Γιάννης21 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 http://www.toofast.gr/showprod.php?id=398 Ξέρει κανείς αν η μάρκα είναι καλή και ανθεκτική???ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 και εγω το κοιτουσα αδερφε αλλα M νουμερο χωραει μονο το ενα μου χερι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 Την μάρκα δεν την ξέρω, αλλά με αυτά τα χρήματα παίρνεις πιο γνωστές μάρκες. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.motorama.it/en/catalog.asp?categoria_id=19&marca_id=9&speciale_id=1 Αντίστοιχες τιμές βρίσκεις πλέον και στα ελληνικά stockατζίδικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Την μάρκα δεν την ξέρω, αλλά με αυτά τα χρήματα παίρνεις πιο γνωστές μάρκες. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.motorama.it/en/catalog.asp?categoria_id=19&marca_id=9&speciale_id=1 Αντίστοιχες τιμές βρίσκεις πλέον και στα ελληνικά stockατζίδικα Παναγιώτη, έχεις αγοράσει καθόλου από motorama (από ίντερνετ, γιατί θυμάμαι οτι είχατε πάει από κει στην εκδρομή για το mugello). Είναι αξιόπιστο το site; Έχει απίστευτες τιμές σε κάποια κομμάτια και αν γραφτείς μέλος ακόμα καλύτερες. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 από τον midnek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιάννης21 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 Ευχαριστώ για το site,εμένα μου μπαίνει απίστευτα το θέμα είναι να κάνει την δουλειά του!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazerelec 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 Καλησπερα, Ασχολουμαι χρονια με αγορες μεσω internet και το site του motorama.it δειχνει λιγακι ερασιτεχνικο.Στη θεση σου θα προτιμουσα το fc-moto.de ,εχω ψωνισει αρκετες φορες απο κει,τα πραγματα ερχονται με courier,εχει φτηνα ταχυδρομικα [βασικοτατο],οι απαντησεις τους μεσω email ειναι αμεσες.Γενικα ειναι πολυ καλοδουλεμενο το ολο τους καταστημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα, Ασχολουμαι χρονια με αγορες μεσω internet και το site του motorama.it δειχνει λιγακι ερασιτεχνικο.Στη θεση σου θα προτιμουσα το fc-moto.de ,εχω ψωνισει αρκετες φορες απο κει,τα πραγματα ερχονται με courier,εχει φτηνα ταχυδρομικα [βασικοτατο],οι απαντησεις τους μεσω email ειναι αμεσες.Γενικα ειναι πολυ καλοδουλεμενο το ολο τους καταστημα Ε οχι και ερασιτεχνικό, μια χαρά είναι φίλτατε (για να μην πω και καλό) - πάντα απο άποψη στησίματος, έτσι ? :) Η εξυπηρέτηση βεβαια αποτελεί ενα άλλο θέμα, μπορεί τα άτομα στις πωλήσεις να είναι σχετικά ευγενικά αλλά μη σου τύχει να πρεπει να μιλήσεις με κανεναν απο την αποθηκη τους (για θεματα stock κτλπ) - 2-3 φορές που αναγκάστηκα να καλεσω, οι τυποι ηταν απλά κωθώνια και άξεστοι, μιλάμε για άπειρα shoryuken στα μούτρα του τυπάκου... Όλα αυτά μέσω τηλεφώνου και στα Ιταλικά, τρέμω στην ιδέα να γίνει καμιά στραβή με καμιά παραγγελία μέσω internet και να πρέπει να βγει μετά άκρη... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Mάγκες, ψάχνω κατι σε cafe-δια σαν αυτό ή αυτό Δεν εχω σκοπό να στάξω 400-άρες για spidi/Dainese, οπότε, άλλες εναλλακτικές ? Κανα καταστημα ισως που να αναλάμβάνει custom-ιές στη χώρα μας ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Στην Θεσσαλονίκη το stock-house έχει παρόμοια και άλλα "παλιά" σχέδια της Dainese με τιμές από 200 έως 250€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Στην Θεσσαλονίκη το stock-house έχει παρόμοια και άλλα "παλιά" σχέδια της Dainese με τιμές από 200 έως 250€. Ποιο/που είναι το stock house Πάνο ? Σ'ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Το πράσινο βέλος, εδώ: http://goo.gl/maps/XNoZN 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Χμ όσες φορές έχω πάει για να δω κανένα δερματινο, όλο κατι 400άρες τα έχουνε. Εκτός και αν δεν μου τα δείχνουνε αυτά με τα 200 γιατί με βλέπουνε λεφτά :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
err 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) έχω αγοράσει πολλές φορές από το μοτόραμα.it και για φίλους κ για μένα, δερμάτινα κορντούρες, μπότες, γάντια απ'όλα, πολύ αξιόπιστο κ με πολυ καλές τιμές αλλά τα μεταφορικά είναι ακριβά (από 35 κ για μπαλακλάβα που λεει ο λόγος) κ λίγο αργούνε αλλά όλα πάντα οκ. όπως είπε κ ο Klem πράγματι έχω χρειαστεί κ εγώ να βάλω τον πατέρα μου να μιλήσει ιταλικά κ δε πολυσκαμπάζανε, άσε που στα email προκαταβολικά δεν απαντάνε αλλά σε παραγγελίες θα απαντήσουν σε συμπαθητικά αγγλικά. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2012 από τον err Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Χμ όσες φορές έχω πάει για να δω κανένα δερματινο, όλο κατι 400άρες τα έχουνε. Εκτός και αν δεν μου τα δείχνουνε αυτά με τα 200 γιατί με βλέπουνε λεφτά :D Δεν έχει πάντα τις τιμές που αναφέρω. Τις έχει σε σχέδια προηγουμένων χρόνων και σε σπασμένα νούμερα, οπότε "όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε." Άσε που μπορεί όντως να σε κόβουν για φραγκάτο, το χρήμα, όπως άλλωστε και ο βήχας, δεν κρύβονται........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ριξε και ενα ματι,οπωσδηποτε και στο ....http://www.motocard.com/en/jackets/jacket-dainese-arizona_black.aspx#&&/wEXAwUIUmVmVGFsbGEFCU0tMDQ3ODcwNwUIQ2FudGlkYWQFATAFDkRpc3BvbmliaWxpZGFkBQEw . Εχω ψωνισει,και μπορει να σου κατσει ευκαιρια στο νουμερο σου. Πανω απο 60ευρω ψωνια, δεν χρεωνει μεταφορικα,και εχει και συνδυαστικες προσφορες,σε μερικα κομματια. Π,χ μπορει να παρεις ενα μπουφαν + παντελονι, και να σου προσφερει και ενα ζευγαρι μποτες με 25 ευρω. Ταχυτατοι,εξυπηρετικοι,και mail που ξερει Αγγλικα.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2012 από τον icelover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Ευχαριστώ κύριοι. Πάνο, το mega stock bazaar εννοούσες, ε ? Ιce, ευχαριστώ, αν και είμαι τακτικός πελάτης του Motocard - έχει το chiodo TT που γουστέρνω και σε καλή τιμή αλλά Νο.44 δυστυχώς... Πέρασα και μια βόλτα απο Vainas στο 'Σαλονίκη και, ναι, δεν μου γυάλισε κάτι για να είμαι ειλικρινής... Πάμε πάλι, cafe-δο μπουφάν, καμια άλλη πρόταση ? Αυτο το Cafe race της Spidi camay αλλά Α) είναι γυναικείο (άρα έχει και μικρά νούμερα) και Β) ακριβό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 ΣτελιΕ, το Arizona το ψωνισα προσφατα απο το μοτοκαρδιο.. Πολυ καλο μπουφαν, ποιοτικο, ζεστο, σχετικα μακρυ σε σχεση με τα πιο Ρεϊκινγκ(Racing), και αρκετα πιο χοντρο απο τα συγχρονα Dainese που ειναι κοροϊδιστικα.. Μου αρεσε πολυ που εχει τον γιακα μεχρι πανω, αν κ μερικες φορες γινεται ενοχλητικος. Ειναι πολυ ομορφο Jacket, σε κλασσικη γραμμη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 ΣτελιΕ, το Arizona το ψωνισα προσφατα απο το μοτοκαρδιο.. Πολυ καλο μπουφαν, ποιοτικο, ζεστο, σχετικα μακρυ σε σχεση με τα πιο Ρεϊκινγκ(Racing), και αρκετα πιο χοντρο απο τα συγχρονα Dainese που ειναι κοροϊδιστικα.. Μου αρεσε πολυ που εχει τον γιακα μεχρι πανω, αν κ μερικες φορες γινεται ενοχλητικος. Ειναι πολυ ομορφο Jacket, σε κλασσικη γραμμη! Πάνο, σ'ευχαριστώ φίλε... Απο 'κει και πέρα, τσίμπησα πρόσφατα το Greyhound της Dainese για πιο "κλασσικό" και διακριτικό τζάκετ, απλά, θέλω και ενα πιο χύμα για κάθε μέρα που να μην λυπάμαι να το ταλαιπωρήσω, με πιάνς' ? Αυτο το chiodo TT εχει σταματήσει να παράγεται δυστυχώς και ενω το έχω βρεί σε καλή τιμή σε διάφορα καταστήματα (250 γιούρια απο Ελλάδα) δεν υπάρχουν νούμερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες