ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Δεν παίζεστε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Και με αυτό εδώ τελείωσαν τα βιντεακια που μπορώ να ανεβάσω, υπολείπονται ακόμα δυο, αλλά θέλουν η κούρεμα η χώρισμα στη μέση για να είναι εντός των υποδείξεων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να βιντεοσκοπήσω τα όνειρα σου. Φαντάζομε κάθε βράδυ στον ύπνο σου βλέπεις ότι πλαγιάζεις και ξύνεις τα αυτιά σου στην άσφαλτο ε? από εκεί σου έμεινε Μπααα, το θεμα μαλλον ειναι αλλου..... Για να με τραβηξεις πρεπει πρωτα να με φτασεις ! ! ! :lol: (ή να ζουμαρεις 10x) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Έχει σαλτάρει Σπύρο ο καιρός φίλε, δεν πειράζει πάντως και χθές καλά περάσαμε ! Δεν πειραζει που ειχε λιακαδα σημερα.Καλυτερα που πηγαμε εχθες κ γλυτωσαμε στην επιστροφη τους αυτοκινητακιδες.Τον βλακα στην επιδαυρο με την πορσε καγιεν τον ειδες τι εκανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 τον ειδα εγω οταν προσπερνουσε ολη την ομαδα.....αλλα δεν παρατηρησα να κανει καμια χοντρη μαλακια!εκλεισε κανεναν?ηταν αντιθετο αλλα γενικα μας προσπερνουσε με προσοχη!naftilos σε ευχαριστουμαι πολλη για τα βιντεο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Σιγουρα ειχει βγει ο μισος στον αντιθετο ρευμα αλλα οταν προσπερνας μια σειρα απο μηχανακια κ ξαφνικα ερχετε καποιος πατημενος στο αντιθετο ρευμα πολλα μπορουν συμβουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Και δεν ήταν μόνο αυτός Σπύρο. Καλύτερα όντως φίλε πούγινε Σάββατο, μήπως να το καθιερώσουμε? Σήμερα που με πήρε ο Γιώργος ο Μπατζάβαλης μούπε ότι πήγανε και άλλοι αλλά δεν ήξερε από πού. Βρεγμένα γατιά, έριξε βλέπετε εκεί καλά ! Εμείς κυριλέ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Να και δυο φωτογραφιες με την αφεντομουτσουνα μου ! Και μαζι με τον διοργανωτη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Και δεν ήταν μόνο αυτός Σπύρο. Καλύτερα όντως φίλε πούγινε Σάββατο, μήπως να το καθιερώσουμε? Σήμερα που με πήρε ο Γιώργος ο Μπατζάβαλης μούπε ότι πήγανε και άλλοι αλλά δεν ήξερε από πού. Βρεγμένα γατιά, έριξε βλέπετε εκεί καλά ! :2funny: Εμείς κυριλέ ! Σιγουρα το σαββατο προσφερεται και για μεγαλυτερες βολτες των 600χιλ πηγαινε ελα, με την προυποθεση βεβαια να υπαρχει χρημα,ελευθερος χρονος κ διαθεση για επιστροφη αργα το βραδυ. Η κυριακη ειναι ομως καλη για το 98% που δεν δουλευουν με ολα τα μειονεκτηματα της κινησης στην επιστροφη. Οχι μονο βρεγμενα γατια αλλα κ βρεγμενες προβατινες!! Εγινε μεγαλος ντορος στα φορουμ με την ταβερνα κ βλεπω το επομενο σαβ/κο να ειναι γεματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιάννης Transalp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Χάρηκα και από την πλευρά μου που γνώρισα κάποιους από εσάς! Πολύ ωραία εκδρομή, ακόμα καλύτερο βέβαια το φαγητό. Πότε θα πάμε πάλι; Βέβαια να μην πρόκειτε να βρέξει και είμαστε έτοιμοι να φύγουμε... Επίσης ένα μεγάλο συγνώμη που έφυγα κατ' ευθείαν από τον Καρατζά χωρίς να προλάβω να χαιρετήσω κάποιους από εσάς αλλά λόγο έλειψης σωστού αδιάβροχου από την μέση και κάτω όπως και του απαραίτητου μποτακίου έφυγα λίγο βιαστηκά μιας που η επιστροφή επρόκειτο να είναι μακρινή (Χαλκίδα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 ..... μιας που η επιστροφή επρόκειτο να είναι μακρινή (Χαλκίδα). Μπραβο ρε θηριο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 μιας που η επιστροφή επρόκειτο να είναι μακρινή (Χαλκίδα). Κρίμα που έφυγες έτσι γρήγορα και μόνος σου, θα μπορούσατε να ανέβετε μέχρι Χαλκίδα με τον Κωστή παρέα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιάννης Transalp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Nautile το σκέφτηκα αλλά επειδή ακόμα το στρώνω και οι ταχύτητες μου στην Εθνική Οδό μπορεί να παίζουν από 80 έως και 120 δεν ήθελα να υπάρξει καθυστέρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Κύριε Ναυτίλεεεε! Που είναι το ντοκουμέντο? Το υποσχέθηκα στη μανούλα μου και περιμένει με αγωνία...άντε και είναι γριά γυναίκα, θα με φάει μέχρι να με δει να με καμαρώσει...άντε κούρευε κούρευε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δεν σε έχω ξεχάσει Βασίλειε έχω γράψει τα επίμαχα βιντεακια σε DVD και έχω συνεννοηθεί με τον Air να τα παραλάβει σαν πιο ειδικός να τα βάλει στην πρέσα να τα ισιάξει γιατί εγώ σε αυτά είμαι κουλάδι. Λίγη υπομονή παρακαλώ, λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν και θα μπορέσεις να σε καμαρώσεις, και να δεις τι κουλάδι είσαι και εσύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δεν σε έχω ξεχάσει Βασίλειε έχω γράψει τα επίμαχα βιντεακια σε DVD και έχω συνεννοηθεί με τον Air να τα παραλάβει σαν πιο ειδικός να τα βάλει στην πρέσα να τα ισιάξει γιατί εγώ σε αυτά είμαι κουλάδι. Λίγη υπομονή παρακαλώ, λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν και θα μπορέσεις να σε καμαρώσεις, και να δεις τι κουλάδι είσαι και εσύ Ρε μάνα, της λέω, αφού είμαι κουλάδι, τι περιμένεις να δεις, τον Ρόσι ξάπλα? Και μ'αυτά τα λάστιχα, χαχαχα, άσε ρε μάνα, καλά που δεν στούκαρα πουθενά...χαχαχα υπομονή κάνω, αφού τοχεις δρομολογήσει, πέφτω για ύπνο ήσυχος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Ρε μάνα, της λέω, αφού είμαι κουλάδι, τι περιμένεις να δεις, τον Ρόσι ξάπλα? Και μ'αυτά τα λάστιχα, χαχαχα, άσε ρε μάνα, καλά που δεν στούκαρα πουθενά...χαχαχα υπομονή κάνω, αφού τοχεις δρομολογήσει, πέφτω για ύπνο ήσυχος... Κοιμήσου Βασίλη μου κι η τύχη σου δουλεύει ! :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 O Mπατζιάβαλης, δύναμη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Εφαγες POWER προβατινα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2011 O Mπατζιάβαλης, δύναμη :) τι μικρες μεριδες...ουτε τρια ατομα δεν χωρταινουν με μια μπριζολα! ακολουθησα σημερα την διαδρομη που κανατε μιας κ δεν μπορουσα τοτε κ το καταευχαριστηθηκα! η ταβερνα δε απο αλλο πλανητη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2011 τι μικρες μεριδες...ουτε τρια ατομα δεν χωρταινουν με μια μπριζολα! ακολουθησα σημερα την διαδρομη που κανατε μιας κ δεν μπορουσα τοτε κ το καταευχαριστηθηκα! η ταβερνα δε απο αλλο πλανητη! Τούπες ότι είσαι από την παλιοπαρέα μας ? Ευχαριστημένος? (αν και είμαι σίγουρος αλλά ρωτάω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2011 Τούπες ότι είσαι από την παλιοπαρέα μας ? Ευχαριστημένος? (αν και είμαι σίγουρος αλλά ρωτάω) ναι του το ειπα,αλλα ετσι κ αλλιως ειναι πολυ εξυπηρετικος! πολυ ευχαριστημενος (και γω κ η κοιλια μου)!μπραβο του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2011 ναι του το ειπα,αλλα ετσι κ αλλιως ειναι πολυ εξυπηρετικος! πολυ ευχαριστημενος (και γω κ η κοιλια μου)!μπραβο του. Άψογα, μόνο ο <<ληστής΄>> θάτανε δυσαρεστημένος που θα κουβάλαγε περισσότερο βάρος στην επιστροφή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2011 Άψογα, μόνο ο <<ληστής΄>> θάτανε δυσαρεστημένος που θα κουβάλαγε περισσότερο βάρος στην επιστροφή. χαχαχα ζεστανε κ πιο γρηγορα τα λαστιχα για το στροφιλικι της επιστροφης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Κοιμήσου Βασίλη μου κι η τύχη σου δουλεύει ! :2funny: Βασιλααααααάκηηηηηηηη!!!!!!!!!! Γιοοοουυυχοοουυυυυυ!!!!! Ξύπνα σιγούλια σιγούλια Η τύχη σου που σε δουλεύει κάπου εδώ σε γυροφέρνει. Επανηλθα Δημήτριος, και ξεκινάω ρίχνοντας λίγο κάρβουνο στο θέμα έτσι για να ζεσταθεί λίγο ο κλίβανος και να ανεβάσουμε λίγη πίεση να αρχίσουμε να κινούμαστε. Έπεται και συνέχεια αλλά δεν βιάζομε κιόλας χαλαρά. Το κάρβουνο πρέπει να πέφτει λίγο λίγο με μέτρο μην αρπάξουν τα μέταλλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες