Jump to content
ALX™

ΜotoGP>Round 17>Sepang Malaysia

Recommended Posts

Δανεισμένα από γειτονικό forum

οι αντιδραση του rossi στα paddlock μετα την κοκκινη σημαια.

http://www.youtube.com/watch?v=4tzd...feature=related

ιταλικα δεν γνωριζω καλα αλλα....

και εδω φωτογραφιες απο το αεροδρομιο

http://www.corriere.it/gallery/spor...5c9dff.shtml#34

η αντιδραση του πατερα του μεσα στα paddlock

http://www.corriere.it/gallery/spor...0cd401e.shtml#4

edit...

ακομα ενα βιντεο απο τα paddock .

http://www.youtube.com/watch?v=ChCw...feature=related

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν είναι δυνατόν....................... mB_faskelo.gif

Ο πατέρας του ήταν που τον έβαλε στο ασθενοφόρο ή μου φάνηκε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι δυνατόν....................... mB_faskelo.gif

Ο πατέρας του ήταν που τον έβαλε στο ασθενοφόρο ή μου φάνηκε;

Ναι φαίνεται να είναι αυτός

Δανεισμένα από γειτονικό forum

Διορθωμένο

http://www.youtube.com/watch?v=4tzdht2Xubc&feature=related

http://www.corriere.it/gallery/sport/speciali/motomondiale-2011/motomondiale/disperazione-padre-simoncelli_39c56c3e-fd80-11e0-aa26-262e70cd401e.shtml#4

http://www.corriere.it/gallery/sport/10-2011/simoncelli/01/simoncelli-arrivo-salma-italia_ae31bde2-fedf-11e0-b55a-a662e85c9dff.shtml#34

http://www.youtube.com/watch?v=ChCwkKnO3ak&feature=related

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω περιμενω σπεσιαλ Marco-theme μηχανακι και κρανος απο τον Γιατρο. :closedeyes:

αυτο παιζει πολυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο tcdrift εχει απολυτο δικιο! και ειναι ακριβως οπως τα λεει!

"Νομίζω το κράνος έκανε την δουλειά που έπρεπε ακριβώς..

Ασκήθηκε τέτοια δύναμη πάνω του απο την μηχανή του Edwards που προφανώς ΄΄έπρεπε΄΄ να κοπούν τα λουριά για να έχει μια πιθανότητα να σωθεί ο αναβάτης.

Αν τα λουριά είχαν τέτοια κατασκευή που δεν κοβόντουσαν με τίποτα τότε συγνώμη για το μακάβριο αλλα΄μαζί με το κράνος θα έφευγε και το κεφάλι.

Όλα αυτά είναι μελετημένα και δοκιμασμένα σε ελεγχόμενα τέστ, αλλά υπάρχουν και οι νόμοι της φυσικής που δεν νικιόνται δυστυχώς.!!!!!"

επισεις μην σχολιαζεται το κρανος σαν μαρκα, γιατι επεσε και ο edwards στην σπονδικικη του στιλη οπου εκει υπηρχε εξοπλησμος dainese! αυτο τι παει να πει οτι δεν ηταν καλος ο εξοπλησμος, η δεν ξερω και εγω τι αλλο?

για εμενα αν ζουσε ο Marco, ισως να εμενε και αναπυρος με τετιο χτυπιμα στην πλατη του, αλλα δεν θα εφτεγε ο εξοπλησμος και παλυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To χειρότερο απ' όλα είναι όταν πέσεις, να μην φύγεις κατευθείαν εκτός πίστας. Αν για οποιοδήποτε λόγο μείνεις μέσα στη πίστα, το σοβαρό ατύχημα είναι πολύ πιθανό. Στις περισσότερες περιπτώσεις που έχουμε δει αναβάτες να πέφτουν και να μένουν στη πίστα μετά την πτώση, όλο και κάποιος θα 'ρθει από πίσω να τους χτυπήσει (αν δεν καταφέρουν να σε αποφύγουν)

Κι όταν μιλάμε για αγώνες ταχύτητας, τότε το χτύπημα είναι με πολλά χιλιόμετρα και συνήθως οδυνηρό.

Δεν ξέρω για όλη αυτή τη κατάσταση αν φταίνε τα bridgestone ή κάτι άλλο, αλλά βελτίωσαν το κράτημα στο πίσω τροχό με το TC και το μπροστά είναι στη τύχη και στην ικανότητα του κάθε αναβάτη.

Η ιδέα τις μονόμαρκας δεν μου άρεσε από την αρχή που καθιερώθηκε, διότι έτσι, χάνεται ο ανταγωνισμός και η προσπάθεια για όλο και καλύτερα ελαστικά. Η Bridgestone έχει επαναπαυτεί αφού είναι μόνη της και πιστεύω δεν εξελίσσει τα ελαστικά όπως θα τα εξέλισσε αν είχε αντίπαλο.

Οι γκρίνιες όλων σχεδόν των αναβατών για τα λάστιχά της, τα λέει όλα νομίζω.

Καιρός να μπούνε πάλι κι άλλες μάρκες στο παιχνίδι. Τουλάχιστον μία ακόμα.

Ο Σίμος έχασε το μπροστινό σε μια παρατεταμένη ανοιχτή στροφή κι όχι σε μία κλειστή που πας φρεναριστός μέχρι βαθιά και κινδυνεύεις περισσότερο να το χάσεις. Είναι άξιο απορίας πως σε μια τέτοια στροφή έφαγε lowsiding ο Sic.

Koιτώντας βέβαια ξανά και ξανά το βίντεο μέσα από την κάμερα του Bautista έχω την εντύπωση πως ο Σίμος πάει πολύ κοντά στο κερμπ... τόσο που ίσως (λέω ίσως για να δικαιολογήσω το χάσιμο του μπροστινού) πάτησε η μπροστινή ρόδα λίγο πάνω στο κερμπ κι έτσι έχασε την πρόσφυση ο μπροστινός τροχός. Διαφορετικά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Λογικά σε εκείνη τη στροφή ήταν με γκάζι κι όχι με φρένα και εδώ είναι το περίεργο του lowsiding.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν καταλαβαινω πως η μηχανη ειχε ανεξελεγκτη πορεια προς το εσωτερικο της στροφης με τον Σιμο κρεμασμενο πανω της χωρις να προσπαθει να διορθωσει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν καταλαβαινω πως η μηχανη ειχε ανεξελεγκτη πορεια προς το εσωτερικο της στροφης με τον Σιμο κρεμασμενο πανω της χωρις να προσπαθει να διορθωσει....

η προσπαθεια του να διορθώσει τον έφερε στο εσωτερικό της στροφής...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για εμενα προσπαθουσε να την σηκωσει κρατοντας το γκαζι ανοιχτο αλλα ετσι οπως εκατσε η μηχανη ειχε δεξια πορεια με το αποτελεσμα που ολοι ξερουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλοί από τους βετεράνους αναβάτες, μίλησαν για το TC. Ότι αυτό ήταν υπαίτιο που η μοτοσυκλέτα δεν έφυγε "φέτα" να τελειώνει η φάση με μια απλή έξοδο εκτός πίστας. Ειπώθηκε πως η μοτοσυκλέτα επειδή δεν είχε ξαπλάρει εντελώς, τα λάστιχα είχαν επαφή με το οδόστρωμα και το TC "βοηθούσε" στο να μην χαθεί η πρόσφυση και γι' αυτό η μοτό συνέχιζε. Όταν όμως ο αναβάτης είναι κρεμασμένος στην μία πλευρά της μοτοσυκλέτας, αθελά του την κάνει να στρίψει προς την μεριά που είναι κρεμασμένος, γι' αυτό και η μοτό από τέρμα αριστερά που είχε πάει, βρέθηκε τέρμα δεξιά διασχίζοντας σχεδόν κάθετα την πίστα.

Ειπώθηκε πως αν δεν ήταν ενεργοποιημένο το TC η μοτοσυκλέτα θα έφευγε εκτός πίστας από την αριστερή μεριά.

Παρόλα αυτά, εγώ απορώ γιατί ξεκίνησε να γίνεται όλο αυτό! Πως έχασε το μπροστινό σε μια στροφή που αυτό δεν ήταν φορτισμένο? Πλάγιασε τόοοοσο πολύ που χάθηκε η πρόσφυση, ή πάτησε λίγο στο κερμπ όπως είπα παραπάνω?

Πάντως για την εξέλιξη της φάσης, πιστεύω πως ο Σίμος προσπάθησε να το σώσει όταν είδε ότι τα λάστιχα βρήκαν πρόσφυση, όπως έχουν κάνει κι άλλοι αναβάτες κατά καιρούς και πιθανότατα όπως θα είχε ξανακάνει κι αυτός. Απλά ήταν να συμβεί. Η συνάντησή του με τις μοτοσυκλέτες των Edwards & Rossi ήταν διαβολικά τέλεια συντονισμένη. Δυο μέτρα πιο πίσω αν ήταν ή δυο μέτρα πιο μπροστά οι Edwards & Rossi, δεν θα τον είχαν βρει. Ή θα πέρναγαν μετά το Σίμο, ή αυτός θα περνούσε μπροστά τους χωρίς να συναντηθούν. Ήταν να γίνει :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλοί από τους βετεράνους αναβάτες, μίλησαν για το TC. Ότι αυτό ήταν υπαίτιο που η μοτοσυκλέτα δεν έφυγε "φέτα" να τελειώνει η φάση με μια απλή έξοδο εκτός πίστας. Ειπώθηκε πως η μοτοσυκλέτα επειδή δεν είχε ξαπλάρει εντελώς, τα λάστιχα είχαν επαφή με το οδόστρωμα και το TC "βοηθούσε" στο να μην χαθεί η πρόσφυση και γι' αυτό η μοτό συνέχιζε. Όταν όμως ο αναβάτης είναι κρεμασμένος στην μία πλευρά της μοτοσυκλέτας, αθελά του την κάνει να στρίψει προς την μεριά που είναι κρεμασμένος, γι' αυτό και η μοτό από τέρμα αριστερά που είχε πάει, βρέθηκε τέρμα δεξιά διασχίζοντας σχεδόν κάθετα την πίστα.

Ειπώθηκε πως αν δεν ήταν ενεργοποιημένο το TC η μοτοσυκλέτα θα έφευγε εκτός πίστας από την αριστερή μεριά.

Παρόλα αυτά, εγώ απορώ γιατί ξεκίνησε να γίνεται όλο αυτό! Πως έχασε το μπροστινό σε μια στροφή που αυτό δεν ήταν φορτισμένο? Πλάγιασε τόοοοσο πολύ που χάθηκε η πρόσφυση, ή πάτησε λίγο στο κερμπ όπως είπα παραπάνω?

Πάντως για την εξέλιξη της φάσης, πιστεύω πως ο Σίμος προσπάθησε να το σώσει όταν είδε ότι τα λάστιχα βρήκαν πρόσφυση, όπως έχουν κάνει κι άλλοι αναβάτες κατά καιρούς και πιθανότατα όπως θα είχε ξανακάνει κι αυτός. Απλά ήταν να συμβεί. Η συνάντησή του με τις μοτοσυκλέτες των Edwards & Rossi ήταν διαβολικά τέλεια συντονισμένη. Δυο μέτρα πιο πίσω αν ήταν ή δυο μέτρα πιο μπροστά οι Edwards & Rossi, δεν θα τον είχαν βρει. Ή θα πέρναγαν μετά το Σίμο, ή αυτός θα περνούσε μπροστά τους χωρίς να συναντηθούν. Ήταν να γίνει :(

ρε συ αλε3η συνεχιζεις να προσπαθεις να το σωσεις και κρατιεσαι με το ενα χερι πανω του οταν το μηχανακι σε οδηγει κα8ετα στην πιστα και μεσα στην στροφη την στιγμη που 3ερεις οτι απο δεκατο σε δεκατο 8α περασουν απο την αγωνιστικη γραμμη που κατευθυνεσαι αλλα 15 μιχανακια??

αντι να το παρατισεις να παει στα τσακιδια και να γυρισεις στην κοπελιτσα σου στο box ατσαλακωτος και φινος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε συ αλε3η συνεχιζεις να προσπαθεις να το σωσεις και κρατιεσαι με το ενα χερι πανω του οταν το μηχανακι σε οδηγει κα8ετα στην πιστα και μεσα στην στροφη την στιγμη που 3ερεις οτι απο δεκατο σε δεκατο 8α περασουν απο την αγωνιστικη γραμμη που κατευθυνεσαι αλλα 15 μιχανακια??

αντι να το παρατισεις να παει στα τσακιδια και να γυρισεις στην κοπελιτσα σου στο box ατσαλακωτος και φινος..

Όπως και το είπες. Όμως ο Σίμος δεν κατάλαβε πόσο ταχύτητα είχε χάσει η μηχανή ή πόσο κλίση εγκάρσια είχε πάρει η μηχανή στην πίστα. Επίσης παίζει να ήταν και εγκλωβισμένος κάτω από το μοτόρι σε κάποιο ποσοστό. Όπως και να έχει ήταν γραμμένο του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά το θάνατο του Marco Simoncelli, ο Fausto Gresini ανακοίνωσε ότι δε θα πάρει μέρος η ομάδα του στον αγώνα της Βαλένθια, ωστόσο η μοτοσικλέτα με το νούμερο 58 θα είναι εκεί!Ο Fausto Gresini συγκλονισμένος από τον θάνατο του αναβάτη του ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται η ομάδα του να παρευρεθεί στον τελευταίο αγώνα MotoGP για φέτος που θα γίνει στην Βαλένθια. Ωστόσο, η γωνία της San Carlo Honda Gresini θα είναι ανοιχτή στην Ισπανία και θα βρίσκεται εκεί και η μοτοσικλέτα (η δεύτερη) του Marco Simoncelli με τον αριθμό 58 πάνω της.

Όπως φαίνεται, ο Gresini αναιρεί όσα είπε στην Μαλαισία, όμως από την άλλη δεν γνωρίζουμε ακόμα αν όντως θα αγωνιστεί η ομάδα με αναβάτη τον Hiroshi Aoyama. Υπάρχει πιθανότητα να βρίσκεται για την παρακολούθηση του αγώνα, ενώ η μοτοσικλέτα του Sic να θυμίζει τον αδικοχαμένο Ιταλό αναβάτη.

Πηγή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω φάει χάι σάιντιγκ με το CRM στο κέντρο της Αθήνας - αφού με ξεφορτώθηκε το μηχανάκι δεξιά του συνέχισα ενστικτωδώς να κρατιέμαι κρεμασμένος από το τιμόνι κρεμόμενος από τη δεξιά πλευρά έχοντας το γκάζι τέρμα ανοικτό γιατί κρατιόμουν κρεμασμένος και με έσερνε το μηχανάκι (ώσπου σκάσαμε σε σκουπίδια πάνω σε ΚΑΦΑΟ μετά από 2 δευτερόλεπτα).

Νομίζω πως κάτι τέτοιο έπαθε ο μακαρίτης, τον ξεφορτώθηκε το μηχανάκι με το λόου σάιντιγκ, ελάφρωσε και ένεκα TC ξανάσηκώθηκε, κρεμάστηκε αυτός ενστικτωδώς από τα κλιπόν και μέχρι να σκεφτεί τι να κάνει και που θα πάει τον πατήσανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κρανος του μονο απο αυτην την εικονα φτανει για να καταλαβεις...

Simoncelli-helmet.jpg

agv_dair_simoncelli_01.jpg

agv_dair_simoncelli_02.jpg

agv_dair_simoncelli_03.jpg

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Simoncelli-helmet.jpg

Μακάρι να μη το έβλεπα αυτό... άλλοι λένε ότι έπεσε το μοτο στο πόδι του, άλλοι ότι δεν είχε τις αισθήσεις του ήδη... εγώ ξέρω ότι ο Μάρκος βρίσκει νέα στροφιλίκια ανάμεσα στα σύννεφα!...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Simoncelli-helmet.jpg

Παιδιά, δεν είναι εικόνες αυτές από το μοιραίο τροχαίο, αλλά από παλαιότερο του Sic.

http://racingcafe.blogspot.com/2010/03/dainese-agv-simoncelli-wrecked-test.html

Δειτε ημερομηνία του άρθρου......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα