Jump to content
tzeronymo

9/10 καφε Λ.Ελενης k φαγητο στο χωριο Καρατζα

Recommended Posts

Λοιπόν έφυγα και πάω, και μην τον είδατε μην τον απαντήσατε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλά να περάσετε. Καλή μασαμπουκα, εγώ δυστυχώς δουλεύω. Καλημέρα και καλό δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλο δρομο και καλη επιστροφη παιδια........ηρεμα με την προβατα ρεεεεεε!!!!!!!!! εχετε και γυρισμο.....:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πισω στην βαση μας.

Απαιχτη βολτα και καφε-φαγητο=τουμπανα με 8,5 ευρω το ατομο. :dribble:

Απαιχτος ο μαγαζατορας.

Να κανουμε πανελληνια του χρονου εκει.......... :_rock-on:

005kev.jpg

003lhxs.jpg

Τροποποιήθηκε από τον manosamos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επιστρεψαμε ολοι παιδια?καλα το μαγαζι ειναι φοβερο τετοια ποσοτητα εγω στην ζωη μου δεν εχω ξαναδει!!!ωραια φαγητα και οι μεριδες οχι διπλες αλλα τριπλες ηταν!!!!τελικα προβατα ηταν η ζυγουρι βρε παιδια?πεντενοστιμο,λουκουμι ελιωνε στο στομα!!!!ωραιο και το ραντζο αγρια δυση!!!στην επιστροφη μετα την επιδαυρο σας χασαμε !!!πηγατε απο παλια εθνικη?εγω ο μανος και ο τζερονυμο ειμαστε μαζι τους αλλους στην επιστροφη σας χασαμε...!!!!

χαρηκα που ειδα παλιους και γνωρισα και νεους μοτοσυκλετιστες!!!να ειστε παντα καλα και παντα ορθιοι!!!!αντε στην επομενη πριν κτυπησουμαι πτωχευση!!!!!φυσικα το μενου να εχει και μασαμπουκα!!!!!

καλα βρε συ μανο ποτε προλαβες κιολαςβρε παλληκαρι μου????μηπως εισαι απο την σαμο?????χαχαχαχαχαχα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα βρε συ μανο ποτε προλαβες κιολαςβρε παλληκαρι μου????μηπως εισαι απο την σαμο?????χαχαχαχαχαχα!!!!

Τις φωτο εννωεις Θοδωρη?

Ειμαι γρηγορο πιστολι.................... :tooth: Αντε και στο επομενο θα ερθω με το σκουτερ.Το Βαραντερο θα κλειστει επι 6μηνου στο γκαραζ,για αναβαθμιση. :2guns:

Μηπως να παρω ενα KR1S να γραφω στα στροφιλικια γιατι η βαρκα δεν............... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γυρισα και εγω, ζηταω συγνωμη που εφυγα αλλα 3 φορες εκατσα να περιμενω την παρεα ελπιζω ολα καλα να ειμαστε στις βασεις μας,αφου ευχαριστησω την παρεα που με ανεχτηκε :whistling: χαιρομαι που γνωρισα καποιους ακομα απο κοντα περασα πολυ ωραια ,παρεακι σουπερ χαλαρη οδηγηση και κανενα παρατραγουδο και παμε στο κυριως μενου στο ψητο

θελω να ευχαριστησω μεσα απο εδω τον κ.Γιωργο Μπατζαβαλη τον ταβερνιαρη στο χωριο ΚΑΡΑΤΖΑ για την μεγαλη προσφορα του και θα ηθελα απο ολους να ανταπωδωσετε με φωτο, να δουνε τι εχασαν οσοι δεν ηρθαν :fool:

εγω παω εκει τουλαχιστον 10 χρονια τωρα και περναω καλα και παλι ενα ευχαριστω σε ολους και για ολα !!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ στην βάση μου, τι να πρωτοπούμε?

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και συμμαθητή Γιώργο Μπατζάβαλη με τις απίστευτες λιχουδιές του, την περιποίησή του και τις ποσότητες που ήταν τεράστιες μαζί όμως και με την ποιότητα.

Περιττεύει να πώ ότι το μαγαζί συνιστάται ανεπιφύλακτα ε ? :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη παρέα όλων των φίλων παλιών και καινούργιων και ελπίζω να τα ξαναπούμε.

Θα ακολουθήσουν φωτό αφού φορτιστεί λίγο το κινητό μιας και το ξελίγωσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γω στη βάση μου ασφαλής και γεμάτος εικόνες και...πολύ κρέας...χάρηκα που ξαναείδα γνωστές μουτσούνες και γνώρισα νέες! Η διαδρομή υπέροχη και το παρεάκι όλα τα λεφτά...για να μην πω για την ταβέρνα και τη ποσότητα του φαγητού ε? τα είπαν άλλοι... :mB_kalo_e:

ε φανταστικέ Ναυτίλε σε θερμοπλιζ πλιζ πλιζ βάλε το βιντεάκι στο στροφιλίκι να με δει η μανούλα μου να με καμαρώσει, ε φανταστικέ κύριε Ναυτίλε? :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεσα στο σπιτι βραζει ο τοπος.Νιωθω λες κ ειναι καλοκαιρι.Λοιπον η βολτα κ η παρεα φοβερη, και για το παναγιωτη-καβαλα ο Μπατζάβαλης "ΘΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!".

Του ειπα να ανοιξει το παραρτημα που τοσο πολυ θελεις!

Ποιοτητα,ποσοτητα,ευγενια και επαγγελματισμος.Γιωργο χαρηκα που σε γνωρισα και να ξερεις οτι εισαι διαμαντι στο χωρο του φαγητου. :_thumbsup:

Σπυρο-τζερονυμο μπραβο για την οργανωση!

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως φαινετε ο σωστος βαρκαρης. :rolleyes:

Παρκαρει παντα την βαρκα δίπλα απο μια μπίτα(σημειο προσδεσης σκαφους)............... :tooth:

001su.jpg

Και αφου ο συναδελφος βαρκαρης μου πηρε την μπίτα,εγω εδεσα σε κρικο............. :smoke::tooth:

002vhz.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάμε και στην ουσία τώρα :

Μάζωξη για εκκίνηση :

1209.jpg

Πρώτη στάση για καφεδάκι παραλιακά στην Ωραία Ελένη (Κεχριές). Από δώ δεν έχω φωτό, έπεσα με τα μούτρα στην φραπεδούμπα και στην γνωριμία νέων φίλων και ρεπορτάζ τίποτα. 1,50 ευρώ ο φραπές δίπλα στην θάλασσα, αυτός ο άνθρωπος θα δουλέψει οι άλλοι θα κλείσουν με την φτώχια που μας δέρνει.

Δεύτερη στάση στο Σοφικό στο Ράντζο του Σκούρα, μια γεύση από Αμερικάνικη Άγρια Δύση :

1210.jpg

1212.jpg

1213.jpg

1214.jpg

1215.jpg

1216.jpg

1217.jpg

1218.jpg

1219.jpg

1220.jpg

1221.jpg

1222.jpg

Και πάμε επιτέλους στην ταβέρνα του Γιώργη του Μπατζάβαλη στο Χωριό Καραντζά μετά την Τραχειά. Τα πάντα από τα χόρτα, τα τυριά και τα κρέατα (λάδια κ.λ.π. εννοείται) δικής του παραγωγής με γεύση από άλλον πλανήτη που σας κάνει να ξεχνάτε την πλαστική γεύση και ίδια όταν τρώτε είτε ντομάτα είτε χόρτο. Μερίδες? Μία εικόνα=1.000 λέξεις. Δείτε :

1223.jpg

1224.jpg

1225.jpg

1226.jpg

Γειά σου ρε συμμαθητή λεβέντη :

1227.jpg

Όσοι δεν ήρθατε, χάσατε !

Να το επαναλάβουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσόρμισα και εγώ στη βάση μου τουμπανιασμένος από το φαί.

Πολύς λαός και πληθυσμός, και σε γενικές γραμμές τηρουμένων των αναλογιών και συμφωνά με αυτά που περιμέναμε, μας έκανε και πολύ καλή μέρα.

Γνωρίσαμε επιτελούς και αυτούς τους Λεμουριανους, και στην επιστροφή υιοθετήσαμε και δυο από αυτούς στο γκρουπακι μας.

Παιδες χάρηκα για την γνωριμία όσων δεν είχα την τύχη να γνωρίζω από πριν.

Σας έχω άπαντες σε οπτικοαουστικό υλικό που θα κατατεθεί εν καιρώ.

Αλλά μόνο ένα μηχανάκι έχω σε αποκλειστικά πλανά για μερικά λεπτά, και αυτό γιατί είναι το μηχανάκι.

Πρόκειται για το μηχανάκι καημός, το μηχανάκι πόθος, το μηχανάκι γ@μω και δέρνω, το μηχανάκι που κινείτε σε ταχύτητες warp6, το μηχανάκι σας έχω χ@ζμενους όλους.

Ναι ναι σωστά καταλάβετε, μιλάμε για το μοναδικό, το ανεπανάληπτο Kawasaki versys, που είχε πιάσει ταχύτητα δίνης 6 και εδιακτινιζετο από στροφή σε στροφή.

wildbilly θα πρέπει να με παρακαλέσεις πολύ για να σε κάνω πρώτη φίρμα στο γυαλί, :sopase::sopase: και πάλι θα το σκεφτώ αν θα ανεβάσω αυτό το βινδεακι :grin: :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γυρισε κι ο μικρος Νικολας κατα τις 7:00μ.μ. γραφοντας κοντα 380 χιλιομετρα ! :_thumbsup:

Μπραβο σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν.

Στο ιδιο τραπεζι καθησε myBike και TRANSALP CLUB. :gathering:

Οχι ολοι, γιατι ηρθαν και μερικοι απροσκλητοι που εφαγαν πορτα...

Οι ΛΕΜΟΤιανοι αφου εφτασαν πριν απο μας, μας πηραν τις καλυτερες θεσεις, εφαγαν τα πιο ζεστα κοψιδια και μας σνομπαραν επειδη ειμαστε κουλαδια ! :tooth:

Πραγματι ΟΛΟΙ τους ειχαν καλυτερα εργαλεια απο τα δικα μας... :ranting:

Αληθεια ποια ηταν αυτη η Αμαζονα με το VARADERO ?

Το πρωτο βραβειο το παιρνει ο Kosths που ηρθε απο Χαλκιδα, κανοντας 600 χιλιομετρα περιπου.

Εχει ομως TRANSALP κι ετσι δεν μασαει... :_thumbsup:

Το δευτερο βραβειο απονεμεται στον Jeronymo για την πολυ καλη επιλογη του στην ταβερνα και την ολη οργανωση ! :thumbsup:

Τελος το τριτο βραβειο το παιρνει ο φιλος μου ο Naftilos που καταφερε να μην κοιμηθει πανω στο τιμονι τελικα, μετα απο την τεραστια ποσοτητα φαγητου που καταναλωσε ! :respekt:

Ο κυριος Σαββας τελικα το εχει γραναζωμενο το σκουτερ, γιατι σε κατι ανηφορικες στροφες ιδρωνα να τον φτασω... :sweatdrop:

Χαρηκα και για τις καινουριες γνωριμιες, αν και παλι δεν προλαβα να μιλησω με ολους.

Αντε κανονιστε βολτες πριν τη χρεοκοπια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γυρισε κι ο μικρος Νικολας κατα τις 7:00μ.μ. γραφοντας κοντα 380 χιλιομετρα ! :_thumbsup:

Που τα εκανες τα 380............... :shock:

280 εκανα εγω :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Ραντζο ηταν γεματο αλογα και ο Africanos χαϊδευει το μοναδικο γαϊδουρι που υπαρχει ! :lol:

Μαλλον δεν θα καταλαβε τη διαφορα... :tooth:

dsc03772p.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσόρμισα και εγώ στη βάση μου τουμπανιασμένος από το φαί.

Πολύς λαός και πληθυσμός, και σε γενικές γραμμές τηρουμένων των αναλογιών και συμφωνά με αυτά που περιμέναμε, μας έκανε και πολύ καλή μέρα.

Γνωρίσαμε επιτελούς και αυτούς τους Λεμουριανους, και στην επιστροφή υιοθετήσαμε και δυο από αυτούς στο γκρουπακι μας.

Παιδες χάρηκα για την γνωριμία όσων δεν είχα την τύχη να γνωρίζω από πριν.

Σας έχω άπαντες σε οπτικοαουστικό υλικό που θα κατατεθεί εν καιρώ.

Αλλά μόνο ένα μηχανάκι έχω σε αποκλειστικά πλανά για μερικά λεπτά, και αυτό γιατί είναι το μηχανάκι.

Πρόκειται για το μηχανάκι καημός, το μηχανάκι πόθος, το μηχανάκι γ@μω και δέρνω, το μηχανάκι που κινείτε σε ταχύτητες warp6, το μηχανάκι σας έχω χ@ζμενους όλους.

Ναι ναι σωστά καταλάβετε, μιλάμε για το μοναδικό, το ανεπανάληπτο Kawasaki versys, που είχε πιάσει ταχύτητα δίνης 6 και εδιακτινιζετο από στροφή σε στροφή.

wildbilly θα πρέπει να με παρακαλέσεις πολύ για να σε κάνω πρώτη φίρμα στο γυαλί, :sopase::sopase: και πάλι θα το σκεφτώ αν θα ανεβάσω αυτό το βινδεακι :grin: :grin:

Καλά πού έστριψε το VERSYS?

Εγώ δεν τόδα να στρίβει αντιθέτως κυρία πήγαινε ο Βilly.

Όταν τούπα να το πλακώσει τον έχασα κανά δυό χλμ πίσω μην μπάς και ήτανε και κανά 5άρι?

Άν δεν δω εικόνα δεν πιστεύω τίποτα.

Οι λοιποί Κε Θωμά τίποτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που τα εκανες τα 380............... :shock:

280 εκανα εγω :meeting:

Μηδενισα το χιλιομετρητη στην Αγ.Παρασκευη που εβαλα βενζινη πριν ξεκινησω.

Οταν φτασαμε στον Καρατζα, εν οψει μαρτυρων ο χιλιομετρητης εγραφε 190.

(Βαλε και τα χιλιομετρα που εγραψα οταν σας εψαχνα στα Λουτρα... :tooth:)

Τροποποιήθηκε από τον nikolas fmx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηδενισα το χιλιομετρητη στην Αγ.Παρασκευη που εβαλα βενζινη πριν ξεκινησω.

Απο Αγια Παρασκευη,οκ :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Θωμας εδω μου εκμυστηρευεται οτι θα παρατησει τον Πηγασο για χαρη μιας φοραδας με κοτσιδακια ! :tooth:

dsc03780qo.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλά δεν έχει φτερά σαν τον Πήγασο, μόνο κοτσιδάκια ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα