dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 στην επομενη θα συναντηθουμε στο Κρυονερι (πλατεια) για να μην ξαναμπλεξουμε απο τατοι κτλ θα παμε πηγες-κατσιμιδι-κιθαρα (αν δεν χαθουμε παλι ) Θέλω !!!!!! :clapping: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Χωματονοματαιοι θα ειναι κανεις επανω Υμηττό σημερα; Εγω σε λιγακι ξεκηναω να ανηφοριζω για να κατεβω! Μην πετυχω κανεναν σας αναποδα σε μονοπατι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Μα... εκεί ήσουν, tzoutz ! Το πρόβλημα δεν είναι άλλο από την ανικανότητα συνεκτίμησης των ορίων της μηχανής, των ορίων του εαυτού σου και της δυσκολίας του ανάγλυφου της Γης. (...) υποθέτω ότι επιχείρησες κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε καν να σκεφτείς. Η νύξη του pantheman τα λέει όλα: Ισως επρεπε να το προβλεψουμε και εμεις για εκεινη την ανηφορα οτι ειναι αρκετα ζορικη για σενα , και για το απροετοιμαστο XR σου. Σωστός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
poderosa 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Τελικα ρωτοντας φιλο παλιο αγωνιζομενο εντουρο μου υπεδειξε το πιο σημαντικο μας λαθος: Μια εντουροδιαδρομη πρεπει να τελειωνει παντα σε ταβερνα με κοψιδια! Παραβιασαμε τον σημαντικοτερο κανονα του εντουρο και το πληρωσαμε! Ελπιζω την αλλη φορα να παμε προετοιμασμενοι... για μασες και !!! στην επομενη θα συναντηθουμε στο Κρυονερι (πλατεια) για να μην ξαναμπλεξουμε απο τατοι κτλ θα παμε πηγες-κατσιμιδι-κιθαρα (αν δεν χαθουμε παλι ) Και ξερω μια καλη ταβερνα με κοψιδια στο Κατσιμιδι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosFox 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λοιποοον.... Ας πω και εγώ την γνώμη μου για την χωματαδα μας.... Καταρχήν να ευχαριστήσω τον john400v για την πλοήγηση, την Valesod για τα μαθήματα-παθήματα που μας έδωσε ως προς την αντιμετώπιση οτιδήποτε στο χώμα, και τους middlevillager, tsi0u, Pantheman και Pederosa για την πολυ καλη παρεα. (Sorry φιλέ middlevillager δεν κατάλαβα ότι έφευγες και δεν σε χαιρέτησα). Πέρασα πολύ μπάνικα και ελπίζω ότι δεν σας κούρασα πολύ με την μαούνα μου και ελπίζω να μην σας έκοψα χλμ (τουλάχιστον προσπάθησα να μην σας κόψω). Στο τελευταίο μονοπάτι που σαβουριαστηκε ο "φλώρος" εντουρας μπροστά μου, μου έφυγαν τα χεριά να το ανεβώ....εκεί τα χρειάστηκα αλλά ήταν σπέσιαλ. Όσον αφορά την Ελίνα..... ΕΛΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙ μην μασάς....παρτου τον αέρα και σκιστοοοοοοο... :scooter: ..Εγώ τουλάχιστον έτσι πιστεύω...Αν το πιεις το μηχανάκι νομίζω ότι θα μπορούσες να πας παντού και ασφαλές. Να του πάρεις τον αέρα δλδ.... Και καβαντζα μανετες εεε.... Thanks guys (and lady) ήταν πολύ ωραία...Άντε και στην επόμενη..! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2011 από τον NikosFox Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 :clapping2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Κατα απαιτηση του κοινου ,ιδου τι συνελαβε ο φωτογραφικος φακος μου. Σορυ που τις πεταω ετσι ξερα χωρις περιγραφη ,αλλα δεν εχω πολυ χρονο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πήγα σήμερα το μεσημέρι στον καρρέρ για χούφτες και διάφορα άλλα.... είμαστε έξω με το παιδί του μαγαζιού και κοιτάμε διάφορες μανέτες να δούμε αν ταιριάζει κάποια και σκάει μύτη ένας τύπος που ερχόταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί από τα αριστερά και μου λέει.... -τι έγινε τελικά με τη μανέτα όλα καλά??? σηκώνω το βλέμμα παραξενεμένη εντελώς και μένω να κοιτάω απορημένη... μου ξαναλέει: -από χθες που χρειάστηκες την μανέτα... ....ήταν ένας από την παρέα που σταματήσανε και μου έδωσε ο Λάμπρος τη μανέτα του... αν είναι δυνατόν! Γυρναώ και του κάνω: -ααααα ήσουνα κι εσύ ένας από τους 5-6 που έγινα ρόμπα χθες στη Βαρυμπόμπη..... τι έγινε είχαν βγει και οι "φλώροι" χθες στη Βαρυμπόμπη και δεν ήθελαν να έρθουν στην παρέα μας???Μμμμμμμ........ αυτοι έχασαν.....! Εν τω μεταξύ τελικά ο ανορθωτής έκανε budging jumping γιατί το λαμάκι που χρησίμευε ώς βάση για να τον κρατάει ενωμένο με τον σκελετό.....για κάποιον περίεργο λόγο έσπασε.... Μου αρέσει που λέγαμε ότι η βόλτα θα ήταν χαλαρή...! Εντιτ: τώρα είδα και τις φωτό! Μπράβο και στον φωτογράφο! Φαίνεται και ο Λάμπρος που αλλάζει τη μανέτα κι εγώ χαρούμενη και τελείως ανυποψίαστη για την 2η σούπα που καραδοκεί και θα με ξανααφήσει χωρίς μανέτα!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosFox 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Χιλια ++++++ στον Pantherman για τις φωτο........ Πολυ ωραιες..... Τελικα ρε συ Ελινα ολοι σε ειδαν να χυμαρεις???? Τι διαολο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 pantheman ευχαριστουμε για τις φοτο! @ Ελινα... χουφτες πηρες τελικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) ναι πήρα μεταλλικές (από μέσα)...εντάξει εμφανισιακά δεν με ξετρέλαναν κιόλας...μου φαίνονται κάπως μεγάλες... τεσπα... όταν τοποθετηθούν βλέπουμε... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 H αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν προλαβα να σας καλοχαιρετiσω λογω βιασυνης ! Νεξτ ταιμ πιο οργανωμενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Pantheman ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες.Περιμενω την επομενη εντουραδα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες