gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Ο αλλος παει κανονικα, σαν να μην εγινε τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Kαλα ερχοταν με τα οοοολα το παλικαρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Πωπω τι φρένα άγκυρες ήτανε αυτά. Προσπέραση με κολοτούμπες πρώτη φορά βλέπω. Ο οδηγός θα θέλει καλίμπρα μετά απο αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παναιαμ, εχω δει να φευγει φετα, αλλα με τουμπες οχι. Τι ειχε ρε πστη μου φρενα καρμπον? Ο αλλος παει κανονικα, σαν να μην εγινε τιποτα... Βασικος κανονας της πιστας. Οτι και να δεις, κατεβαζεις ρυθμο και συνεχιζεις κανονικα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2011 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Παει ο Ducος τσακιστηκε κι αυτος...ΠΩΠΩΩΩΩ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 .....................................what the fuck? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Ο αλλος παει κανονικα, σαν να μην εγινε τιποτα... Έτσι πρέπει να κάνει! είσαι υποχρεωμένος για λόγος ασφαλείας να συνεχίσει. Μόνο οι υπεύθυνοι πρέπει να πάνε να βοηθήσουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Δεν νομίζω οτι φρέναρε......να κοπηκε καμια αλυσίδα και να μπλοκαραν τα πάβτα όλα πισω πιο πιθανο μου φαινεται.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Δεν νομίζω οτι φρέναρε......να κοπηκε καμια αλυσίδα και να μπλοκαραν τα πάβτα όλα πισω πιο πιθανο μου φαινεται.... Και να εφερε τετοια τουμπα;;; Σαν να ειχε ξεχασει το Disc lock και προσγειωθηκε με καμια 200αρα απο σουζα εμοιαζε! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν νομίζω οτι φρέναρε......να κοπηκε καμια αλυσίδα και να μπλοκαραν τα πάβτα όλα πισω πιο πιθανο μου φαινεται.... Θα είχε φύγει ο πίσω τότε. Αυτό που είδαμε ήτανε ένα μη ελεγχόμενο έντο. Αντε να βλέπουνε μερικοί μερικοί τι σημαίνει BREMBO. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2011 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Παει ο Ducος τσακιστηκε κι αυτος...ΠΩΠΩΩΩΩ!!! δεν ηταν ducos Δεν νομίζω οτι φρέναρε......να κοπηκε καμια αλυσίδα και να μπλοκαραν τα πάβτα όλα πισω πιο πιθανο μου φαινεται.... και θα εκανε εντο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Costas B 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 :shock: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Δε λες η μηχανη δε πετυχε και τον τελευταιο απο το μπροστινο τρενακι? Να οδηγας στην πιστα και να σου ερθει ενα SS κεφαλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 σωστα.... απλα μου φαίνεται απιθανο και τελείος μ@ΛΑΚΙΑ να πατησε ΤΟΣΟ πολύ το μπροστινο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 σωστα.... απλα μου φαίνεται απιθανο και τελείος μ@ΛΑΚΙΑ να πατησε ΤΟΣΟ πολύ το μπροστινο...... Αν εβαλε προσφατα μεταλλικα σωληνακια και ηταν και γκαυλιαγγουρας και εβαλε και κανενα αγωνιστικο τακακι, τοτε ναι μπορει να ξεφυγε λιγο η κατασταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Αν εβαλε προσφατα μεταλλικα σωληνακια και ηταν και γκαυλιαγγουρας και εβαλε και κανενα αγωνιστικο τακακι, τοτε ναι μπορει να ξεφυγε λιγο η κατασταση Αυτό παίζει έντονα... αν έβαλε υψηλής πρόσφατα, και για κάποιο λόγο τρόμαξε λιγάκι στην πίστα και πάτησε το μπροστά λίγο απότομα και μην έχοντας συνηθίσει ακόμα την μειωμένη διαδρομή της μανέτας τότε μπορεί να έκανε endo... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αυτά τα duc μάλλον έχουν μεταλλικά σωληνάκια και τακάκια από μαμά. Εγώ υποθέτω ότι κάτι του απόσπασε την προσοχή Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2011 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Προσπέραση με κωλοτουμπίδι, πρώτη φορά είδα στη ζωή μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Παντού υπάρχει ένας ninja.....καποιες φορές κάτι και αεροπλανικά κωλοτουμπίδια. Μπας το πήγαινε για κανα rolling endo το χασε χέστηκε και το τσαρούχωσε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 μπουιζζζζζζζζζ...................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Δε λες η μηχανη δε πετυχε και τον τελευταιο απο το μπροστινο τρενακι? Να οδηγας στην πιστα και να σου ερθει ενα SS κεφαλι... Ακριβώς αυτό σκέφτηκα και εγώ, δε θα ξερε απο που του 'ρθε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Big Boss 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Ευτυχώς ειναι καλά το παλικαρι! "Thank you so much for posting this. The young man crashing is my son! We praise God he walked away with a fractured wrist and mild concussion. It could have been so much worse! We also give a shout out to LEATT; Dianese leathers & gloves and Shoei helmet!" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 στη τέταρτη τούμπα τον πέρασε από πάνω η μηχανή, για κάποιο λόγο ο μπροστινός τη γλύτωσε...τη πρώτη φορά που το είδα, νόμιζα ότι το μπροστά μηχανάκι θα φάει στη μούρη και τη μηχανή και τον αναβάτη της γ@μ@τα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες