Jump to content
gkourv

Επίδειξη φρεναρίσματος...

Recommended Posts

Πωπω τι φρένα άγκυρες ήτανε αυτά. Προσπέραση με κολοτούμπες πρώτη φορά βλέπω. Ο οδηγός θα θέλει καλίμπρα μετά απο αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παναιαμ, εχω δει να φευγει φετα, αλλα με τουμπες οχι. Τι ειχε ρε πστη μου φρενα καρμπον?

Ο αλλος παει κανονικα, σαν να μην εγινε τιποτα...

Βασικος κανονας της πιστας. Οτι και να δεις, κατεβαζεις ρυθμο και συνεχιζεις κανονικα

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο αλλος παει κανονικα, σαν να μην εγινε τιποτα...

Έτσι πρέπει να κάνει! είσαι υποχρεωμένος για λόγος ασφαλείας να συνεχίσει. Μόνο οι υπεύθυνοι πρέπει να πάνε να βοηθήσουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω οτι φρέναρε......να κοπηκε καμια αλυσίδα και να μπλοκαραν τα πάβτα όλα πισω πιο πιθανο μου φαινεται....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω οτι φρέναρε......να κοπηκε καμια αλυσίδα και να μπλοκαραν τα πάβτα όλα πισω πιο πιθανο μου φαινεται....

Και να εφερε τετοια τουμπα;;; Σαν να ειχε ξεχασει το Disc lock και προσγειωθηκε με καμια 200αρα απο σουζα εμοιαζε! :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα είχε φύγει ο πίσω τότε. Αυτό που είδαμε ήτανε ένα μη ελεγχόμενο έντο.

Αντε να βλέπουνε μερικοί μερικοί τι σημαίνει BREMBO.

Τροποποιήθηκε από τον makisp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παει ο Ducος τσακιστηκε κι αυτος...ΠΩΠΩΩΩΩ!!!:_scare:

δεν ηταν ducos :_thumbsup:

και θα εκανε εντο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε λες η μηχανη δε πετυχε και τον τελευταιο απο το μπροστινο τρενακι? Να οδηγας στην πιστα και να σου ερθει ενα SS κεφαλι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστα.... :_thumbsup: απλα μου φαίνεται απιθανο και τελείος μ@ΛΑΚΙΑ να πατησε ΤΟΣΟ πολύ το μπροστινο......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστα.... :_thumbsup: απλα μου φαίνεται απιθανο και τελείος μ@ΛΑΚΙΑ να πατησε ΤΟΣΟ πολύ το μπροστινο......

Αν εβαλε προσφατα μεταλλικα σωληνακια και ηταν και γκαυλιαγγουρας και εβαλε και κανενα αγωνιστικο τακακι, τοτε ναι μπορει να ξεφυγε λιγο η κατασταση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εβαλε προσφατα μεταλλικα σωληνακια και ηταν και γκαυλιαγγουρας και εβαλε και κανενα αγωνιστικο τακακι, τοτε ναι μπορει να ξεφυγε λιγο η κατασταση

Αυτό παίζει έντονα... αν έβαλε υψηλής πρόσφατα, και για κάποιο λόγο τρόμαξε λιγάκι στην πίστα και πάτησε το μπροστά λίγο απότομα και μην έχοντας συνηθίσει ακόμα την μειωμένη διαδρομή της μανέτας τότε μπορεί να έκανε endo...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά τα duc μάλλον έχουν μεταλλικά σωληνάκια και τακάκια από μαμά.

Εγώ υποθέτω ότι κάτι του απόσπασε την προσοχή

Τροποποιήθηκε από τον makisp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντού υπάρχει ένας ninja.....καποιες φορές κάτι και αεροπλανικά κωλοτουμπίδια.2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif

Μπας το πήγαινε για κανα rolling endo το χασε χέστηκε και το τσαρούχωσε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε λες η μηχανη δε πετυχε και τον τελευταιο απο το μπροστινο τρενακι? Να οδηγας στην πιστα και να σου ερθει ενα SS κεφαλι...

Ακριβώς αυτό σκέφτηκα και εγώ, δε θα ξερε απο που του 'ρθε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχώς ειναι καλά το παλικαρι!

"Thank you so much for posting this. The young man crashing is my son! We praise God he walked away with a fractured wrist and mild concussion. It could have been so much worse! We also give a shout out to LEATT; Dianese leathers & gloves and Shoei helmet!"

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στη τέταρτη τούμπα τον πέρασε από πάνω η μηχανή, για κάποιο λόγο ο μπροστινός τη γλύτωσε...τη πρώτη φορά που το είδα, νόμιζα ότι το μπροστά μηχανάκι θα φάει στη μούρη και τη μηχανή και τον αναβάτη της γ@μ@τα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα