Jump to content
Kamiikaze

moto vinios ;

Recommended Posts

για το μαγαζι δεν ξερω αλλα εχουν γραφτει διαφορα μπορεις να ψαξεις

αλλα για τις επιταγες γενικα

εαν ενα ποσο ειναι πανω απο ενα οριο (νομιζω 2-3 χιλιαρικα πρεπει να ειναι)

το κρατος εχει επιβαλει στους εμπορους να μην κανουν συναλαγες με μετρητα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θες να δώσεις μοτο.. στα 4-5 χιλιαρικα.. και να πάρεις παπί... δλδ να παρεις και λεφτά επιπλέον απο την αγορά.. απο τον έμπορο .. :secret:

Δε πάς να ρωτήσεις το Βύνιο να μας πεις τι θα σου πει... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψαχνοντας για να πουλησω τη μηχανη μου, πηρα διαφορες προσφορες για ανταλλαγη και αγορα απο καταστηματα. Δεν εχει γινει κατι ακομα με ιδιωτη. Εκτος αλλων εχω μια προσφορα για μετρητα απο το Βυνιο. Μιχαλακοπουλου και Καλλιθεα. Ασχετα αν η τιμη ειναι καλη η κακη, δεν θα το αναλυσω αυτο, θελω να ρωτησω αποψεις για το αν ειναι ενταξει στις συναλλαγες του. Δηλαδη

1. Θα μου δωσει αυτα που συμφωνησαμε στο χερι? μου ειπε οτι θα εκδοσει επιταγη ημερας, αν ηθελα και σημερα πχ.

2. Ειπε οτι θα του κανω εγω εξουσιοδοτηση για μεταβιβαση. Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω?

3. Υπαρχει κινδυνος να παρει τη μηχανη και να μη με πληρωσει ποτε?

Θα ηθελα αν καποιος εχει εμπειρια απο τον συγκεκριμενο για πωληση να πει τη γνωμη του. Ευχαριστω.

για να σου δωσει μαγαζι λεφτα τη σημερον ημερα (αλλα κ παλιοτερα) θα πρεπει να σου παρει την μοτο κοψοχρονια,τσαμπα! ετσι ισως υπαρχει μια βαση συναλλαγης,αν ομως η προσφορα ειναι καλη τοτε να εισαι πολυ επιφιλακτικος με την επιταγη μην φας κανενα δρακο καλοκαιριατικα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαυτο ρωταω παιδια αν καποιος εχει πουλησει μηχανη στο συγκεκριμενο. Οχι ανταλλαγη. Για να μη την πατησω. Το ποσο ειναι νορμαλ θα ελεγα για εμπορο. Επειδη ρωτησα διαφορα μαγαζια, καποιοι δεν αγοραζουν μηχανη, μονο ανταλλασουν. Καποιοι αγοραζουν αλλα σε πολυ χαμηλη τιμη. Επειδη θεωρω οτι τα λεφτα που μου ειπε ειναι νορμαλ για εμπορο, το σκεφτομαι. Βεβαια θα δοκιμασω και παλι να το δωσω στα ιδια πανω κατω μεσω αγγελιας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω κάτι για τον Vinio αλλα για να είναι διαθέσιμος να αγοράσει την μηχανή σου σημαίνει ότι έχεις κάλο εργαλείο οποτε βάλτο στο car.gr στη ίδια η λίγο μεγαλύτερη τιμή από αυτήν που σου τη ζητάει ο Vinios και τέλος ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το θέμα της επιταγής και μόνο...

εγώ επιταγή δε θα έπαιρνα ΓΕΝΙΚΑ (όχι δηλαδή μόνο από το συγκεκριμένο κατάστημα).

Σφραγίζονται άπειρες επιταγές αυτή την εποχή σε όλους τους κλάδους και αν είναι να τα πάρεις την ίδια μέρα, ας πάει να τα σηκώσει από την τράπεζα να στα δώσει στο χέρι.

Όποιος και να μου έδινε επιταγή, δε θα τον εμπιστευόμουν παρά μόνο αν τον ήξερα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

(καλά για μεταχρονολογημένη επιταγή ούτε κατα διάνοια....)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασχετο με το θεμα αλλα προσφατα σε αυτο το μαγαζι , φιλος ανταλλαξε το παπι του + μετρητα με scooter καινουργιο -

του το πηραν σε σχετικα καλουτσικη τιμη , αυτο που μου εκανε τεραστια εντυπωση (ημουν μπροστα κ εγω) ειναι οτι δεν το εψαξαν καθολου το παπι -

ουτε μπροστα το εβαλαν ουτε βολτα το εκαναν κλπ , κ ευτυχως γιατι το παπι ειχε π ρ ο β λ η μ α ....

φιλε μονο μετρητα - επιταγη ουτε για αστειο - οχι μονο για τον βυνιο αλλα για ολους ιδιωτες η μαγαζια ... εκτος αν θες να κλαις καλοκαιριατικα .... :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον sotirisss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψαχνοντας για να πουλησω τη μηχανη μου, πηρα διαφορες προσφορες για ανταλλαγη και αγορα απο καταστηματα. Δεν εχει γινει κατι ακομα με ιδιωτη. Εκτος αλλων εχω μια προσφορα για μετρητα απο το Βυνιο. Μιχαλακοπουλου και Καλλιθεα. Ασχετα αν η τιμη ειναι καλη η κακη, δεν θα το αναλυσω αυτο, θελω να ρωτησω αποψεις για το αν ειναι ενταξει στις συναλλαγες του. Δηλαδη

1. Θα μου δωσει αυτα που συμφωνησαμε στο χερι? μου ειπε οτι θα εκδοσει επιταγη ημερας, αν ηθελα και σημερα πχ.

2. Ειπε οτι θα του κανω εγω εξουσιοδοτηση για μεταβιβαση. Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω?

3. Υπαρχει κινδυνος να παρει τη μηχανη και να μη με πληρωσει ποτε?

Θα ηθελα αν καποιος εχει εμπειρια απο τον συγκεκριμενο για πωληση να πει τη γνωμη του. Ευχαριστω.

να προσέξεις να κάνεις ΥΔ όπου θα αναφέρεται ρητά να γίνει η μεταβίβαση από σένα σε αυτόν εντός 7 ημερών, και όχι απλή εξουσιοδότηση για μεταβίβαση όποτε πωληθεί η μηχανή αυτή μεταγενέστερα (γιατί αν συμβεί κάτι σε κανά test ride πχ εσύ θα την πληρώσεις)

Να ζητήσεις τραπεζική και όχι προσωπική ή δίγραμμη επιταγή, για να πάρεις τα λεφτά σου 100% καθώς στα δίνει η τράπεζα και όχι τα διαθέσιμα του εκδότη.

Εάν σου αρνηθεί την τραπεζική, τότε είναι δικό σου θέμα αν τη δεχτείς. Πάντως μην ξεχνάς ότι η έκδοση ακάλυπτης επιταγής δημιουργεί αστική και ποινική ευθύνη σε βάρος του εκδότη, και θα του δημιουργήσει διπλά προβλήματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστός ο makissr, κανένα πρόβλημα αν πάρεις τραπεζική επιταγή.

Καθώς για να την εκδώσει η τράπεζα πρέπει να πάρει τα χρήματα στο χέρι οπότε μετά την εισπράττεις σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της, αμέσως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να προσέξεις να κάνεις ΥΔ όπου θα αναφέρεται ρητά να γίνει η μεταβίβαση από σένα σε αυτόν εντός 7 ημερών, και όχι απλή εξουσιοδότηση για μεταβίβαση όποτε πωληθεί η μηχανή αυτή μεταγενέστερα (γιατί αν συμβεί κάτι σε κανά test ride πχ εσύ θα την πληρώσεις)

Να ζητήσεις τραπεζική και όχι προσωπική ή δίγραμμη επιταγή, για να πάρεις τα λεφτά σου 100% καθώς στα δίνει η τράπεζα και όχι τα διαθέσιμα του εκδότη.

Εάν σου αρνηθεί την τραπεζική, τότε είναι δικό σου θέμα αν τη δεχτείς. Πάντως μην ξεχνάς ότι η έκδοση ακάλυπτης επιταγής δημιουργεί αστική και ποινική ευθύνη σε βάρος του εκδότη, και θα του δημιουργήσει διπλά προβλήματα.

καλα αυτα ειναι προβλημα σε αλλα κρατη,σε μας εδω ακομα κλαινε καποιοι που ειχαν αντιστοιχη συναλλαγη με το γνωστο καταστημα στην Λ.Αλεξανδρας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν τον συμφερει να αφησει ακαλυπτη επιταγη εκτος και αν απλα μοιραζει επιταγες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν τον συμφερει να αφησει ακαλυπτη επιταγη εκτος και αν απλα μοιραζει επιταγες

Λοιπόν update φιλος ειχε βάλει αγγελια v-strom 2007 με 36.000 χλμ σε άριστη κατάσταση.. σκάει τηλ και δινουν ραντεβου με τον αγοραστή,

Το αστείο και κουλό ... Ο τύπος που εμφανιστηκε ήταν υπάλληλος απο το Βύνιο...και αγοράζει μηχανάκια μεταχείρω για το μαγαζί εντελει αγόρασε το μηχανάκι σε καλή τιμή για την εποχή. 4500 το ειχε βάλει και 4.000 το εδωσε.

ο φίλος μου πηρε τα χρηματα του εντος μια ημερας στο λογ.σμο του. και γενικως μου είπε οτι απο τη συναλλαγή έμεινε υπερευχαριστημένος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να εχει επιταγες,σημαινει οτι πληρωνει,αλλιως οι τραπεζες δεν δινουν μπλοκ επιταγων.ειδικα τωρα τα δινουν περιορισμενα.

τη μηχανακι εχεις φιλε που θα το αγορασει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον καταρχην μην φοβασαι την επιταγη απο γνωστο μαγαζι στην πιατσα γιατι ειναι δυσκολο να ειναι ακαλυπτη καθως αυτο θα δημιουργουσε τεραστιο προβλημα στον επιχειρηματια. Το μαγαζι στην Λ. Αλεξανδρας ναι το Global mpc ειναι μπορουμε να το λεμε και αφοβα αφου πλεον εκλεισε οχι δηλαδη οτι πριν κατι θα μας εκανε , εκανε λαμογιες με τις επιταγες και μαλλον για αυτο βαρεσαι κανονι.

Οσων αναφορα τον Βυννιο το 1998 μου ειχε δωσει παραεισαγωγης μηχανακι για Ελληνικο και απο τοτε στραβωσα μαζι του. Ομως φετος ηθελε να παρει το GSXR μου σε αρκετα καλη τιμη για εμπορα. Αν και δεν του το εδωσα γιατι ηδη ειχα κλεισει με ενα αλλο παιδι και δεν ηθελα να τον κρεμασω.

Το οτι δεν τα πολυ ελεγχουν ισχυει.Εμενα το Κ9 ειχε ξαναβαμενη ουρα απο πεσιμο και δεν το πηραν πρεφα και για να ειμαι ειλικρινης το μονο που κοιταξαν ειναι πως ακουγεται το μοτερ.

Εγω λεω προχωρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα δεν είναι πόσο την δίνεις εσύ, αλλά πόσο κοστίζει στην αγορά σαν μεταχειρισμένη και σε συνάρτηση με την ηλικία της...

Από την αντικειμενική της λοιπόν, υπολόγισε για πλάκα 500 ευρώ κάτω...

Δηλαδή, αν το μοτόρι κάνει 5.000 μεταχείρω, θα πάρεις στην καλύτερη 4.500... πρόσεξε τι λέω... στην καλύτερη...

Αυτά για τους εμπόρους...

Γιατί για να την πουλήσει μετά 5.000, που κοστίζει αντικειμενικά, κάτι θα πρέπει να βγάλει κι αυτός...

Δηλαδή, θες να δώσεις μηχανή, να πάρεις παπί για ανταλλαγή και το υπόλοιπο σε μετρητά στο χέρι...???

Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις...???

Θα σε κατασφάξουν έτσι...

Κάλλιο, πούλα το μοναχός σου και πήγαινε μετά πάρε ότι γουστάρεις, από όπου γουστάρεις, να πετύχεις και καλύτερη τιμή...

Γιατί αν πας με την σκέψη του 4.900 σε βλέπω να παίρνεις 4.000 και πολλά να είναι... :shades:

jk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα