Jump to content

Recommended Posts

Σιγουρα τα 13500 απεχουν πολυ απο τα 8000 του 650, αλλα επισης απεχουν πολυ και απο τα 17000-20000 που κοστιζουν τα υπολοιπα της κατηγοριας, εστω και αν δεν ειναι στην ιδια ...κατηγορια

Και οπως ειπε και ο Al, μην ξεχνατε πως εχει το καλυτερο abs της αγορας, καθως και ενα απο τα καλυτερα TC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε παιδιά μια παρατηρηση αισθητική, μερικά μηχανάκια δεν τους πηγαίνουν οι μπαγκαζιέρες όπως το δικό μου πχ, ε ετσι και αυτό δεν του πάει καθόλου η μπαγκαζιέρα τι μου βάλαν και τι σχάρα και το ασχημαίνει πόσο μάλλον όταν έχει μια μπαγκαζιέρα πάνω του και εξαφανίζεται το εμπρόσθιο μέρος της μοτοσυκλέτας το οποίο είναι μικρό πολύ, εκτός αυτού και η μπαγκαζίερα πετάγεται έξω από τον κώλο πολύ, δεν δένει αρμονικά με το υπόλοιπο σώμα. Κατά τα άλλα σε αυτά τα λεφτά ΚΤΜ SMT 990!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ πιστεύω ότι μεταξύ tiger 1200, cross tourer και versys 1000, το kawasaki είναι το καλύτερο και πιο τίμιο.

Ξεκάθαρη στριτάδικη μηχανή με δικά της χαρακτηριστικά, χωρίς τις τραγικές αντιγραφές GS που προσπάθησαν να κάνουν η honda & Triumph.

Το σίγουρο είναι ότι καμιά εταιρία δεν κατάφερε να κουνήσει το GS 1200 από την κατηγορία,

που αν και φαντάζει πλέον παρωχημένο, παραμένει η μόνη πραγματικά μεγάλη εντούρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά το βλέπω!

Τρία πρόχειρα συμπεράσματα:

-Θέλω να μετακομίσω -και!- στα Κανάρια!

-Το μοτέρι έχει πολλούς υψίσυχνους κραδασμούς ή μου φαίνεται;

-Το γκαζάκι, αν το άνοιγε τέρμα, δεν επιταχύνει και τρελά, απλά είναι καλούτσικο.

Μου αρέσει πολύ! B)

Τροποποιήθηκε από τον vittorio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λεω επειδη και εμενα μου αρεσει το SMT

Αν εστω οδηγησετε και τα 2, τοτε θα καταλαβετε οτι τα μηχανακια δεν βρισκονται στην ιδια κατηγορια

Το smt ειναι ενα ''μεγαλο'' versys 650

Το versys 1000 ειναι ενα ψηλο Ζ1000sx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λεω επειδη και εμενα μου αρεσει το SMT

Αν εστω οδηγησετε και τα 2, τοτε θα καταλαβετε οτι τα μηχανακια δεν βρισκονται στην ιδια κατηγορια

Το smt ειναι ενα ''μεγαλο'' versys 650

Το versys 1000 ειναι ενα ψηλο Ζ1000sx

Οδήγησες το Versys 1000;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Versys ειναι πιο γρηγορο, πιο οικονομικο, πιο ανετο, κανεις πιο καλα ταξιδια, αλλα το BMW ειναι καλυτερο, γιατι ... ειναι BMW... :kaaaala:

Σαν μηχανακι μου θυμιζει ενα πιο σπορ Cbf και οχι Adventure Bike, προς θεου!

Ναι.. Και το δικο μου το xr ειναι καλυτερο απο το wr της γιαμαχα, γιατι ειναι αξιοπιστο, γιατι ειναι Χοντα, γιατι ο Ερμης ειναι αναδρομος και η θεια μου η Λιτσα γουσταρει βολτες... Και θεωρουνται απο τα καλυτερα περιοδικα, ε; Ακομα και η αδερφη μου εχει καλυτερα κριτηρια... (εμενα το κοκκινο μου αρεσε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H Kawasaki δεν εχει βγαλει πατατες ποτε.Δεν εβγαλε και τωρα.Ειναι αντιεμπορικη εταιρεια στην Ελλαδα λογω αντιπροσωπου ,αλλα εχει χαρακτηρα και αισθηση στα μηχανακια της.

Ο μονος ιαπων που σεβεται τους πελατες του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H Kawasaki δεν εχει βγαλει πατατες ποτε.Δεν εβγαλε και τωρα.Ειναι αντιεμπορικη εταιρεια στην Ελλαδα λογω αντιπροσωπου ,αλλα εχει χαρακτηρα και αισθηση στα μηχανακια της.

Ο μονος ιαπων που σεβεται τους πελατες του

Έγραψες........................ :pimp:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:whistling::whistling::whistling:

Γιατι σφυριζεις............................?

Αν αρχισω και ποσταρω πατατες τις Χοντα ,θα φορτωσω τον σερβερ................ :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τον "σεβασμό" που δείχνει στους πελάτες της πουλώντας Στρώμα με τα αυτοκόλλητά της.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τον "σεβασμό" που δείχνει στους πελάτες της πουλώντας Στρώμα με τα αυτοκόλλητά της.

Ενω οτι δεν πουλαει το Βερσυς σαν on-off οπως η Χοντα το Crosstourer,δεν σημαινει σεβασμο στον καταναλωτη?

Το οτι βγαζει το ΖΧ με 200 αλογα και χτυπαει στα ισια το S1000rr,ενω η Χοντα με το CBR το παιζει ''σχολείο''δεν λέει κατι?

Η αληθεια ειναι μια,οσο υποτιμημενη ειναι η Kawasaki στην ελλαδα,άλλο τοσο υπερτιμημενη ειναι η Honda.-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενω οτι δεν πουλαει το Βερσυς σαν on-off οπως η Χοντα το Crosstourer,δεν σημαινει σεβασμο στον καταναλωτη?

Το οτι βγαζει το ΖΧ με 200 αλογα και χτυπαει στα ισια το S1000rr,ενω η Χοντα με το CBR το παιζει ''σχολείο''δεν λέει κατι?

Η αληθεια ειναι μια,οσο υποτιμημενη ειναι η Kawasaki στην ελλαδα,άλλο τοσο υπερτιμημενη ειναι η Honda.-

+Φωνω, βεβαια εχω και εγω λιγο το πρασινο στο αιμα μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο θέμα μας κύριοι, μην το κάνουμε μπάχαλο. Για Kawasaki Versys 1000 μιλάμε, μην το γυρνάτε σε Kawasaki vs the rest..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτην την κινηση την εκανε για τον εξης λογω

Στην Αμερικη η KHI εχει τεραστιο respect, οποτε σκεφτηκαν να λανσαρουν εκει το αγνωστο vstrom 1000 με τα χρωματα της kawasaki για να κανουν πωλησεις

Στην Αμερικη πετυχε, στον υπολοιπο κοσμο οχι γιατι γνωριζαν ηδη το vstrom 1000

Ομως δειτε κατι και γελαστε:

ΟΛΟΙ οι κατοχοι vstrom 1000 στην Ελλαδα ψωνιζουν ανταλακτικα απο την TEOMOTO διοτι ειναι πολυ φτηνοτερα :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΛΟΙ οι κατοχοι vstrom 1000 στην Ελλαδα ψωνιζουν ανταλακτικα απο την TEOMOTO διοτι ειναι πολυ φτηνοτερα :lipssealed:

ισχυει.

να ρωτησω κατι ασχετο οταν μιλαμε για μεγαλα μηχανακια κατηγοριας "ον-οφ" και γενικα συγκρινουμε,το στελβιο γιατι δεν μπαινει ποτε στον ανταγωνισμο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ισχυει.

να ρωτησω κατι ασχετο οταν μιλαμε για μεγαλα μηχανακια κατηγοριας "ον-οφ" και γενικα συγκρινουμε,το στελβιο γιατι δεν μπαινει ποτε στον ανταγωνισμο?

Γιατι απο τοτε που η piaggio hellas πηρε και την moto guzzi, δεν προωθειται καθολου η εταιρια στην Ελλαδα

Εδω εχουν γραψει κανονικα την aprilia, στην guzzi θα κολλησουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι απο τοτε που η piaggio hellas πηρε και την moto guzzi, δεν προωθειται καθολου η εταιρια στην Ελλαδα

Εδω εχουν γραψει κανονικα την aprilia, στην guzzi θα κολλησουν

ρε αφτερ δεν μιλαω γενικα,μιλαω ειδικα εδω για εμας του φορουμ.το ξερω οτι το στελβιο ειναι λιγο περιεργο εμφανισιακα(οπως και το βερσυς βεβαια)και δεν ειναι γιαπωνεζικο πραγμα ασυλληπτο για τις εγχωριες αντιληψεις μας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορουμε να το βγαζουμε παντα εκτος του συναγωνισμου της κατηγοριας του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θες να ανοιξεις ενα θρεντ να δεις ποσοι απο δω μεσα γνωριζουν την υπαρξη του?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα