Jump to content
Alarm

Πανελλήνια Συνάντηση myBike 2011 και κουβεντολόι αυτης

Recommended Posts

Υ.Γ:... εγω θελω να περασω και απο την Ζαγορα ε; να δω τα πατρια εδαφη εστω για λιγο.... _innocent.gif

Θα ρθω κι εγω μαζι σου να παω να δω τα κουμπαρια μου...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Προς Βορειους Συμμετεχοντες:

Να κανονιζαμε να παμε ολοι παρεα?????

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και μια πρόταση για την Κυριακή:Πάμε στα Λεχώνια και από εκεί (αν είμαστε τυχεροί και λειτουργεί) παίρνουμε τον γραφικό "Μουτζούρη" για Μηλιές.

Ω ναι... :/

http://www.youtube.com/watch?v=RgdyKNqf4mg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χερετε. παιδια σε τετοι ταξιδεια τι εξοπλισμο πρεπει να εχεις περα απο τα ρουχα μηχανης???

σιγουρα θα ειπαρχη καποιο σχετικο θεμα απλα δεν το εντοπιζω :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χερετε. παιδια σε τετοι ταξιδεια τι εξοπλισμο πρεπει να εχεις περα απο τα ρουχα μηχανης???

σιγουρα θα ειπαρχη καποιο σχετικο θεμα απλα δεν το εντοπιζω :D

Κοίτα εδώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηλια ξερεις τι αποσταση σε χιλιομετρα και σε χρονο ειναι απο τον βολο?

see you......... :bye:

Μαρκο για να φτασεις Αη Γιαννη απο βολο εχεις δυο διαδρομες, απο Μακρυνιτσα και απο Αγρια.

Και στις δυο περιπτωσεις υπολογιζε καμια 45-40 χλμ περιπου:)

Τωρα για ωρα τι να σου πω... ενας ντοπιος το κανει γρηγορα σε 40-50 λεπτα... καποιος αλλος θα χρειαστει 1+ ωρα_thumbsup.gif

Κανονισε να ερθεις ε;clapping.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαρκο για να φτασεις Αη Γιαννη απο βολο εχεις δυο διαδρομες, απο Μακρυνιτσα και απο Αγρια.

Και στις δυο περιπτωσεις υπολογιζε καμια 45-40 χλμ περιπου:)

Τωρα για ωρα τι να σου πω... ενας ντοπιος το κανει γρηγορα σε 40-50 λεπτα... καποιος αλλος θα χρειαστει 1+ ωρα_thumbsup.gif

Κανονισε να ερθεις ε;clapping.gif

Υπ΄όψιν ότι εχει γίνει καινουργιο κομμάτι απο τα Χανια που βγάζει στον Κισσό σχεδόν στη 1/2 της ώρας που χρειαζότανε για να πάς απο την "κλασική" διαδρομη...με ολοκαίνουργια ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ασφαλτο :thumbsup: :thumbsup:

Απο Αγριά ανεβαίνεις Δράκεια και απο Δράκεια Χανια...η διαδρομή είναι καταπληκτική σε τοπίο αλλα μεχρι τη Δράκεια ο δρόμος ειναι για τον ΜΠ@ΥΤΣΟ!!!!!Απο Δράκεια και πάνω είναι εξίσου ομορφο το τοπίο,ο δρόμος ειναι σε καλή κατάσταση και η διαδρομή είιναι ευθεία 50m..πέταλο..50m..πέταλο..50m..πέταλο.. :thumbsup: ΑΛΛΑ υπάρχουν random γελάδια και αγροτικά!!

Για καποιον που εχει ΟΡΕΞΗ και κώλο για χιλιόμετρα μπορει να ανέβει και απο Μηλιές η ακομη και απο πιο ανατολικα απο το Δέλτα της Αργαλαστής.Η διαδρομή και το οδόστρωμα μεχρι την Τσαγκαράδα απλά τα ΣΠΑΕΙ(κυρίως απο Αργαλαστή)

Σε όποιον ερθει απο μακριά και νιώθει ταλαιπωρημένος η γενικά οτι ειναι κουρασμένος προτεινω να ανέβει απο Ανω Βολο κτλ κτλ...απο Χανια να πάει απο το καινούργιο κομμάτι και να βγεί Κισσό και απο εκεί να "κατηφορήσει"....ας κάνει την άλλη διαδρομή την αλλη μέρα

Ξεκινήστε απο Βόλο με γεμάτα ντεπόζιτα.....πάνω τα βενζινάδικα "ξυρίζουν"!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπ΄όψιν ότι εχει γίνει καινουργιο κομμάτι απο τα Χανια που βγάζει στον Κισσό σχεδόν στη 1/2 της ώρας που χρειαζότανε για να πάς απο την "κλασική" διαδρομη...με ολοκαίνουργια ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ασφαλτο :thumbsup: :thumbsup:

Απο Αγριά ανεβαίνεις Δράκεια και απο Δράκεια Χανια...η διαδρομή είναι καταπληκτική σε τοπίο αλλα μεχρι τη Δράκεια ο δρόμος ειναι για τον ΜΠ@ΥΤΣΟ!!!!!Απο Δράκεια και πάνω είναι εξίσου ομορφο το τοπίο,ο δρόμος ειναι σε καλή κατάσταση και η διαδρομή είιναι ευθεία 50m..πέταλο..50m..πέταλο..50m..πέταλο.. :thumbsup: ΑΛΛΑ υπάρχουν random γελάδια και αγροτικά!!

Όντως περάσαμε από εκεί αρχές Ιουλίου και κάναμε και τις 2 διαδρομές. Εκπληκτικά τοπία και φανταστική διαδρομή κάτω από τα πλατάνια με τη δροσιά του βουνού να σε εξιτάρει, ειδικά περνώντας από Χάνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπική μου άποψη και χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανένα,τα 35 ευρώ δίκλινου για αυτή την περίοδο μου φαίνονται πολλά...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπική μου άποψη και χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανένα,τα 35 ευρώ δίκλινου για αυτή την περίοδο μου φαίνονται πολλά...

μπορεις ελευθερα τοτε να μας πεις που να παμε για πιο φτηνα. Στα 150 ευρω εξοδα δεν θα με σωσουν τα 5 ευρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγώ μια παρατήρηση έκανα.Δε νομίζω το θέμα να είναι τα 5 ή 10 που θα δώσεις εσύ,αλλά γενικότερα πόσο κονομάνε κάποιοι από αυτή την αντίληψη: -Έλα μωρέ σιγά τη διαφορά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες, παρατηρήσεις "έξω απο τον χορό" δείχνουν ή αφέλεια, ή βλακεία, ή κακοήθεια.

Πριν κρίνετε, ψάξτε εσείς και βρείτε φθηνότερα εκεί γύρω, που μπορούν να φιλοξενήσουν όλους όσους πάνε, και τότε τεκμηριωμένα εκφράστε άποψη.

Δηλαδή κάποιος ξόδεψε χρόνο και χρήμα (τηλέφωνα) για να κάνει έρευνα του τί υπάρχει, και ακούει την κάθε μπαρούφα..............

Έλεος...............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν παρεξήγησα,μπαρδόν.35 Ευρώ νόμιζα την ημέρα,όχι το διήμερο-συνολικά.Αν είναι έτσι τότε λάθος μου και συγγνώμη. :sweatdrop: Αν όχι,τότε κοιτάξτε εδώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν παρεξήγησα,μπαρδόν.35 Ευρώ νόμιζα την ημέρα,όχι το διήμερο-συνολικά.Αν είναι έτσι τότε λάθος μου και συγγνώμη. :sweatdrop: Αν όχι,τότε κοιτάξτε εδώ

35 ευρω διημερο αδελφε μονο σε καταυλισμο τσιγγανων..................... :tooth:

Εγω περσυτον Οκτωβρη εκλεισα δωματιο στον Ανω Βολο με 70 ευρω την νυχτα.Καλα ειναι τα 35. :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

35 ευρω διημερο αδελφε μονο σε καταυλισμο τσιγγανων..................... :tooth:

Εγω περσυτον Οκτωβρη εκλεισα δωματιο στον Ανω Βολο με 70 ευρω την νυχτα.Καλα ειναι τα 35. :smoke:

Mάλλον δεν είδες το σύνδεσμό μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mάλλον δεν είδες το σύνδεσμό μου...

Γαμοτ..............εχεις δικιο. :_zeppelin:

2 ατομα 2 νυχτες μονο 40ευρω..............το σκεφτωμε. :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ τώρα μπερδεύτηκα.... οι τιμές που αναφέρονται στο 1ο ποστ είναι τη βραδιά ή το διήμερο (2 νύχτες)??waycon1.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορούμε να το διευκρινήσουμε αν είναι τη βραδιά ή το διήμερο η τιμή στο ξενοδοχείο?

Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε παιδια και εγω μπερδευτικα για μια ειναι η για δυο βραδιες οι τιμες τι παιζει?????????

Τροποποιήθηκε από τον lost_angel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες, παρατηρήσεις "έξω απο τον χορό" δείχνουν ή αφέλεια, ή βλακεία, ή κακοήθεια.

Πριν κρίνετε, ψάξτε εσείς και βρείτε φθηνότερα εκεί γύρω, που μπορούν να φιλοξενήσουν όλους όσους πάνε...............................

Έλεος...............

Μάλλον δεν πρόσεξες το ...........ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ.............. και βάζεις τιμές που ζητάνε κάποια ξενοδοχεία για το τελευταίο δωμάτιο που τους έχει ξεμείνει.

Εννοείται φυσικά πως όποιος θέλει πάει και μένει όπου αυτός νομίζει. Αλλά όταν κάνετε συγκρίσεις, προσπαθείτε να συγκρίνετε ΟΜΟΙΑ πράγματα...........

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαταρχήν χρόνια πολλά Παναγιώτη.Εγώ δεν είπα πως θα μπορούσαν όλοι να φιλοξενηθούν σε αυτά που προτεινα,γιατί είδα πολύ καλά πως επρόκειτο για μεμονωμένες περιπτώσεις.Ήταν όμως ενδεικτικές της εποχής και σίγουρα θα μπορούσε το συγκεκριμένο να κατεβάσει τις τιμές του,αν θα γέμιζε για ένα νεκρό για αυτούς διήμερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στον τίτλο λέει πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών, για σχολιασμό ας φτιαχτεί άλλο νήμα, γιατί οι μέρες περνάνε και τίποτα συγκερκριμένο δεν αναφέρεται.

:cheers: :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα μου εχουν στηλει το διπλωμα μεχρι τοτε θα ερθω με εναν φιλο μου (αν δεν υπαρχει προβλημα που δεν ειναι μελος).

Να δω και το εργαλειο του Alarm απο κοντα :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...