Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Ρε συ Kontalex, προς τί το Like στο ποστ μου Νο 377? Μη μου πεις ότι ήταν ακόμα τακτοποιημένα και χωρισμένα ανά μεγέθη...... γιατί θα σκίσω το κολάν μου λέμε! :lol: :lol: και είναι και καινούργιο. :P εγώ βρίσκω λίγο υπερβολικό ισοθερμικό-Αθήνα, νομίζω πως γενικά όσο πιο κάτω τόσο πιο light το κρύο, φυσικά είναι όπως συνιθήσει κανείς και πόση διαδρομή κάνει. Φέτος ακόμη δε χρησιμοποίησα το πάνω το ισοθερμικό, έχει κάνει και καλό χειμώνα... ....................... ...................... Ενημερωτικά, πριν πάρω το 1ο κολάν που χρησιμοποιώ από πέρσι, με είχε πιάσει ένας καθημερινός αβάσταχτος πόνος στο ισχίο του δεξιού ποδιού (λόγω ψύξης λογικά) και δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ τα βράδια. Με Mesulid ήμουνα συνέχεια. Απ' την ώρα που το πήρα και το φορούσα, ο πόνος είναι παρελθόν. Και μιλάμε για πέρσι που ξέρετε τί χειμώνα έκανε..... Ιδού ο λόγος. :) Αποκτήσαμεν ευαισθησία τώρα και άντε να ξεμπλέξεις..... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontalex 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 βρε μοτοεραστη για τα δικα μας ελεγα.... εδω στην ευβοια...λες να πεταχτηκα αθηνα να τσεκαρω τα λιδλ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 βρε μοτοεραστη για τα δικα μας ελεγα.... εδω στην ευβοια...λες να πεταχτηκα αθηνα να τσεκαρω τα λιδλ? Εεεεεϊϊϊϊϊοοοοο..... τό 'χασα τελείως λέμε. Μην παρεξηγείς, μόλις προχτές με βρήκανε απ' το Silver Alert. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Εεεεεϊϊϊϊϊοοοοο..... τό 'χασα τελείως λέμε. Μην παρεξηγείς, μόλις προχτές με βρήκανε απ' το Silver Alert. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Σε ξέρω από κάπου εσένα και πετάγεσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iconan 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Τα πρόλαβα και γω σημερα στου Ρέντη! και πήρα και γαντάκια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Τα πρόλαβα και γω σημερα στου Ρέντη! και πήρα και γαντάκια! Τελικά είχανε μείνει πολλά αυτή τη φορά και παντού σχεδόν. Μου φαίνεται εφοδιαστήκαμε όλοι πλέον και δεν έχουν ζήτηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 λογικά πλέον οι περισσότεροι έχουμε αγοράσει τα πάντα όλα το καλό θα ήταν να έβγαζε κανα παντελονάκι-παπουτσάκι-μπουφανάκι που δεν έχουμε όλοι μας. Άντε μπουφανάκι αρκετοί. Μια περίοδο είχανε βγάλει θυμάμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 ναι, και είχαν εξαφανιστεί εν ριπή οφθαλμού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 εχω να δηλωσω οτι δεν αντεξα και ξηλωσα την επενδυση απο το αριστερο γαντι μιας και απο τον ιδρωτα δεν μπορουσα να βαλω το χερι μου μεσα παλι αφου ειχαν χαθει οι τρυπες οταν το εβγαλα.αφου το παλεψα νευριασα και την εβγαλα.δεν με χαλαει πολυ πιο ανετο ειναι τωρα. σιγουρα εχασα απο ζεστασια αλλα κερδισα σε ανεση. μαλλον δεν το ειχαν ραψει καλα και επαιζε γιατι το δεξι εφαρμοζει μια χαρα. ειναι μεχρι να να κολλησει και αυτο και να το σκισω...χαχαχαχααχ εβαλα και τα λαστιχα σημερα και η μηχανη μεταμορφωθηκε.στριβει μονη της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) να πω λιγο κατι μετα απο 1-2 χρησεις που εκανα τα ισοθερμικα μεχρι στιγμης. Ρε σεις με φαγουριζει το κατω. Σε διαφορα σημεια... Πηρα το νουμερο Large (1.80 74 kg) και μου ειναι λιγο τσιτα. Μηπως πιανονται πανω στις τριχες τπτ επειδη ειναι λιγο τσιτα πανω μου? Το θεμα ειναι οτι ειναι λιγο σπαστικο ωρες ωρες΄... Θα ανοιξει με τον καιρο ? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2013 από τον Andreasf2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 απ τις τριχες ειναι.εγω πηρα το xl 1,80 75 κιλα. δεν ξερω αν θα ανοιξει θα δουμε με το καιρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontalex 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 να πω λιγο κατι μετα απο 1-2 χρησεις που εκανα τα ισοθερμικα μεχρι στιγμης. Ρε σεις με φαγουριζει το κατω. Σε διαφορα σημεια... Πηρα το νουμερο Large (1.80 74 kg) και μου ειναι λιγο τσιτα. Μηπως πιανονται πανω στις τριχες τπτ επειδη ειναι λιγο τσιτα πανω μου? Το θεμα ειναι οτι ειναι λιγο σπαστικο ωρες ωρες΄... Θα ανοιξει με τον καιρο ? Θα ανοιξει σιγουρα με τον καιρο...Αγορασα το παντελονι και εγω περσι κ πλεον μου ειναι κομπλε...παντως και η μπλουζα φαγουριζει λιγακι...Λογικα θα ισιωσει κ αυτη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με φαγουρα. τα εβαλες σε μαλακτικο και νερο πρωτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontalex 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με φαγουρα. τα εβαλες σε μαλακτικο και νερο πρωτα? To βαλα αλλα μια μικροενοχληση την εχω ακομα...Μηπως πρεπει να κανω κ κανα μπανιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 καλο θα εκανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkk1983 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 παιδιά τα ισοθερμικά πρέπει να είναι εφαρμοστά στο σώμα μας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 πόσες φορές θα πούμε ΟΧΙ μαλακτικο ντε! υγρό απορρυπαντικό για μαύρα ρούχα ή μάλλινα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Πάντως η φαγουρίτσα παραπέμπει ευθέως σε αλεργία. Επειδή μέχρι να κάνουμε κρίση ή και αλεργικό σοκ δεν πιστεύουμε ότι έχουμε αλεργίες καλό θα ήταν να το προσέξουν όσοι έχουν φαγούρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2013 πόσες φορές θα πούμε ΟΧΙ μαλακτικο ντε! υγρό απορρυπαντικό για μαύρα ρούχα ή μάλλινα! Γιατι οχι μαλακτικο ρε συ? μενα η μανα μου σε μαλακτικο τα εβαλε και μια χαρα εγιναν παντως δε κοβω το λαιμο μου,παιζει να ηταν και απορρυπαντικο αλλα μαλακτικο μου φαινεται ηταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2013 να πω λιγο κατι μετα απο 1-2 χρησεις που εκανα τα ισοθερμικα μεχρι στιγμης. Ρε σεις με φαγουριζει το κατω. Σε διαφορα σημεια... Πηρα το νουμερο Large (1.80 74 kg) και μου ειναι λιγο τσιτα. Μηπως πιανονται πανω στις τριχες τπτ επειδη ειναι λιγο τσιτα πανω μου? Το θεμα ειναι οτι ειναι λιγο σπαστικο ωρες ωρες΄... Θα ανοιξει με τον καιρο ? απ τις τριχες ειναι.εγω πηρα το xl 1,80 75 κιλα. δεν ξερω αν θα ανοιξει θα δουμε με το καιρο Ρε παίδες είμαι 1,83 και γύρω στα 95 κιλά και πήρα L μπλούζα και XL παντελόνι! Εσείς τα πήρατε μεγάλα ή εγώ μικρά? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2013 πηρα κι εγω ενα ζευγαρι για πρωτη φορα...ειχα παρει παλιοτερα στην γυναικα μου και δεν κρυωνε καθολου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2013 Γιατι οχι μαλακτικο ρε συ? μενα η μανα μου σε μαλακτικο τα εβαλε και μια χαρα εγιναν παντως δε κοβω το λαιμο μου,παιζει να ηταν και απορρυπαντικο αλλα μαλακτικο μου φαινεται ηταν καταρχήν το μαλλακτικό δεν πλένει με την έννοια του να καθαρίσει την όποια βρωμιά απο την χρήση του ρούχού. Και το σημαντικότερο στον τεχνικό εξοπλισμό είναι ότι καταστρέφει το ύφασμα! το μαλλακτικό ειναι ωραίο για τις πετσέτες που πλένουμε τα μούτρα μας να μήν είναι σκληρές και να μυρίζουν ωραία, για τα φανελάκια μας αλλα όχι για τα τεχνικά ρούχα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yawn 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-9DA09D28-0047C124/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?id=76 Απο πέμπτη παιδιά οποιος ενδιαφέρεται. Εγω θα τσιμπήσω το ισοθερμικό μπλουζάκι και το αθλιτικό που λέει πιο κατο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 http://www.lidl-hell...s-mas.htm?id=76 Απο πέμπτη παιδιά οποιος ενδιαφέρεται. Εγω θα τσιμπήσω το ισοθερμικό μπλουζάκι και το αθλιτικό που λέει πιο κατο. μακαρι αυτα με τα 12+ευρω να ειναι καλα διοτι τα προηγουμενα που ειχε βγαλει με 6+ ευρω ηταν λινατσες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες