Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Ηρθε η ωρα να γραψω και εγω το πρωτο ταξιδιωτικο μου.. Η ολη εκδρομη ηταν μια αποφαση της στιγμης και πεισματος, η οποια με εφερε πολυ πανω απ' τα ψυχολογικα και σωματικα μου ορια, αλλα ηταν πραγματικα μια εμπειρια η οποια αξιζε σε καθε λεπτο της και πιστευω οτι θα με κανει να χαμογελαω για πολυ καιρο ακομα.. Ελπιζω να ταξιδεψετε μαζι μου, οπως και εγω ταξιδευα τοσο καιρο μεσα απο ταξιδιωτικα αλλων και να καταφερω να σας μεταφερω ενα μικρο μερος απο αυτη την εμπειρια (επειδη βλεπω οτι με εχει πιασει διαθεση για πολυ παρλα, ζηταω προκαταβολικα συγνωμη για τις καμποσες αραδες κειμενο που θα ακολουθησουν ) Και λιγη μουσικη υποκρουση: Δευτερα απογευμα στην Πατρα, αραζοντας στο σπιτι. Ως αλλος ψυχαναγκαστικος Χιτλερ, περπαταγα με τα χερια πισω απ' την πλατη πανω κατω, πανω κατω μεσα στο σπιτι. Αυριο θα παω εκδρομη, τελος το αποφασισα. Δεν με νοιαζει που, πως, δεν μπορω να κατσω ουτε λεπτο αλλο εδω περα.. Χμ τι μας λειπει, απο ρουχα κομπλε ειμαστε, τσαντακι μεσης καπου εδω γυρω εχω, τοστ στο ψυγειο εχει, ολα καλα.. Αρχιζω να πεταω κρανη, μπουφαν, γαντια, τσαντες διπλα στον καναπε της εξωπορτας, αλλα το κωλοτσαντακι δεν το εβρισκα με τιποτα.. βρε ολο το σπιτι ανω κατω πουθενα το τσαντακι.. Βλεπω επισης οτι δεν εχω κανενα χαρτη, οποτε σκαω τα τηλεφωνα σε φιλους και τελικα βρισκω τσαντακι και χαρτη.. Τι αλλο μας λειπει? Χμ.. ναι η διαδρομη.. που να πααω που να παωω, κατσε να ανοιξω το mybike να δω.. "Ταξίδια - Περιπέτειες" , για να δουμε τι καλο εχει εδω μεσα.. Αρχιζω να διαβαζω ενα ενα τα ταξιδιωτικα.. απο το γυρο της ευρωπης, μεχρι βολτιτσες σε κοντινες περιοχες μου.. μετα απο καμποσο διαβασμα πεφτω πανω σε ενα ταξιδιωτικο του Alarm το οποιο περναγε και απο την πελ/σο.. λεω εδω ειμαστε. Ανοιγω και το google maps και αρχιζω να σημειωνω σαν τρελος μερη που θελω να παω.. Συνολικα χιλιομετρα 870. Ωπα κατσε μεγαλε, καπου το παρακαναμε, τι 870 χιλιομετρα, εκδρομη ειπες να πας. Ξανακοιταω τα μερη που ειχα σημειωσει και δεν μου πηγαινε η καρδια να σβησω κανενα, αντιθετα προσθεσα αλλους δυο προορισμους.. Καλα ονειρεψου, μου ελεγε η φωνη της λογικης μεσα μου, αλλα εκεινη τη στιγμη μονο λογικα δεν σκεφτομουν. Ωρα να σχεδιασω λιγο καλυτερα τη διαδρομη, GPS δεν εχω, οποτε επρεπε να γινει με τον παραδοσιακο τροπο.. Τετραδιακι, ονοματα χωριων, αποστασεις, ενας χαρτης στην τσαντα και αγιος ο θεος.. Επι καμποσες ωρες επαιζα στο google maps, εψαχνα μερη που αξιζαν να επισκευθω στους δρομους που θα περναγα, υπολογιζα στασεις για βενζινη και φαγητο και ημουν σε μια τρελλαμενη φαση εξαψης.. Ξαφνικα καταλαβαινω οτι η ωρα εχει παει 4ς το πρωι.. Πανικός!! 4ς το πρωι.. ποτε πηγε τοσο αργα ρε φουστη, λες να το ακυρωσω, που να οδηγησω αυπνος τοσα χιλιομετρα.. Απ' την αλλη, να περασω αλλη μια μερα στην πατρα? Θα μου σαλεψει σου λεω, θελω εκδρομη. Αυπνος, ξε-αυπνος θα παω. Τελειωσε. Μεχρι να πακεταριστουν τα πραγματα, να φτιαξω τοστ για το ταξιδι, να καθαρισω κρανη ζελατινες και να φτιαξω το roadbook, η ωρα ειχε παει αισιως 6.. Παιρνω τα μπογαλακια μου και παω στο γκαραζ οπου με περιμενε το αρκτικο αλυσοπριονο μου.. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Α) Πάτρα - Β) Αρχαία Ολυμπία Ολη αυτη η αναμονη της προηγουμενης μερας εχει πλεον περασει και εχω ξεκινησει προς τον πρωτο προορισμο που ηταν η αρχαια ολυμπια.. Βγαινω απ΄την πατρα ενω ειναι ακομα νυχτα και μπαινω στην εθνικη πατρας τριπολεως (111).. Μια αρκετα ομορφη διαδρομη, την οποια εχω περασει ομως αρκετες φορες, οποτε δωστου γκαζι να τελειωσει μια ωρα αρχιτερα.. Ουτως η αλλος το προγραμμα ειναι σφιχτο, οποτε οσο ειμαι φρεσκος προσπαθω να βγαλω οσο πιο πολλα χιλιομετρα γινεται.. Βεβαια δεν κρατηθηκα να μην κανω μια συντομη σταση για κανα 2 φωτογραφιουλες.. Ξανα πισω στο δρομο, στο χωριο πανοπουλου στριβω δεξια προς Πυργο μεχρι τις Καρουτες και εκει ξανα δεξια προς Αρχαια Ολυμπια.. Η διαδρομη ειναι η χαρα του supermoto, στενος επαρχιακος κ καμποσες στροφουλες.. Το μονο που με κραταει απ' το να παω με αεροπορικους ρυθμους ειναι τα απειρα μαντριά και τα κοπαδια απο προβατα που πετυχαινω καθε 5 λεπτα στο δρομο.. Κατα τις 7,30 το πρωι φτανω στην αρχαια ολυμπια, οπου αραζω σε ενα παγκακι στην εισοδο των μουσειων, και τσιμπαω ενα τοστακι και μια πορτοκαλαδα που ειχα μαζι μου.. Ειχα να παω πιτσιρικας απ' το δημοτικο εκει, δεν θυμομουν οτι ηταν τοσο ωραια.. Εκεινη την ωρα σκεφτηκα μερικα χρονια πισω, με τις φωτιες στο νομο ηλειας και το γεγονος οτι ειχε απειληθει και αυτη η περιοχη και για λιγη ωρα με πιασανε τα νευρα μου.. Ειναι δυνατον να κινδυνευεσαι να τους καει τετοιο μερος Αφησα την μηχανη στην εισοδο και περπατησα λιγακι προς τον αρχαιολογικο χωρο.. Δυστυχως δεν ειχα το χρονο να παω στα μουσεια (τα οποια δεν ξερω αν ηταν καν ανοιχτα τετοια ωρα)ισως καποια αλλη φορα, οποτε μετα απο καμια 20λεπτη βολτιτσα γυρω γυρω ξανακαβαλησα και βουρ για τον επομενο προορισμο που ηταν η βυτινα.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2011 από τον Whatevier Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 B)Αρχαία Ολυμπία - C) Βυτίνα Μπαινω στην Πυργου - Τριπολεως και βρουμ βρουμ για Βυτινα.. Ο ηλιος αρχιζε να βγαινει για τα καλα και μου εσπαγε τα νευρα σε κατι εξοδους στροφων οπου για λιγο στραβωνομουν, αλλα λιγη ζεστη ηταν παραπανω απο ευπροσδεκτη.. Η διαδρομη δεν μπορουσε παρα να εχει ατελειωτες στροφες και ανεβοκατεβασματα.. να και ενα μικρο δειγμα της: οσο περναγε η ωρα και εφτανα προς Αρκαδια-Βυτινα, τοσο καλυτερη γινοταν η ασφαλτος και το τοπιο.. ενα γεφυρακι στα συνορα της αρκαδιας, στο οποιο καθε φορα που το περναω πηγαινωντας προς βυτινα θελω να βγαλω μια φωτογραφια, πραγμα και το οποιο εκανα.. Και η αφεντομουτσουναρα μου! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 C) Βυτινα - D) Καρυταινα Μετα απο λιγη ωρα, εφτασα στην βυτινα οπου εκανα την πρωτη σταση για βενζινη.. Μιας και ειχα κατσει ενα ομορφο διημερο εκει πριν λιγες μερες, ειπα να μην σταματησω εκει.. ειχαν ζεσταθει και για τα καλα τα λαστιχα μου, ειχε περασει και η υπερενταση της αυπνιας, οποτε ακουσα τη διαβολικη φωνουλα που μου ελεγε τρεχα φωτη τρεχα Παντως ποιος περασει απο εκεινα τα μερη αξιζει να σταματησει στη βυτινα, να παει βολτα στο τεχνητο δασος που υπαρχει εκει, καθως και να αραξει για κανενα καφεδακι στην πλατεια.. Επισης υπαρχει μια πανεμορφη διαδρομη για το χιονοδρομικο του μαιναλου, με φοβερη ασφαλτο και τοπιο, που σε προκαλει να πας με την ταυτοτητα στο στομα.. Εδω μπηκα στο πρωτο μου διλλημα (ή μαλλον το 2ο, γιατι το πρωτο ηταν αν θα σταματαγα στη βυτινα), το οποιο ηταν αν θα εκανα την κλασσικη διαδρομη Βυτινα - Δημητσανα - Στεμνιτσα - Καρυταινα ή θα πηγαινα στεμνιτσα μεσω Πυργακιου - Ελατης.. τελικα με κερδισε το 2ο μιας και την πρωτη διαδρομη την ειχα ξανακανει και μπορω να πω οτι δεν με απογοητευσε καθολου! Για την ακριβεια το συνιστω ανεπιφυλακτα, ηταν με διαφορα το πιο ομορφο κομματι που εχω εκανα, μεσα στα δεντρα και με πολυ καλη ασφαλτο και χαραξη.. Η συνταγη της επιτυχιας, supermoto + στροφες + καλη ασφαλτος = Απλα απιστευτο το κομματι, οτι και να γραφω ειναι λιγο.. Σε καποια φαση εκει αποφασισα να δεσω και την φωτογραφικη στο μαρσπιε του συνοδηγου, να τραβηξω λιγο τη διαδρομη, ανεβαινει σε λιγακι ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 (Στην επόμενη περιμένω πρόσκληση!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Μπράβο ρε φίλε είσαι ωραίος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Πρεπει να κανονιστει οσονουπω καφεδιά να τα πουμε κι απο κοντα...χρωσταμε ασήμωμα για τον πυραυλο κι εσυ κερασμα(χε χε...για φαϊ θα παμε,ακους Γιωργηηηηη ) Η βολτα εξαιρετικη,χαλαλι που δεν σε ειχαμε μαζι,next time... Δψσε βιντεο να ακουσουμε να βαραει πυραυλικοοοοο... Δε λεω μεγειες...ειπαμε...απο κοντα αυτα Φωτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Μήνυμα ελήφθη over !!! Ωραίος Φώτη, δώσε φώτο και βίντεο να χαρούμε και εμείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Μήνυμα ελήφθη over !!! Πω πωωω!Μολις μυρισε μασαμπουκα αμεσως online και εληφθη!!!Εξαιρετικος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 ωραιος το θηριο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Ωραια η εκδρομουλα και η περιγραφη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Αντε, περιμενουμε και τη συνεχεια!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Άντε και θα γεννήσουμε μην μας κόβεις τώρα στο καλύτερο, που πήγες και χάθηκες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 αντε φιλε μπραβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vtecpatra 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 πολυ ωραια βολτα,περιμενουμε την συνεχεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Δωσε συνεχεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Πάμε ρε Φώτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Sorry που ξεμεινε στην μεση, μου εχει βγαλει την πιστη το βιντεο και βγηκα για βραδακι.. απο αυριο που θα ξυπνησω η συνεχεια.. Ευχαριστω για τα σχολια σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 :shock: :knuppel2: Ετσι μας αφήνεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Σαν να ξημέρωσε......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Σαν να ξημέρωσε......... και να μεσημέριασε, μπορώ να σου πω! :lol: Πού σε Φώτ...?!!! Σα να τον πλάκωσε το στρώμα, εμ είχε έξοδο χθες! Καταπληκτικές φωτό, ωραία η περιγραφή ωραίο και το εργαλείο... αναμένουμε συνέχεια οεο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosripper 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Bravo re file,,,,,,,etsi prepei opote boroume na afinoume ti minaroupoli(patra) kai na ksexinomaste stin kouklara peloponiso!!!!! kala re thirio,,,ebgales tosa xiliometra aypnos?????pos palepses AYPNOS ekeinon ton fousti ton ilio..... poli oraies foto!!!!! KALA EPOMENA TAKSIDIA!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Συγνωμη για την καθυστερηση αλλα εμεινα σε φιλικο σπιτι το βραδυ και δεν ειχα τις φωτο ωστε να συνεχισω την παρλα Εντομεταξυ εχω περασει ολα τα βιντεο εκτος απο αυτο, γιατι καθε φορα που παω να το μεταφερω κολλαει το πισι Μαλλον φταιει οτι ειναι κανα 15 λεπτο και μεγαλο σε μεγεθος ενω τα αλλα ηταν συντομα.. προσπαθω να το σπασω σε κομματια μεσα στην μηχανη και να το περασω μετα, καπως θα το βαλω του φουστη! Χμ, που ειχαμε μεινει.. κομματι Πυργακι- Ελατης.. επομενος προορισμος Καρυταινα! Αφηνωντας πισω το απιστευτο κομματι που εχει προηγηθει, κατηφοριζω προς το χωριο Ελληνικο, το οποιο εχει μια απιστευτη θεα της πεδιαδας απο κατω.. μελανο σημειο τα 2 εργοστασια λιγνιτη (?) της ΔΕΗ τα οποια φερνουν κατι απο φουκοσιμα Φτανωντας στο Ελλινικο αντικρυζω μια ταμπελα που λεει προς ποταμο Λαδωνα.. 7-8 χιλιομετρα νομιζω ελεγε, οποτε λεω δεν πετιεμαι, εχει αρχισει να κανει και ζεστη, να βουτηξω λιγο και τα ποδαρακια μου στο νερο.. Ο δρομος πολυ στενος μεχρι εκει περα, σκεφτομουν αμα ανεβαινει κανενας αερατος δεν με βλεπω καλα οποτε σιγουλια σιγουλια στην καταβαση.. Μετα απο λιγακι φτανω στον ποταμο και στην εισοδο ενος αρχαιολογικου χωρου.. Παρκαρω και βγαζω και αλλο ενα τοστακι απ΄την τσαντα.. Εδω οι "μαμα" εξατμισεις του Husky εδειξαν την αξια τους και η σκεψη αντικαταστασης τους για λιγο εφυγε απ' το μυαλο μου Ζεστο τοστακι, γιαμ γιαμ Κατηφοριζοντας στο μονοπατακι φτανω επιτελους στον ποταμο.. ωρα να πλατσουρισουμε λιγακι! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες