Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Επισης να συμπληρωσω οτι εχω δει αυτο το σημα μονον σε στενους πεζοδρομους,οπου κανενα αλλο οχημα δεν μπορει να τους διαβει,παρα μονο μοτοσακοι,αλλα αφου λεγεται πεζοδρομος ειναι μονον για πεζους. Δεν εχω δει το σημα αυτο και ταυτοχρονα απο κει να περνανε νταλικες. Για μενα ενω ο συλλογισμος σου περι θορυβου ειναι σεβαστος και κατανοητος σε αρκετα σημεια,το επιχειρημα με το σημα δεν στεκει και δεν ειναι αυτη η αιτια(ξεταπωτες εξατμισεις) δημιουργιας του. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Οπως δηλωσα απο το πρωτο μου ποστ σε αυτο το θεμα ,κυκλοφορω κ εγω ξεταπωτος Αρα παει να πει οτι ειμαι ποζερας ,δεν αγαπω την μοτοσυκλετα , την βλαπτω ,ψαχνω τον πιο ευκολο τροπο να επιδειχθω ,σε λιγα χρονια θα κυκλοφορω με Χιουνται δεκαετιας τιγκα στα ηχεια,δεν βγαινω απο την πολη και παω μονο μεχρι την καφετερια περνοντας απο πεζοδρομους ,δεν ψαχνομαι καθολου να μαθω να οδηγαω ,να στριβω και να φρεναρω καλυτερα απ'οτι τωρα και δεν εχω μυαλο και ορεξη Αρα αυτοματως εχεις πει μπολικους βαριους χαρακτηρισμους για μενα Οσο για το συγκεκριμενο σημα μαλλον το μυαλο του εμπνευστη του φταει ,καθοτι παρα πολλα αυτοκινητα κανουν πολυ θορυβο επισης , για να μην μιλησω και για τα φορτηγα.Επισης λογικα αυτο το σχημα θα εχει αρκετα χρονια που εχει βγει ,και ολοι ξερουμε οτι παλαιοτερα η μοτοσυκλετα ειχε πολυ χειροτερη εικονα στον κοσμο απ'οτι τωρα Και απο την τελευταια παραγραφο σου ,φαινεται οτι τσουβαλιαζεις και οχι οτι δεν τσουβαλιαζεις κοσμο 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Χωρις ιχνος ειρωνιας θελω να ρωτησω οτι απο αυτο το σημα καταλαβαινουμε οτι μας αντιμετωπιζουν <<ειδικα>> σε σχεση με αλλους χρηστες του δρομου?Αν δεν κανω λαθος υπαρχει και αναλογο σημα για τα Ι.Χ. Ναι αλλά όταν το σήμα έχει το "αυτοκίνητο" εννοεί ότι απαγορεύεται η είσοδος στα "Οχήματα". Γενικώς! Από μοτοσυκλέτες μέχρι φορτηγά. Ενώ το παραπάνω για τις μοτοσυκλέτες, αφορά μόνο αυτές! Για σκέψου το! Και συγγνωμη αλλα το <<οι ξεταπωτοι δεν ειναι μοτοσυκλετιστες>> ειναι τερμα ακυρο.Δηλαδη ενας που φοραει παντα εξοπλισμο και με τη μηχανη του εχει κανει απειρα χιλιομετρα δεν ειναι μοτοσυκλετιστης επειδη τυχαινει να εχει ξεταπωτη? Για μένα ο Μοτοσυκλετιστής οφείλει να σέβεται τον άλλον. Ως υπεύθυνος πολίτης να σέβεται τον κάθε πολίτη. Τον νέο, το γέρο, το μωρό, όλους. Είναι θέμα κοινωνικής ευθύνης. Και όταν γουστάρεις να ξυπνάνε όλοι γύρω σου επειδή εσύ (ο "έτσι γουστάρω") περνάς ΞΕΤΑΠΩΤΟΣ, όταν αδιαφορείς για το δικαίωμα του άλλου να μιλάει με τον διπλανό του (χωρίς να σταματάει για να περάσει ο θόρυβος), να κοιμάται, να κοιμίζει το μωρό του, να διαβάζει (ναι, ναι υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι), να ζει ανθρώπινα ρε γαμώτο, τότε δεν είσαι υπεύθυνος πολίτης. Και η έννοια του ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΥ στο δικό μου μυαλό εμπεριέχει και την υπεύθυνη συμπεριφορά. Διαφωνείς σε αυτό που λέω? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Η άποψή μου για όσους μοτοσυκλετιστές κυκλοφορούν ξεκουφαίνοντας τον κόσμο με ΞΕΤΑΠΩΤΗ εξάτμιση είναι σαφής και την είπα πιο πάνω. Δεν τους θεωρώ μοτοσυκλετιστές. Ανήκουμε σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Αν (λέω ΑΝ) ανήκεις στην κατηγορία των ΞΕΤΑΠΩΤΩΝ (το τονίζω), η γνώμη μου γι' αυτούς θα περιλαμβάνει και εσένα. Αν δεν ανήκεις, προφανώς σε κατατάσσω στην κατηγορία των μοτοσυκλετιστών. Οπως βλέπεις, λειτουργώ με κριτήρια και αιτιολογημένα και δεν τσουβαλιάζω ανθρώπους, ιδίως όταν δεν τους γνωρίζω προσωπικά. Δηλαδη η μια ταπα χαρακτηριζει τον ανθρωπο σε τοοοσα πολλα; Δεν εχεις μπει καν στην διαδικασια να σκεφτεις τι ηχο κανει ενα transalp 650 με ξεταπωτη και τι ενα ΧΤ 600. Και οι δυο ξεταπωτοι ειναι, αλλα ο πρωτος μετα βιας ακουγεται. Βεβαια αυτοματως επειδη επειδη του λειπει η ταπα, ειναι μη μοτοσικλετιστης, κυκλοφοραει μονο καλοκαιρια, και στην πραγματικοτητα σε πεντε δεκα χρονια θα εχει ενα καγκουραμαξο με ηχεια. Ναι για αυτο πηγε και πηρε Transalp 650. Μηχανακι για ποζερια! Και μονο απο το κομματι που εχω στην παραθεση δειχνεις πως οχι απλα τσουβαλιαζεις γνωστους κ αγνωστους, αλλα τους κρινεις και με τον χειροτερο τροπο(αν θυμηθουμε τι εγραφες προηγουμενως)!! Τελος, το ερμο το σηματακι που βαζεις και ξαναβαζεις, οσες φορες το εχω δει ΕΓΩ, ειναι σε πλατειες, πλακοστρωτα κλπ, που εχουν καγκελα ή κολωνακια στην αρχη, απο οπου χωρανε μοτοσικλετες αλλα ΟΧΙ φορτηγα ή αυτοκινητα. Σορρυ κιολας αλλα το βρισκω λογικο να μας απαγορευεται η εισοδος εκει! Δεν αποκλειεται να χρησιμοποιειται και αλλου, αλλα το ποσοστο θα ειναι τραγικα μικρο! Επισης, υπαρχει κ αντιστοιχο για αυτοκινητα, για φορτηγα μεγαλυτερα των Χ τονων, και του Χ υψους!! Υπαρχει ρατσισμος και για τα ψηλα φορτηγα;; :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Νεα εφέυρεση στο Χώρο της μοτοσυκλετας...... ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΟΣΗΣΟΜΕΤΡΟ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2011 από τον kleanthis 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Οπως και να εχει εγω ταμπελα που να μου απαγορευει την εισοδο καπου δεν εχω δει εκτος απο καποιους πεζοδρομους οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω το οποιο ειναι φυσικο. Τωρα για το θεμα της εξατμισης τα κανεις πολυ τραγικα τα πραγματα.Και γω μενω σε περιοχη που το βραδυ περνανε μηχανακια αλλα δεν κανω ετσι.Δηλαδη γινεται να μην μπορεις να μιλησεις και να διαβασεις απο τα μηχανακια?Λες και περναει καθε 5 λεπτα ξεταπωτη μηχανη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 E....μια μηχανή είναι.....δεν εκφράζει το είναι μας....μόνο τα γούστα μας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) οποιος θελει ησυχια να παρει τα βουνα ασε που τον ηχο μιας μοτοσυκλετας (οσες φορες εχω κοιμηθει αθηνα)π.χ. ss ,τον ακουω σαν ποιημα....σαν νανουρισμα... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2011 από τον Bobakias 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ελα ρε GEE σε ξερουμε .......εισαι καλο παιδι, και ειμαι σιγουρος γιατι το εχω δει οτι προσεχεις με την μοτα οπου βρεθουμε.... παρεπιπτοντως αφιερωμενο!!! Ωραια τα ducati !!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=YIonyDQLldA Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2011 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Ε αυτό είναι αντιγραφή του B-King χα,χα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 My 2 cents... To σηματάκι που απαγορεύει την διέλευση μοτοσυκλετών ΔΕΝ έχει να κάνει με το πόσο θόρυβο αυτές προκαλούν... μάλλον κάτι έχουμε μπερδέψει. Παλιότερα [πριν το '91, οπότε και ανακατασκευάσανε την γέφυρα του Σταυρού Αγ. Παρασκευής] είχε τέτοιο σηματάκι και απαγόρευε την διέλευση μοτό από την γέφυρα, για λόγους ασφάλειας [οι αρμοί της μεταλλικής γέφυρας είχαν μεγάλα κενά και υπήρχε κίνδυνος οι τροχοί [π.χ.10''] να "κολλήσουν" και να προκληθεί τραυματισμός]. Ότι οι ξετάπωτες μοτο ενοχλούν, είναι δεδομένο. Μην τα κάνουμε όλα ισάδι όμως, για να ανακαλύψουμε επιχειρήματα. Δεν απαγορεύουν από κάπου την διέλευση μοτο, επειδή κάνουν θόρυβο. Δλδ, στα πάρκα που απαγορεύουν τα σκυλιά [με σήμανση]είναι επειδή γαυγίζουν και ενοχλούν τους γείτονες; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Ο τίτλος της συζήτησης μιλάει για "ΞΕΤΑΠΩΤΗ" εξάτμιση, δηλ. για εκκωφαντικό θόρυβο που στο πέρασμά του προκαλεί ενόχληση στους γύρω. Δε μιλάει για ένα after market τελικό που ξεπερνάει λίγο τα νόμιμα όρια. Αλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Γι' αυτό και τη λέξη "ΞΕΤΑΠΩΤΗ" την έχω με κεφαλαία στον τίτλο. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αλλο είναι να είσαι απλά "ηχηρός" και άλλο "εκκωφαντικός". Ελληνικά μιλάω. Και ρωτώ: Υπάρχει κανένας που θεωρεί ότι είναι δικαίωμά του να γίνεται εκνευριστικά εκκωφαντικός? Που να είναι υπερήφανος που στο πέρασμά του προκαλεί στους άλλους τέτοια ενόχληση? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Το αστειο του πραγματος ειναι το τι εννωει ο καθενας θορυβο. Περυσι ερχωμενος απο το νησι,χειμωνα ,με λιγο κοσμο στο καραβι,εχω πιασει πρωτη θεση καθισμα κοντα στην τηλεοραση. Γυρω στο πρωι και σχεδον αγουροξυπνημενοι ολοι,ενα βρεφος κλαιει και ενας 50αρης σχεδον,παιζει το κομπολοι του πότε ρυθμικα πότε random,διαμαρτυρετε σε συνεπιβατες που η μανα του δεν το παιρνει απο την πρωτη θεση και του ενωχλει την ηρεμια. Δεν αντεξα ρε.........................ρε μαστορα σε ενοχλει το μωρο που κλαιει και δεν σε ενωχλει το γκλαν-γκλουν απο το κομπολοι σου? Αντε παρτο και πηγαινε εξω,να το παιξεις. Και τι λεει ο τυπος................? Πω-πω παραξενιά που εχουν μερικοι,ρε παιδι μου.Και την εκανε με ελαφρα πηδηματακια........... Ετσι λοιπον κανεις δεν δικαιουτε να λεει οτι καποιος που θορυβει δεν ειναι μοτοσυκλετιστης,ουτε αν δεν φορας κορντουρα και κρανος και προστασιες εισαι γτπ καγκουρας-ελεος. Αν ειναι να βγει ενας οδηγος του τελειου μοτοσυκλετιστη,να δουμε μη τυχων και χρειαζετε να εχουμε ολοι 1.90 υψος,να ειμαστε ξανθοι και με γαλαζια ματια. Η αγαπη για τις μοτο δεν εχει must have,must to κτλ. Απο την άλλη παλι,δεν καταλαβαινω το επιχειρημα,ναι ειμαι ξεταπωτος αλλα παω ρελαντι στην γειτονια...........και μετα την γειτονια μας τι?Η κολαση? Καποιος που κατεβαινει την Συγγρου πχ ξεταπωτος δεν ενωχλει μονο την Συγγρου,αλλα και αρκετα οικοδομικα τετραγωνα παραπλευρως. Ο θορυβος μαγκες ειναι μπουμερανγκ. Σημερα το πετάς εσυ,αυριο που θα βαρεθεις και θα γινεις τυπικος θα σου ερθει στα μουτρα,μέσω καποιου άλλου. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 χαχα θα μπορούσαν να κάνουν θόρυβο όλοι μόνο στο τετράγωνο τους και παρά έξω ρελαντί, να έχουμε κάποια ρύθμιση στον ήχο τέλος πάντων ναούμε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Ο τίτλος της συζήτησης μιλάει για "ΞΕΤΑΠΩΤΗ" εξάτμιση κ εγω μιλαω ελληνικα και λεω οτι εχω ΞΕΤΑΠΩΤΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ αρα ειμαι ολα τα ωραια που ειπωθηκαν παραπανω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 κ εγω μιλαω ελληνικα και λεω οτι εχω ΞΕΤΑΠΩΤΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ αρα ειμαι ολα τα ωραια που ειπωθηκαν παραπανω... Εισαι και καγκουρας και ταιζεις πουλια... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Γιώργο (Gee), εύχομαι όταν με το καλό κάνεις παιδί να μη στο ξυπνάει κάποιος που θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να προκαλεί εκκωφαντικό θόρυβο επειδή έτσι γουστάρει. Εχω δύο και ξέρω τί σου λέω. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 κ εγω το ευχομαι αυτο αλλα για να μου το ξυπνησει θα πρεπει να περασει απο κατω γκαζωμενος και να μενω στο ισογειο ,αμα απλα περασει ισα που θα ακουστει Κωστα αυτο που θα γραψω παρακατω το γραφω σοβαρα και χωρις ειρωνια Εσυ μενεις Συρο ,εμεις Αθηνα ,τα στανταρ μας για την σταθμη θορυβου ειναι πολυ διαφορετικα Εκει αμα περασει μαμα innova το βραδυ δυο στενα πιο κατω με ρελαντι θα το ακουσετε ,εδω αμα μπει στην αυλη μας με ρελαντι παιζει να μην παρουμε πρεφα τιποτα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Τα ανηψακια μου κλαινε στις 2 το μεσημερι και ξυπνανε στις 7 το απογευμα απο φωνες παιδιων που παιζουν στους δρομους. Το μεσημερι μας ξυπνουν ολους. τι να τα κανουμε ομως,παιδακια ειναι. το απογευμα τι να κανουμε παλι? να βαλουμε ταπα σε ολωνων το στομα? Αυτα ειναι αποτελεσμα της φιλοαστικης μας συμπεριφορας εδω και δεκαετιες. Βουλωνοντας μια τρυπα δεν κανουμε τιποτε αλλο παρα μια τρυπα στο νερο. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τα παιδιά είναι παιδιά. Θα κλάψουν, θα γελάσουν. Εμείς πρέπει να τους δίνουμε το καλό παράδειγμα. Σε όλα. Στη συμπεριφορά μας ως πολίτες, ως γονείς, ως μοτοσυκλετιστές ... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 ολα αυτα βεβαια Κωστα , κ εκει ειναι η αντιρρηση μου στο συγκεκριμενο θεμα ,δεν αναιρουν το στολισμα που μου εχεις ριξει μεχρι τωρα και το οτι τα εχεις κανει ολα ισωμα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Πηγα να γραψω 100 φορες, 100 φορες το σβησα. Με λιγα λογια, α ου! Μηχανη του καθενος ειναι, την πληρωσε, την κανει οτι θελει. Θεωρω πως μηχανη δεν ειναι μονο ταξιδι, ειναι και προσωπικη ευχαριστηση και γκαβλα. Ειτε στην πολη, ειτε στην πιστα, ειτε στο βουνο. Το αν ενοχλουν ή οχι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, και προφανως οχι προβλημα του εκαστοτε κατοχου και οδηγου. Σε ολες τις μηχανες μου τις εξατμισεις τις ειχα ξεταπωτες. Οχι για να ενοχλω, ουτε για να τραβαω βλεματα...... Απλα για να ευχαριστηθω ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ την μηχανη που εχω στερηθει αλλα πραγματα για να αποκτησω. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 κ εγω μιλαω ελληνικα και λεω οτι εχω ΞΕΤΑΠΩΤΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ αρα ειμαι ολα τα ωραια που ειπωθηκαν παραπανω... Λοιπον στην γιορτη σου , σου κανω δωρο 2 τετοιες κ τελειωνει το θεμα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Αυτέ είναι για τη μπουγάδα κύριος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) βλέπω δίκιο και απο τις 2 πλευρές οπότε θα πω το εξής.. Σίγουρα είμαι κατά όπως εξέφρασα και προηγουμένως του να προκαλούμε θόρυβο ΄΄επιτηδες΄΄ και με στόχο την αυτοπροβολή μας (μουσική-εξατμίσεις κλπ) Αυτό όμως που πρέπει να ειπωθεί είναι οτι σίγουρα δεν κάνουν όλα τα μηχανάκια με ΄΄πειραγμένη΄΄ εξάτμιση την ίδια ΄΄εκνευριστική΄΄ βαβούρα και οι οδηγοί τους δεν είναι όλοι ίδιοι. Όσο περισσότερο το στίβεις το γκάζι τόσο αυξάνεται κατακόρυφα ο θόρυβος. Μπορεί κάποιος να ανέβει μια ανηφόρα με 2 σχέσεις επάνω και να μην ακουστεί και με την ίδια θορυβωδη εξάτμιση να ακουστεί 3 τετράγωνα επάνω κοφτιασμένος. Τα παιδιά εδώ που ξέρω εδώ όπως ο Gee ξέρω καλά πως είναι στην πρώτη κατηγορία και ΣΠΑΝΙΑ θα ενοχλήσουν κάποιον. Εντάξει κι εγώ έχω την τάπα επάνω στο CBF αλλά άμα το κοφτιάσω μια χαρά θα ακουστεί..! Οπότε κρίνετε να κρίνουμε όλοι και να πράττουμε αναλόγως για να μην ενοχλούμε και γινίμαστε και ρεζίλι στο κάτω κάτω.. Επίσης οτι η Αθήνα είναι ένα απέραντο μπουρδέλο φασαρίας, βρωμιάς κλπ είναι γνωστό δυστυχώς μακάρι να μπορούσαμε να την κάνουμε. Πηγα να γραψω 100 φορες, 100 φορες το σβησα. Με λιγα λογια, α ου! Μηχανη του καθενος ειναι, την πληρωσε, την κανει οτι θελει. Θεωρω πως μηχανη δεν ειναι μονο ταξιδι, ειναι και προσωπικη ευχαριστηση και γκαβλα. Ειτε στην πολη, ειτε στην πιστα, ειτε στο βουνο. Το αν ενοχλουν ή οχι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, και προφανως οχι προβλημα του εκαστοτε κατοχου και οδηγου. Σε ολες τις μηχανες μου τις εξατμισεις τις ειχα ξεταπωτες. Οχι για να ενοχλω, ουτε για να τραβαω βλεματα...... Απλα για να ευχαριστηθω ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ την μηχανη που εχω στερηθει αλλα πραγματα για να αποκτησω. Εγώ ξέρεις πως ευχαριστιέμαι και Γκαυλώνω με την μηχανάρα μου??? Όταν θα με δεις να στη σκάω την προσπέραση κα να φας ένα καλό κλεισιμάτάκι να τα δεις όλα θα με καταλάβεις.. Σουζίδι, Μπαντιλίκι, και θα σου κάνω ΄σφήνα να σε στείλω για τσάι. Αφού την πλέρωσα την μηχανή μου κύριος θα την χρησιμοποιώ όπως μου γουστέρνει και όπως γκαυλώνω.. Μην βρεθείς στον δρόμο μου όμως.. :greece: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2011 από τον TC-drift Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες