KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 τι να πει κανεις.εδω ο κοσμος καιγεται και το ρελαντι χτενιζεται Ενας anotherface το ανοιξε το θεμα,κ μας κατεβασε στη 2η γραμμη! Πανε στη κεντρικη σελιδα! Εδω ο κοσμος καιγεται κ ο αλλος ασχολειται με το ρελαντι εξτι 660... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) παμε να τον σπαμαρουμε ομαδικως στο θεμα-προσβολη να και ο αλλος με το λαμπακι του φρενου Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 τι να πει κανεις.εδω ο κοσμος καιγεται και το ρελαντι χτενιζεται καλοριζικος! Τι συρραφη ειναι αυτη στα λεγομενα μου?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Μην ανοίξετε ζωντανή για τον Νοέμβρη να συνεχίσουμε εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) ναι παιδια εγω το πηρα το παπακι Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Εχω πεθανει λεμεεεε στα γελια.... Τελικα θα εμφανιστει ο κατοχος γ@μω το παπακι μου; Ελα αντε να σκαει η δηλωση... ελα λεμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 φαη φαη φαη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Μην ανοίξετε ζωντανή για τον Νοέμβρη να συνεχίσουμε εδώ. :2funny: της εκδιδομένης γυνής, το σιδηρούν κιγκλίδωμα γίνεται..... :2funny: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι γνωστός βόρειος πάπιοντελιβερας μεταπήδησε που (από πού) το Ιβάτα στο Χαμαματσου και από πάπι σε σκουτερ. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με καιρό (τον καιρό) θέμα λέμε τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JzOV2FF9pjk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Έλα ντε που είναι το στρουμπουλό παπάκι που μας τα έχει κάνει τσουρέκια? Έλα καλο μου παπάκι εμφανίσου να σε δούμε και εμείς πιτ πιτ πιτ. Μαριγωωωωωωωω!!! Άναψε το φούρνο να προθερμαίνετε στους 250 βαθμούς και πετάξουν πάρε μια κουτα λαδόκολλες. Και όπως θα βγαίνεις φέρε μου την καραμπίνα από μέσα και τη θήκη με τα φυσίγγια αυτή που έχω για τα αγριοπαπιογουρουνα, ψύχρανε ο καιρός και θα πέσουν πάπιες. Α και που είσαι, αν δεις τον Ηλία στο δρόμο φέρε τον με τρόπο από εδώ χρειαζόμαστε γέμιση για την πάπια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Καλω συσσωμο το κοινο να μπει να σπαμαρει στο θεμα προσβολη! Εδω ψαχνουμε το παπακι κ ο αλλος ασχολιεται με τα ρελαντι κ τριχες κατσαρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Με ται ραπ στην καρινα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Λοιπον,ελα να σοβαρευτουμε.11 ατομα μας διαβαζουν,καλη τηλεθεαση εχουμε! Παμε για ανακοινωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) ο κατεμας πηρε χοντα τσι εβδομηνταν τακεκαγα ωχ ωχ παει το ρελαντι... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ο μπόμπακιας το πήρε...... Αυτό που επιπλέει στη μπανιέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ο μπόμπακιας το πήρε...... Αυτό που επιπλέει στη μπανιέρα. νταξει παιδια αφου το μαρτυρησε και ο χονδακιας ας το πω καβλογκαζο και τρελη ροπη λεμε!το βαζεις μεσα στο νερο και ξαναανεβαινει προς τα πανω σε 2 νανοσεκονδες θα το παω σερρες για dragster Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Καλοκαιρι του 2000.Κατεμας μολις εχει τελειωσει τη Β'Γυμνασιου. Ο τοτε καλυτερος του Α' ξαδερφος μαθαινει τελικα οτι πρεπει να μπει φανταρος. Το παληκαρακι ειχε ενα GLX 90.K μου λεει:"Παρε το να τριγυρνας..." Απο εκει ξεκινανε ολα.Μεχρι το 2009 που πουλησα το Crypton X,περασαν 12 παπακια απο τα χερια μου,oλα τερμα τουμπανιασμενα. Κατεμας ποτε δεν ξεχναει,ουτε φιλους,ουτε καταστασεις,ουτε πως ξεκινησαν ολα στην αλητικη ζωη του. Η ιστορια ξαναγραφεται λοιπον,13ο and still counting... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Άμα με ξαναπείς χονδακια θα στο τρυπησω. Κι ακόμα δε το στρώσες. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) και ελεγα γιατι με εξ*ναν τα παπακια μου ρε κατεμα?! τοση ωρα σπαμαρισματος και τελικα το πηρες εσυ; ου να χαθεις BAN, REPORT, ΞΥΛΟ,ΑΠΕΛΑΣΗ, ΕΞΟΡΙΑ, ΜΠΟΥΝΙΔΙ,ΚΛΟΤΣΙΔΙ . πηρες το μεγαλυτερο ταφο παπο της ιστοριας,μεχρι και ο πιο wannabe καγκουροποζερος το εχει αυτο,θα σε περναει μεχρι και ο kostaskk με το sx80 που περναει και tdm 900 (τρεμε ηλια) ..σημερα πηγαινοντας σε μια παραλια με το aprilia sx βρισκω ενα tdm.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) και ελεγα γιατι με εξ*ναν τα παπακια μου ρε κατεμα?! τοση ωρα σπαμαρισματος και τελικα το πηρες εσυ; ου να χαθεις Επρεπε να παρω παπακι ρε φιλε. Οσο συνταρακτικα κ αν εχει αλλαξει η ζωη μου πλεον προς το καλυτερο,τα τσακαλια που μεγαλωσαμε μαζι στα στενα του Αη Θεραπη στη Τουμπα,τα παπακια,κ τα σουβλατζιδικα παντα τα εχω στη καρδια μου. Με αυτα μεγαλωσα,με αυτα θα πεθανω. Κατεμας αγαπαει κ δεν ξεχναει Τελεια κ παυλα.- Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Έλα ντε που είναι το στρουμπουλό παπάκι που μας τα έχει κάνει τσουρέκια? Έλα καλο μου παπάκι εμφανίσου να σε δούμε και εμείς πιτ πιτ πιτ. Μαριγωωωωωωωω!!! Άναψε το φούρνο να προθερμαίνετε στους 250 βαθμούς και πετάξουν πάρε μια κουτα λαδόκολλες. Και όπως θα βγαίνεις φέρε μου την καραμπίνα από μέσα και τη θήκη με τα φυσίγγια αυτή που έχω για τα αγριοπαπιογουρουνα, ψύχρανε ο καιρός και θα πέσουν πάπιες. Α και που είσαι, αν δεις τον Ηλία στο δρόμο φέρε τον με τρόπο από εδώ χρειαζόμαστε γέμιση για την πάπια ......................... Η ιστορια ξαναγραφεται λοιπον,13ο and still counting... And the winner is......... Motoλιακάδας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Επρεπε να παρω παπακι ρε φιλε. Οσο συνταρακτικα κ αν εχει αλλαξει η ζωη μου πλεον προς το καλυτερο,τα τσακαλια που μεγαλωσαμε μαζι στα στενα του Αη Θεραπη στη Τουμπα,τα παπακια,κ τα σουβλατζιδικα παντα τα εχω στη καρδια μου. Με αυτα μεγαλωσα,με αυτα θα πεθανω. Τελεια κ παυλα.- νταξει ,τουλαχιστον φορας καγκουρογυαλι ή θα πας απατος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες