yzf-r6 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Επαιζα ποκερ (διαδικτυακο). Μοιραζει ο dealer ( ) και μου ερχονται τα φυλλα ♣7 ♣J και σκεφτομαι ας κανω το call μηπως πετυχω κανα χρωμα, μιας και ειχαν μεινει μονο 2 ατομα (απο τους 9) Flop: ♥K ♠J ♦K Raise ο ενας στα 3€, fold ο αλλος, call εγω. Turn: ♦J (Αρχιζω να χαμογελαω, σκεφτομαι πως η παρτιδα ειναι δικια μου καθως ειχα full house με με 3 βαλεδες και 2 ρηγαδες) Raise αυτος στα 20€, κι αμεςως σκεφτηκα πως μπλοφαρει, διοτι ηταν πολυ απιθανο να εχει κι αλλον ρηγα αφου ηταν 2 κατω. All in στα 20€, ανοιγουν τα φυλλα του, ♠Κ ♣6.... :swear: :wallbash: :ranting3: :pray: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 από τον yzf-r6 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Το river δεν μας ειπες τι ηταν?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 ο ορισμος του Εγω μολις εχασα 60 ευρω. Παω στον ΑΒ βασιλοπουλος περνω πανες, περνω γαλατα, περνω ζαμπον τυρι γιαουρτια....κ εκει που λεω θα κανει η ταμιας μπλοφα κ θα ρεφαρω..... μου λεει : ΧΑΣΑΤΕ ...πληρωστε 60 ευρω. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yzf-r6 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 ο ορισμος του Έχω επιλέξει την καλύτερη κατηγορία για να γράψω το θέμα τότε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Δεν διαφωνω .... εξακολουθω ομως να το "βλεπω" off ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Ο καλύτερος τρόπος να χάνεις στα χαρτιά είναι αυτός στο τέλος νικητές και χαμένοι ένα κουβάρι γίνονται :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 ο ορισμος του Εγω μολις εχασα 60 ευρω. Παω στον ΑΒ βασιλοπουλος περνω πανες, περνω γαλατα, περνω ζαμπον τυρι γιαουρτια....κ εκει που λεω θα κανει η ταμιας μπλοφα κ θα ρεφαρω..... μου λεει : ΧΑΣΑΤΕ ...πληρωστε 60 ευρω. :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Raise αυτος στα 20€, κι αμεςως σκεφτηκα πως μπλοφαρει, διοτι ηταν πολυ απιθανο να εχει κι αλλον ρηγα αφου ηταν 2 κατω. Αυτό πως στέκει σαν λογική; Το river δεν μας ειπες τι ηταν?? +1 Εγω μολις εχασα 60 ευρω. Παω στον ΑΒ βασιλοπουλος περνω πανες, περνω γαλατα, περνω ζαμπον τυρι γιαουρτια....κ εκει που λεω θα κανει η ταμιας μπλοφα κ θα ρεφαρω..... μου λεει : ΧΑΣΑΤΕ ...πληρωστε 60 ευρω. Κόντεψα να πνιγώ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DYS 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Πωωω πίκρα... Απο εδώ και πέρα παίζε ποιό συγκρατημένα...τα λεφτά δεν είναι φυστίκια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Έπρεπε να υποψιαστείς από την αρχή ότι έχει ρήγα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yzf-r6 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Αυτό πως στέκει σαν λογική; Ναι γιατί ειμαστε 9 ατομα στο τραπεζι. 2 κατω ολο και καποιος μπορει να ειχε κι αλλον ρηγά οποτε οι πιθανοτητες ηταν πολυ μικρες. Και γαμω την τυχη, να εχω φουλ με ρηγαδες και να χανω?? Το river δεν μας ειπες τι ηταν?? Αν θυμαμαι καλα ηταν ενα εξαρι Πωωω πίκρα... Απο εδώ και πέρα παίζε ποιό συγκρατημένα...τα λεφτά δεν είναι φυστίκια... Το υποψιαστηκα αλλα μολις ειδα τον δευτερο βαλε ετρεχαν τα σαλια μου :dribble: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 20 ευρώ για ένα «μάθημα», καλά είναι. Πρόσεξε γιατί μπορεί να χάσεις περισσότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Systematic 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Ναι γιατί ειμαστε 9 ατομα στο τραπεζι. 2 κατω ολο και καποιος μπορει να ειχε κι αλλον ρηγά οποτε οι πιθανοτητες ηταν πολυ μικρες. Και γαμω την τυχη, να εχω φουλ με ρηγαδες και να χανω?? Παρασύρθηκες από το φουλ και δε μέτρησες σωστά την παρτίδα και τα πονταρίσματα του. Νομίζω πως σε μέτρησε και σε έβαλε στον J. Για αυτό και σε έσπρωξε all in. Anyway. Αυτά συμβαίνουν αλλά έχε υπόψιν ότι άσχημο πράγμα ο τζόγος και τα 20 εύκολα γίνονται 200, 2.000, 2 οικόπεδα στα σπάτα κλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Αμα μπηκες σ' αυτον τον κοσμο, εχεις πολλα να χασεις ακομα ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yzf-r6 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παρασύρθηκες από το φουλ και δε μέτρησες σωστά την παρτίδα και τα πονταρίσματα του. Νομίζω πως σε μέτρησε και σε έβαλε στον J. Για αυτό και σε έσπρωξε all in. Anyway. Αυτά συμβαίνουν αλλά έχε υπόψιν ότι άσχημο πράγμα ο τζόγος και τα 20 εύκολα γίνονται 200, 2.000, 2 οικόπεδα στα σπάτα κλπ... 50 ευρα "κερδισα" και ετσι δεν χρειαστηκε να βαλω απο τα δικα μου. Δεν νομιζω να το κανω και ποτε. :) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 από τον yzf-r6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Επαιζα ποκερ (διαδικτυακο). Μοιραζει ο dealer ( ) και μου ερχονται τα φυλλα ♣7 ♣J και σκεφτομαι ας κανω το call μηπως πετυχω κανα χρωμα, μιας και ειχαν μεινει μονο 2 ατομα (απο τους 9) Flop: ♥K ♠J ♦K Raise ο ενας στα 3€, fold ο αλλος, call εγω. Turn: ♦J (Αρχιζω να χαμογελαω, σκεφτομαι πως η παρτιδα ειναι δικια μου καθως ειχα full house με με 3 βαλεδες και 2 ρηγαδες) Raise αυτος στα 20€, κι αμεςως σκεφτηκα πως μπλοφαρει, διοτι ηταν πολυ απιθανο να εχει κι αλλον ρηγα αφου ηταν 2 κατω. All in στα 20€, ανοιγουν τα φυλλα του, ♠Κ ♣6.... :swear: :wallbash: :ranting3: :pray: Δε μας ειπες ποσο ηταν τα blinds και αν ειχε κανει raise πριν το flob. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 ο ορισμος του Εγω μολις εχασα 60 ευρω. Παω στον ΑΒ βασιλοπουλος περνω πανες, περνω γαλατα, περνω ζαμπον τυρι γιαουρτια....κ εκει που λεω θα κανει η ταμιας μπλοφα κ θα ρεφαρω..... μου λεει : ΧΑΣΑΤΕ ...πληρωστε 60 ευρω. Αχαχαχαχαχα!!! Έλεος!!! + 998 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 ο ορισμος του Εγω μολις εχασα 60 ευρω. Παω στον ΑΒ βασιλοπουλος περνω πανες, περνω γαλατα, περνω ζαμπον τυρι γιαουρτια....κ εκει που λεω θα κανει η ταμιας μπλοφα κ θα ρεφαρω..... μου λεει : ΧΑΣΑΤΕ ...πληρωστε 60 ευρω. :2funny: ΠΟΛΙ ΚΑΛΟ ! ! ! ! ! :respekt: +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Επαιζα ποκερ (διαδικτυακο). Μοιραζει ο dealer ( ) και μου ερχονται τα φυλλα ♣7 ♣J και σκεφτομαι ας κανω το call μηπως πετυχω κανα χρωμα, μιας και ειχαν μεινει μονο 2 ατομα (απο τους 9) Flop: ♥K ♠J ♦K Raise ο ενας στα 3€, fold ο αλλος, call εγω. Turn: ♦J (Αρχιζω να χαμογελαω, σκεφτομαι πως η παρτιδα ειναι δικια μου καθως ειχα full house με με 3 βαλεδες και 2 ρηγαδες) Raise αυτος στα 20€, κι αμεςως σκεφτηκα πως μπλοφαρει, διοτι ηταν πολυ απιθανο να εχει κι αλλον ρηγα αφου ηταν 2 κατω. All in στα 20€, ανοιγουν τα φυλλα του, ♠Κ ♣6.... :swear: :wallbash: :ranting3: :pray: Ποπο ρε φίλε αν και δεν παίζω ποτέ με χρήματα, ατυχία φίλε μου. Δες όμως και εδώ τα χειρότερα ->bad beats Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Επαιζα ποκερ (διαδικτυακο). Μοιραζει ο dealer ( ) και μου ερχονται τα φυλλα ♣7 ♣J και σκεφτομαι ας κανω το call μηπως πετυχω κανα χρωμα, μιας και ειχαν μεινει μονο 2 ατομα (απο τους 9) Flop: ♥K ♠J ♦K Raise ο ενας στα 3€, fold ο αλλος, call εγω. Turn: ♦J (Αρχιζω να χαμογελαω, σκεφτομαι πως η παρτιδα ειναι δικια μου καθως ειχα full house με με 3 βαλεδες και 2 ρηγαδες) Raise αυτος στα 20€, κι αμεςως σκεφτηκα πως μπλοφαρει, διοτι ηταν πολυ απιθανο να εχει κι αλλον ρηγα αφου ηταν 2 κατω. All in στα 20€, ανοιγουν τα φυλλα του, ♠Κ ♣6.... :swear: :wallbash: :ranting3: :pray: φίλτατε απορώ πως έχασες αφού εσύείχες φουλ του βαλέ με ρηγάδες ενώ ο άλλος μόνο φουλ του Ρήγα μάλλον κάτι ξεχνάς! Οπότε το ρίβερ πρέπει να ήταν στάνταρ έξι για να χάσεις αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση. Επειδή είχε 6 άν πήγενες εσύ τα ρέστα σου όταν βγήκε ο δεύτερος βαλές θα πήγενε πάσο γιατί είχε μικρό κίκερ! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 από τον sarmelion 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Φουλ του ρηγα στο βαλε εκανε ο αλλος, αφου turn εσκασε βαλες! φίλτατε απορώ πως έχασες αφού εσύείχες φουλ του βαλέ με ρηγάδες ενώ ο άλλος μόνο φουλ του Ρήγα μάλλον κάτι ξεχνάς! Οπότε το ρίβερ πρέπει να ήταν στάνταρ έξι για να χάσεις αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση. Επειδή είχε 6 άν πήγενες εσύ τα ρέστα σου όταν βγήκε ο δεύτερος βαλές θα πήγενε πάσο γιατί είχε μικρό κίκερ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Κόντεψα να πνιγώ..... Κι εγώ. Άστα διάλα ρε Πατάπιε, πολύ πετυχημένο ήτανε. 20 ευρώ για ένα «μάθημα», καλά είναι. Πρόσεξε γιατί μπορεί να χάσεις περισσότερα. Το αυτό! Η δικιά μου συμβουλή είναι: (Ξανα)δές την Ελληνική ταινία "Η χαρτοπαίχτρα" με τη Βλαχοπούλου στον καλύτερο ρόλο της ever. Θα γελάσεις και θα διδαχτείς ταυτόχρονα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yzf-r6 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) φίλτατε απορώ πως έχασες αφού εσύείχες φουλ του βαλέ με ρηγάδες ενώ ο άλλος μόνο φουλ του Ρήγα μάλλον κάτι ξεχνάς! Οπότε το ρίβερ πρέπει να ήταν στάνταρ έξι για να χάσεις αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση. Επειδή είχε 6 άν πήγενες εσύ τα ρέστα σου όταν βγήκε ο δεύτερος βαλές θα πήγενε πάσο γιατί είχε μικρό κίκερ! Αυτος ειχε full house με τρεις ρηγαδες κ εγω μετρεις βαλεδες. K > J (hold'em επαιζα) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 από τον yzf-r6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες