ του τραβηξουν το αυτι. +690 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Μολις μοιρασα τα σημερινα ποντακια μου τυχαια απο το τελος προς τα πανω εναλλαξ ξεκινωντας με πρασσινο απο κατω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μολις μοιρασα τα σημερινα ποντακια μου τυχαια απο το τελος προς τα πανω εναλλαξ ξεκινωντας με πρασσινο απο κατω. σε εμενα δεν θα βαλεις ρε γατακι?! ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑ κατεμα τι στο διαολο περνεις και εχεις χασει 100 κιλα σε 3 μηνες; εγω θελω να παρω 5 και δεν μπορω παμε για το -2 παμε να ξεπερασουμε το ρεκορ -15 του Κατεμα! παμε ρε γατακια,δωρεαν ειναι Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 WTF? 5 θες? μια εβδομάδα μαζί μου πέρνα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τα ΚΤΜ ποδηλατα και τα Ducati ειναι για να γελαει ο κοσμος. Σωστόστ!!! Παρτε GIANT SPECIALIZED να γινετε ανθρωποι. ΧΙΚ... γεια μας! Τσουπ!... Σελίς 15!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2011 από τον giakam Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Γατακι δεν θα μιλας τον κατεμα για ΙΚΕΑ κ κοντρες.Απο το 2000 κ τα επομενα 9 χρονια καθε παρασκευη βραδυ εκει τη βγαζαμε.Εχω τρεξει τη μιση σαλονικη εκει περα.Πσκ εχω ρεπο κ θα ειμαι πατριδα Αριδαια-Σκοπια κτλ.Απο βδομαδα ομως θα τα πουμε εκει.Τα τελευταια 2 χρονια με το αμαξι σκαω μυτη Ικεα,κατσε να ξαναμπω με παπακι κ θα δεις.. Παμε απο βδομαδα ρε,παρεα.Εγω θα μπω στα σκηνικα εκει,ψησου να τρεξουμε κανεναν!Να θυμηθουμε τα παλια! με τι αμαξι ρε? πεζουν καρμπιρατερια εκκεντροφορια πιστονια διαδρομες και εξατμισεις θα αντεξει η μυγουλα σου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Εμένα πάλι μου βάλανε μείον ρε μλκ... Ποιοί ελεινοί; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 να να στρωσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 ΧΙΚ... γεια μας! Γεια και σε σενα, ρε αυτος εκει στην Πυλαια με το καινουριο καταστημα giant τι λεει? Πηρα τηλεφωνο σημερα για μια μανετα που παει μαζι με το υδραυλικο συστημα για το yukon fx-1 που εχω.Δυστυχως παει ολο μαζι δεν ειναι αποσπωμενη η μανετα.Εχω φαει κατι τουμπες απο τα αριστερα και πηγα να την ισιωσω με θερμοπιστολο και σφυρι αλλα λιωσανε απο μεσα κατι τσιμουχες και το μπροστινο δεν πιανει καθολου. Θα μου το βρει το ανταλλακτικο? μου ειπε θα με παρει τηλεφωνο. Ακομα περιμενω. Αυτο θελω, χωρις τη δισκοπλακα και τη δαγκανα.(Αριστερη μανετα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Ξεκολλατε ρε,δεν ειναι εδω η ζωντανη Παμε για φωτογραφιεςΕυχαριστω που μου ανεβασατε τη τηλεθεαση ως τωρα που ελειπα,τωρα καντε πασο λιγο κ αφηστε να ανεβασω φωτογραφιες. Μην στελνετε μεχρι να τελειωσω το ανεβασμα γιατι θα διακοπτεται το post κ θα μας παρει 50 σελιδες. Ευχαριστω για τη κατανοηση εκ των προτερωνΞεκιναμε λοιπον με τι καλυτερο??? Με μπριζα στους κρυπτονεξαδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μην στελνετε μεχρι να τελειωσω το ανεβασμα γιατι θα διακοπτεται το post κ θα μας παρει 50 σελιδες. ok!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2011 από τον Morx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κατεμας λοιπον εχει φτασει στα συνορα Νομων Φθιωτιδας κ Μαγνησιας.Κατ εμε στα συνορα που σηματοδοτουν Βορεια κ Νοτια Ελλαδα.Πρωτο χωριο του Νομου Μαγνησιας λοιπον που συναντω εχοντας αφησει 2-3 χλμ πριν πισω τον Ν.Φθιωτιδας Αλμυρος Εδω λοιπον μπροστα σας ενας απο τους μεγαλυτερους κομβους της Ελλαδας.Ο κομβος που εκλειναν οι αγροτες 12-13 χρονια πριν στις κινητοποιησεις τους κ νεκρωναν τη μιση Ελλαδα.Αυτοματως δεν μπορουσες να πας Αθηνα-Σαλονικη-Βολο-Λαρισα Μερικη αποψη παπακιου Ενας ακομη τεραστιος κομβος της Εθνικης Αθηνων-Σαλονικης που επισης προτιμηθηκε απο αγροτες στις κινητοποιησεις τους Κομβος Αερινου,εμετικο χωριο.Μην πατε ουτε για κατουρημα Κομβος Στεφανοβικειου,επισης ελεεινου χωριου.Ουτε για χεσιμο δεν θα πηγαινα.Καλυτερα να μου εφευγε η κοραδα στο βρακι Κ τωρα παμε στη δευτερη στατικη φωτο του ταξιδιου εκ των τεσσαρων που τραβηξα. Μια στατικη τραβηξα Στυλιδα,μια στατικη αυτη μπροστα σας,οι αλλες 2 ειναι εκπληξη για να εχουμε τηλεθεαση κ μετα.Αλλιως θα πατε για υπνο Κατεμας πλεον αρχιζει να παιρνει τα πανω του οντας μολις 33 χλμ απο τη Λαρισα.Αντε αλλα 200 ελεγα απο μεσα μου! Επισης μπορειτε να θαυμασετε μερικη αποψη του παπακιου με επικη πατεντα αποκρυψης(vanish που λεμε κ στο χωριο μου),της πινακιδας. Για σου Kawasaki! ΕDIT¨Οποιος θελει μπορει να διακοψει τωρα με σχολια!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Σουρπάρα! Από κει είναι το κοπέλα'μ... Έχει ωραίους λουκουμάδες... στη μάνα της! Και έλεγα να πάω φέτος το καλοκαίρι με το πιπι το παπί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Μ'αρέσει που σκέφτομαι αν θα την βγάλει το 2,5 μέχρι Άρτα δικάβαλο... ΚαΤεΜά είσαι κορυφή ρε τύπε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NtiNOS 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 126 περιπου τελικη..μαλλον σε εχει το χ για 4 χιλιομετρα. αν μετρανε σωστα τα κοντερ τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Μ'αρέσει που σκέφτομαι αν θα την βγάλει το 2,5 μέχρι Άρτα δικάβαλο... ΚαΤεΜά είσαι κορυφή ρε τύπε... Γιατι ειμαι ρε φιλε κορυφη?Επειδη εκανα ενα Αθηνα-Σαλονικη με παπακι?Μεγαλη δουλεια! Λοιπον,ησυχια στο ακροατηριο. Συνεχιζω να ποσταρω φωτογραφιες.Θα παρακαλουσα να μημ με διακοψετε για να χωρεσουν ολες σε 1 ποστ.Αλλιως θα γινουμε μπορδελο Στα Τεμπη θα κανουμε διαλειμμα κ θα ξαναεχετε ευκαιρια να με διακοψετε για σχολια κτλ ΟΚ guys???Συνεχιζω,ευχαριστω που δεν θα με διακοψετεΚιλελερ,ηρωικο χωριο με πολλη ιστορια λεμε Εδω ειναι μια φωτο που το καδρο της το πετυχα για δεκατα του δευτερολεπτου. Ειδα,εβγαλα τη μηχανη απο τη τσεπη,σημαδεψα,κ τελος.Ολα αυτα μου πηραν 2 δευτερολεπτα Ο Β.Λεβεντης κ η Ενωση κεντρωων ειναι παντου.Να πεθανουν ολοι!Καρκινο να βγαλετε,ηπατιτιδα,σηψαιμια,συφιλη,χορελα,πανουκλα!Να πεθανετε ολοι! Επιτελους Λαρισα,το μαρτυριο σε 167 χλμ τελειωνει! Κ καπου εδω φτασαμε στα Τεμπη... Αντε αλλα 120 για σπιτι! Τεμπη 2,στο βαθος μερικη αποψη του Ολυμπου Τεμπη 3,στο βαθος παλι αποψη του Ολυμπου Οποιος θελει μπορει να διακοψει με σχολια κτλ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 Γιώργο.. θερμή παράκληση: Γράψε ένα βιβλίο ρε μαν! Μια αυτοβιογραφία! Κάτι! Mπιλη,θα φροντισω να σε κανω τον βιογραφο μου. Φοβαμαι θα εχεις αδοξο τελος απο αλκοολισμο,ναρκωτικες ουσιες,παραψυχολογικα ερεθισματα,αυτοκτονια... Λέω να βάλουμε εδώ το speedohealer... :P Πρπει να κλεβει αυτη η μλκια!Σιγα μην υπαρχει παπακι που πιανει 130 πραγματικα! Μονο το Ζ125 που ειχα πιτσιρικας κατεβαζε ολο το κοντερ!! Που το ειδες το αστειο ρε κ γελας?Δεν εχεις παει ποτε να χεσεις κ δεν τα καταφερες? Σφιγγομουν να βγαλω κανενα κουραδακι μην με πιασει κανενα κοψιμο στη μεση του πουθενα αλλα δεν εβγαινε τιποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το καλύτερο θα ήταν να τον πέρναγες με το EVO τραβώντας τρέιλερ με το παπί επάνω, να ξέρει αυτός ποιος τον πέρασε, να έχεις εσύ να λες στα παιδιά σου για το παπί που πέρασε Boxter. Αυτη η μλκια η Porsche που μου εδωσε πι..ες,ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΗ περιπτωση ειναι η Boxster 3,2 S. Οπερ σημαινει 3,200 κυβικα,260 αλογα! Το EVO του Κατεμα 260 αλογα βγαζει στις 3,500 στροφες υπνωτισμενο κ εχει αλλες 4,000 στροφες ως τον κοφτη να ανεβασει. Οποτε καταλαβαινεις οτι το παιδακι που του πηρε ο μπαμπας του Porsche βρηκε κ τα εκανε που ημουν με το παπακι... αν ημουν με το αμαξι θα εψαχνε τα δεντρα να δει τι σφυριξε κ τον περασε!Χα χα χα !Κουραδες,ελεεινοι,κατοχοι αυτοκινητων της υποδουλωμενης Λειψιας!Χα χα!Γελανε κ τα σκυλια με τη παρτη τους! Παντως εβγαλα πολυ γελιο,3 φορες τον εκλεισα για σπασιμο να μην με περασει κ μου επρηξε τα συκωτια με αλαρμ,κορνες,σινιαλα κτλ!Οποτε βλεπω Porsche μου γυρνανε τα μυαλα! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2011 Φανταστειτε σκηνικο .... ΧΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΧΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΧΡΡΡΡΡΡΡΡ (Ροχαλητο Κατεμα σε φαση οδηγησης με 110 για ωωωωωωωωρες μαραζωνοντας απο τη βαρεμαρα) Φωτα στον καθρεπτη απο το Πορσε που ερχεται... Ο κατεμας ορμαει αριστερη, πορσε παει μεσαια, κατεμας δεξια, πορσε αριστερα, κατεμας αριστερα, κωλοδαχτυλα, κατεβασμα παντελονιου και επιδειξη κωλου απο κατεμα, πορσακιας να αναβει φωτα και αλαρμ, κατεμας να βγαζει φωτο τις πινακιδες της Ε.Ο. πορσακιας προσπερναει... ωρα 6μιση ... ο κατεμας νυσταζει παλι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες