Jump to content
andrewk

Pc Games

Recommended Posts

Τελικά το city car driving.....μούφα..

Προτείνετε κανένα παιχνιδάκι σαν need for speed φάση αλλά να έχει freedrive, να δείχνει στο εσωτερικό κοντέρ κλπ και αν γίνεται να φτιάχνονται και τα αυτοκινητα.....

Μου διαφευγει το ονομα τωρα, αλλα ειναι ενα τετοιου στυλ παιχνιδι που διαδραματιζεται στην χαβαη.

θα το ψαξω σε λιγο

Σκεψου εκει αγοραζεις και σπιτια κλπ κλπ

καλη φαση ειναι

test drive unlimited, το θυμηθηκα

το ειχα στο PSP στον στρατο και το ειχα λιωσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν έχεις xbox κοίτα το forza horizon. Πιστεύω είναι αυτό που έρχεται πιο κοντά σε αυτά που λες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έχεις xbox κοίτα το forza horizon. Πιστεύω είναι αυτό που έρχεται πιο κοντά σε αυτά που λες.

και προσφέρει και μια δόση αληθοφάνειας στην οδήγηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου διαφευγει το ονομα τωρα, αλλα ειναι ενα τετοιου στυλ παιχνιδι που διαδραματιζεται στην χαβαη.

θα το ψαξω σε λιγο

Σκεψου εκει αγοραζεις και σπιτια κλπ κλπ

καλη φαση ειναι

test drive unlimited, το θυμηθηκα

το ειχα στο PSP στον στρατο και το ειχα λιωσει

test dive unlimited ή test dive unlimited 2;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα 2 καλα ειναι. αν θυμαμαι καλα εχουν και λιγες μηχανες

εγω παντως τελευταια εχω κολλησει με αυτο που ειναι ακομα σε alpha

Τροποποιήθηκε από τον Roaf Beast

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

TDU 1 με τιμονιερα(g25) ηταν απλα ατελειωτη απολαυση. Επαιρνες οτι αυτοκινηταρα εβρισκες και την εβγαζες βολτα. Ειχε και καλες μηχανες.

Καλα με controller ή keyboard δε θα εχει καμια σχεση. Εκτος αν οδηγας μονο μηχανες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν μάγκες τσίμπησα το PayDay 2 από 28 ευρώ μόνο 5.5 !!!

Εάν το έχει κανένας πείτε να κάνουμε καμιά ληστεία.. B) :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ICP και Slipknot σε νεες περιπετειες? Πες παραπανω γιατι ψηνομαι. Τι λεει το multiplayer του? εχει servers? τι πως που?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα, καλό είναι με αρκετά καλά γραφικά αλλά για να γίνει σωστή δουλεία χρειάζεται επικοίνωνια.Δεν έχω παίξει και πάρα πολύ αλλά από όσο έπαιξα άξιζε πόσο μάλλον για 5,5 ευρώ.

Δες λίγο gameplay:

Όσο αφορά το multiplayer του, είναι καθαρά multiplayer δηλαδή δεν έχει κάποια ιστορία ( campaign ) αλλά μπορείς να κάνεις κάποιες ληστείες μόνος σου.

Αφού μπεις στο crime.net όπως ονομάζεται θα σε βγάλει σε ένα χάρτη με διάφορες "δουλειές" άλλες θα έχουν άτομα και θα παίζουν, άλλες θα έχουν άτομα και δεν θα έχουν ξεκινήσει ακόμα ενώ σε άλλες θα είσαι εσύ ο host ( εάν μπεις σε κάποια άδεια δηλαδή) και περιμένεις να μπουν άλλοι.

Αυστηρά CO-OP μέχρι 4 άτομα, μην περιμένετε φάση BF 32v32..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
και προσφέρει και μια δόση αληθοφάνειας στην οδήγηση.

το καλυτερο forza ειναι το 4, απλα δεν εχει freedrive

εχει ομως τα ολα τα υπολοιπα, τα καλυτερα αυτοκινητα, πιστες, γραφικα, ηχους, χειρισμο και επιλογες χειρισμου, απλα δεν τελειωνει ποτε!!!!

απιστευτο παιχνιδι, εχω χαρισει αμετρητες ωρες και χθες το βραδυ απεκτησα το αυτοκινητο νουμερο 180. στο γκαραζ μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Zappa δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, :crazy: αλλά εμένα μ αρέσει..

Και οι εκπτώσεις τελειώνουν σε 6 ώρες... ( τελευταία μέρα )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

E τοτε το τσιμπαω, αν υπαρχει ακομα (μπορεις να το δεις αν δεν σου κανει κοπος γιατι ειμαι απο δουλεια και @@ steam) Θα μπει μια 10αρα paysafe και τα ρεστα κλειδια για CS:GO

εντιτ

Υπαρχει ακομα, ετοιμασου.... κατα τις 4.30 θα ειμαι μεσα και θα ληστευω κοσμο

Τροποποιήθηκε από τον Zappa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος, και εγώ με μια 10άρα πήρα αυτό και το Chivalry: Medieval Warfare

Αφου πηρες το Chivalry παρε και το deadliest warrior(2 ευρω με προσφορα). Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει. Το Chivalry θα το βαρεθεις, το deadliest warrior με τιποτα. Εαν το παρεις πες μου να μπουμε μαζι να σε προπονησω :tooth:

Παιδες το payday ειναι καλο αλλα εχει καποια θεματακια. Ετοιμαστειτε να ιδρωσετε αλλιως θα το βαρεθειτε. Αμα θελετε να παιζετε στα υψηλοτερα επιπεδα και να αποφευγετε τα πιστολιδια, πρεπει να πεσει ΠΟΛΥ μελετη.

Εγω με τον κολλητο μου φτασαμε σε σημειο να ληστευουμε τραπεζα για πλακα χωρις να μας παρουν χαμπαρι και κοντευαμε να το βρουμε και με τα κοσμηματοπωλεια. Τα αλλα ομως ειναι παλουκια και θελουν πολυ δουλεια.

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου πηρες το Chivalry παρε και το deadliest warrior(2 ευρω με προσφορα). Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει. Το Chivalry θα το βαρεθεις, το deadliest warrior με τιποτα. Εαν το παρεις πες μου να μπουμε μαζι να σε προπονησω :tooth:

Παιδες το payday ειναι καλο αλλα εχει καποια θεματακια. Ετοιμαστειτε να ιδρωσετε αλλιως θα το βαρεθειτε. Αμα θελετε να παιζετε στα υψηλοτερα επιπεδα και να αποφευγετε τα πιστολιδια, πρεπει να πεσει ΠΟΛΥ μελετη.

Εγω με τον κολλητο μου φτασαμε σε σημειο να ληστευουμε τραπεζα για πλακα χωρις να μας παρουν χαμπαρι και κοντευαμε να το βρουμε και με τα κοσμηματοπωλεια. Τα αλλα ομως ειναι παλουκια και θελουν πολυ δουλεια.

Θα το έπαιρνα αλλά μου λείπουν 1,2 ευρά :doh::plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα