andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Ανοιξα αυτο το topic για να σας ρωτησω ποια games εχετε εγκατεστημενα..Και ποια νομιζεται ειναι τα καλητερα που βγηκαν τον τελευταιο καιρο?? Επειδη προσφατα αγορασα καινουργιο pc εχω λιωσει στα games... Εχω λοιπον: Assassins Creed Brotherhood (Δεν εχω προλαβει να παιξω αρκετα) Call of Duty - Black Ops (Πολυ καλο αλλα σχετικα μικρο παιχνιδι) Call of Duty Modern Warfare 2 (Γενικα πανω κατω σαν το black ops με καινουργια οπλα) F.E.A.R. 3 (Δεν εχω προλαβει να παιξω αρκετα) Crysis2 (Πιστευω το καλητερο game που εχει βγει) Medal Of Honor 2010 (Πολυ καλο ισως και καλητερο σε σχεση με το call of duty γιατι μπορεις να κανεις περισσοτερα πραγματα,σχετικα μικρο) F1 2011 (Δεν μου αρεσε ο χειρισμος του) WRC 2 FIA World Rally Championship (Λιγο κατωτερο το Dirt 3) Need For Speed Shift 2 (Πιστευω οτι καλητερα υπαρχει σε racing) Dirt 3 (Αρκετα καλο αλλα αμα θελεις rally και μονο το wrc ειναι καλητερο) SBK®2011 FIM Superbike World Championship (Μαλλον το καλητερο σε μηχανες αλλα δεν με τρελανε) Test Drive Unlimited 2 (Δεν εχει πια μηχανες οποτε Που ειναι τα triumph??:P) GTAIV FIFA 12 NBA 2K11 Pro evolution soccer 2012 Virtual Tennis 4 CivilizationV Υπαρχει καποιος άλλος καλος τιτλος που αξιζει να παιξω?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 World Of Tanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Dragon Age 1 και 2 Prince of Persia The Forgotten Sands Hunted The Demons Forge Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 OBLIVION (αυτό το παιχνίδι απαγορεύεται να γίνει Uninstall!) Serious Sam για χαλάρωση Baldur's Gate 2. Κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση,configuration,spells κλπ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Wow κανείς? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazzax 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Commandos 2 : Men of War Skyrim Shogun 2 : Total War Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Diablo και μόνο Diablo..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosFox 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 SKYRIM και μονο........Ολα τα αλλα ειναι απλα οδοντοβουρτσες το 75% απο οσα ανεφερες τα εχω λιωση.. Αλλα σαν το Skyrim κανενα.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Farenheit The Punisher Max Payne Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 wow το σταματησα εδω κ πολυ καιρο γιατι καταντησε βαρετο και ειχα αρχισει το καψιμο dota επαιζα αραια κ που call of duty modernwarfare ειχα λιωσει στο ιντερνετ κανα d2LoD παιζω οταν εχω χρονο κ περιμενω να βγει το d3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 skyrim μεχρει που εγινα 50 lvl τα σκιζα ολα δεν εχει νοημα μετα τουλαχιστον για μενα racing εχει πολλα καλα sbk 11 ωραιο παιχνδακι για χαλαρα...αλλα παντα dota(1,2) το απολυτο game Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Witcher 1 & 2 Dark Age:Origins μόνο το 1, όμως Skyrim εσύ θα ψοφήσεις πάνω στο πληκτρολόγιο, αυτο θα συνεχίσει... B) Για ΜΜΟ, που είναι άλλη φάση έχουμε και λέμε: Starcraft 2 (RTS) Μην παίξεις WoW ακόμα και φίλους να έχεις, δεν αξίζει πια Star Wars Online. Το νεογέννητο αδερφάκι του WoW με pew-pew lazorz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 World Of Tanks άντεεεεεεεεεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 SKYRIM και μονο........Ολα τα αλλα ειναι απλα οδοντοβουρτσες το 75% απο οσα ανεφερες τα εχω λιωση.. Αλλα σαν το Skyrim κανενα.! (Και το Oblivion!) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Άμα σου άρεσε το Crysis τότε λογικά θα σου αρέσει και το Deus X. Επίσης καλό όχι τόσο τεχνικά αλλά σαν ιδέα είναι το Dead Island Έρχονται τα Far Cry 3 & Mass effect 3, ενώ από τα λίγο πιο παλιά που τα γραφικά τους στέκονται ακόμη για να πάει και λίγο το σκατό στην κάλτσα τα Dead space 1 & 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Witcher 2 Call of duty , modern warfare 3 Battlefield 3 Assassins creed Revelations Skyrim Dragonage 2 & mark of the assassin Gta La noire Two Worlds II & Expansion Crysis 2 Aυτα απο εμενα! για περισσοτερο info googlare τα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 τωρα εχω εγκατεστημενα μονο το crysis 2 & need for speed the run αλλα εχω παιξει αρκετα σε Pc max payne 1&2 farcry 1 & 2 - ελιωσα need for speed - δεν θυμαμαι ακριβως πια αλλα το μεγαλο κολημα μου ειναι το gran turismo ! το ειχα απο το 98 και ειχα κολησει σε σημειο που ειχα αρχισει ξεχναω οτι υπαρχει και εξω κοσμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παιχνιδια προσφατα και γαμάτα : Alan Wake, Kingdoms.of.Amalur.Reckoning, Hunted.The.Demons.Forge, The Lord of the Rings: War in the North Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 από τον nikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Dead space 1 & 2 Επικά και τα δυο! Επίσης Portal και Portal 2 σε όσους αρέσουν τα puzzle games, το πρώτο ήταν ενα "πείραμα" από την Valve και αφού πηγε ανέλπιστα καλά, έβγαλαν και το 2 που είναι η συνέχεια. ειναι πιο μεγάλο και πιο ολοκληρωμένο σεναριακά, εκπληκτικά και τα δυο (το πρώτο νομίζω είναι δωρεάν μέσω Steam) http://store.steampowered.com/ Portal 1 - Trailer και οτι καλύτερο εχει κυκλοφορήσει κατά τη γνώμη μου (και οχι μόνο) σε όλους τους τομείς, σε FPS, η σειρά Half Life όποιος δεν έχει παίξει κάποιο από τα Half Life Half Life: Opposing Force Half Life: Blue Shift Half Life 2 Half Life 2: Episode One Half Life 2: Episode Two δεν μπορεί να αποκαλει τον εαυτο του Gamer :P Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 από τον Apisteftos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 να παρεις ενα simulator FSX X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 call of duty mw3 multiplayer και τα μυαλά στα κάγκελα..... Βέβαια εγώ το παίζω στο playstation αλλά και σε ένα δυνατό pc δεν θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Τα καλύτερα Games Single Player Είναι η σειρά Assassins Creed και τα Call Of Duty, Όποιος αμφιβάλλει, απλά δεν τα έχει παίξει.. Σε στρατηγική το Napoleon total war δεν γίνετε να περασθεί απο άλλη εταιρία... Dota και Wow απο Ονλινε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) World of Warcraft Warcraft 3 (RoC και FT) Red Alert 2 (Και Yuri's Revenge) Command and Conquer Generals Aliens vs Predator (Και Primal Hunt) Tomb Raider Underworld Need for Speed Carbon, Hot Pursuit, Underground 1 & 2, Most Wanted Colin McRae Rally 2.0 (Πάντα) Battlefield 1942, Vietnam, Battlefield 2 Ghost Recon Αλλά δεν προλαβαίνω να παίξω κανένα... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 από τον Schumi 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Συμφωνώ στο τελευταίο ..τι να πρωτοπαίξεις...24 ώρες έχει η μέρα! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες