stef64 405 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Δυστυχώς μου έκλεψαν το σκουτερακι μου σήμερα το απόγευμα από την περιοχή του λιμανιού στην Θεσσαλονίκη Είναι ένα Yamaha – Jog – 50 cc μαύρο με πράσινη ποδιά εσωτερικά Πινακίδα : ΒΒΑ 5262 Απορώ τι του βρήκαν και το σήκωσαν. Ας έχουμε το νου μας ρε παΐδια μήπως και δούμε-ακούσουμε κάτι !! Κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Κρίμα ρε φίλε Θα έχω το νου μου μήπως δω τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Αμάν ρε Στέφανε.................................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bballer1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 εχει παραγινει το κακο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Πολλά θέματα στα δυσάρεστα βλέπω τελευταία ή μου φαίνεται? Όπως και να έχει, μακάρι να το βρεις πάλι! Και χρεπι να ήταν υπαρχει και συναισθηματικό δεσιμο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Οχι ρε γμτ!!!!!!!!!!!! Δεν προλαβες να καλοχαρεις το νεο μπροστινο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2011 αδερφέ δες το pm σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2011 Ουδέν κακό αμιγές καλού. Το Ηοnda Vision σου κλείνει το μάτι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2011 ΒΒΑ πινακιδα; ΒΒΑ 6394 ηταν το δευτερο townmate που ειχα. Το πρωτο ηταν τριψηφιο το νουμερο παλι ΒΒΑ Ποσο πισω με γυρισες ρε Στεφανε;;;; Τουλαχιστον μια 14ετια!!!!! Σου ευχομαι να το βρεις φιλε, πραγμα πολυ πιθανο πιστευω. Η πλεον λογικη καταληξη θα ειναι να το δει καποιος παρατημενο καπου αρκετο καιρο και να σε ειδοποιησουν να πας να το παρεις με τρια δαχτυλα σκονη επανω. Σιγα μην το πηραν για ανταλλακτικα. Κανενα πρεζονι ή κανενας πιτσιρικος θα το αρπαξε για καμια "βολτα" και μολις τελειωσει η βενζινη θα το αφησει καπου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2011 Το ματιάσαμε την Τετάρτη βρε Στέφανε... :( Θα έχω κι εγώ το νου μου. Κάπου θα περπατάει, εκτός αν κάποιος ήθελε κανένα μοτέρ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stef64 405 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2011 Παιδια σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον !! Συνεχιζω το ψαξιμο και βλεπουμε Ασ ελπισουμε να βρεθει με καποιον τροπο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2011 ασε ρε ... κριμαα ...δενδροποταμο κανε μια βολτα μ το ΑΜΑΞΙ που ειν και κοντα... κριμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koukos03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2011 Κρίμα ρε φίλε...Ελπίζω να το βρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2011 Μάλλον γύφτοι την έκαναν την δουλειά...έχει παραγίνει το κακό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stef64 405 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημερα το πρωι με καλουν απο το αστυνομικο τμημα απο το Πλατυ Ημαθιας. Βρηκαμε λεει το μηχανακι σας παρατημενο και το εχουμε εδω - Ελατε με τα χαρτια σας να το παραλαβετε ! :mB_kalo_e: Η θεα τυχη μας θυμηθηκε λοιπον εστω και με σχεδον επτα μηνες καθυστερηση !! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Μπράβο ρε φιλαράκο πολύ χαίρομαι όταν βρίσκονται κλεμένα μοτόρια... :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mpota 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 :vv: :vv: :vv: :vv: :vv: :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 τελειο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Μπράβο Στέφανε. Μακάρι να είναι σε καλή κατάσταση. :vv: :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 μπραβο ρε Στεφανε :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημερα το πρωι με καλουν απο το αστυνομικο τμημα απο το Πλατυ Ημαθιας. Βρηκαμε λεει το μηχανακι σας παρατημενο και το εχουμε εδω - Ελατε με τα χαρτια σας να το παραλαβετε ! :mB_kalo_e: Η θεα τυχη μας θυμηθηκε λοιπον εστω και με σχεδον επτα μηνες καθυστερηση !! Πλάκα μΕ κάνεις............. Πως θα το φέρεις; (νομίζω πως ο Χάμπος θα προφερθεί να σου το φέρει οδηγώντας, αλλιώς............. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Μπράβο ρε φίλε !!! Άς ακούσουμε και κάτι ευχάριστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Όλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Να και κάτι καλό στην όλη μαυρίλα ! Πολύ χαίρομαι φίλε μου ! :vv: :vv: :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες