Jump to content
djade

βολτα με παπιες

Recommended Posts

καλησπερα εδω και καιρο αναρωτιεμε αν υπαρχει κανενα μερος κοντα στην αθηνα για να παμε με τον κολητο καμια βολτα με τις παπιες.

κατι σαν μικρο ταξιδακι και με ωραιο προορισμο ωστε να παμε να αραξουμε και να πιουμε και το καφεδακι μας.

ειναι το πρωτο μου παπι και δν το εχω εγκαινιασει με καμια καλη βολτα περα απο το να κανω μικρες αποστασεις για καφε στις γυρο περιοχες.

αν εχετε να προτεινεται κανενα ωραιο μερος καπου κοντα στην αθηνα ριχτε το.

να σημειωσω πως εγς ειμαι με 72αρι και ο φιλος μου με 100 παπι.

και αν καπιος βαριεται και θελει μπορουμε να κανονισουμε καμια συντομη εξορμιση :P

Τροποποιήθηκε από τον djade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλησπερα εδω και καιρο αναρωτιεμε αν υπαρχει κανενα μερος κοντα στην αθηνα για να παμε με τον κολητο καμια βολτα με τις παπιες.

κατι σαν μικρο ταξιδακι και με ωραιο προορισμο ωστε να παμε να αραξουμε και να πιουμε και το καφεδακι μας.

ειναι το πρωτο μου παπι και δν το εχω εγκαινιασει με καμια καλη βολτα περα απο το να κανω μικρες αποστασεις για καφε στις γυρο περιοχες.

αν εχετε να προτεινεται κανενα ωραιο μερος καπου κοντα στην αθηνα ριχτε το.

να σημειωσω πως εγς ειμαι με 72αρι και ο φιλος μου με 100 παπι.

και αν καπιος βαριεται και θελει μπορουμε να κανονισουμε καμια συντομη εξορμιση :P

Κάπου με παραλία, γλυφάδα, λούτσα αμα θέλετε σας δείχνω και το δρόμο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και στην λιμνη του μαραθωνα ειναι ωραια βολτα. Σταματας στην μουφοκαφετερια εκει για διαλυμα και συνεχισεις για μαραθωνος και λουτσα ..που λεει και ο panelix. ..Αν και αυτη την βολτα την εχω κανει μονο με το ποδηλατο :sp_ike:

Τροποποιήθηκε από τον sorips

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα ειστε κοντα σε β.π. νεα μακρη μεσω πεντελης(ωραιο στροφιλικι και διαδρομη),στα μισα πανω στο βουνο εχει μια καντινα να φατε κανα 2 καλαμακια με ωραια θεα .κατα προτημηση μερα με καλο καιρο (αμα αθηνα κανει κρυο εκει κανει ψοφοκρυο) και λογο κυβισμου μονοκαβαλο.

Τροποποιήθηκε από τον billis93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γυρος της αττικης πως?

θελω να παω και εγω με το παπι καμια μερα με την κοπελα μου βολτα.προτεινεται τιποτα.νεα μακρη ραφηνα γλυφαδα λουτσα κτλ εχω παει.μεσω πεντελης νεα μακρη απο πως παω?

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα ειστε κοντα σε β.π. νεα μακρη μεσω πεντελης(ωραιο στροφιλικι και διαδρομη),στα μισα πανω στο βουνο εχει μια καντινα να φατε κανα 2 καλαμακια με ωραια θεα .κατα προτημηση μερα με καλο καιρο (αμα αθηνα κανει κρυο εκει κανει ψοφοκρυο) και λογο κυβισμου μονοκαβαλο.

2 πιτογυρα η ν πιουμε 2 φρεπεδες διαλεγεισ κ περνεις :beee:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πεντελη-νεα μακρη πιανεις απ'οπου μπορεις λεωφορο πεντελης και την ακολουθεις μεχρι τερμα(πεντελη)και μετα ψαχνεις για λεωφορο διονυσου που καταληγει σε διονυσου-νεας μακρης (ρωτα για να εισαι σιγουρος).επισης το google maps βοηθαει πολυ.καλο δρομο (αμα εχει μποφορ ο αερας θεριζει στις στροφες)

Τροποποιήθηκε από τον billis93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 πιτογυρα η ν πιουμε 2 φρεπεδες διαλεγεισ κ περνεις :beee:

εγω με καλαμακια χοιρινα την ειδα και μου αρεσαν :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλαμακι=φραπες χοιρινο=κρεας δεν εχουν σχεση ειναι 2 διαφορετικα πραματα :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω guys ειμαι περισσο - φιλαδελφια

για να φτασω νεα μακρη με το 72αρι ιδικα απο λεωφορο παιζεται :P

παντως οσοι ειναι εδω τριγυρω και ψηνονται, να κανονισουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορειτε να πατε Σουνιο , αν και δεν ξερω αν το καφε που ειναι στο δρομο κοντα στον αρχαιολογικο χωρο προσφερεται για τωρα το χειμωνα,,,

νομιζω οτι ειναι μια καλη διαδρομη και αρκετη για να τις κανετε με τις παπιες σας... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καλαμακι μπενει στον φραπε...το ΣΟΥΒΛΑΚΙ το τρώς... :whistling: εκτος αν τρως ψομί με καλαμάκι του φραπέ τοτε παω πάσο!!! :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και φαινεται να ψηνονται πολλοι,μαζι και εγω,ειστε να κανονισουμε μια βολτα προς νεα μακρη απο πεντελη?για καφε-φαι και γυρισμο απο την αλλη διαδρομη.ριξτε ποντακι αμα ειναι να δουμε ποσοι μαζευομαστε.να το κανουμε πχ για το αλλο σκ(αν εχει και καλο καιρο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

JimKarvo! Απλά πότε και που! Να ξέρω, διότι ακόμα το μηχανάκι είναι χαλασμένο... (και τα ΜΜΜ ΔΕΝ βολεύουν τα $#$@μένα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την διαδρομη την ειπαμε.αναλογα ποτε θα μαζευτουμε βλεπουμε για ημερομηνια.αλλα για σκ το κανουμε μαλλον το αλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Dant3, με τι θα σκάσεις; την 650αρα ή την 1200αρα? :surrender:

Εντάξει, αν είμαι Αθήνα, είμαι ήδη μαζί σας!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επησης οραια βολτα και σιγουρα προτοτυπη που δεν θα εχεις κανει ειναι να κατευεις δυτικα ,ελευσινα απο εκει μαγουλα.και να φυγεις για βουνα μετα, βιιλια, καταληγωντας σε παραλιες οπως πορτο γερμενο,ψαθα και λιπα... αξιζει...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το παπι θα ερθω γιατι τωρα βγαζω διπλωμα για το 650αρι.μαγουλα κτλ εχω παει.δεν ειναι και καμια ιδιαιτερη διαδρομη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα