sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Αφου ψηφισετε, πειτε και γιατι τα φορατε με αυτον τον τροπο, πιστευω πως δεν ειμαι ο μονος που εχει μπερδευτει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Έξω από το μπουφάν και σφίξιμο τα λουράκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Έξω από το μπουφάν και σφίξιμο τα λουράκια. ετσι κ γω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Έξω από το μπουφάν και σφίξιμο τα λουράκια. Συμφωνώ και ο λόγος είναι πολύ απλός. Σε γυμνό μηχανάκι γίνεται πιο έντονο το φαινόμενο κατά το οποίο αν το γάντι είναι μέσα από το μπουφάν, η βροχή και ο αέρας μπορεί να μπει μέσα στο μανίκι. Εάν είναι απέξω από το μπουφάν είναι 100% προστατευμένο από αέρα και βροχή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 απ' εξω το γαντι για να μην περναει ο αερας/κρυο. Με βροχή, ότι ναναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Ανάλογα το μπουφάν ρε παιδιά. Στο δερμάτινό μου αναγκαστικά πάει απ'έξω. Στην κορντούρα όμως που έχει φαρδύ μανίκι το βάζω από μέσα. Έτσι νιώθω πως εφαρμόζει καλύτερα. Φυσικά αέρας και νερό δεν μπαίνουν ποτέ γιατί σφίγγω και το μανίκι πάνω από το γάντι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Το γάντι πάντα απ΄έξω για να μην μπαίνει αέρας & βροχή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Απ' έξω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 αναλογα με το γαντι,αμα ειναι κοντο (καλοκαιρινο) απο κατω,αμα ειναι βαρβατο χειμερινο πανω απο το μπουφαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomasfk 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Το καλοκαίρι με καλό καιρό και στην κίνηση μέσα στην πόλη τα φοράς όπως σε βολεύει. Με κρύο και βροχή πάντα απ' έξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Συμφωνώ και ο λόγος είναι πολύ απλός. Σε γυμνό μηχανάκι γίνεται πιο έντονο το φαινόμενο κατά το οποίο αν το γάντι είναι μέσα από το μπουφάν, η βροχή και ο αέρας μπορεί να μπει μέσα στο μανίκι. Εάν είναι απέξω από το μπουφάν είναι 100% προστατευμένο από αέρα και βροχή. Αυτο ακριβως.Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Eγώ τα γκορντούρα γάντια που έχω, όταν ΔΕΝ βρέχει, τα βάζω έξω από το μπουφάν. Όταν βρέχει τα βάζω έξω από το μπουφάν, αλλά μέσα από το αδιάβροχο ώστε τα νερά που στραγγίζουν προς τα κάτω από τα μανίκια του αδιάβροχου, να μην μπαίνουν μέσα στο γάντι. Αν τα βάλεις πάνω από το αδιάβροχο, έγιναν μούσκεμα κατευθείαν. Το αυτό συμβαίνει κι αν φοράς γκορντούρα αδιάβροχη και τα βάλεις από πάνω από αυτή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Eγώ τα γκορντούρα γάντια που έχω, όταν ΔΕΝ βρέχει, τα βάζω έξω από το μπουφάν. Όταν βρέχει τα βάζω έξω από το μπουφάν, αλλά μέσα από το αδιάβροχο ώστε τα νερά που στραγγίζουν προς τα κάτω από τα μανίκια του αδιάβροχου, να μην μπαίνουν μέσα στο γάντι. Αν τα βάλεις πάνω από το αδιάβροχο, έγιναν μούσκεμα κατευθείαν. Το αυτό συμβαίνει κι αν φοράς γκορντούρα αδιάβροχη και τα βάλεις από πάνω από αυτή. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Απλή φυσική. Αν κινείσαι με πάνω από 40-50χμ/ω και έχεις τα γάντια μέσα από το αδιάβροχο, τότε οι σταγόνες της βροχής θα κυλήσουν μέσα στο αδιάβροχο και κατευθείαν πάνω στο μπουφάν, ιδίως σε μηχανές χωρίς χούφτες. Αν είσαι στατικός μέσα σε κίνηση και δεν κινείσαι με χιλιόμετρα, η βαρύτητα σπρώχνει προς τα κάτω τις σταγόνες της βροχής, οπότε καλά κάνεις και τα βάζεις μέσα από το αδιάβροχο. Αλλά γενικότερα ο κανόνας λέει να μην υπάρχει άνοιγμα στα μανίκια κόντρα στην βροχή, ώστε να μην μπαίνει νερό όταν οδηγάς. Και αν έχεις σφίξει καλά το γάντι δεν θα μπαίνει νερό ούτε όταν είσαι στατικός. Και σίγουρα σφίγγει καλύτερα το γάντι πάνω στο αδιάβροχο παρά το αδιάβροχο πάνω στο γάντι... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2011 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 δεν τα φοραω καθολου, εχω χουφτες και θερμενομενα , τι να τα κανω τα γαντια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Απλή φυσική. Αν κινείσαι με πάνω από 40-50χμ/ω και έχεις τα γάντια μέσα από το αδιάβροχο, τότε οι σταγόνες της βροχής θα κυλήσουν μέσα στο αδιάβροχο και κατευθείαν πάνω στο μπουφάν, ιδίως σε μηχανές χωρίς χούφτες. Αν είσαι στατικός μέσα σε κίνηση και δεν κινείσαι με χιλιόμετρα, η βαρύτητα σπρώχνει προς τα κάτω τις σταγόνες της βροχής, οπότε καλά κάνεις και τα βάζεις μέσα από το αδιάβροχο. Αλλά γενικότερα ο κανόνας λέει να μην υπάρχει άνοιγμα στα μανίκια κόντρα στην βροχή, ώστε να μην μπαίνει νερό όταν οδηγάς. Και αν έχεις σφίξει καλά το γάντι δεν θα μπαίνει νερό ούτε όταν είσαι στατικός. Και σίγουρα σφίγγει καλύτερα το γάντι πάνω στο αδιάβροχο παρά το αδιάβροχο πάνω στο γάντι... Διαφωνώ. Έχουν κολυμπήσει τα γάντια στο νερό όταν τα είχα απ' έξω. Το νερό πίσω από τα χέρια, κατεβαίνει προς τα κάτω καθώς δεν υπάρχει αέρας να το σπρώξει προς τα πάνω (κενό αέρος δηλαδή πίσω από τα χέρια) Η βροχή δεν μπαίνει όταν έχεις σφιγμένο το μανίκι του μπουφάν. Σταγόνες είναι δεν είναι κουβαδιά νερό! Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια με βροχή επί ώρες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον τρόπο μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Διαφωνώ. Έχουν κολυμπήσει τα γάντια στο νερό όταν τα είχα απ' έξω. Το νερό πίσω από τα χέρια, κατεβαίνει προς τα κάτω καθώς δεν υπάρχει αέρας να το σπρώξει προς τα πάνω (κενό αέρος δηλαδή πίσω από τα χέρια) Η βροχή δεν μπαίνει όταν έχεις σφιγμένο το μανίκι του μπουφάν. Σταγόνες είναι δεν είναι κουβαδιά νερό! Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια με βροχή επί ώρες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον τρόπο μου. Εσυ εχεις και μια ανεμοκαληψη και λιγο χαμηλα στα χερια .. αν εισαι σε τελιος ΝΑΙΚΕΝΤ μηχανακη τοτε ο αερας σπρωχνει ( και χαμηλα εκει στα χερια ) πανω το αδιαβροχο και κανει κενο με το γαντι .. αρα και οι σταγονες περνανε διαγωνια μεσα στο κενο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Aναλογα το γαντι ,αν ειναι κοντο οσο και να το τραβας απο εξω δεν παει με τιποτα,αν ειναι μακρυ ναι σαφως και απεξω, αλλα οπως ειπαν και πιο πριν ειναι και αναλογα το μπουφαν και της καιρικες συνθηκες ..... με βροχη απομεσα,με κρυο απο εξω.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2011 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Τα γάντια πάντα από έξω. Μένει έξω ο αέρας και το νερό. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Εγώ θα ξαναπώ πάντως πως όταν το γάντι είναι από μέσα και το μανίκι σφίγγει καλά απ' έξω δεν μπαίνει ούτε νερό , ούτε αέρας. Έχω φάει πάμπολλες βροχές έτσι και οι καρποί μου δεν ένιωσαν καν υποψία υγρασίας ΠΟΤΕ. Επιπροσθέτως: α) Όταν το γάντι είναι απ' έξω από το μπουφάν όταν αυτό βρέχεται, τότε όλο το νερό που σουρώνει από το μανίκι καταλήγει καρφωτά μέσα στο γάντι. β) Με το γάντι απ' έξω το μανίκι της κορντούρας κάθεται 3-4 πόντους πάνω από τον καρπό με αποτέλεσμα να ζαρώνει. Αυτό δεν μου φαίνεται σωστό και με κάνει και νιώθω άσχημα από την άποψη πως δεν εφαρμόζει το ρούχο καλά πάνω μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 αναλογα με το γαντι,αμα ειναι κοντο (καλοκαιρινο) απο κατω,αμα ειναι βαρβατο χειμερινο πανω απο το μπουφαν ομοίως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Από έξω. Όταν βρέχει πάρα πολύ λόγο στροφιλισμού του αέρα κλπ θα μπει νερό, τότε το φοράω πάλι πάνω από το μπουφάν, αλλά βάζω και το αδιάβροχο πάνω από το γάντι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Διαφωνώ. Έχουν κολυμπήσει τα γάντια στο νερό όταν τα είχα απ' έξω. Το νερό πίσω από τα χέρια, κατεβαίνει προς τα κάτω καθώς δεν υπάρχει αέρας να το σπρώξει προς τα πάνω (κενό αέρος δηλαδή πίσω από τα χέρια) Η βροχή δεν μπαίνει όταν έχεις σφιγμένο το μανίκι του μπουφάν. Σταγόνες είναι δεν είναι κουβαδιά νερό! Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια με βροχή επί ώρες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον τρόπο μου. Οδήγα το R850R με το άνοιγμα κόντρα στην βροχή και μετά έλα να μου πεις.... Πάντως όσο πιο καλή αεροκάλυψη έχει μια μοτοσυκλέτα, τόσο πιο πολύ τείνει προς την στατικότητα ο αέρας και η βροχή. Δηλαδή ούτε βρέχεσαι ούτε σε βαράει ο αέρας. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν βρέχεσαι με την μηχανή σου με τον τρόπο βάζεις τα γάντια. Σε οποιοδήποτε άλλο μηχανάκι χωρίς χούφτες και μεγάλο fairing είμαι σίγουρος ότι θα βρεχόσουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Έξω από το μπουφάν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Διαφωνώ. Έχουν κολυμπήσει τα γάντια στο νερό όταν τα είχα απ' έξω. Το νερό πίσω από τα χέρια, κατεβαίνει προς τα κάτω καθώς δεν υπάρχει αέρας να το σπρώξει προς τα πάνω (κενό αέρος δηλαδή πίσω από τα χέρια) Η βροχή δεν μπαίνει όταν έχεις σφιγμένο το μανίκι του μπουφάν. Σταγόνες είναι δεν είναι κουβαδιά νερό! Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια με βροχή επί ώρες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον τρόπο μου. Συμφωνω με τον Αλεξανδρο. Την εχω πατησει δυο φορες (μαλλον μια δεν ηταν αρκετη) , δευτερη μαλιστα στην βροχη της κυριακης. Οταν βαλεις τα γαντια εξω απο το αδιαβροχο, οτι βροχη κατσι στο μανικι γλυστραει μεσα στα γαντια. Μεσα σε 5 λεπτα τα γαντια ειχαν γεμισει νερα. Ειτε τα φορουσα ειτε οχι ηταν το ιδιο πραγμα. Τα γαντα μπαινουν μεσα απο το αδιαβροχο Περα απο αυτο, ενα καλο αδιαβροχο μπουφαν εχει λαστιχο στο σημειο του καρπου, οποτε και εξω απο το γαντι να μπει, δεν υπαρχει περιπτωση να περασουν μεσα απο το λαστιχο οι σταγονες Και καθως εγινε ο λογος για το 850R , το cbr ειναι ακομα πιο σκηφτη μηχανη με οχι τοσο μεγαλη ανεμοκαληψη. Παρολα αυτα το νερο κυλαει απο το αδιαβροχο μεσα στα γαντια. Δεν ειναι θεωρια, ειναι αυτο που ειδα και με τις δυο μεθοδους σε οδηγηση μου σε αρκετη βροχη Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2011 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2011 Στέφανε... αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις. Κι εγώ παθών και μαθών είμαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες