Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αναρχία = Χωρίς εξουσία Αναρχισμός και το αντιπαραθέτω σε αυτό που είπες οτι είναι το αφεντικό της περιοχής η Τουρκία. Και το Ισραήλ τι είναι?! Το τσιράκι τους?! Φίλε μου gamokavoura το παραπάνω link μπήκες στο κόπο να το διαβάσεις προσεκτικά και να το κατανοήσεις. Είναι ότι πιο πρόχειρο υπάρχει αυτή τη στιγμή για να καταλάβεις το τι σημαίνει αναρχία. Δεν μπορώ να σου παραθέσω κείμενα από βιβλία για να έχει μια πιο λεπτομερή ανάλυση του τι είναι-σημαίνει. Πάντως σίγουρα δεν είναι τίποτα απ όλα αυτά που έχεις εσύ στο κεφάλι σου. Ούτε όμως κι αυτό που έχει ο μαλλιάς που κατεβαίνει να κάνει ζημιές χωρίς λόγο, επειδή έχει ψυχολογικά προβλήμτα λόγω της γονικής και κοινωνικής του κατπιέσης. να υποθεσω δλδ οτι σ αυτο το χωριο δεν αναγνωριζουν κανεναν ως αρχη? ωραια. δλδ δεν πληρωνουν φορους, ουτε ειναι ισπανοι, και οταν σ αυτο το χωριο 2 ατομα εχουν μια διαφωνια κ υποστηριζουν με σθεναροτητα την αποψη τους τι γινεται? ποιος θα υπερισχυσει? μηπως θα βγαλουν τα μαχαιρια? η θα φωναξουν την αρχη(αστυνομια)? αμα τρακαρουν 2 ? πιος πληρωνει? να υποθεσω επισης οτι ολοι συμφωνουν για παραδειγμα απο που θα περασει ενας υπο κατασκευη δρομος η που θα κανουν ΧΥΤΑ. επισης σιγουρα συμφωνουν στην κατανομη του πλουτου! ολοι τα ιδια! αρα καποιος πονηρος λουφαρει και πληρωνεται. μπορω να σου φερνω παραδειγματα μεχρι το πρωι.... Αν και δεν είναι το θέμα μας ακριβώς αυτό..... Φίλε μου έχουν γραφτεί βιβλία για την περίπτωση αυτού του χωριού αλλά έχουν παίξει και ντοκιμαντέρ στην ελληνική τηλεόραση από Έλληνες ρεπορτερ. Εκεί ο πλούτος δεν μετριέται με χρήμα. Ο καθ ένας έχει ένα κοινόχρηστο χωράφι που ανήκει σε όλους και το καλιεργεί. Ο άλλος μαγιρεύει, ο άλλος πλένει κτλ. Έχουν μοιράσει τις εργασίες. Παράγουν μόνοι τους αυτά που χρειάζονται γαι αν ζήσουν. Αυτοί που εργάζονται στα χωράφια η κάνουν μια πιο σκληρή δουλειά εργάζονται μια ώρα λιγότερη από τους άλλους. Τα πάντα ανήκουν σε όλους και δουλεύουν σε κάποιο πόστο όλοι. Δεν υπάρχει ιδιοκτησία. Δεν χρειάζονται τίποτα από το κράτος τους ή μάλλον δεν θέλουν καμία παροχή. Πάνε χρόνια που διάβασα το βιβλίο και το ντοκιμαντέρ που έπεξε σχετικά πρόσφατα το πρόλαβα στο τέλος του για να σου πω πιο πολλές λεπτομέρειες. Η βασική ιδέα είναι οτι είναι αυτάρκης. Φυσικά δεν έχουν τεχνολογικά επιτεύγματα όπως LED τηλεοράσεις Ipods και άλλα τέτοια. Οταν χρειάζονται κάτι πουλούν την παραγωγή τους έναντι ποσού και το αγοράζουν αλλά μιλάμε για πολύ βασικές ανάγκες. Οι αποφάσει παίρνονται με ψηφοφορίες από κοινού. το θεμα ειναι οτι η αναρχια ειναι κατι θεωρητικο. μια θεωρια που μιλαει για τελειους ανθρωπους που συμφωνουν σε ολα. οπως επισης και ενοιες οπως η δημοκρατια(θεωρητικα θα ηταν καλη αν δεν υπηρχε διαφθορα) καθως και ο κομμουνισμος(τελειος θα ηταν αν δουλευαν ολοι το ιδιο και δεν υπηρχε διαφθορα). ολες αυτες οι εννοιεσ ειναι ΘΕΩΡΙΕΣ που ΘΑ ισχυαν σε εναν τελειο κοσμο. ο ανθρωπος ομως ειναι ατελης με ελαττωματα. τι να κανουμε? ετσι τον εκανε ο θεος η ο βουδας η ο αλαχ η ξερω γω οτι πιστευει ο καθενας... αρα δεν μπορει να εφαρμοστει τελεια πανω του καμια θεωρια.. ειδες οσο το ψαχνεις τοσο πιο πολυ μπερδευεσαι στο τελος.... :frusty: Ναι όντως μπερδεύεσαι. Η δημοκρατία είναι πολίτευμα όπως πολιτεύματα είναι και η απολυταρχία, η μοναρχία, η φεουδαρχία ή τυρανία κτλ. Η αναρχία λοιπόν σαν πολίτευμα έρχεται να αντικρούσει όλα τα προηγούμενα που θέλουν την εξουσιά συγκεντρωμένη σε ένα άτομο ή σύνολο ανθρώπων. Με μοναδική ίσως εξαίρεση την δημοκρατία όπου η εξουσία φαινομενικά επιλέγεται/βρίσκεται από το/στο λαό. Και λέω φαινομενικά γιατί αυτό μας έχει διδάξει η σύγχρονη ιστορία. Ο κουμουνισμός, ο σοσιαλισμός, ο καπιταλισμός κτλ. δεν είναι πολιτεύματα. Είναι πολιτικές ιδεολογίες και πολιτικά κινήματα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά marinaleda λεγεται το χωριο αυτο και ειναι αγροτικο μερος στην ανδαλουσια το οποιο συσκευαζει και εμπορευεται μονο του τα αγροτικα προιοντα πιπεριες κυριως τα οποια παραγει στα χωραφια τα οποια πηρε-κερδισε απο το τσιφλικα της περιοχης. Ειναι ενα μερος χωρις αστυνομια αλλα με δημαρχο τον Juan Manuel Sánchez Gordillo ο οποιος εκλεγεται 30 συναπτα ετη. Πιο κοντα στην ιδεα του κομμουνισμου ειναι παρα στην αναρχια. http://thenetwar.com/2010/04/choris-papa-ke-chorofilaka/ και το ντοκυμαντερ Υ.Γ Ανα γεία σου φίλε μου thanks. Και ναι είναι πολύ πιο κοντά στον κουμουνισμό απ ότι στην αναρχία για αυτό και παραπάνω είπα "ένα είδος αναρχίας". Δεν είναι ακριβώς αναρχία αλλά μοιάζει κάπως. Διόρθωση δεν είναι αυτόχθωνες δεν τα θυμόμουν καλά.....και άλλα ίσως γραφόμενα μου μιας και πάει καμιά 10ετία και που είχα διαβάσει γι αυτό. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 από τον Revelator Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Φίλε μου gamokavoura το παραπάνω link μπήκες στο κόπο να το διαβάσεις προσεκτικά και να το κατανοήσεις. Είναι ότι πιο πρόχειρο υπάρχει αυτή τη στιγμή για να καταλάβεις το τι σημαίνει αναρχία. Δεν μπορώ να σου παραθέσω κείμενα από βιβλία για να έχει μια πιο λεπτομερή ανάλυση του τι είναι-σημαίνει. Πάντως σίγουρα δεν είναι τίποτα απ όλα αυτά που έχεις εσύ στο κεφάλι σου. Ούτε όμως κι αυτό που έχει ο μαλλιάς που κατεβαίνει να κάνει ζημιές χωρίς λόγο, επειδή έχει ψυχολογικά προβλήμτα λόγω της γονικής και κοινωνικής του κατπιέσης. στις θεωριες ολοι καλοι ειναι. στην πραξη τι ισχυεει πραγματικα ομως???? Φίλε μου έχουν γραφτεί βιβλία για την περίπτωση αυτού του χωριού αλλά έχουν παίξει και ντοκιμαντέρ στην ελληνική τηλεόραση από Έλληνες ρεπορτερ. Εκεί ο πλούτος δεν μετριέται με χρήμα. Ο καθ ένας έχει ένα κοινόχρηστο χωράφι που ανήκει σε όλους και το καλιεργεί. Ο άλλος μαγιρεύει, ο άλλος πλένει κτλ. Έχουν μοιράσει τις εργασίες. Παράγουν μόνοι τους αυτά που χρειάζονται γαι αν ζήσουν. Αυτοί που εργάζονται στα χωράφια η κάνουν μια πιο σκληρή δουλειά εργάζονται μια ώρα λιγότερη από τους άλλους. Τα πάντα ανήκουν σε όλους και δουλεύουν σε κάποιο πόστο όλοι. Δεν υπάρχει ιδιοκτησία. Δεν χρειάζονται τίποτα από το κράτος τους ή μάλλον δεν θέλουν καμία παροχή. Πάνε χρόνια που διάβασα το βιβλίο και το ντοκιμαντέρ που έπεξε σχετικά πρόσφατα το πρόλαβα στο τέλος του για να σου πω πιο πολλές λεπτομέρειες. Η βασική ιδέα είναι οτι είναι αυτάρκης. Φυσικά δεν έχουν τεχνολογικά επιτεύγματα όπως LED τηλεοράσεις Ipods και άλλα τέτοια. Οταν χρειάζονται κάτι πουλούν την παραγωγή τους έναντι ποσού και το αγοράζουν αλλά μιλάμε για πολύ βασικές ανάγκες. Οι αποφάσει παίρνονται με ψηφοφορίες από κοινού. marinaleda λεγεται το χωριο αυτο και ειναι αγροτικο μερος στην ανδαλουσια το οποιο συσκευαζει και εμπορευεται μονο του τα αγροτικα προιοντα πιπεριες κυριως τα οποια παραγει στα χωραφια τα οποια πηρε-κερδισε απο το τσιφλικα της περιοχης. Ειναι ενα μερος χωρις αστυνομια αλλα με δημαρχο τον Juan Manuel Sánchez Gordillo ο οποιος εκλεγεται 30 συναπτα ετη. Πιο κοντα στην ιδεα του κομμουνισμου ειναι παρα στην αναρχια. http://thenetwar.com/2010/04/choris-papa-ke-chorofilaka/ και το ντοκυμαντερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Γαμωκάβουρα,το πρώτο πράγμα που φθείρεται σε μια καπιταλιστική κοινωνία,είναι το μυαλό του πόπολου. Και συ είσαι καπιταλιστικό πόπολο. Μην προσπαθείς να καταλάβεις.Άστο.Ζήσε τον καπιταλισμό σου. Έτσι κι αλλιώς η Μαριναλέδα είναι μια κομμούνα. Δεν πάει εκεί όποιος γουστάρει. Πάει όποιος έχει κατανοήσει τη σημαίνει κομμούνα. Εσύ φίλε μου θες το μπάτσο πάνω από το κεφάλι σου. Αυτοί πάλι όχι. Αυτοί ζουν στη Μαριναλέδα.Εσύ στην Ελλάδα. Ποτάνα κενωνία,τα πάντα εν σοφία εποίησες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 στις θεωριες ολοι καλοι ειναι. στην πραξη τι ισχυεει πραγματικα ομως???? Ναι έτσι ακριβώς. Και η δημοκρατία στην θεωρία είναι πολύ μακρυά, από αυτό που συμβαίνει σήμερα στις αναπτυγμένες χώρες του κόσμου όπου έχουν δημοκρατικά πολιτεύματα. αρα εκει πρεπει να μαζευτηκαν ολοι οι τελοιοι ανθρωποι το κοσμου ετσι οπως τα λετε. ειναι ολοι καλοι και φιλικοι μεταξυ τους και βεβαια συμφωνουν σε ολα. ενα ακομη απλο παραδειγμα. φανταζομαι θα εχουν αυτοκινητα τουλαχιστον. πες οτι γινεται ενα τροχαιο. και κανενας δεν δεχεται οτι εφταιγε. τι γινεται? ποιος καθοριζει το ποιος θα εχει την ευθυνη? η αστυνομια δεν παει. ουτε ασφαλειες θα εχουν. και αν τραυματιστει καποιος τι γινεται? θα παει σε δημοσιο νοσοκομειο? δεν γινονται αυτα τα πραγματα. οπως προειπα ισως σε καποια αλλη χωρα καποιον αλλο πλανητη..... η μηπως ειναι καλυτερα να ζουμε δουλευοντας στα χωραφια και να μετακινουμαστε με γαιδουρακια. κ εστω εγω ο "πονηρος" ειμαι τεμπελχανας αρα εκει θα κοροιδευω στο χωραφι και θα αξιζω το ιδιο με ολους..... δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να συμβουν αυτα... εδω σε μια παρεα η μια οικογενια η ενα ζευγαρι μερικες φορες υπαρχουν διαφωνιες καθετες δε θα υπαρχουν σε ενα χωριο? 2-3000 διαφορετικοι χαρακτηρες. τι λεμε τωρα? :frusty: Αν είναι να υπάρχει αξιοκρατία, ίσως τελικά θα ήταν καλύτερα να καβαλάμε γαιδουράκια κι όχι Hayabusες. Και για να το κλείσουμε το θέμα μιας και φύγαμε μακρυά. Δεν γνωρίζω τι κάνουν αν τρακάρουν. Φαντάζομαι όμως πως αν το κόστος της ζημιάς επιβαρύνεται εξίσου σε όλη την κοινότητα,τότε όλοι θα το σκεφτόντουσαν διπλά πριν προκαλέσουν κάποια ζημιά. Οπότε αφού πληρώνουν εξίσου δεν υπάρχει και λόγος διαφωνίας. Γιατί να διαφωνήσεις με το γείτονα όταν έχετε το ίδιο σπίτι και σου κοστίζει το ίδιο με εκείνον. Στην τελική αυτοί που μένουν εκεί μένουν με τη θέληση τους και όποιου δεν του αρέσει μπορεί να φύγει. πιο πολυ για διαφημιστικο τρικ μου ακουγεται. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ισχυει σε τετοιο βαθμο. πιστευω τα παραλενε..... Με έκανες και γέλασα. Διαφήμιση του κουμμουνισμού ή της πιπεριάς που παράγουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Εδώ τίθεται ένα μέγα ηθικό ζήτημα!!! Billanti, γιατί ενώ δηλώνεις πως έχεις SHOEI, στο avatar σου φαίνεται ένα ARAI???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Όταν θέλεις να εγκλωβισεις κάποιον πρέπει να βρεις έναν να κάνει τον λαγό Στην προκειμένη ο λαγός είναι η Κύπρος ,αν κάνει το λάθος λοιπόν η Τουρκία και χτυπήσει τον λαγο την διαμελισαν επί τόπου . Ο λόγος είναι ότι οι αμερικάνοι είναι πολυ θυμωμενοι μαζί τους για πολλούς και διάφορους λόγους. Εάν γίνει πόλεμος θα κρατήσει το πολυ 2-3 ημέρες και κύριος σκοπός τους θα είναι 1 χτύπημα εντυπωσιασμού και η διακρατηση εδάφους το οποίο πιθανόν θα είναι η το Καστελόριζο η ο Έβρος το καθένα για τους λόγους του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εδώ τίθεται ένα μέγα ηθικό ζήτημα!!! Billanti, γιατί ενώ δηλώνεις πως έχεις SHOEI, στο avatar σου φαίνεται ένα ARAI???? Έχω και ένα marushin για τις εντουράδες μου. Έχω ένα ktm 950,ένα klx 250 και διάφορα μοτο αξεσουάρ για την προστασία μου. Το arai είναι μοντέλο 2001 και το έχω μέχρι σήμερα. Το shoei αγοράστηκε από e-bay το 2008 στην τιμή των 300 ευρώ με μεταφορικά. Είναι το καλό μου. Το marushin αγοράστηκε πριν 8 μήνες από Τζωρτζόπουλο σε προσφορά των 125 ευρώ μαζί με εντουράδικη μάσκα. Το ktm το πουλάω αν ενδιαφέρεσαι. Το klx προς το παρών όχι. Η γυναίκα μου έχει ένα σπίτι στην Πρέβεζα το οποίο νοικιάζει προς 300 ευρώ. Ζούμε στο Γαλάτσι με ενοίκιο 480 ευρώ. Έχει(η γυναίκα μου) ένα ibiza 1400 μοντ. 2000. Δεν εργάζεται. Κάτι άλλο; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 από τον Billanti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DT gin gin gin ginnnnnn 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 αφμ πιστοποιητικό γεννήσεως διπλότυπο ε9 με σφραγίδα χαρτί από το ασφαλιστικό ταμείο οπού ανήκεις χαχαχααχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patsavour 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Το θεμα μας ειναι αν θα κανει πολεμο η τουρκια , η , η αναρχια????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
versys650 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 το ισραηλ ξερει πολυ καλα τον ρολο του οπως η τουρκια και η αμερικη. τωρα το ποιος θα παει με ποιον ειναι ενα θεμα πολυυυ μυστικο. το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε με τους πολιτικους που εχουμε.ΟΛΟΥΣ ΕΤΣΙ? προσπαθουνμε φτηνα προσχηματα να τα εχουν ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ και στο τελος τα σκατευουν και βαζουν την ουρα στα σκελια και τρωμε τις <<φαπες>.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Γαμωκάβουρα,το πρώτο πράγμα που φθείρεται σε μια καπιταλιστική κοινωνία,είναι το μυαλό του πόπολου. Και συ είσαι καπιταλιστικό πόπολο. Μην προσπαθείς να καταλάβεις.Άστο.Ζήσε τον καπιταλισμό σου. Έτσι κι αλλιώς η Μαριναλέδα είναι μια κομμούνα. Δεν πάει εκεί όποιος γουστάρει. Πάει όποιος έχει κατανοήσει τη σημαίνει κομμούνα. Εσύ φίλε μου θες το μπάτσο πάνω από το κεφάλι σου. Αυτοί πάλι όχι. Αυτοί ζουν στη Μαριναλέδα.Εσύ στην Ελλάδα. Ποτάνα κενωνία,τα πάντα εν σοφία εποίησες! φιλε μου ΑΝΤΙ-καπιταλιστη με το ανοιχτο μυαλο αλλα με ΚΤΜ μηχανη και SHOEI κρανος τα οποια χρυσοπληρωσες και εκανες ακομα περισσοτερο πλουσιους καποιους μετοχους στο εξωτερικο..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Revelator εγω παλι πιστευω πως παιρνουν τηλ το 100 οταν τρακαρουν η οτα συμβαινει κατι. επισης πιστευω οτι οταν αρρωσταινουν πανε στο δημοσιο νοσοκομειο. επισης πληρωνουν κανονικα τους φορους τους στο κρατος. οι υπολοιποι ισπανοι που πληρωνουν δλδ ειναι μ@λ@κες? απλα εχουν κομμουνιστη δημαρχο. ωραια. που το κακο? και στην ελλαδα εχουμε σε καποια μερη. τι εκει δεν πληρωνουν φορους κλπ? κι οσο για τις διαφωνιες τι να πω? ε αμα πιστευεις μεσα απο την προσωπικη σου εμπειρια οτι μπορει να συμφωνουν σε ολα ολοι τοτε.... εδω αδερφια σφαζονται μεταξυ τους, οικογενειες τρεχουν στα δικαστηρια, γειτονες γιατι τρεχει νερο του λουκι του διπλανου..... ανθρωποι ειμαστε και εχουμε ελαττωματα πως να το κανουμε? και ξερω οτι δεν υπαρχει πραγματικη δημοκρατια (γιατι κι αυτη ειναι μια τελεια θεωρια) αυτο που κυβερνα ειναι το χρημα. κι οποιος λεει οτι ειναι αντικαπιταλιστης να παει να ζησει σε καμια σπηλια στα βουνα οχι μονο στα λογια να το παιζει. εχουμε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ κυριοι! ειτε μας αρεσει ειτε οχι! αυτη ειναι η πραγματικοτητα. και αυτο που ελεγα ως διαφημιση δεν εννουσα βεβαια τα αγοουρακια κια τις πιπεριες αλλα ολο αυτο το πατιρντι που γινετα εκει με τις καμερες και ολα τα συναφη. --------------------------------- "Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Γαμωκάβουρα,το πρώτο πράγμα που φθείρεται σε μια καπιταλιστική κοινωνία,είναι το μυαλό του πόπολου. Και συ είσαι καπιταλιστικό πόπολο. Μην προσπαθείς να καταλάβεις.Άστο.Ζήσε τον καπιταλισμό σου. Έτσι κι αλλιώς η Μαριναλέδα είναι μια κομμούνα. Δεν πάει εκεί όποιος γουστάρει. Πάει όποιος έχει κατανοήσει τη σημαίνει κομμούνα. Εσύ φίλε μου θες το μπάτσο πάνω από το κεφάλι σου. Αυτοί πάλι όχι. Αυτοί ζουν στη Μαριναλέδα.Εσύ στην Ελλάδα. Ποτάνα κενωνία,τα πάντα εν σοφία εποίησες! Οι ανθρωποι διοικονται απο αυτους που τους αξίζουν. Αριστοτέλης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 φιλε μου ΑΝΤΙ-καπιταλιστη με το ανοιχτο μυαλο αλλα με ΚΤΜ μηχανη και SHOEI κρανος τα οποια χρυσοπληρωσες και εκανες ακομα περισσοτερο πλουσιους καποιους μετοχους στο εξωτερικο..... Τώρα συνεννοηθήκαμε! Οι αναρχικοί είναι όλοι αυτοί που δημιουργούν προβλήματα στη κοινωνία μας. Και οι αντικαπιταλιστές δεν έχουν δικαίωμα να αγοράσουν κράνος των 300 ευρώ. Έχουν τόσο ξερό κεφάλι που τους είναι περιττό! Ούτε βέβαια να αγοράσουν μεταχείρω ktm 5ετίας. Ενώ αν είχα Γιαπωνέζικο καινούριο με διπλάσια τιμή αγοράς θα ήμουν οκ κατ'εσέ. Αναρχικοί λοιπόν είναι όλοι οι παράνομοι.Μάλιστα. Και αντι καπιταλιστές οι πεινασμένοι και άνεργοι. Δε φταις εσύ βέβαια. Εγώ φταίω. Έχω χάσει μαζί σου ήδη 5 λεπτά από τη ζωή μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Ας βάλουμε ένα STOP εδώ! Ξεφύγαμε λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Να το δειτε που αν παμε σε πολεμο οι αναρχικοι θα φταινε, επειδη εχουν διαφορες με τους τουρκους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Οι Τούρκοι κάνανε αντιπολίτευση στην εξωτερική πολιτική των αμερικάνων στο θέμα της Λιβύης και στο Ιράκ , δεν τους δίνουν στοιχεία για την αντιπυραυλική ομπρέλα και επίσης τα έχουν βάλει με τους Ρώσους διότι απείλησαν ότι θα κηρύξουν Αοζ στην μαύρη θάλασσα οποτε οι Ρώσοι δεν έχουν διέξοδο Συμπεριφέρονται λοιπόν σαν υπερδύναμη στην περιοχή και αυτό δεν το επιτρέπουν ούτε οι αμερικάνοι ούτε οι Ρώσοι ο Γαπ στην εξωτερική πολιτική φαίνεται ότι είναι φερεφωνο των αμερικάνων και στην προκειμένη το κάνει καλα μάλλον. Οι Τούρκοι λοιπόν πρέπει να είναι πολυ ηλίθιοι για να κάνουν πόλεμο και δυστυχώς η ιστορία μας λέει ότι είναι Το χειρότερο ελάττωμα τους είναι ο υπερμετρος εγωισμός τους αυτο τους έχει γιγαντωσει αυτο τους καταστρέφει και κάθε φορά Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 από τον DOCORTHO 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gamokavouras_o_ammwdhs 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Τώρα συνεννοηθήκαμε! Οι αναρχικοί είναι όλοι αυτοί που δημιουργούν προβλήματα στη κοινωνία μας. Και οι αντικαπιταλιστές δεν έχουν δικαίωμα να αγοράσουν κράνος των 300 ευρώ. Έχουν τόσο ξερό κεφάλι που τους είναι περιττό! Ούτε βέβαια να αγοράσουν μεταχείρω ktm 5ετίας. Ενώ αν είχα Γιαπωνέζικο καινούριο με διπλάσια τιμή αγοράς θα ήμουν οκ κατ'εσέ. Αναρχικοί λοιπόν είναι όλοι οι παράνομοι.Μάλιστα. Και αντι καπιταλιστές οι πεινασμένοι και άνεργοι. Δε φταις εσύ βέβαια. Εγώ φταίω. Έχω χάσει μαζί σου ήδη 5 λεπτά από τη ζωή μου. μη θυμωνεις αδερφε! κουβεντα κανουμε. δε γινεται να συμφωνουν ολοι σε ολα βλεπεις. σεβομαι την αποψψη σου. και το γιαπονεζο μεταχειρισμενο το πηρα και μενα το ενοικιο μου ειναι 300 ευρω και δε μενω στην καλαμαρια αλλα στον ευοσμο και δουλευω απο τα 15 μου. οπως καταλαβαινεις δεν ειμαι και παμπλουτος... Anyway! βαζουμε μια τελεια εδω και παλι συγνωμη απο ολους γτ το μαμησαμε λιγακι το θεμα... φιλικα παντα :cheers: :cheers: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Οι Τούρκοι κάνανε αντιπολίτευση στην εξωτερική πολιτική των αμερικάνων στο θέμα της Λιβύης και στο Ιράκ , δεν τους δίνουν στοιχεία για την αντιπυραυλική ομπρέλα και επίσης τα έχουν βάλει με τους Ρώσους διότι απείλησαν ότι θα κηρύξουν Αοζ στην μαύρη θάλασσα οποτε οι Ρώσοι δεν έχουν διέξοδο Συμπεριφέρονται λοιπόν σαν υπερδύναμη στην περιοχή και αυτό δεν το επιτρέπουν ούτε οι αμερικάνοι ούτε οι Ρώσοι ο Γαπ στην εξωτερική πολιτική φαίνεται ότι είναι φερεφωνο των αμερικάνων και στην προκειμένη το κάνει καλα μάλλον. Οι Τούρκοι λοιπόν πρέπει να είναι πολυ ηλίθιοι για να κάνουν πόλεμο και δυστυχώς η ιστορία μας λέει ότι είναι Το χειρότερο ελάττωμα τους είναι ο υπερμετρος εγωισμός τους αυτο τους έχει γιγαντωσει αυτο τους καταστρέφει και κάθε φορά Συμφωνώ απόλυτα! Μάλλον κι γω το βλέπω να την κάνουν την μαλακιά οι Τούρκοι μόνο και μόνο γιατί έχουν αποδείξει οι κυβερνήσεις τους οτι γίνονται ασύδοτες μόλις παίρνουν τα πάνω τους. Το κακό είναι οτι δεν μπορούν να τα βάλουν με την στρατιωτική μηχανή του Ισραήλ και θα στραφούν προς δυσμάς! Βλέπω θερμό επεισόδιο (ίσως πιο σοβαρό απο Ίμια) μέχρι τέλος του χρόνου ή αρχές καινούργιου! Μακάρι να βγω ψεύτης, να πέσουμε όλοι έξω, θα είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, δεν μπορούμε με τίποτα να αντεπεξέλθουμε μόνοι μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Revelator εγω παλι πιστευω πως παιρνουν τηλ το 100 οταν τρακαρουν η οτα συμβαινει κατι. επισης πιστευω οτι οταν αρρωσταινουν πανε στο δημοσιο νοσοκομειο. επισης πληρωνουν κανονικα τους φορους τους στο κρατος. οι υπολοιποι ισπανοι που πληρωνουν δλδ ειναι μ@λ@κες? απλα εχουν κομμουνιστη δημαρχο. ωραια. που το κακο? και στην ελλαδα εχουμε σε καποια μερη. τι εκει δεν πληρωνουν φορους κλπ? Κάνε ένα κόπο και δες το ντοκιμαντέρ. Ίσως σου λυθούν κάποιες απορίες, μιας και αναφέρονται και στο θέμα του τι κάνουν όταν τρακάρουν που τόσο πολύ σε προβληματίζει. Κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος. κι οποιος λεει οτι ειναι αντικαπιταλιστης να παει να ζησει σε καμια σπηλια στα βουνα οχι μονο στα λογια να το παιζει. εχουμε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ κυριοι! ειτε μας αρεσει ειτε οχι! αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Είναι εμφανές από τα γραφόμενά σου ότι έχεις μπερδέψει τους όρους και τις έννοιες κάποιων πραγμάτων. Δεν είναι κακό και ειδικά από έναν νέο στην ηλικία σου. Αλλά μια δεύτερη μελέτη θα σε βοηθήσει να τα κατανοήσεις καλύτερα. Ο αντι-καπιταλιστής πάντως δεν είναι οπαδός κάποιας Homo Sapiens θεωρίας. Εκτός κι αν εννοείς ότι όλα τα αναρχικά αντικαπιταλιστικά στοιχεία πρέπει να τα εξορίσουμε μακρυά από τον πολιτισμό για κάποιο λόγο. και αυτο που ελεγα ως διαφημιση δεν εννουσα βεβαια τα αγοουρακια κια τις πιπεριες αλλα ολο αυτο το πατιρντι που γινετα εκει με τις καμερες και ολα τα συναφη. Ποίο πατιρντί ποίες κάμερες και ποία συναφή; Τι λες; Anyway είναι επιλογή σου να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά πριν υποστηρίξεις κάτι να είσαι βέβαιος πως έχεις μάθει σωστά τους βασικούς όρους. Είμαστε εδώ για να ανταλλάσσουμε απόψεις και να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο, αλλά κάποια πράγματα είναι δεδομένα δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε και να τα προσαρμόσουμε στα μέτρα μας. Δεν θα σου απαντήσω άλλο σε αυτό το θέμα γιατί ήδη έχουμε φύγει μακρυά και οι συμφορουμίτες διαμαρτύρονται. Αν θέλεις άνοιξε ένα νέο topic να τα πούμε εκεί. Over and out! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Μην τρελλαίνεστε,για εσωτερική κατανάλωση γίνονται όλες αυτές οι δηλώσεις Ερντογάν. Όποτε αντιμετωπίζει μια κρίση η Τουρκία (οικονομική,πολιτική,κοινωνική..)εφαρμόζει τη λεγόμενη 'εξαγωγή κινδύνου'.Αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης με τη βοήθεια βαρύγδουπης πατριωτικής φανφάρας προς το λαουτζίκο: Θα πολεμήσουμε για... ή 'η Μεγάλη Ισλαμική Αυτοκρατορία' και άλλα φαιδρά.Θυμηθείτε λίγο το Πιρι Ρεϊς ή πιο παλιά το Χόρα. Πόλεμος!Πως να κάνεις πόλεμο όταν ο πληθωρισμός σου τρέχει με 10-12% (το 2005 έκοψε 6(!) μηδενικά από το νόμισμά της γιατί ο πληθωρισμός της ήταν στο 50% ! ). Πως να αποφασίσεις πόλεμο όταν δεν είσαι πια το χαϊδεμένο της Αμερικής και η Ρωσία δεν τρέφει τα καλύτερα των αισθημάτων της για σένα (όπως, σωστά, ανέφερε ένα παληκάρι πιο πάνω).Γι αυτό σας λέω,εθνικιστικές κορώνες του Ταγίπ είναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Μην τρελλαίνεστε,για εσωτερική κατανάλωση γίνονται όλες αυτές οι δηλώσεις Ερντογάν. Όποτε αντιμετωπίζει μια κρίση η Τουρκία (οικονομική,πολιτική,κοινωνική..)εφαρμόζει τη λεγόμενη 'εξαγωγή κινδύνου'.Αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης με τη βοήθεια βαρύγδουπης πατριωτικής φανφάρας προς το λαουτζίκο: Θα πολεμήσουμε για... ή 'η Μεγάλη Ισλαμική Αυτοκρατορία' και άλλα φαιδρά.Θυμηθείτε λίγο το Πιρι Ρεϊς ή πιο παλιά το Χόρα. Πόλεμος!Πως να κάνεις πόλεμο όταν ο πληθωρισμός σου τρέχει με 10-12% (το 2005 έκοψε 6(!) μηδενικά από το νόμισμά της γιατί ο πληθωρισμός της ήταν στο 50% ! ). Πως να αποφασίσεις πόλεμο όταν δεν είσαι πια το χαϊδεμένο της Αμερικής και η Ρωσία δεν τρέφει τα καλύτερα των αισθημάτων της για σένα (όπως, σωστά, ανέφερε ένα παληκάρι πιο πάνω).Γι αυτό σας λέω,εθνικιστικές κορώνες του Ταγίπ είναι.. Κατα βασην συμβωνω μ αυτο που λες για εσωτερικη καταναλωση, το ανεφερα και πριν, αλλα παντα υπαρχει η πιθανοτητα να κανουν την ηλιθια κινηση. Απειροελαχιστη πιθανατητα μεν, υπαρκτη δε. Προσφατο παραδειγμα: Οι Γεωργιανοι που τα εβαλαν με τους Ρωσους και τον ηπιαν. Ειχαν καμια πιθανοτητα νικης;;; Απολυτως καμια! Επειδη λοιπον η βλακεία ειναι ανικητη, ποτε δεν μπορεις να σαι 100% σιγουρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) οταν μιλάμε για πόλεμο με τουρκία δεν μιλάμε για πολιτικούς αλλα για το επιτελείο, ηδη προσελκυσανε επιστημονες οι οποιοι αποφανθηκαν οτι ενας πολεμος για τα κοιτασματα της μεσογειου συμφερει Πως το ξερεις οτι δεν μπορουμε να τα βγαλουμε περα μονοι μας ? Γιατιεισαι ηττοπαθής? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 από τον DOCORTHO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 ποτε δεν ξερεις πως μπορει να εξελιχτει μια τετοια κατασταση.... αυτοι που σε στηριζουν σημερα σε πουλανε αυριο. στα λογια ολοι καλοι ειναι.... και η αληθεια ειναι οτι μονοι μας δεν μπορουμε να τα βαλουμε μαζι τους. οχι μονο ειμαστε κοτες αλλα δεν μπορουμε κιολας βασει μεγεθων. η ιστορια μας εχει διδαξει παντως οποτε ζοριζονται πολυ τα πραγματα (οικονομικα, πολιτικα, κοινωνικα) εχουν ξεσπασει πολεμοι. μακαρι να μη γινει τιποτα και να εχουμε ειρηνη! μακαρι! η αναρχια που κολαει τωρα??? με αναρχια δεν πας πουθενα φιλαρακι.... και μην ξεχναμε οτι και οι δυο παγγοσμιοι ξεκινισαν απο τα βαλκανια ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Μην τρελλαίνεστε,για εσωτερική κατανάλωση γίνονται όλες αυτές οι δηλώσεις Ερντογάν. Όποτε αντιμετωπίζει μια κρίση η Τουρκία (οικονομική,πολιτική,κοινωνική..)εφαρμόζει τη λεγόμενη 'εξαγωγή κρίσης'.Αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης με τη βοήθεια βαρύγδουπης πατριωτικής φανφάρας προς το λαουτζίκο: Θα πολεμήσουμε για... ή 'η Μεγάλη Ισλαμική Αυτοκρατορία' και άλλα φαιδρά.Θυμηθείτε λίγο το Πιρι Ρεϊς ή πιο παλιά το Χόρα. Πόλεμος!Πως να κάνεις πόλεμο όταν ο πληθωρισμός σου τρέχει με 10-12% (το 2005 έκοψε 6(!) μηδενικά από το νόμισμά της γιατί ο πληθωρισμός της ήταν στο 50% ! ). Πως να αποφασίσεις πόλεμο όταν δεν είσαι πια το χαϊδεμένο της Αμερικής και η Ρωσία δεν τρέφει τα καλύτερα των αισθημάτων της για σένα (όπως, σωστά, ανέφερε ένα παληκάρι πιο πάνω).Γι αυτό σας λέω,εθνικιστικές κορώνες του Ταγίπ είναι.. Το διόρθωσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες