Jump to content
vaelsod

Χωματομάζωξη

Recommended Posts

στην επομενη θα συναντηθουμε στο Κρυονερι (πλατεια) για να μην ξαναμπλεξουμε απο τατοι κτλ θα παμε πηγες-κατσιμιδι-κιθαρα (αν δεν χαθουμε παλι :uglystupid2: )

Θέλω !!!!!!

:clapping: :clapping: :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χωματονοματαιοι θα ειναι κανεις επανω Υμηττό σημερα; Εγω σε λιγακι ξεκηναω να ανηφοριζω για να κατεβω! Μην πετυχω κανεναν σας αναποδα σε μονοπατι :knuppel2::vampire:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα... εκεί ήσουν, tzoutz !

Το πρόβλημα δεν είναι άλλο από την ανικανότητα συνεκτίμησης των ορίων της μηχανής, των ορίων του εαυτού σου και της δυσκολίας του ανάγλυφου της Γης.

(...)

υποθέτω ότι επιχείρησες κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε καν να σκεφτείς.

Η νύξη του pantheman τα λέει όλα:

Ισως επρεπε να το προβλεψουμε και εμεις για εκεινη την ανηφορα οτι ειναι αρκετα ζορικη για σενα , και για το απροετοιμαστο XR σου.

Σωστός!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα ρωτοντας φιλο παλιο αγωνιζομενο εντουρο μου υπεδειξε το πιο σημαντικο μας λαθος: Μια εντουροδιαδρομη πρεπει να τελειωνει παντα σε ταβερνα με κοψιδια! Παραβιασαμε τον σημαντικοτερο κανονα του εντουρο και το πληρωσαμε! Ελπιζω την αλλη φορα να παμε προετοιμασμενοι... για μασες και :cheers: !!!

στην επομενη θα συναντηθουμε στο Κρυονερι (πλατεια) για να μην ξαναμπλεξουμε απο τατοι κτλ θα παμε πηγες-κατσιμιδι-κιθαρα (αν δεν χαθουμε παλι :uglystupid2: )

Και ξερω μια καλη ταβερνα με κοψιδια στο Κατσιμιδι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιποοον.... Ας πω και εγώ την γνώμη μου για την χωματαδα μας....

Καταρχήν να ευχαριστήσω τον john400v για την πλοήγηση, την Valesod για τα μαθήματα-παθήματα που μας έδωσε ως προς την αντιμετώπιση οτιδήποτε στο χώμα, και τους middlevillager, tsi0u, Pantheman και Pederosa για την πολυ καλη παρεα. (Sorry φιλέ middlevillager δεν κατάλαβα ότι έφευγες και δεν σε χαιρέτησα).

Πέρασα πολύ μπάνικα και ελπίζω ότι δεν σας κούρασα πολύ με την μαούνα μου και ελπίζω να μην σας έκοψα χλμ (τουλάχιστον προσπάθησα να μην σας κόψω).

Στο τελευταίο μονοπάτι που σαβουριαστηκε ο "φλώρος" εντουρας μπροστά μου, μου έφυγαν τα χεριά να το ανεβώ....εκεί τα χρειάστηκα αλλά ήταν σπέσιαλ.

Όσον αφορά την Ελίνα.....

ΕΛΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙ μην μασάς....παρτου τον αέρα και σκιστοοοοοοο...:scooter: :scooter: ..Εγώ τουλάχιστον έτσι πιστεύω...Αν το πιεις το μηχανάκι νομίζω ότι θα μπορούσες να πας παντού και ασφαλές.

Να του πάρεις τον αέρα δλδ....

Και καβαντζα μανετες εεε....

Thanks guys (and lady) ήταν πολύ ωραία...Άντε και στην επόμενη..!

Τροποποιήθηκε από τον NikosFox

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατα απαιτηση του κοινου ,ιδου τι συνελαβε ο φωτογραφικος φακος μου.

Σορυ που τις πεταω ετσι ξερα χωρις περιγραφη ,αλλα δεν εχω πολυ χρονο.

IMG_3012.jpg

IMG_3013.jpg

IMG_3014.jpg

IMG_3015.jpg

IMG_3016.jpg

IMG_3017.jpg

IMG_3018.jpg

IMG_3019.jpg

IMG_3022.jpg

IMG_3026.jpg

IMG_3028.jpg

IMG_3029.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα σήμερα το μεσημέρι στον καρρέρ για χούφτες και διάφορα άλλα.... είμαστε έξω με το παιδί του μαγαζιού και κοιτάμε διάφορες μανέτες να δούμε αν ταιριάζει κάποια και σκάει μύτη ένας τύπος που ερχόταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί από τα αριστερά και μου λέει....

-τι έγινε τελικά με τη μανέτα όλα καλά???

σηκώνω το βλέμμα παραξενεμένη εντελώς και μένω να κοιτάω απορημένη... μου ξαναλέει:

-από χθες που χρειάστηκες την μανέτα...

....ήταν ένας από την παρέα που σταματήσανε και μου έδωσε ο Λάμπρος τη μανέτα του...tooth.gif αν είναι δυνατόν! Γυρναώ και του κάνω:

-ααααα ήσουνα κι εσύ ένας από τους 5-6 που έγινα ρόμπα χθες στη Βαρυμπόμπη.....wallbash.gif

τι έγινε είχαν βγει και οι "φλώροι" χθες στη Βαρυμπόμπη και δεν ήθελαν να έρθουν στην παρέα μας???Μμμμμμμ....lac.gif.... αυτοι έχασαν.....!

Εν τω μεταξύ τελικά ο ανορθωτής έκανε budging jumping γιατί το λαμάκι που χρησίμευε ώς βάση για να τον κρατάει ενωμένο με τον σκελετό.....για κάποιον περίεργο λόγο έσπασε....whistling.gif

Μου αρέσει που λέγαμε ότι η βόλτα θα ήταν χαλαρή...!

Εντιτ: τώρα είδα και τις φωτό! clapping2.gif Μπράβο και στον φωτογράφο! Φαίνεται και ο Λάμπρος που αλλάζει τη μανέτα κι εγώ χαρούμενη και τελείως ανυποψίαστη για την 2η σούπα που καραδοκεί και θα με ξανααφήσει χωρίς μανέτα!!!

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χιλια ++++++ στον Pantherman για τις φωτο........

Πολυ ωραιες.....

Τελικα ρε συ Ελινα ολοι σε ειδαν να χυμαρεις???? Τι διαολο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι πήρα μεταλλικές (από μέσα)...εντάξει εμφανισιακά δεν με ξετρέλαναν κιόλας...μου φαίνονται κάπως μεγάλες...

τεσπα... όταν τοποθετηθούν βλέπουμε...

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν προλαβα να σας καλοχαιρετiσω λογω βιασυνης ! Νεξτ ταιμ πιο οργανωμενα! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα