Jump to content
Attreidis

Κλήση για παρκάρισμα

Recommended Posts

Μου έκοψαν κλήση οι κύριοι της δημοτικής αστυνομίας για παρκάρισμα χτες το βράδυ στη βουλιαγμένη επειδή την είχα πάνω σε πεζοδρόμιο, 40 ευρουλάκια...

Και το ερώτημα που έχω είναι, την πληρώνω ή βάζω τον τάδε γνωστό που δουλεύει στον δήμο να μου την σβήσει?

Και ρωτάω γιατί μετά από όλες αυτές τις συζητήσεις που κάνουμε για το κράτος που δεν δουλεύει σωστά, που κυριαρχεί η διαφθορά, που όλα δουλευουν με μέσο, που που που, δεν είναι μαλακία να πηγαίνεις να κάνεις το ίδιο??

Ακούω γνώμες :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μου έκοψαν κλήση οι κύριοι της δημοτικής αστυνομίας για παρκάρισμα χτες το βράδυ στη βουλιαγμένη επειδή την είχα πάνω σε πεζοδρόμιο, 40 ευρουλάκια...

Και το ερώτημα που έχω είναι, την πληρώνω ή βάζω τον τάδε γνωστό που δουλεύει στον δήμο να μου την σβήσει?

Και ρωτάω γιατί μετά από όλες αυτές τις συζητήσεις που κάνουμε για το κράτος που δεν δουλεύει σωστά, που κυριαρχεί η διαφθορά, που όλα δουλευουν με μέσο, που που που, δεν είναι μαλακία να πηγαίνεις να κάνεις το ίδιο??

Είναι μαλακία να πηγαίνεις και να κάνεις το ίδιο. Οπως τα λες. Το καταλαβαίνεις και μόνος σου και χαίρομαι που το λες.

Η λογική του "κλέβω, λαδώνω, κοροϊδεύω, επειδή και το κράτος κάνει τα ίδια" είναι αυτή που μας έχει φέρει εδώ. Μιλάω γενικά. Για όλους μας.

Η "νομιμοποίηση" της απάτης, της κλεψιάς και της κοροϊδίας, επειδή "όλα σκατά είναι" είναι αυτή που έδωσε συγχωροχάρτι στον κάθε πολίτη - λεχρίτη να κάνει την απατεωνιά "ιδεολογία". Πάλι γενικά μιλάω.

Τί να κάνεις;

Να μην καταδεχτείς να παρακαλάς γνωστούς στο δήμο για να σου τη "σβήσουν", από τη στιγμή που έχεις άδικο.

Το πεζοδρόμιο αφορά τους πεζούς. Και μόνο αυτούς. Αν μάλιστα έχεις και παιδιά που τρέχουν αμέριμνα ή μωρά σε καρότσια θα το καταλάβεις αυτό πιο άνετα.

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρκινγκ για μοτο σχεδον ανυπαρκτα.Αν παρκαρεις κατω απο το πεζοδρομιο ρισκαρεις να ερθει να παρκαρει ΙΧ και να στην πεταξει κατω.Αν διπλοπαρκαρεις πρεπει να εχεις το νου σου μην κορναρει καποιος για να βγει να πας να την παρεις.Αν δεν την παρεις μαζι στην πολη,σου φευγει ο Χριστος να ψαχνεις για παρκαρισμα με το ΙΧ.....

Ναι ειναι αιδκημενες οι μοτοσυκλετες απο την πολιτεια για θεσεις παρκινγκ....

Ομως αυτο δεν αναιρει την υποχρεωση ολων μας να ΜΗΝ ενοχλουμε κανεναν ειδικα επανω στα πεζοδρομια...οπου κινουνται πεζοι,ατομα με ειδικες αναγκες,γυναικες με παιδακια,ηλικιωμενοι κλπ κλπ...

Εφοσον ρισκαρουμε και βαζουμε τη μοτο πανω στο πεζοδρομιο,ασχετα αν ενοχλουμε ή οχι,και πεσει κληση,προσωπικα θα την πληρωνα καταλαβαινοντας οτι η μαλακια ηταν δικη μου...

Απο κει και υστερα ο καθενας οπως αποφασιζει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πας εντος 10 ημερων και πληρωνεις τα μισα.Και δεν το ξαναβαζεις σε πεζοδρομιο.Ειδικα σε πεζοδρομιο σαν του λαιμου της Βουλιαγμενης απεναντι απο την πλαζ που ειναι 1,5 μετρα ολο και ολο και εχει καταντησει μοτοπαρκινκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακριβώς το ίδιο είχα πάθει κ εγώ πάλι στη βουλιαγμένη που ρίχνουν αβέρτα κλήσεις για να μαζέψουν κ έσοδα, ε πλήρωσε το 20 ευρώ είναι μέσω ταχυδρομείου +4 ευρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα γενικο συμπερασμα ειναι 'μη παρκαρετε παρανομα στη βουλιαγμενη' :_thumbsup:

εχει δημοτικη αστυνομια να κανει αυτη τη δουλεια πανω απο 15χρονια στη συγκεκριμενη περιοχη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την πληρώνεις και είσαι κύριος. Ούτε παρακάλια, ούτε λαμογιές.

Η μλκία είναι ότι το κράτος είναι τόσο σάπιο που σε φέρνει σε δίλημα. Κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει αυτός ο πειρασμός! Θα έπρεπε να ήταν δεδομένο ότι θα την πληρώνεις, όχι δεδομένο ότι την σβήνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάνω από το παγωτό έχει πάρκινγκ για μότο

το παγωτο εχει γινει waffle house πλεον :dribble:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ενοχλούσε η μηχανή σου εκεί που ήταν, ή σε πολύ κοντινή απόσταση είχε θέση για μηχανές, τότε ναι να την πληρώσεις. Αν την είχες βάλει όμως άκρη άκρη με τρόπο ώστε να χωράει πχ μια μάνα με ένα καρότσι μωρού, και να μην ενοχλεί τότε αν μπορείς να την σβήσεις κάντο!

Εγώ σχεδόν ποτέ δεν παρκάρω στον δρόμο επειδή οι κουτάκιδες ξεπαρκάρωντας πάρα πολύ συχνά τις τρακάρουν. Οι μηχανές δεν είναι αμάξια να πάθουν απλά μια γρατζουνιά αλλά παθαίνουν ζημιά πολλών εκατοντάδων ευρώ από ένα απλό στατικό πέσιμο συν ότι μένουν για αρκετές μέρες παροπλισμένες στο συνεργείο. Και το χειρότερο είναι ότι στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων ο κουτάκιας την κάνει με ελαφρά χωρίς να αφήσει στοιχεία κλπ.

Τρελαίνομαι όταν ακούω για κλήσεις παρκαρίσματος σε μηχανές όταν δεν ενοχλούσαν. Όταν ενοχλούν όμως εκεί λέω σκίστε τους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάθε φορά που πάμε στους πολιτικούς για μια χάρη μας πετάνε ένα κοκαλάκι για να εξακολουθούν αυτοί να τρώνε τα φιλέτα που έχουν πάρει από εμάς. Μας κάνουν συνένοχους (με πολύ μικρό μερίδιο) στη ρεμούλα για να το βουλώσουμε και να μην ασχολούμαστε με το τι κάνουν αυτοί. Το όλο σύστημα με τις κλήσεις είναι λες και έχει σχεδιαστεί για αυτό το λόγο. Οι περισσότεροι δήμαρχοι ως τώρα εισπράτανε πολύ λίγες απο τις κλησεις τις υπόλοιπες τις έσβηναν για να κάνουν πελατειακές χάρες και να αποκομίζουν έτσι ψήφους. Τα οικονομικά του δήμου τους δεν τους νοιάζουν, έτσι κι αλλιώς για να τον ληστέψουν μπήκαν.

Στη Βουλιαγμένη προσπαθούν να καλύψουν τεράστια χρέη που άφησαν οι προκατόχοι τους. Θες τα λεφτά σου να πάνε εκεί; Για να αποκατασταθεί η ζημιά που κάναν εν γνώση τους οι άλλοι;

Αν στη σβήσουν κάνε ένα καλό: πες πως θα τους ψηφίσεις αλλά μην το κάνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ενοχλούσε η μηχανή σου εκεί που ήταν, ή σε πολύ κοντινή απόσταση είχε θέση για μηχανές, τότε ναι να την πληρώσεις. Αν την είχες βάλει όμως άκρη άκρη με τρόπο ώστε να χωράει πχ μια μάνα με ένα καρότσι μωρού, και να μην ενοχλεί τότε αν μπορείς να την σβήσεις κάντο!

μακάρι να μπορούσαμε να κοιτάμε τόσο ακριβοδίκαια το νομο αλλά δυστυχώς είναι γενικοι κ πολλές φορές άδικοι, απλά είναι ένα μάθημα να μην ενοχλούμε τους πεζους κ ας κάνουμε κ δυο λεπτά παραπάνω να παρκάρουμε

δυστυχώς το 99% των κλησεων το τρώνε οι ετεροδημότες που δεν ξέρουν τι παίζει κ πολύ σπανια τις σβήνουν γτ ποσώς τους ενδιαφέρεις

Τροποποιήθηκε από τον err

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..να την πληρωσεις. Παρκαρες πανω στο πεζοδρομιο και το σκεφτεσε; Εντος 10ημερων ειναι τα μισα!

Τρελαίνομαι όταν ακούω για κλήσεις παρκαρίσματος σε μηχανές όταν δεν ενοχλούσαν

Τι εννοεις δεν ενοχλουν ; Ποια ειναι τα κριτηρια για το αν ενοχλει μια μηχανη πανω στο πεζοδρομιο η οχι; Μπορει να περασει μια κυρια με το παιδι της αλλα γιατι να μην περασει παραλληλα και μια δευτερη κυρια με το παιδι της; Επισης στο πεζοδρομιο μπροστα απο το σπιτι μου αν παρκαρω σαυτο το αυτοκινητο, κολλητα με το σπιτι μου περναει καροτσακι με παιδι ..να αρχισω να παρκαρω εκει και να θεωρω παραλογο αν οι γειτονες φωναξουν την τροχαια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..να την πληρωσεις. Παρκαρες πανω στο πεζοδρομιο και το σκεφτεσε; Εντος 10ημερων ειναι τα μισα!

Τι εννοεις δεν ενοχλουν ; Ποια ειναι τα κριτηρια για το αν ενοχλει μια μηχανη πανω στο πεζοδρομιο η οχι; Μπορει να περασει μια κυρια με το παιδι της αλλα γιατι να μην περασει παραλληλα και μια δευτερη κυρια με το παιδι της; Επισης στο πεζοδρομιο μπροστα απο το σπιτι μου αν παρκαρω σαυτο το αυτοκινητο, κολλητα με το σπιτι μου περναει καροτσακι με παιδι ..να αρχισω να παρκαρω εκει και να θεωρω παραλογο αν οι γειτονες φωναξουν την τροχαια;

Δυστυχώς η πολιτεία δεν έχει μεριμνήσει για θέσεις παρκαρίσματος μηχανών. Οπότε το να τις παρκάρουμε σε πεζοδρόμια είναι μονόδρομος! Όταν λέω δεν ενοχλούν εννοώ να μην εμποδίζουν την κυκλοφορία πεζών, αναπήρων, εισόδων πολυκατοικιών κλπ. Τώρα αν αλλιώς χωρούσαν να περάσουν δίπλα δίπλα περισσότεροι τι να κάνουμε;;; μπορούν και πάλι ανετότατα και χωρίς να παρεμποδιστούν να περάσουν ένας ένας. Είναι πολύ καλύτερο αυτό από την εναλλακτική.

Προσωπικά με έχουν τρακάρει 2 φορές την σταθμευμένη μηχανή μου ξεπαρκάρωντας. Την μία φορά ένας περαστικός πρόλαβε και την συγκράτησε την τελευταία στιγμή και δεν έπεσε και την δεύτερη μου έκανε ζημιά 700 ευρώ.

Η πολιτεία οφείλει να μεριμνήσει για συγκεκριμένες θέσεις πάρκινγκ εντός ορίων και διαγραμμισμένες. Αλλιώς το να μοιράζει πρόστιμα είναι καθαρά εισπρακτικό μέτρο με δόλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ορθη σκεψη ειναι ¨ναι εκανα μαλακια¨ και να πληρωσεις (ιδιαιτερα αν οντως ειναι 40 και μεσα στο δεκαημερο 20). Αν οντως εμποδιζες να το κανεις πρωτα για σενα, ωστε να αποτυπωθει και να το εμποδιζει να ξαναγινει.

Απ την αλλη μερια, η μηχανη ειναι ενα πολυ ιδιαιτερο μεσο, απ οποια πλευρα κι αν το δει κανεις. Ειναι ενα ευπαθες μεσο, ευαλωτο σε πολλα, οπως κλοπη, ριξιμο και διαφορα αλλα τα οποια σχεδον κανουν επιτακτικη την οπτικη επαφη και απαραιτητο το ασφαλες παρκαρισμα. Δυστυχως τις περισσοτερες φορες αυτα επιβαλλουν τη σταθμευση σε πεζοδρομια. Ο δημος κανονικα θα επρεπε να εχει προνοησει και να εχει εξασφαλισει ΕΠΑΡΚΕΙΣ θεσεις για το δικυκλο, (αυτο το μεσο που μετα το ποδηλατο που δεν ειναι για ολους ομως, ρυπαινει λιγοτερο, φθειρει λιγοτερο, εξυπηρετει περισσοτερο και συμβαλλει στη ελαφρυνση του κυκλοφορικου) σε ολες τις κυκλοφοριακως φορτισμενες περιοχες ακομα και σε βαρος των αυτοκινητων, και να εξασφαλισει χωρους σταθμεσης για αυτα εκτος κεντρου και επαρκη μεσα μεταφορας απο αυτους στο κεντρο. Το αυτοκινητο ΠΡΕΠΕΙ επιτελους να μειωθει στο ελαχιστο στα κεντρα. Εδω ομως ερχεται ο Δημος, το Κρατος και η εισπρακτικη νοοτροπια τους και σου λεει: Στα κακαλα μου το κυκλοφοριακο. Εχω πχ 3000 αυτοκινητα ανα 2ωρο που παρκαρουν επι πληρωμη και 3000 διτροχα που οχι μονο δε πληρωνουν αλλα με χρεωσαν και για τα ¨παρκινγκ¨ τους. Αν τα αμαξια πεσουν στα 1500 και το διτροχα ανεβουν στα 4500 τι μας βγαινει? Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη ειπε ο Δημος και ξαναχαθηκε κλεινοντας τη βαρια απο μαονι πορτα του γραφειου του

Ετσι σκεφτεται ο Δημος και βαζει σε διλληματα τους πολιτες (που πλερωνουν αδρα), που οπως σωστοτατα αναφερθηκε δε θα επρεπε καν να υπαρχουν

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εννοεις δεν ενοχλουν ; Ποια ειναι τα κριτηρια για το αν ενοχλει μια μηχανη πανω στο πεζοδρομιο η οχι;

Ο νόμος δεν αφήνει περιθώρια για το αν ενοχλούν ή όχι. Άλλωστε οι οδηγοί ακολουθούν την ψυχολογία του όχλου κατά κανόνα: όπου παρκάρει ένας δίνει το μήνυμα στους άλλους και σύντομα μαζεύονται όλοι όχι με το κριτήριο αν ενοχλεί ή όχι (του πρώτου) αλλά με το κριτήριο ότι επειδή εκεί παρκάρουν και άλλοι άρα είναι καλά για κάποιο λόγο. Θυμίζουν λίγο τα κοπάδια ψάρια που βλέπουμε στα ντοκυμαντέρ: ασφάλεια μες στο πλήθος.

Ο πρώτος δίνει άφεση στους υπόλοιπους κατά κάποιο τρόπο. Μέτα έρχεται "ο νόμος" και τιμωρεί όλους το ίδιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Viper4 +1

Πιστεύω πως αν τηρείται το πνεύμα του νόμου-στοιχειώδης λογική χρειάζεται γι αυτό- όλα τα εμπλεκόμενα μέρη μένουν ικανοποιημένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ζούσαμε σε τέτοιο κόσμο δεν θα χρειαζόμασταν ούτε κράτος, ούτε τίποτα. Βέβαια θα μου πεις και τώρα που το χρειαζόμαστε χρησιμεύει σε κάτι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη Βουλιαγμένη προσπαθούν να καλύψουν τεράστια χρέη που άφησαν οι προκατόχοι τους. Θες τα λεφτά σου να πάνε εκεί; Για να αποκατασταθεί η ζημιά που κάναν εν γνώση τους οι άλλοι;

ο ιδιος δημαρχος ο Κασιδοκωστας βγαινει συνεχως φιλε απο το 1986 ,1990, 1994, 1998, 2002 , 2006 και εξακολουθει να ειναι.Ο δημος Βουλιαγμενης ειναι απο τους λιγους δημους με ενεργητικο κερδος ,απλα γιατι και η δημοτικη αστυνομια κανει την δουλεια της.Μη γραφεις οτι ναναι :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ηταν σε καποιο αλλο δημο, και οντως εμποδιζα, θα την πληρωνα.

Σε τετοιους βρωμοδημους, που κλεινουν τις παραλιες μην αφηνοντας ουτε μετρο ελευθερης παραλιας, και ζητανε νταβατζιλικια, ουτε δεκαρα.

Ο συγκεκριμενος δημαρχος ειναι ο γνωστος, που ηθελε να βαλει διοδια στο δρομο μπροστα στην παραλια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο ιδιος δημαρχος ο Κασιδοκωστας βγαινει συνεχως φιλε απο το 1986 ,1990, 1994, 1998, 2002 , 2006 και εξακολουθει να ειναι.Ο δημος Βουλιαγμενης ειναι απο τους λιγους δημους με ενεργητικο κερδος ,απλα γιατι και η δημοτικη αστυνομια κανει την δουλεια της.Μη γραφεις οτι ναναι :thumbsdown:

Απαραίτητη διόρθωση: Ο νέος δήμος Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης έχει τεράστια χρέη. Η ίδια η βουλιαγμένη όταν ενώθηκε στα 3Β δεν είχε χρέη. Και πάλι όμως τα χρήματά ενός παραβάτη οδηγού ποτ έκανε ένα μικρό πταίσμα θα πάνε να καλύψουν τις κακοδιαχειρίσεις και τις αρ..χτες άλλων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω κλησεις τις δημοτικης αστυνομιας δεν πληρωνα ποτε, εδω και 2-3 χρονια ομως οι κλησεις ερχονται σπιτι, πιθοφανως εχουν μηχανογραφήσει το συστημα και δεν την γλυτωνεις.

Τωρα αν την πληρωσεις μεσα σε 10 μερες ειναι τα μισα, πληρωσε την λοιπον γιατι μετα θα σου ερθει ολο το ποσον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα