Jump to content
tzeronymo

9/10 καφε Λ.Ελενης k φαγητο στο χωριο Καρατζα

Recommended Posts

Και με αυτό εδώ τελείωσαν τα βιντεακια που μπορώ να ανεβάσω, υπολείπονται ακόμα δυο, αλλά θέλουν η κούρεμα η χώρισμα στη μέση για να είναι εντός των υποδείξεων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να βιντεοσκοπήσω τα όνειρα σου.

Φαντάζομε κάθε βράδυ στον ύπνο σου βλέπεις ότι πλαγιάζεις και ξύνεις τα αυτιά σου στην άσφαλτο ε? από εκεί σου έμεινε :tooth::tooth::tooth:

Μπααα, το θεμα μαλλον ειναι αλλου.....

Για να με τραβηξεις πρεπει πρωτα να με φτασεις ! ! ! :lol:

(ή να ζουμαρεις 10x)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει σαλτάρει Σπύρο ο καιρός φίλε, δεν πειράζει πάντως και χθές καλά περάσαμε ! :_thumbsup:

Δεν πειραζει που ειχε λιακαδα σημερα.Καλυτερα που πηγαμε εχθες κ γλυτωσαμε στην επιστροφη τους αυτοκινητακιδες.Τον βλακα στην επιδαυρο με την πορσε καγιεν τον ειδες τι εκανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τον ειδα εγω οταν προσπερνουσε ολη την ομαδα.....αλλα δεν παρατηρησα να κανει καμια χοντρη μαλακια!εκλεισε κανεναν?ηταν αντιθετο αλλα γενικα μας προσπερνουσε με προσοχη!

naftilos σε ευχαριστουμαι πολλη για τα βιντεο!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγουρα ειχει βγει ο μισος στον αντιθετο ρευμα αλλα οταν προσπερνας μια σειρα απο μηχανακια κ ξαφνικα ερχετε καποιος πατημενος στο αντιθετο ρευμα πολλα μπορουν συμβουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και δεν ήταν μόνο αυτός Σπύρο.

Καλύτερα όντως φίλε πούγινε Σάββατο, μήπως να το καθιερώσουμε?

Σήμερα που με πήρε ο Γιώργος ο Μπατζάβαλης μούπε ότι πήγανε και άλλοι αλλά δεν ήξερε από πού.

Βρεγμένα γατιά, έριξε βλέπετε εκεί καλά ! :2funny::2funny::2funny:

Εμείς κυριλέ ! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να και δυο φωτογραφιες με την αφεντομουτσουνα μου !

30043127555706580937110.jpg

Και μαζι με τον διοργανωτη !

31171327555590580948710.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και δεν ήταν μόνο αυτός Σπύρο.

Καλύτερα όντως φίλε πούγινε Σάββατο, μήπως να το καθιερώσουμε?

Σήμερα που με πήρε ο Γιώργος ο Μπατζάβαλης μούπε ότι πήγανε και άλλοι αλλά δεν ήξερε από πού.

Βρεγμένα γατιά, έριξε βλέπετε εκεί καλά ! :2funny: :2funny: :2funny:

Εμείς κυριλέ ! :cheers:

Σιγουρα το σαββατο προσφερεται και για μεγαλυτερες βολτες των 600χιλ πηγαινε ελα, με την προυποθεση βεβαια να υπαρχει χρημα,ελευθερος χρονος κ διαθεση για επιστροφη αργα το βραδυ.

Η κυριακη ειναι ομως καλη για το 98% που δεν δουλευουν με ολα τα μειονεκτηματα της κινησης στην επιστροφη. Οχι μονο βρεγμενα γατια αλλα κ βρεγμενες προβατινες!!

Εγινε μεγαλος ντορος στα φορουμ με την ταβερνα κ βλεπω το επομενο σαβ/κο να ειναι γεματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χάρηκα και από την πλευρά μου που γνώρισα κάποιους από εσάς! Πολύ ωραία εκδρομή, ακόμα καλύτερο βέβαια το φαγητό. Πότε θα πάμε πάλι; Βέβαια να μην πρόκειτε να βρέξει και είμαστε έτοιμοι να φύγουμε...

Επίσης ένα μεγάλο συγνώμη που έφυγα κατ' ευθείαν από τον Καρατζά χωρίς να προλάβω να χαιρετήσω κάποιους από εσάς αλλά λόγο έλειψης σωστού αδιάβροχου από την μέση και κάτω όπως και του απαραίτητου μποτακίου έφυγα λίγο βιαστηκά μιας που η επιστροφή επρόκειτο να είναι μακρινή (Χαλκίδα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..... μιας που η επιστροφή επρόκειτο να είναι μακρινή (Χαλκίδα).

Μπραβο ρε θηριο ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιας που η επιστροφή επρόκειτο να είναι μακρινή (Χαλκίδα).

Κρίμα που έφυγες έτσι γρήγορα και μόνος σου, θα μπορούσατε να ανέβετε μέχρι Χαλκίδα με τον Κωστή παρέα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nautile το σκέφτηκα αλλά επειδή ακόμα το στρώνω και οι ταχύτητες μου στην Εθνική Οδό μπορεί να παίζουν από 80 έως και 120 δεν ήθελα να υπάρξει καθυστέρηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κύριε Ναυτίλεεεε! Που είναι το ντοκουμέντο? Το υποσχέθηκα στη μανούλα μου και περιμένει με αγωνία...άντε και είναι γριά γυναίκα, θα με φάει μέχρι να με δει να με καμαρώσει...άντε κούρευε κούρευε... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σε έχω ξεχάσει Βασίλειε έχω γράψει τα επίμαχα βιντεακια σε DVD και έχω συνεννοηθεί με τον Air να τα παραλάβει σαν πιο ειδικός να τα βάλει στην πρέσα να τα ισιάξει γιατί εγώ σε αυτά είμαι κουλάδι.

Λίγη υπομονή παρακαλώ, λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν και θα μπορέσεις να σε καμαρώσεις, και να δεις τι κουλάδι είσαι και εσύ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σε έχω ξεχάσει Βασίλειε έχω γράψει τα επίμαχα βιντεακια σε DVD και έχω συνεννοηθεί με τον Air να τα παραλάβει σαν πιο ειδικός να τα βάλει στην πρέσα να τα ισιάξει γιατί εγώ σε αυτά είμαι κουλάδι.

Λίγη υπομονή παρακαλώ, λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν και θα μπορέσεις να σε καμαρώσεις, και να δεις τι κουλάδι είσαι και εσύ

Ρε μάνα, της λέω, αφού είμαι κουλάδι, τι περιμένεις να δεις, τον Ρόσι ξάπλα? Και μ'αυτά τα λάστιχα, χαχαχα, άσε ρε μάνα, καλά που δεν στούκαρα πουθενά...χαχαχα

υπομονή κάνω, αφού τοχεις δρομολογήσει, πέφτω για ύπνο ήσυχος... :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μάνα, της λέω, αφού είμαι κουλάδι, τι περιμένεις να δεις, τον Ρόσι ξάπλα? Και μ'αυτά τα λάστιχα, χαχαχα, άσε ρε μάνα, καλά που δεν στούκαρα πουθενά...χαχαχα

υπομονή κάνω, αφού τοχεις δρομολογήσει, πέφτω για ύπνο ήσυχος... :worshippy:

Κοιμήσου Βασίλη μου κι η τύχη σου δουλεύει ! :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O Mπατζιάβαλης, δύναμη :)

τι μικρες μεριδες...ουτε τρια ατομα δεν χωρταινουν με μια μπριζολα! :uglystupid2:

ακολουθησα σημερα την διαδρομη που κανατε μιας κ δεν μπορουσα τοτε κ το καταευχαριστηθηκα!

η ταβερνα δε απο αλλο πλανητη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι μικρες μεριδες...ουτε τρια ατομα δεν χωρταινουν με μια μπριζολα! :uglystupid2:

ακολουθησα σημερα την διαδρομη που κανατε μιας κ δεν μπορουσα τοτε κ το καταευχαριστηθηκα!

η ταβερνα δε απο αλλο πλανητη!

Τούπες ότι είσαι από την παλιοπαρέα μας ?

Ευχαριστημένος? (αν και είμαι σίγουρος αλλά ρωτάω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τούπες ότι είσαι από την παλιοπαρέα μας ?

Ευχαριστημένος? (αν και είμαι σίγουρος αλλά ρωτάω)

ναι του το ειπα,αλλα ετσι κ αλλιως ειναι πολυ εξυπηρετικος!

πολυ ευχαριστημενος (και γω κ η κοιλια μου)!μπραβο του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι του το ειπα,αλλα ετσι κ αλλιως ειναι πολυ εξυπηρετικος!

πολυ ευχαριστημενος (και γω κ η κοιλια μου)!μπραβο του.

Άψογα, μόνο ο <<ληστής΄>> θάτανε δυσαρεστημένος που θα κουβάλαγε περισσότερο βάρος στην επιστροφή. :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άψογα, μόνο ο <<ληστής΄>> θάτανε δυσαρεστημένος που θα κουβάλαγε περισσότερο βάρος στην επιστροφή. :2funny:

χαχαχα ζεστανε κ πιο γρηγορα τα λαστιχα για το στροφιλικι της επιστροφης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιμήσου Βασίλη μου κι η τύχη σου δουλεύει ! :2funny: :2funny: :2funny:

Βασιλααααααάκηηηηηηηη!!!!!!!!!! Γιοοοουυυχοοουυυυυυ!!!!! Ξύπνα σιγούλια σιγούλια

Η τύχη σου που σε δουλεύει κάπου εδώ σε γυροφέρνει.

Επανηλθα Δημήτριος, και ξεκινάω ρίχνοντας λίγο κάρβουνο στο θέμα έτσι για να ζεσταθεί λίγο ο κλίβανος και να ανεβάσουμε λίγη πίεση να αρχίσουμε να κινούμαστε.

Έπεται και συνέχεια αλλά δεν βιάζομε κιόλας χαλαρά. Το κάρβουνο πρέπει να πέφτει λίγο λίγο με μέτρο μην αρπάξουν τα μέταλλα. :grin::grin::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα