Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 βρηκαμε τροπο να τον κάνουμε ελαφρως πιο αναίσθητο?γιατι χτυοάει αρκετα έυκολα αυτος που έχω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 κάνει κανένας ακόμα παραγγελίες;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wooolf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 http://www.dealextreme.com/p/vibration-activated-120db-anti-theft-security-alarm-with-remote-control-1-6f22-33475?item=9 Με δωρεάν ταχυδρομικά, σε 2-3 εβδομάδες έρχεται το δέμα. Έχω παραγγείλει αρκετές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Αγόρασα αυτόν http://www.dealextreme.com/p/professional-anti-theft-security-talking-alarm-system-for-motorcycle-39746 αλλά βλέπω ότι έχει πολλά καλώδια για μπλοκάρισμα μηχανής κλπ που μάλλον δεν θα τα χρησιμοποιήσω. Θα τον βάλω σαν απλό συναγερμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 εχει πάρει κανεις απο το παραπανω site ρε παιδια?? γιατί αυτός ο δεύτερος μου φαίνεται αρκετα ενδιαφέρον για τα λεφτα του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 εχει πάρει κανεις απο το παραπανω site ρε παιδια?? γιατί αυτός ο δεύτερος μου φαίνεται αρκετα ενδιαφέρον για τα λεφτα του! Έχω πάρει εγώ, δεν υπάρχει πρόβλημα απλά καθυστερούν λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 εχει πάρει κανεις απο το παραπανω site ρε παιδια?? γιατί αυτός ο δεύτερος μου φαίνεται αρκετα ενδιαφέρον για τα λεφτα του! Εχω παραλαβει 3 φορες απο αυτο το μαγαζι.Παρε αφοβα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 ευχαριστώ και τους δύο αλλά ψάχνοντας λιγάκι στο ιντερνετ βρήκα και έναν ακόμα από αγγλία αλλά είναι ελάχιστα πιο ακριβώς.. πες κάπου στα 33ε μαζί με την αποστολή. Έχω την εντύπωση ότι κατασκευάζεται και εκεί και όπως είδα από ξένα reviews είναι αρκετά καλος. Link εδώ..: http://www.motorbikealarm.co.uk/products νομίζω αξίζει τα 8ε παραπάνω αν είναι πιο ποιοτικής κατασκευής και έχει καλύτερη υποστήριξη.. απάντησαν σε email μέσα σε 20λεπτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liasdynamics 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Μην το γελας παντως βγαζουν υπερκερδος :Ρ Ενδιαφερομαι για πληροφοριες για τον συναργεμο να τον κανω να παιρνει ρευμα απο την μπαταρια. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Κι εγω περιμενω να ερθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ενδιαφερομαι για πληροφοριες για τον συναργεμο να τον κανω να παιρνει ρευμα απο την μπαταρια. Ευχαριστω πολυ. Τι με βαζεις να θυμηθω τωρα ! Εχεις εμπειρια απο ηλεκτρολογικα?τα σχεδια τα εχω ανεβασει πισω νομιζω οποτε ειναι απλο.απλα αν εχεις το injection να ξερεις οτι παντα υπαρχει η πιθανοτητα να σου κανει καμια πλακα με τον εγκεφαλο(το καρμπ νομιζω δεν εχει εγκεφαλο). τωρα και κατι αλλο.και να τον συνδεσεις δεν ειναι για να το εχεις 24/7 ανοιχτο.αν κανεις παρα πολλα χιλιομετρα ενταξει,γιατι προλαβαινει να φορτισει αλλα πχ μενα που κανω 2-3 μικρες διαδρομες τη μερα μου αδειασε τη μπαταρια(του πηρε βεβαια πολλους μηνες).καλα δεν εγινε και τιποτα τον εκλεισα για μια βδομαδα φορτισε και κομπλε.απλα το βραδυ τον κλεινω και τον ανοιγω τη μερα για να τον εχω ενεργοποιημενο οταν το παρκαρω οπουδηποτε αλλου. Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2012 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liasdynamics 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τι με βαζεις να θυμηθω τωρα ! Εχεις εμπειρια απο ηλεκτρολογικα?τα σχεδια τα εχω ανεβασει πισω νομιζω οποτε ειναι απλο.απλα αν εχεις το injection να ξερεις οτι παντα υπαρχει η πιθανοτητα να σου κανει καμια πλακα με τον εγκεφαλο(το καρμπ νομιζω δεν εχει εγκεφαλο). τωρα και κατι αλλο.και να τον συνδεσεις δεν ειναι για να το εχεις 24/7 ανοιχτο.αν κανεις παρα πολλα χιλιομετρα ενταξει,γιατι προλαβαινει να φορτισει αλλα πχ μενα που κανω 2-3 μικρες διαδρομες τη μερα μου αδειασε τη μπαταρια(του πηρε βεβαια πολλους μηνες).καλα δεν εγινε και τιποτα τον εκλεισα για μια βδομαδα φορτισε και κομπλε.απλα το βραδυ τον κλεινω και τον ανοιγω τη μερα για να τον εχω ενεργοποιημενο οταν το παρκαρω οπουδηποτε αλλου. Το καρμπυρατερατο εχω.Απο εμπειρια πολυ λιγα πραγματα πανω στα ηλεκτρολογικα.Κοιτα εχω και τον μαμα συναργεμο αλλα μου επεσε ο αυτος στα χερια μου και ελεγα να τον κανω ανεξαρτητο δηλ να παιρνει ρευμα απο την μπαταρια.θα εχω θεμα με την μπαταρια?μηπως καλητερα να βαλω τον μαμα?παντως ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο αυτον, τον εχω διπλα στο καρμπυρατερ και ειναι τζαμι. Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2012 από τον liasdynamics Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis 24 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Αν γινει ομαδικη παραγγελια απο εξω, ειμαι μεσα και εγω παιδες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 αν εισαι ικανοποιημενος απο τον μαμα γιατι να τον αλλαξεις?καλυτερος αυτος δεν νομιζω να ειναι οποτε τσαμπα κοπο το βλεπω. θεμα με την μπαταρια σου ειπα ποτε θα ειχες.εαν δεν το χρησιμοποιεις αρκετα ωστε να φορτιζει.αλλα και να αδειασει δεν εγινε τιποτα.τον κλεινεις για λιγο καιρο,χρησιμοποιεις και μανιβελα και φορτιζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Παιδιά τον παράγγειλα απόψε σε 15 περίπου μέρες θα ρθει! θα δούμε τι λέει! δυστυχώς το παράγγειλε άλλος για μένα, αν το έκανα απο δικό μου λογαριασμό θα βοηθούσα όσους δεν μπορούσαν εδώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Παιδιά τον παράγγειλα απόψε σε 15 περίπου μέρες θα ρθει! θα δούμε τι λέει! δυστυχώς το παράγγειλε άλλος για μένα, αν το έκανα απο δικό μου λογαριασμό θα βοηθούσα όσους δεν μπορούσαν εδώ! συγχωρεμενος παιδι μ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Ηρθε τελικα την παρασκευη μετα απο 8 εργασιμες και το πηρα σημερα! αρκετα δυνατος αλλα εχασε οταν τον μονωσα με σακουλακι για την υγρασια! με λιγα λογια ευχαριστημενος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Εγώ τον έχω 2-3 βδομάδες, πολύ ευχαριστημένος.. Απλά 1-2 φορές δεν έπιανε για να οπλίσει με τπτ και μάλλον επειδή δίπλα μου είχα τα 2 μηχανάκια φίλων με συναγερμό, αν και εκείνα έχουν κανονικό συναγερμό είναι ψιλομούφα και εκείνοι.. Κατα τάλλα μια χαρούλα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 είμαι έτοιμοσ να πάρω με έναν φίλο 1 για τον καθένα. Με ενδιαφέρει η πατέντα ώστε να γίνει ανεξάρτητος αλλά η μηχανή μου έχει εγκέφαλο. Θα έχω κάποιο πρόβλημα? Το να ξερφορτήσει η μπαταρία το θεωρώ δύσκολο γιατί κινείται αλλά φοβάμαι μην γίνει κανα τσαφ και πάρω τον εγκέφαλο στα χέρια. Δώστε οι έμπειροι καμιά συμβουλή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 JimKarvo σου εχει περισσέψει κανένας απο την αρχική παραγγελία ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Παιδια πηρα και γω αλλα δεν μου βγηκε καλος δυστυχως δηλαδη τον ενεργοποιώ και μετα απο 2-3 ωρες κανει ενα μπιιιιπ-μπιπ-μπιπ-μπιιιιιιιιπ κκαι πρεπει να παω να τον κλεισω με το χερι γενικα δεν δουλευει σε μενα πανω απο 3 ωρες αυτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Μπαταρία άλλαξες?Kostas, όχι, αλλά θα ξαναφέρω.. Αν θες, PM είμαι έτοιμοσ να πάρω με έναν φίλο 1 για τον καθένα. Με ενδιαφέρει η πατέντα ώστε να γίνει ανεξάρτητος αλλά η μηχανή μου έχει εγκέφαλο. Θα έχω κάποιο πρόβλημα? Το να ξερφορτήσει η μπαταρία το θεωρώ δύσκολο γιατί κινείται αλλά φοβάμαι μην γίνει κανα τσαφ και πάρω τον εγκέφαλο στα χέρια. Δώστε οι έμπειροι καμιά συμβουλή Μπορείς να τραβήξεις ρεύμα από την μπαταρία (με μετατροπή στα 9V) αλλά καλό θα ήταν να βάλεις και μια ασφάλεια ταχείας, ώστε σε ενδεχόμενο "τσαφ" να μην γαμηθούν τα πάντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Και εμένα με έψηνε να πάρω... Αν γίνει πότε παραγγελία π μ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε η μπαταρια και την αλλαξα αλλα παλι τα ιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Απο που να παραγγείλω? Απο http://www.priceangels.com. ή http://dx.com εχει πάρει κανένας απο εκει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 e bay! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες