Jump to content
Revelator

GoPro, Contour, Drift, MiniDV80 κ.α

Recommended Posts

Με αφορμή 2-3 topics όπου συζητάμε για κάμερες. Οι συζητήσεις αυτές καθώς και η αγορά μιας κάμερας (ή πιο γενικά μιας συσκευής αποτύπωσης εικόνων) ευδοκιμούν αρκετά τους καλοκαιρινούς μήνες πριν τις διακοπές σε συνδυασμό με τις πρώτες φθινοπωρινές βόλτες.

Έχω σκεφτεί πολλές φορές την αγορά μιας τέτοιας καμερούλας αυτής της κατηγορίας (GoPro, Contour, Drift) αλλά το κόστος τους είναι πολύ μεγάλο κι η εξειδίκευση ένα νόμισμα με δύο όψεις. Πρίν αγοράσω λοιπόν σκέφτηκα διπλά. Σκέψεις τις οποίες θα μοιραστώ μαζί σας παρακάτω. Προσωπικά επειδή προτιμώ να έχω τοποθετημένη την κάμερα κάπου στη μηχανή κι όχι στο κράνος, αυτομάτως η ευκολία της τοποθέτησης στο κράνος για μένα καταρίπτεται. Τι μας μένει λοιπόν; Η ανάλυση, η αδιαβροχοποίηση, το μέγεθος και η στήριξη.

Σε όποιον λοιπόν δεν του αρέσει η τοποθέτηση της κάμερας στο κράνος, ας ρίξει μια ματιά στα παρακάτω πριν προχωρήσει στην αγορά μιας τέτοιας κάμερας.

1.Ανάλυση(ποιότητα εικόνας), μέγεθος και αδιαβροχοποιήση μαζί.

Όλα τα παραπάνω μπορούμε να τα βρούμε σε μια σύγχρονη κομπακτ-ψηφιακή φωτογραφική. Υπάρχουν αρκετές για όλες τι τσέπες και τα γούστα.

Παραδείγματα:

Αν λοιπόν όπως προείπα δεν μας εδιαφέρει η στηρίξη στο κράνος γιατί να πληρώσουμε από 30-100ευρώ για μια κινέζικη καμερούλα από το e-bay ή κάποιο internetομάγαζο ενώ μπορώ να έχω μία σαν την Kodak;(υπάρχουν κι άλλες φθηνές επώνυμες και αδιάβροχες)

Εξαιρούνται φυσικά αυτές των 10ευρώ που κατεβάζουν το κόστος δραματικά. Αν πάλι βγάλουμε την παράμετρο αδιαβροχοποίηση από το παιχνίδι τότε οι επιλογές αυξάνονται κατα πολύ.

Εχω λοιπόν μια κομπακτ με την οποία:

1. Γράφω βίντεο ενώ οδηγώ
  2. Γράφω βίντεο στη βόλτα στη παραλία ή οπουδήποτε (ακόμη και μέσα στο νερό).
  3. Φωτογραφίζω πολύ καλύτερα (με φλας,autofocus,ζουμ κτλ)
  4. Έχω οθόνη για να βλέπω τι τραβάω
  5. Έχω ζουμ και πιο ευρεία γωνία λήψης απ ότι κάποιες μικρού κόστους στο e-bay και στα internetομάγαζα
  6. Είναι επίσης ανθεκτική και αδιάβροχη
  7. Δεν απέχουν και πολύ από το μέγεθος της GoPro, Drift, Poseidon κτλ εκτός της Contour και κάποιες άλλες φθηνές κινέζικες

2.Στήριξη

H καλύτερη λύση απ όλες ακούει στο όνομα Ram mount. Θα βρείτε άφθονα στο ineternet αλλά καλύτερα να επιλέξετε το κατάστημα του συμπατριώτη μας (motoraid) μιας και τα έχει πολύ όμορφα οργανωμένα στο site του ώστε να φτιάξετε τη βάση της επιλογής σας σε πολύ καλές και λογικές τιμές.(Βάσεις Ram Mount)

Τονίζω για ακόμη μια φορά για να μην παρεξηγηθώ. Όλα τα παραπάνω για κάποιον που δεν θέλει να στερεώσει την κάμερα στο κράνος του.

Αν λοιπόν προτιμάτε

κι όχι
ξανασκεφτείτε το πριν αποφασίσετε! (Tα video είναι μια ευγενική χορηγία του ALX :bye::_hi:)

Προσωπικά έχω φτιάξει μια "κακόγουστη" πατέντα στο τιμόνι μου την οποία πολύ σύντομα θα αντικαστήσω με αυτά:

Χαμηλή (κάτω) βάση "U" RAM-MOUNT με μπίλια

Βραχίονας μακρύς RAM-MOUNT

Άνω βάση κάμερας RAM-MOUNT μικρή

...και επι πρόσθετα ένα τέτοιο για στερέωση στο αυτοκίνητο.

Χρησιμοποιώ μια παλιά κόμπακτ μου, των 12mp η οποία βέβαια δεν είναι αδιάβροχη αλλά τραβάει πολύ καλή ανάλυση video (όχι HD) και τα 4G χωράνε γύρω στη μιάμιση ώρα. Επίσης έχει σταθεροποιητή ο οποίος βελτιώνει το αποτέλεσμα εξομαλύνωντας τους κραδασμούς και ευελπιστώ κάποια στιγμή να προμηθευτώ μία από τις παραπάνω φωτογραφικές (έχω βάλει στο μάτι την Panasonic)!!! :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ολα καλα και ολα ωραια, αλλα υπαρχει και μια αλλη πιο μεση λυση ακομη. Εγω θα προτιμουσα να παρω με 70 ευρω ΑΥΤΟ

Να και τιμες...

Βιντεο θελω να τραβαω, ειμαι μικρη και ελαφρια. Εχει οθονη να βλεπεις τι τραβας και Full HD-30fps, 720p-60fps εχει και σταθεροποιηση εικονας και δεν ειναι μαρκα με εκαψες.

Μπορει να μπει και στο κρανος μεσα οπως φαινεται ΕΔΩ

Η αμα εχεις εντουροκρανος να μπει καπως

Υποθετω μπορεις ανετα να τη βαλεις και σε καποιο σημειο πανω στη μηχανη, αφου το βαρος της δεν ειναι πολυ μεγαλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η action κάμερες έχουν συνήθως πολύ ευρυγώνιο φακό (fish-eye)και παρουσιάζουν το φαινόμενο wobling (τρεμούλιασμα-κυμματισμός εικόνας.

Για αυτό το παλεύω με διάφορες φωτογραφικές μέχρι να βρω το αποτέλεσμα που θέλω.

Όσο να προσπάθησα-με διάφορους τρόπους στήριξης- μέχρι τώρα δεν έχω κάνει τίποτα.

Η δε χρήση ram-mount ήταν παταγώδης αποτυχία καθώς περνάνε υψίσυχνοι κραδασμοί και το αποτέλεσμα της εικόνας είναι μία θολούρα.

Μπορεί σε άλλο μηχανάκι με λιγότερους κραδασμούς να είναι καλύτερα αλλά σε εμένα δεν έγινε τίποτα.

Ψάχνοντας εδώ και πολυ καιρό στο www διαπίστωσα ότι πάρα πολλοί έχουν παρόμοια προβλήματα και από τα πιο αποτελεσματικά ήταν να παραγεμίσεις ένα tank bag με αφρολέξ και μετά πάνω του δέσιμο η μηχανή.

Το επόμενο που έχω σκεφτεί είναι το chest mount (στήριξη στο στήθος) με ιδιοκατασκευή.

Πειραματίζομαι ακόμα........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος πού μπορώ να βρώ GoPro HD HERO 960 με τιμή γύρω στα 150 ευρώ?

Το ψάχνω αλλά δεν......

Δυστυχώς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η action κάμερες έχουν συνήθως πολύ ευρυγώνιο φακό (fish-eye)και παρουσιάζουν το φαινόμενο wobling (τρεμούλιασμα-κυμματισμός εικόνας.

Για αυτό το παλεύω με διάφορες φωτογραφικές μέχρι να βρω το αποτέλεσμα που θέλω.

Όσο να προσπάθησα-με διάφορους τρόπους στήριξης- μέχρι τώρα δεν έχω κάνει τίποτα.

Η δε χρήση ram-mount ήταν παταγώδης αποτυχία καθώς περνάνε υψίσυχνοι κραδασμοί και το αποτέλεσμα της εικόνας είναι μία θολούρα.

Μπορεί σε άλλο μηχανάκι με λιγότερους κραδασμούς να είναι καλύτερα αλλά σε εμένα δεν έγινε τίποτα.

Ψάχνοντας εδώ και πολυ καιρό στο www διαπίστωσα ότι πάρα πολλοί έχουν παρόμοια προβλήματα και από τα πιο αποτελεσματικά ήταν να παραγεμίσεις ένα tank bag με αφρολέξ και μετά πάνω του δέσιμο η μηχανή.

Το επόμενο που έχω σκεφτεί είναι το chest mount (στήριξη στο στήθος) με ιδιοκατασκευή.

Πειραματίζομαι ακόμα........

Δεν φταίει η βάση... οι κάμερες που βάζεις φταίνε :P

Έχω την ίδια βάση (ram mount στο τιμόνι) που πάνω της έχουν δοκιμαστεί: Μία κάμερα Sony με mini DV, μία φωτογραφική Olympus FE26, μια φωτογραφική Panasonic Lumix TZ10 και η GoPro Hero 960. Mάντεψε ποια δούλεψε χωρίς κραδασμούς και αλλοιώσεις εικόνας. :rolleyes:

Όλες οι άλλες, είχαν τρομερό θέμα από τους κραδασμούς και το wobling που λες.

Άρα φταίει η κάμερα κι όχι η βάση. Η GoPro έχει φτιαχτεί ακριβώς γι' αυτό το σκοπό και γι' αυτό δεν έχει τέτοια προβλήματα. (όπως κι όποια άλλη φυσικά που έχει κατασκευαστεί για μοτοσυκλέτα και για action καταστάσεις γενικώς)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άρα αναγκαστικά θες την gopro και μια άλλη.Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.Μου χάλασε η φωτογραφική που είχα και ψάχνω μια που να κάνει και τα 2,αλλά δεν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.skroutz.gr/s/253865/GoPro-HD-Hero-Motorsports.html

Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος πού μπορώ να βρώ GoPro HD HERO 960 με τιμή γύρω στα 150 ευρώ?

Το ψάχνω αλλά δεν......

Δυστυχώς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.

http://www.skroutz.gr/s/310767/GoPro-HD-Hero-960.html

Τροποποιήθηκε από τον larisa-marios95

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς μόνο αυτός με τα 219 την έχει.

Στους άλλους έχει εξαντληθεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς μόνο αυτός με τα 219 την έχει.

Στους άλλους έχει εξαντληθεί.

χτυπα ενα τηληφωνο ή παιρνα μια βολτα και απο τα αλλα , δεν θα χασεις

μπορει να μην ανανεωνουν τις σελιδες τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δέν έχεις άδικο, θα το κάνω και βλέπουμε.

Πάντως τέτοιες εποχές για γκατζετάκι του είδους παραπάνω από 150 δεν δίνω ούτε σέντ και μην πώ ότι και αυτά πολλά είναι αλλά τα αξίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δέν έχεις άδικο, θα το κάνω και βλέπουμε.

Πάντως τέτοιες εποχές για γκατζετάκι του είδους παραπάνω από 150 δεν δίνω ούτε σέντ και μην πώ ότι και αυτά πολλά είναι αλλά τα αξίζει.

απο το σαιτ (τερμα δεξια) 149,99 $ = 113 ευρω

http://gopro.com/cameras/hd-hero-960-camera/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο το σαιτ (τερμα δεξια) 149,99 $ = 113 ευρω

http://gopro.com/cam...ero-960-camera/

Ναι το βρήκα και αυτό πλην όμως από έμπειρους συμφορουμίτες έμαθα ότι έχει καλή τιμή μεν αλλά σε ξεσκίζει με 100 $ μεταφορικά μη λαμβανομένου υπόψη του τελωνείου μιας και διευκρινίζει ότι η απόδειξη θα γράφει την πραγματική τιμή κ.λ.π.

Δεν συμφέρει με τίποτα λοιπόν, άσε που το σάιτ τους είναι άθλιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήθελα να πω απλά για όσους δεν γνωρίζουν και πολύ ποια θέση λήψης είναι καλύτερη από την άλλη για τον εαυτό τους, ότι το video που παρατέθηκε δεν είναι αντιπροσωπευτικό μιας κάμερας εφαρμοσμένης στο κράνος.

Το πρώτο video (πάνω στη μηχανή) έχει πολύ καλύτερη ανάλυση από το δεύτερο και η γωνια λήψης έχει προσαρμοστεί κατάλληλως.

Στο 2ο, η camera είναι πολύ χαμηλότερης αναλυσης και η γωνια λήψης δεν έχει προσεχθεί καθόλου. Με την παραμικρή κίνηση του κεφαλιού χαλάει το πλάνο.

Εάν σας ενδιαφέρει ένα video με σωστά προσαρμοσμένη την γωνια λήψης και με καλή ανάλυση σας παραθέτω από κάτω ένα δικό μου:

Τροποποιήθηκε από τον Πέτρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι το βρήκα και αυτό πλην όμως από έμπειρους συμφορουμίτες έμαθα ότι έχει καλή τιμή μεν αλλά σε ξεσκίζει με 100 $ μεταφορικά μη λαμβανομένου υπόψη του τελωνείου μιας και διευκρινίζει ότι η απόδειξη θα γράφει την πραγματική τιμή κ.λ.π.

Δεν συμφέρει με τίποτα λοιπόν, άσε που το σάιτ τους είναι άθλιο.

βαζω και την ενημερωση για να αποφασισες εσυ σε ποιο θα πας(τι ωραια που τα λεω χεχε)

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ GO PRO

• Τσιρίκος Bikes, Περικλέους 2, Ν. Ψυχικό, 210-6715814

• Μοτο-Μότο, Εθν. Αντ/ως, Ηράκλειο Κρήτης, 2810-300735

• Ορθοπεταλία, Γεωργιάδου 10 , Λάρισα, 2410-251514

• Special Bikes, Χαλκίδα, 22290-63022

• Μοτο News, Λ.Κ.Καραμανλή, Θεσσαλονίκη, 2310-847687

• Photo Digital, Πατησίων 19, Κέντρο, 210-5230700

• Public stores – Σύνταγμα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα

• Papastavrou Shops, Καλλιρόης, Αχαρνών, Γρ. Λαμπράκη(Κορυδαλλός), 210-9249350

• Fiber PC , Άμφισσα, 22650-72413

• Τsokos Racing, Εθν. Αντιστάσεως, Ν.Ιωνία

• Floisvos Sports Club, Παραλία Αγ. Γεωργίου, Νάξος,22850-22935

• Board Syndicate, Λεωφ. Μεσογειών 256, Χολαργός,210-6540804

• 1ENA.COM, 22 καταστήματα πανελλαδικά.

• Pissaris Moto Tuning, Ν. Ερυθραία,210-8072935

• Fiber PC, Άμφισσα ,22650-72413

• Παναγιωτίδης, Βορεάδων 2, Βάρκιζα, 210-8970007

• Μουράτης GP, Π. Ράλλη 118, Νίκαια, 210-4954121

• Butchery shop, www.butchery.gr

• Fun Sports, Λ. Συγγρου 314, Καλλιθέα,210-9530673

• Enduro.gr, www.enduro.gr

• Moto Santas, Αγησιλάου 49-51, Καλλιθέα,211-7257003

• 0-400, Φυλής 19, Καματερό, 210-2639990

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010, 18:17

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι από κάμερα προσαρμοσμένη στο κράνος προφανώς Πέτρο.

Πράγματι πάρα πολύ καλό φίλε μου !

Προσωπικά βέβαια προτιμώ την κάμερα πάνω στο μηχανάκι και όχι στο κράνος, την δοκίμασα και στο κράνος αλλά δεν θέλω να μπουρδουκλώνομαι σε πατήματα κουμπιών, να μην είμαι σίγουρος για την γωνία λήψεως κ.λ.π.

Κάπως έτσι την πάτησα (όταν δούλεψε ο Χάρος MD) εδώ που φαίνεται άριστα ο δρόμος και οι λακούβες :wallbash: :

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα συγγνωμη γελασα λογω της περιγραφης σου οταν πρωτοειδα την γωνια της καμερας. Κριμα ομως γιατι αποτι βλεπω απο τα τριγυρω πρεπει να ηταν πολυ ωραια διαδρομη.

Το να την εφαρμοσω πανω στην μηχανη ηταν δυσκολο με το CBR αφου η μονη επιλογη ηταν το ντεποζιτο. Απο εκει εβλεπε η καμερα μεσα απο τη ζελατινα (που ηταν φιμε μαυρη) και χαλουσε ολος ο φωτισμος του βιντεο.

Με βολεψε ομως πανω στο κρανος πολυ. Την πρωτη φωρα μονο ειχα καποια θεματα μεχρι να βρω την σωστη γωνια. Μετα ηταν ευκολο αφου οι ρυθμισεις των grip που ρυθμιζουν την γωνια δεν αλλαζαν. Απλα εβγαζα και ξανα εβαζα την καμερα πανω στο κρανος.Το εντυποσιακο ειναι οτι ακομα και με την καμερα πανω στο κρανος δεν ενοιωθα διαφορα βαρους. Καμια ενοχληση απολυτως. Η καμερα ειναι η GoPro HD.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω την gopro hd εχω και για μενα το καλυτερο μερος ειναι με αυτοκολητη βαση πανω στη τιμονοπλακα.

ετσι τραβαει και δρομο αλλα και οργανα και παρολο που εχω φιμε ζελατινα μια χαρα φαινεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έμ άδικο είχες?

Για γέλια και έχασα και την διαδρομή.

Τι να κάνουμε? Θάρθει κάποια στιγμή και για μένα η GoPro.

Έχω βρεί την παλιότερη εδώ Αθήνα αλλά τραβάει μόνο 1 ώρα σχεδόν και δεν έχει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Δεν ξέρω τώρα αν 1 ώρα θάναι αρκετή, οι μπαταρίες ας πάνε θα κουβαλάω καμπόσες μαζί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η MD,για μια ωρα βιντεο,ποσα gb χρειαζεται ?

Αυτές Μανώλη τις έβγαλα στην αχρηστία και μούμεινε μόνο η 8 G κάρτα που πήρα.

Ποτέ δεν έγραψε πάνω από 20 λεπτά όταν ήθελε και όταν έγραφε η άχρηστη.

Αυτήν έχω βρεί εδώ : Gopro-Hero GWH 5170 .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τις gopro τις εχω απωθημενο αρκετο καιρο,αλα κοστιζουν λιγο,ειναι εξαιρετικες καμερες.Με τον καιρο βλεπουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω χρησιμοποιω μια JVC Everio με σκληρο δισκο 30GB...δυστηχως δεν μπορω να γραψω επανω στην μοτοσυκλετα χρησιμοποιωντας

τον δισκο λογω κραδασμων (πηδαει ο δισκος) αλλα γραφω στην καρτα μνημης που δεχεται η καμερα (εως 4GB) και στην full αναλυση

με 16/9 εικονα μου δινει περιπου μια ωρα video και εχοντας αλλες δυο καρτες μνημης μαζι μου αυξανω τον χρονο σε τρεις ωρες...

μενει ετσι ο δισκος κενος για οτι αλλο χρειαστει να τραβηξω εκτος μοτοσυκλετας...η φωτο ειναι με μια βαση που ειχα φτιαξει

μονος μου αλλα τωρα χρησιμοποιω τη βαση στο παρακατω link...η αυτονομια της συγκεκριμενης καμερας on REC ειναι περιπου στις

δυομιση ωρες (μετα θελει φορτιστη)...η αδιαβροχοποιηση δεν με ενδιαφερει γιατι δεν προκειται ποτε να γραψω video σε βροχη on board

η βαση που εχω τωρα >>> http://www.ebay.com/itm/Tank-Camera-GPS-Radar-Mount-Suzuki-Hayabusa-GSX1300R-/260981236287?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item3cc3b1a23f&vxp=mtr

21-05-23.jpg

και το πρωτο δοκιμαστικο video που ειχα τραβηξει με αυτη την καμερα και την αυτοσχεδια βαση...η ποιοτητα του πρωτοτυπου

video δεν εχει καμια σχεση με αυτο στο youtube...το συγκεκριμενο ειναι επεξεργασμενο με pinacle studio 10 με χαμηλη

αναλυση για μικροτερο μεγεθος και πιο γρηγορο upload...

η ζελατινα της μηχανης σε αυτο το video ηταν αυτη (smoke) αλλα η camera τελικα γ@μει και η εικονα ηταν μια χαρα

21-05-08_1704.jpg

Τροποποιήθηκε από τον ghostkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το προβλημα με την καμερα και την φιμε ζελατινα ειναι οταν ενα μερος της εικονας (εκει που εστιαζει ο φακος) ειναι μεσα στην ζελατινα και το υπολοιπο εκτος.

Στην περιπτωση σου που εχεις ολο το πλανο μεσα απο την ζελατινα ειναι ολα οκ.

Οταν υπαρχει η περιπτωση που περιεγραψα, τοτε η καμερα ανεβαζει την φωτεινοτητα για να γινει η εικονα πιο καθαρη (αφου εστιαζει σε σκοτεινη επιφανια - την ζελατινα) και το υπολοιπο απο το πλανο που φαινεται εκτος της ζελατινας γινεται παρα πολυ φωτεινο (σε σημειο πολυ πανω του κανονικου και χαλαει η ποιοτητα του πλανου).

Τροποποιήθηκε από τον Πέτρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγοράστηκε τελικά η GoPro 960 HD από Αγγλία στην τιμή των 187 ευρώ.

Την τοποθέτησα με πατέντα στην βάση του GPS που έχω, που με την σειρά της είναι τοποθετημένη πάνω στο αριστερό στήριγμα της ζελατίνας δηλαδή εδώ (απλά φανταστείτε στην θέση της μκρής την GoPro) :

0551.jpg

0549.jpg

Δυστυχώς όμως, αυτός ο σύνδεσμος μάλλον είναι μακρύς και κουνιέται πολύ.

Η λύση που δίνει η μάνα της με τις βάσεις με την ταινια διπλής όψεως δεν μου φαίνεται πολύ πρακτική γιατί σκέπτομαι ότι άμα ξεκολήσει η ταινία από το τιμόνι ή την ζελατίνα αν την κολήσω είτε στο τιμόνι είτε στην ζελατίνα, δεν θα φύγει στον δρόμο να την ψάχνω?

Άν έχετε καμμιά ιδέα για το τι άλλο να κάνω θα με βοηθούσε πολύ να την λέγατε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δείτε και ένα βίντεο δοκιμαστικό και ανοιξτε τα ηχεία να απολαύσετε τουλάχιστον το τραγουδάκι.

Έχω ψιλοαπογοητευτεί ! :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα