S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 οφ τοπικ: ακύρωσαν το silent hills sto ps4 ον τοπικ: το hitman πρέπει νανε κορυφή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Να και κατι που δεν το περιμενε κανεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΜΑ ΕΒΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Αν το ελεγες πριν 1 μηνα θα παιρνουσαμε καλα. 2-2.5 χρονια παιζω και το βαρεθηκα. Εμένα παίζει ένας συνάδελφος τόσο πολύ και μου είπε να το κατεβάσω να το δω. Λόγω της ενασχόλησής μου παλιότερα, σχεδόν επαγγελματικά με το BF1942, μου άρεσε και σαν χειρισμός δεν διαφέρει και πολύ. Καλό παιχνιδάκι. Έτσι για να περνάω την ώρα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 This war of mine. Πολύ καλή φάση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Μετά το Fallout4 το χάος, μετά το Fallout4 το τίποτα, μετά από Fallout4 εγώ, δεν αναπνέω (Radiation Poisoning) και είναι όλα ασήμαντα (βλ. FIFA) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Μετά το Fallout4 το χάος, μετά το Fallout4 το τίποτα, μετά από Fallout4 εγώ, δεν αναπνέω (Radiation Poisoning) και είναι όλα ασήμαντα (βλ. FIFA) Πολυαγαπημένα παιχνίδια απ'το πρώτο ακόμα, αλλά ας ελπίσουμε πως θα'ναι bug free αυτή την φορά γιατί το 3 και το NV τα παράτησα σιχτηρίζοντας ουκ ολίγες φορές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Don't be Quitter, Winners never QQ. Οτιδήποτε είναι φτιαγμένο στα Bethesda engines (Elder Scrolls, Fallout) είναι λογικό, λόγο του δαιδαλώδης (using the big words) quest system να είναι αδύνατο να βγει bug free σε γενικές γραμμές εγώ τα βρήκα playable (λόγο αγάπης) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Με τα elder scrolls πάντως ποτέ δεν είχα θέμα, τα FO μόνο έκαναν τα τρελά τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) , Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Εγώ μάγκες παίζω το Witcher το 3 αυτό καιρό. Πολύ παιχνιδάρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Μια απορία για το GTA V. Τις γκόμενες που φορτώνουμε από τα strip-clubs τι όφελος έχουμε να τις μαμήσουμε; Ρωτάω για να μην τρώω τον χρόνο μου τσάμπα μιας και δεν μου κάθονται με τίποτα κανά-δυό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Μια απορία για το GTA V. Τις γκόμενες που φορτώνουμε από τα strip-clubs τι όφελος έχουμε να τις μαμήσουμε; Ρωτάω για να μην τρώω τον χρόνο μου τσάμπα μιας και δεν μου κάθονται με τίποτα κανά-δυό. Κανένα όφελος,για τον χαβαλέ απλά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Τσάμπα τα "φιστίκια" που έριξα δηλαδή. Μπουχουχουυυυυ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 χαχαχχα σιγά μωρέ,λες και τα είδες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Όχι αλλά άκουγες κάτι ωραία του στυλ "Oh its so big hmmmm" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Πολύ μου αρέσει όταν γίνεσαι παραστατικός. :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Πες μου τώρα ότι μου έλεγε ψέματα η τατάνα να πάω να πηδηχτώ από το παράθυρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Αναλόγως,αν πηγαίνεις με τον μαύρο μπορεί και να λέει αλήθεια. :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Gen.Marcus το Witcher 3 με έχει καταστρέψει, είπα πριν το βάλω να τερματίσω το 2 που το είχα αφήσει στην μέση και μετά έβαλα το 2 αλλά μπορούσες να κάνεις import save από το 1 αλλά μου είχε χαλάσει ο σκληρός και είχα χάσει το save από το 1. (αυτά τπτ παραπάνω) Για να μην τα πολύλογο λοιπόν τώρα είμαι στο πρώτο chapter του 1 για full completion. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 εγώ έχω κολλήσει σε ένα σημείο και πρέπει να ξαναψάξω οοοοοολη την περιοχή για να βρω μια μαλάκω που μάλλον έχει πεθάνει. Τεράστιο φαίνεται πάντως!! Και μου κάνει και εντύπωση που το pc το παίζει σε high settings. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Εγώ από το 1 έχω μείνει μαλάκας για το πώς την ίδια εποχή που οι μεγάλες δυτικές εταιρίες ξερναγαν πανομοιότυπα FPS που ξεχνιόσουν τι παίζεις, βγαίνει η Πολώνια και βγάζει μια τέτοια παιχνιδάρα και σκεπτόμουν άντε και η Ελλαδίτσα μας να βγάλει τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Το 3 παίζεται με δυνατούλι λαπτοπάκι 5ετίας ή να μην μπω στον κόπο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Καλά εσύ το παραπήγες μακριά σαν σκέψη. Το 3 παίζεται με δυνατούλι λαπτοπάκι 5ετίας ή να μην μπω στον κόπο; χλωμόν εώς δύσκολο. Έχει μεγάλες απαιτήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 χλωμόν εώς δύσκολο. Έχει μεγάλες απαιτήσεις. Όντως, με μια γρήγορη ματιά με το ζόρι (κι ούτε καν η GPU) τα min πιάνω. Μούτσας γκράτσιας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 και μου το ρίχνει και στο medium άμα ζοριστεί πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες