Jump to content
logosak

Καμερα κράνους

Recommended Posts

Αυτό το σκρατς ρε παιδιά κανείς δεν τόχει πια; (carrefour, praktiker πάντως όχι)

Εγω το πηρα απο μαγαζι το οποιο εχει ειδη ραπτικης (κλωστες κτλ) Καποια απο τις γυναικες τις οικογενειας σιγουρα θα γνωριζει.. Εμενα με κατατοπισε η mother...

Thanx Σαββα ξανα!!! :_thumbsup: Πολυ καλο το βιντεακι σου!!! Θα παιξω μαλλον και εγω σε windows movie maker!! Ελπιζω μονο να μπορω να συνθεσω βιντεακια και φωτογραφιες (λογικα θα γινεται!)

Εκανα ηδη βολτα με το κολπετο μεσα στο κρανος! Η ποιοτητα της εικονας ειναι απιστευτη και μαλιστα μεσα απο τη φιμε ζελατινα! Το προβλημα ειναι πως δεν υπολογισα καλα το γεγονος οτι εχω σχετικα σκυφτη μηχανη και εχω βγαλει πολυ δρομο (παντως μια προσπεραση που εκανα σε κατι αστυνομικους σε ενα δρομο του νησιου βγηκε τελεια χαχαχαχα :uglystupid2: ). Ηθελα να βγαλω περισσοτερο τοπιο. αλλα θα την προσαρμωσω με καποιο τροπο....

Το μεγαλυτερο προβλημα της καμερας παιδια ειναι ο ηχος... ακομα και μεσα στο κρανος απλα ακους μια μιξη αερα και εξατμησης, χωρια που καθε τρεις και λιγο σταματαει!! Απλα δεν μπορεις να ακουσεις ΤΙΠΟΤΑ!!! ακομα και με λιγα χιλιομετρα( Ισως να εχει προβλημα η δικια μου)... Εχει πανω ενα κουμπακι που καποια σχεση εχει με τον ηχο αλλα επειδη εχασα τις οδηγιες (και επειδη βαριομουνα ειναι η αληθεια) δεν εχω καταλαβει τι κανει....

Απ'οτι κοιταω στο e-bay παιζουν πιο εξελιγμενα μοντελα της 80 (90,91,99) αλλα μετα ανεβαινεις πολυ σε τιμη η φτηνοτερη 90 κανει ας πουμε 50 ευρω!! ενω η 99 κανει 110+.. ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η 80 λοιπον για 15 ευρω+καρτα μνημης και ας ειναι ο ηχος μαπα!

Τροποποιήθηκε από τον galaver

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω το πηρα απο μαγαζι το οποιο εχει ειδη ραπτικης (κλωστες κτλ) Καποια απο τις γυναικες τις οικογενειας σιγουρα θα γνωριζει.. Εμενα με κατατοπισε η mother...

Thanx Σαββα ξανα!!! :_thumbsup: Πολυ καλο το βιντεακι σου!!! Θα παιξω μαλλον και εγω σε windows movie maker!! Ελπιζω μονο να μπορω να συνθεσω βιντεακια και φωτογραφιες (λογικα θα γινεται!)

Εκανα ηδη βολτα με το κολπετο μεσα στο κρανος! Η ποιοτητα της εικονας ειναι απιστευτη και μαλιστα μεσα απο τη φιμε ζελατινα! Το προβλημα ειναι πως δεν υπολογισα καλα το γεγονος οτι εχω σχετικα σκυφτη μηχανη και εχω βγαλει πολυ δρομο (παντως μια προσπεραση που εκανα σε κατι αστυνομικους σε ενα δρομο του νησιου βγηκε τελεια χαχαχαχα :uglystupid2: ). Ηθελα να βγαλω περισσοτερο τοπιο. αλλα θα την προσαρμωσω με καποιο τροπο....

Το μεγαλυτερο προβλημα της καμερας παιδια ειναι ο ηχος... ακομα και μεσα στο κρανος απλα ακους μια μιξη αερα και εξατμησης, χωρια που καθε τρεις και λιγο σταματαει!! Απλα δεν μπορεις να ακουσεις ΤΙΠΟΤΑ!!! ακομα και με λιγα χιλιομετρα( Ισως να εχει προβλημα η δικια μου)... Εχει πανω ενα κουμπακι που καποια σχεση εχει με τον ηχο αλλα επειδη εχασα τις οδηγιες (και επειδη βαριομουνα ειναι η αληθεια) δεν εχω καταλαβει τι κανει....

Απ'οτι κοιταω στο e-bay παιζουν πιο εξελιγμενα μοντελα της 80 (90,91,99) αλλα μετα ανεβαινεις πολυ σε τιμη η φτηνοτερη 90 κανει ας πουμε 50 ευρω!! ενω η 99 κανει 110+.. ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η 80 λοιπον για 15 ευρω+καρτα μνημης και ας ειναι ο ηχος μαπα!

Τίποτα φίλε μου, πολύ χαίρομαι που είχες επιτυχία! :_thumbsup:

Το μόνο κακό στα βίντεο είναι ότι το YOU TUBE όταν βάλεις κανά ωραίο τραγουδάκι και βέβαια για μεγάλης διάρκειας βιντεάκι θα βάλεις παραπάνω από ένα (βλέπεις στο πρόγραμμα μέχρι που φτάνει το ένα και βάζεις μετά όσα θές για να το καλύψεις όλο μουσικά), στα κόβει τα τραγουδάκια λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και κάτι τέτοιες ηλιθιότητες και επιτρέπει μονο κάτι χαζά σαν και αυτό που άκουσες και ήταν το καλύτερο. Άν όμως είναι για Ι.Χ. χρήση, βγάινει το κάτι άλλο.

Σκράτς ή βέλκτρο και μάλιστα 3Μ που λέει ο φίλος παραπάνω θα βρείτε σε μαγαζιά με ραπτικά, κεντήματα κ.λ.π. ρωτήστε μανάδες, γυναίκες, αδελφές κ.λ.π. αυτές ξέρουν. Και σε μένα η γυναίκα μου τα πήρε από το κέντρο της Αθήνας κάπου στην Αγίου Μάρκου κοντά (μετά την Περικλέους το δεύτερο στενό δεξιά μάλλον).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για σκρατς κοιτάχτε και το dual lock της 3Μ που γ@μ@ει

πού;;;

λέει πως έχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης με ήχο άνω των 60db (το τρίτο κουμπάκι).

μήπως το ενεργοποίησες γι'αυτό γράφει μόνο όταν "θορυβείς;"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τίποτα φίλε μου, πολύ χαίρομαι που είχες επιτυχία! :_thumbsup:

Το μόνο κακό στα βίντεο είναι ότι το YOU TUBE ..... στα κόβει τα τραγουδάκια λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και κάτι τέτοιες ηλιθιότητες και επιτρέπει μονο κάτι χαζά σαν και αυτό που άκουσες και ήταν το καλύτερο.

Αυτά παθαίνει όποιος δεν παρακολουθεί το mybike ανελιπώς! :sopase::tease:

Πως να απομακρύνετε τα Πνευματικά Δικαιώματα στο Utube :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά παθαίνει όποιος δεν παρακολουθεί το mybike ανελιπώς! :sopase::tease:

Πως να απομακρύνετε τα Πνευματικά Δικαιώματα στο Utube :_hi:

Σωστόοοοοοοος ! :_thumbsup:

Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε, ευχαριστώ φίλε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγινε, δείτε τώρα και ένα από την δοκιμή μου με την συγκεκριμένη κάμερα τοποθετημένη εξωτερικά στο κράνος και ένα με την συνέχεια της βόλτας στον Λιμνιώνα γιατί στο πρώτο χάθηκε η επένδυση :

Τροποποιήθηκε από τον ΣΑΒΒΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αποτέλεσμα που δίνουν οι κάμερες κράνους δεν μου αρέσει, κι αυτό γιατί συνήθως τραβάνε το πλάνο από το πλάι. Αλλά κυρίως αυτό που μου την σπάει είναι όταν αναγκαστικά περιστρέφουμε (ή κουνάμε) το κεφάλι μας για να ελέγξουμε δρόμους, κοντερ, να μιλήσουμε με τον πίσω, να στρίψουμε σε μια κλειστή κτλ.

Προσωπικά πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι η τοποθέτηση της κάπου ανάμεσα στο τιμόνι και στο φέρινγκ. Αν μάλιστα μπορείς να καταγράφεις και το κοντέρ είναι ακόμη καλύτερα γιατί σε βοηθάει ώστε να ελέγξεις την οδήγηση σου από τον καναπέ σου. Μπορείς να βλέπεις και τις γραμμές σου αλλά και τον τρόπο που φρενάρεις, αλλάζεις σχέση, επιταχύνεις κτλ.

Με μια αδιάβροχη compact ψηφιακή κι ένα ram mount στα μέτρα σου μπορείς να έχεις πολύ καλό αποτελέσμα με μικρό κόστος (αν δεν επιλέξεις κάποια αδιάβροχη αλλά μια απλή κομπακτ των 50ευρώ με καλούτσικες επιδόσεις) συνδυάζοντας και την πολυχρηστικότητα της ψηφιακής σε εκδρομές και βόλτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πού;;;

λέει πως έχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης με ήχο άνω των 60db (το τρίτο κουμπάκι).

μήπως το ενεργοποίησες γι'αυτό γράφει μόνο όταν "θορυβείς;"

Θα κανω το αναλογο τεστ σημερα με το τριτο κουμπακι να δω τι γινεται!!! Ειναι που πρεπει να τραβηξεις... Να συνδεσεις μετα με τον υπολογιστη και βαρεθηκα ηλιθιως να το κανω... Παντως το σκρατσακι δουλευει μια χαρα Ελπιζω μονο να μπορω να το βγαλω αναιμακτα αργοτερα απο το κρανος!

Που βρηκατε MD90 με μολις 30 Ευρωπουλα!!!???? Ουτε οι κινεζοι!!!! :uglystupid2:

Εμενα με ψηνει η MD91 η οποια κανει καπου στα 60!!! Αν την βρει κανεις φτηνα ας ριξει σημα! Απ'ολη τη σειρα ειναι η μονη που ειναι αδιαβροχη!!! Θα γουσταρα μια καθως κανω και ιστιοσανιδα!!! Αν το ηξερα πιο πριν θα την ειχα παραγγειλει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, την έχω στα χέρια μου (md90, eshop).

Έχει η συσκευασία 3 διαφορετικού τύπου mounts για την καμερούλα που πραγματικά σου δίνουν πολλή ελευθερία!

Πρώτα πρώτα την στερέωσα με το τσιμπιδάκι στην εσωτερική ζελατίνα, μια χαρά η κάμερα αλλά εγώ έβλεπα μαύρο :P

Μετά την κόλλησα στο μπροστά κάτω μέσα μέρος του κράνους με μονωτική, ούτε καν ακουμπάει στη μύτη μου ή στο σαγόνι!

Είναι πραγματικά ΜΙΚΡΗ!

Δεν ξέρω πόσο μυταράς είναι ο τυπάς στο βίντεο, εμένα μια χαρά είναι!

Την έβαλα να φορτίσει, αύριο τα πρώτα ultimate hardcore super skill mega city riding test video shootout compilation!

Τροποποιήθηκε από τον chiliplayer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εμένα δεν χωράει λόγω μύτης αλλά δεν είμαι μυτόγκας :meeting:

Θα την στερεώσω εξωτερικά μάλλον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τα κράνη έχει να κάνει φίλοι μου και όχι με την μύτη σας ! :2funny: :2funny: :2funny:

Βάλτε και κανά βιντεάκι με τις δοκιμές σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά SOS!

Την φόρτισα όλο το βράδυ, αλλά δεν κάνει τίποτα!!!

Πατάω το power και όσο κρατάω πατημένο το κουμπί ανάβει ένα

μπλέ λαμπάκι και όταν το αφήσω σβήνει.

Τέρμα και τελεία! Δεν γράφει δηλαδή βίντεο.

Την έβαλα στον υπολογιστή, και άνοιξε κανονικά η κάρτα μνήμης,

έβαλα και το TAG.TXT με τη σωστή ημ/νια, ανάβουν και τα λαμπάκια,

αλλά όταν τη βγάζω από το USB δεν γίνεται τίποτα!

Την ξαναβάζω στο usb, έχει εξαφανιστεί το tag.txt (και έτσι έπρεπε)

αλλά όταν τη βγάζω έχουμε τα ίδια! Τι να κάνω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά SOS!

Την φόρτισα όλο το βράδυ, αλλά δεν κάνει τίποτα!!!

Πατάω το power και όσο κρατάω πατημένο το κουμπί ανάβει ένα

μπλέ λαμπάκι και όταν το αφήσω σβήνει.

Τέρμα και τελεία! Δεν γράφει δηλαδή βίντεο.

Την έβαλα στον υπολογιστή, και άνοιξε κανονικά η κάρτα μνήμης,

έβαλα και το TAG.TXT με τη σωστή ημ/νια, ανάβουν και τα λαμπάκια,

αλλά όταν τη βγάζω από το USB δεν γίνεται τίποτα!

Την ξαναβάζω στο usb, έχει εξαφανιστεί το tag.txt (και έτσι έπρεπε)

αλλά όταν τη βγάζω έχουμε τα ίδια! Τι να κάνω;

Επιστροφή φίλε μου εκεί που την πήρες.

Ένα από τα ίδια, πήραμε κάμποσες με φίλους κινέζικες ετυχώς με 12 ευρώ η μία και δουλεύει η μία στις δύο.

Αυτά τα παλιοκινέζικα είναι για τα μπάζα τέρμα ! Αξιοπιστία - ποιότητα = 0 :mB_faskelo: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως την είχα αγοράσει με 5.7Ε από Κίνα και μέχρι στιγμή είναι ΟΚ, αν και στους πολλούς κραδασμούς, σβήνει επειδή τη φοράω μέσα από το κράνος και μάλλον πατάω το κουμπί που σταματάει το REC.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η δικιά μου md80 μόνο την πρώτη φορά έγραψε ώρα

όλα τα άλλα βίντεο στα 2 με 3 λεπτά τα σταματάει κι ας είναι τέρμα φορτισμένη με άδεια κάρτα και ακούνητη, δηλαδή σίγουρα δεν πατιέται τίποτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω εχω την md apo e shop αλλα ειναι μουφα.οταν την βαζω στο κρανος και ειμαι με το παπι γραφει κανονικα.οταν την εβαλα 2 φορες πανω στην τιμονοπλακα του ρ6 εγραφε για 10 δευτερολεπτα που πηγαινα σιγα μεχρι να βγω εθνικη.μολις βγηκα και αρχισε να ανεβαζει ταχυτητα απο τα 100-120 και μετα εσβησε κ δεν ξαναγραψε.με το παπι γραφει κανονικα με το ρ6 κανει νουμερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η δικιά μου md80 μόνο την πρώτη φορά έγραψε ώρα

όλα τα άλλα βίντεο στα 2 με 3 λεπτά τα σταματάει κι ας είναι τέρμα φορτισμένη με άδεια κάρτα και ακούνητη, δηλαδή σίγουρα δεν πατιέται τίποτα

Ένα από τα ίδια :thumbsdown: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έφτιαξα το προηγούμενο πρόβλημα, απλά δεν φόρτιζε με το μαμά καλώδιο,

φαντάσου τι καλώδιο είναι αυτό.

Αλλά κι εμένα, μετά από 1-2-3 λεπτά εγγραφής βίντεο σταματάει και σβήνει,

χωρίς να πατιέται τίποτα. Ξέρετε καμιά λύση;

Θα την επιστρέψω, θα τους την πω γιατί και καλά φέρανε την απομίμηση

(το ήξερα αλλά, έλεος, το eshop είναι, ας μην έφερνε τέτοιο προϊόν).

Και θα παίρνω καινούριες μέχρι είτε να δουλεύουν είτε να μου δώσουν

τα λεφτά μου πίσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτώντας το θέμα του Ταξιδευτή για τα gps εριξα μια ματιά στην Chinavasion όπου έχει πολλές κάμερες και με πάρα πολύ καλή τιμή και μία που με κίνησε το ενδιαφέρον είναι η Poseidon η οποία έχει και πάρα πολύ καλές κριτικές. Και για του λόγου του αληθές δείτε και το παρακάτω βίντεο

Για πείτε λοιπόν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σας ρωτήσω κάτι: η μπαταρία της MD90 πόσο σας κρατάει περίπου?

Έχω βγάλει κανα 2-3 βίντεο αλλά δεν την έχω φορτίσει ακόμα

Και κάτι άλλο:

Πόση ώρα τη φορτίζετε με 1)usb και 2)πρίζα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα