Jump to content
KaTeMas

Aθήνα-Θεσσαλονίκη με παπάκι!!!

Recommended Posts

Ρε ΚαΤεΜα αγόρι μου,για 180 φωτογραφίες θα κανεις σχολεια χωριστα για την καθεμία?

Αι πέτα τες εκει ολες μαζι να τις δούμε και τελείωσε η υπόθεση! :surrender:

Οχι ολες σημερα!!

Με τι θα ασχολουμαστε αυριο???? :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οχι ολες σημερα!!

Με τι θα ασχολουμαστε αυριο???? :_zeppelin:

+1 δεν το ειχα σκευτει...

Τροποποιήθηκε από τον djnoizeteck

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμμενα Βουρλα,εκει που κανει συχνα τα φεστιβαλ η νεολερα του Πασοκ

SAM_4277.jpg

SAM_4280.jpg

SAM_4283.jpg

SAM_4288.jpg

Καπου εκει με πιανει κατουρημα.

Κ η βενζινη ειχε αρχισει να τελειωνει!

Κ ειχα χαρμανιασει του κερατα,ευκαιρια για τσιγαρο!

Αρα με εναν σμπαρο,3 τρυγονια.Κατουρημα,τσιγαρο κ ανεφοδιασμος on board!!(oν μπορντ)

Κατεμας προνοητικος ως συνηθως ειχε φροντισει για τις προμηθειες...

Το πορτ μπαγκαζ μου...

SAM_4290.jpg

SAM_4291.jpg

Αφου καναμε κ τον ανεφοδιασμο,αρισαμε να τελειωνουμε με το πεταλο...

SAM_4293.jpg

SAM_4295.jpg

SAM_4298.jpg

Στυλιδα απο μακρια,ενα ακομη γαματο χωριο!

SAM_4303.jpg

SAM_4305.jpg

Καιρος να δειτε κ το παπακι!!!Κ να παω για υπνο εγω!!

Στυλιδα λοιπον,Ν Φθιωτιδας.Ενα απο τα ομορφοτερα χωρια της Ελλαδας.Εκει εκανα κ τη πρωτη μεγαλη μου σταση.Εκατσα κανενα μιασωρο εκει,ηπια καφε σε πλαστικο,εκανα τσιγαρο,τεντωσα τα ποδια μου,εκανα κ κατι τηλεφωνα,εβαλα κ βενζινη.

Μιση ωρα μονο ομως διαλειμμα γιατι ετρεχα να προλαβω μην βραδιασει.

Εδω λοιπον ειναι κ η φωτογραφια με το παπακι για τον φιλο μου τον φουρναρη που ηθελε να το δει!

ΑLX Πσηλε,αφιερωμενη αυτη η φωτογραφια σε εσενα.Ξερεις εσυ...

SAM_4306.jpg

Κατεμας Game over.Καταρρεω,παω να τη πεσω για υπνο κ συνεχιζουμε αυριο.Πτωμα ειμαι,σε αποσυνθεση!Φιλακια,καλο βραδυ,να κανουμε κ λιγη τηλεθεαση αυριο!!

Τροποποιήθηκε από τον KaTeMas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κουκλι ο πάπιος και ολοζωντανος κι'ας εχει 30000χλμ φορτωμενα πανω του. Respect στο διτροχο που δεν μασαει...

Κawasaki ειναι,δεν παθαινει τιποτα... :whistling:

Εννοειται δεν παθαινει τιποτα. Kawasaki πηρες, οχι hon:lipssealed: Καλοριζικο και περιμενουμε τις υπολοιπες φωτο απο το tour.

Υ.Γ: Εχει το μεγαλυτερο χωρο αποσκευων κατω απο τη σελα που εχω δει σε παπι. το εβλεπα στην αντιπροσωπεια και δεν το πιστευα, χωρας ανετα τα αδιαβροχα σου, τα χαρτια σου και ενα ζευγαρι γαντια.

Υ.γ2: Θα ερθω να το κανω μια βολτα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατεμας πλεον εχει αφησει πισω του κ τον Νομο Βοιωτιας κ εχει μπει σε αυτον της Φθιωτιδας.

Τον αιμοδοτη Νομο της Αθηνας.

Τα πρωτα χωρια

SAM_4248.jpg

SAM_4262.jpg

:thumbsup: Λάρυμνα μεγάλωσα και Αταλάντη έβγαλα το Λύκειο. :thumbsup:

Πέρασες από "ιστορικά" μέρη Κατεμούλη. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ: Εχει το μεγαλυτερο χωρο αποσκευων κατω απο τη σελα που εχω δει σε παπι. το εβλεπα στην αντιπροσωπεια και δεν το πιστευα, χωρας ανετα τα αδιαβροχα σου, τα χαρτια σου και ενα ζευγαρι γαντια.

Έχεις δει από Kymco Nexxon; Έχω μέσα ένα μονόλιτρο λάδι για το μοτόρι και το σπρέι αλυσίδας, μόνιμα γάντια και μια μπαλαγκλάβα, αδιάβροχο παντελόνι και τζάκετ, τα χαρτιά του και κωλόχαρτο για τις δύσκολες ώρες... Τα εργαλεία του και συχνά πυκνά και ένα μισόλιτρο νεράκι! Αλλά δεν είναι Kawasaki :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Άπειρα :respekt: και στο παπί και στον KaTeMas! Περιμένω εναγωνίως την συνέχεια καθ'ότι και Τουμπιότης!

Keep on Rocking

Τροποποιήθηκε από τον giakam

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ρε ΚΑΦΡΙΚΟΥΛΑ ........ αντε τα αλλα μπουκαλια ειναι με το πωμα προς τα πανω... klein mein....

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΑΡΑΖΩΜΕΝΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ .... αναποδα με το καπακι κατω... ΔΕΕΕΝ !!?!??

αλλα ... στα ΠΑΠΑΚΙΑ σου τα πρασινα !! :D

Συνεχισε τα σχολια στις φωτογραφιες, αυτα εχουν το ζουμι περα απο την εικονα!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβασα απο την αρχη οτι ειχες τας μπετζινας κατω απο την σελα .. και νομιζα οτι κατι δεν καταλαβα καλα !

ΤΙ ΧΩΡΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΤΩ ! Εγω στο ιννοβα (πορνη χονδα ) εχω σπρει αερα για λαστιχο - δαγκανα/κουλουρα αναλογα τι φασι και ΑΝΤΕ να χορεσει και κανα πανακι !

Παντως Μαγκας απο μενα ! Και ο κατεμας και ο παπιος !

Βλεπω τετοια και θυμαμαι ωρες ωρες τι κοτα ειμαι που σκεφτομαι να παω καπου μακρυα για να μην κουραστω .. α να μου χαθω !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλεπω τετοια και θυμαμαι ωρες ωρες τι κοτα ειμαι που σκεφτομαι να παω καπου μακρυα για να μην κουραστω ...

Κι εγω το ιδιο..... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πωπω καλα μηλαμε πως αντεξε ο παπιος :bruce_h4h:

απειρα :respekt: στον κατεμα και στο παπι

προτεινω να μετονομαστει ο κατεμας σε τουρκο ...του ταιριαζει τα μαλα... :sopase:

οταν ειχα το ενερτζι (50κε) :scooter: το μεγαλυτερο ταξιδι που ειχα κανει ηταν πατρα - πυργο , δηλαδη 100χλμ, με 80χλμ/ω και διαρκεια ταξιδιου 1,5 ωρες,,,αλλα αυτο ηταν σαφως πιο ανετο απο το παπι (οπως και ολα τα σκουτερ αλλωστε) :2funny:

:victory: :victory: :victory: για τον σαλονικιο και την παπια του !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγάλη δουλειά το στροφόμετρο....:dribble:

Τρικάγκαρε Κατεμα, το παπί πλέον ήρθε στα ''ίσα του'' + με το ζόρι που'φαγε τα λεφτά σου πιάσαν τόπο. :winking:

Άλλαξε του λάδι σήμερα...:shades:

@Νικολας ΦΜΧ, η φωτό είναι......απο ετοιμασία τσουρεκιού! :crazy: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε σιδερόκωλε respekt.gifΠεριμένω την συνέχεια.............popcorn.gif

Πάνω στο καλύτερο πήγες για ύπνο swear.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κουραδομηχανη.....ντροπη της βορειου Ελλαδος ....λιγα λογια για τα crypton X , κ 45 κιλα ακομα να χασεις....βρε και λειψανο να μηνεις, κ συψεμια να παθεις , παλι , crypton x δεν προκειται να περασεις με αυτη την πατατα που πηγες κ πηρες ! κ στο λεω απο πρωτο χερι, μαμα κ τα 2 μηχανακια, θα κανεις πιπες απο εδω μεχρι την Αθηνα :tooth:

καλοταξιδο ρε, κανονισε να παμε καμια βολτα, να κανουμε γυρο δευτερου ποδιου :tooth:

ελα τωρα...πες την αληθεια...το πηρες μονο κ μονο επειδη περνει βενζινη απο μπροστα κ δεν χρειαζεται να σηκονεσαι ορθιος ουτε στο βενζιναδικο ε?? :sp_ike:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τη καλημερα μου.Ευχαριστω ολους!Οπως ελεγα κ προχθες στους Αθηναιους,μου αρεσει να κανω πραγματα που θα διηγουμαι μεθαυριο στα παιδια μου.Τι θα ελεγα στους μπομπιρες?πηγα αθηνα κ φορτωσα το παπακι στο φορτηγο?Θα μου λεγανε τρελο fail!Τωρα θα μπορω να τα πω,ο μπαμπας ο μαλ...ας,παλια το 2011 εκανε Αθηνα σαλονικη με παπακι!Κ τα μικρα θα λενε μετα στο σχολειο ποσο γαματος ειναι ο μπαμπας τους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το βραδυ επεται συνεχεια με τα υπολοιπα 280 χλμ!Θα αρχισω να σκεφτομαι τον τουρισμο με παπακι!Κ ενα μηνυμα στα αδερφια μου τους παπακηδες.Μην μασατε τιποτα,στα α...α σας ολα.Με παπακι παντου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ κατι ακομη.Χαρτζιλικι απο τον Τeοmοtο δεν παιρνω για να του κανω αβαντα.Ουτε χαρτακι παιρνω να διαβαζω δημοσια απο αντιπροσωπους καβασακι.Επισης στα α...α μου κ η καβασακι κ ολο το Αkashi μαζι.Ουτε λεφτα θα βαλω παντελονι απο αβαντες,ουτε ποσοστα απο τον teοmοtο,ουτε δημοσιοσχετιστας στο akashi θα προσληφθω αν προτεινω δημοσια ανεπιφυλακτη αγορα του zx 130.Αξιοπιστια,ομορφια,γκαζακι,χωροι,κ παλι αξιοπιστια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντάξ σ' ωραίος για την υπομονή!!! :cheers:

Χαιρόμουν και εγώ που χτύπησα Σαλόνικα - Μουδανιά και τούμπαλιν αυθημερόν με τον 50αρο Τυφώνα το καλοκαίρι για βόλτα... :lipssealed:

Μου βάζεις επικίνδυνες ιδέες στην κεφάλα τώρα, και αυτό δεν είναι καλό... :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε Σειριε γατακι τωρα... Ντεμεκ ταξιδι 50 χλμ στα Μουδανια κ να χαμε να λεγαμε.Κατσε να τον πω κ τον Χαμπο κ αν το ψηνεις παμε καιμακτσαλαν στη πατριδα μου απο βδομαδα οι 3 μας.122 χλμ απο Τουμπα ειναι το σπιτι μου εκει!Επικινδυνες μπριζες σε βαζω,ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ναι συγχρονο μηχανακι οπου θες σε παει κ ανετα ..για ελα παρε τ αστρεα και κανε 200 χλμ αυθημερων... :whistling: αλλα στ α....α σου που ειπεσ κ συ ΠΑΟΚ εισαι .. :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαρακι κατ αρχας sυρra ειχα.Το ειχα ξεσκισει στο ντελιβερυ κ στο πανε-ελα Αριδαια.Εχω κ φωτο μεσα απο τα Σκοπια με το σουπρα!Φιλαρακι η ουσια ειναι οτι μπορουσα να το κανω το ταξιδι με το ΚΤΜ,η με το Εvο τσακ μπαμ αλλα με το παπακι το ευχαριστηθηκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε Σειριε γατακι τωρα... Ντεμεκ ταξιδι 50 χλμ στα Μουδανια κ να χαμε να λεγαμε.Κατσε να τον πω κ τον Χαμπο κ αν το ψηνεις παμε καιμακτσαλαν στη πατριδα μου απο βδομαδα οι 3 μας.122 χλμ απο Τουμπα ειναι το σπιτι μου εκει!Επικινδυνες μπριζες σε βαζω,ε?

Άστο Κατεμά άλλο ταξίδι με 110 (χλμ) και άλλο 60-70... ;)

Πίστεψε με μονο το σκάσιμο που τρως χωριό-χωριό αρκεί ;)

Ααααααααν καταφέρω ποτέ να ανεβώ κυβικά (γαμημένα μαρούλια $) σε πάω βόλτα ταξιδάκι όπου γουστάρεις ;) Δεν φοβάμαι το χιλιόμετρο..... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα λες τον κατεμα αστο...Τουμπα-Πλατανιτσι στο camρing με Στρογγυλο σου λεει κατι?133 χλμ.Πηγα με το που εφτασα Αfricafe να πιω κανενα ουισκι να ξεχαστω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα