istrios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Γεια σας και από εμένα και καλώς σας βρήκα. Όπως αναφέρω και στον τίτλο είμαι σε δίλημμα ποια από τις 2 μηχανές θα είναι και η πρώτη που θα καβαλήσω.Είμαι αρχάριος και θα ήθελα να είναι όσο ποιο εύκολο-οδήγητη γίνεται. Μέχρι σήμερα ήμουν αποφασισμένος για το XTX αλλά ψάχνοντας είδα και την BMW και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ ειδικά η δυνατότητα προσθήκης ABS. Δεν θέλω extreme πράγματα, μια μηχανή πόλης και μερικά μικρά ταξιδάκια μια και στη Ρόδο που ζω το πολύ πολύ, για να πάω από το ένα άκρο στο άλλο, να διανύσω περίπου 90χλμ. Η τιμές μεταξύ των 2 είναι πολύ κοντά αν εξαιρέσεις τα +890 ευρώ που ζητάει η BMW για το ABS. Πάντως όσο τη βλέπω την BMW τόσο και περισσότερο μου αρέσει. Είμαι τόσο ανημέρωτος στην αγορά των μηχανών που η γνώμη σας θα είναι καταλυτική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Πάρε αυτό που αγαπάς! Με αυτό και μόνο με αυτό θα είσαι χαρούμενος. πς: και εγώ στη θέση του τη Γερμανίδα θα αγόραζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drthan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Γεια σου φιλε μου.Πριν 3,5μηνες αγορασα την g650gs.Ειμαι στην ιδια φαση με σενα.Μικρη εμπειρια απο μηχανες που στα35 μου'ρθε να αγορασω μηχανη για βολτιτσες με την γυναικα κτλ.Ηθελα λοιπον καποια μηχανη ευκολοδηγητη.Απο τις πρωτες μερες που την απεκτησα ξεκινησαμε με την γυναικα μου τις βολτιτσες μας ανετα κ ομορφα.Βεβαια το θεμα ειναι τι γουσταρεις εσυ κ τι σου κανει κλικ!! Ο,τι θελεις ρωτας!!!καλη συνεχεια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 παρε τη γερμανιδα αφου αυτην γουσταρεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Και μενα η αποψη μου ειναι να παρεις τη Μπεμπα, το ΧΤΧ ειναι για να κανουν καγκουριες οι 25αριδες, απο τα πιο οικονομικα μηχανακια και ειναι αρκετα αξιοπιστο, εχει ενας γνωστος μου και το εχει σαπισει στα χιλιομερα, δεν του χει κανει κιχ.. το εχω ερωτευτει και γω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σε όλους σχεδόν τους τομείς είναι ανώτερο το G 650 GS. 1) Ποιότητα υλικών, βαφής, πλαστικών. 2) Άνεση (αναβάτη + συνεπιβάτη) - η καλύτερα σέλα στα μονοκύλινδρα. 3) Ικανότητα για ταξίδι, ανεμοκάλυψη (ζελατίνα, μικρό φέρινγκ), σταθερότητα στα πολλά χλμ./ώρα. 4) Ποιοτικότερες αναρτήσεις, καθώς και τηλεπροφόρτιση στο αμορτισέρ (δηλ. για όσους δε γνωρίζουν, ρύθμιση της προφόρτισης με το χέρι από εξωτερικό περιστροφικό χειριστήριο). Ο μόνος τομέας που υπερέχει το ΧΤ-Χ είναι η πιο παιχνιδιάρικη αίσθηση, λόγω της πιο γρήγορης γεωμετρίας του, κάτι το οποίο δεν μπορεί να επιτύχει το μικρό GS με την κάπως βαριά (για μονοκύλινδρο) αίσθηση που σου δίνει και η οποία επιδεινώνεται ελαφρώς και από την αργή γεωμετρία του αλλά βοηθιέται από τη χαμηλή θέση οδήγησής του, που το καθιστούν εν τέλει μια καλή επιλογή για αρχάριο. Προτίμησε να πάρεις το τωρινό (facelift) μοντέλο, διότι η παραγωγή του έχει επιστρέψει πλέον στη Γερμανία ενώ το προηγούμενο G 650 GS κατασκευαζόταν για ένα διάστημα στην Κίνα από την κινεζική Loncin. Σου προτείνω δηλ. να πάρεις αυτό: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 αααα γιατί έβαλες φωτό????? κι εγώ αυτό θέλω!!!! Πάντως αμα πάρεις το bmw έλα σε καμιά συνάντηση να το δούμε και από κοντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
istrios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Ευχαριστώ για τη βοήθεια που μου δώσατε. Σήμερα το έκανα παραγγελία και σε λίγες ημέρες θα το έχω στα χέρια μου!. Μάλιστα μέχρι τέλος Αυγούστου είχαν έκπτωση της τάξεως των 400 ευρώ οπότε η έκδοση με το ABS στοίχισε συνολικά 7.990 ευρώ τελική τιμή με όλα τα έξοδα πληρωμένα. (αριθμοί, τέλη κυκλοφορίας κλπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 με γεια!!! καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο!!! Σε τι χρωτισμούς το έκλεισες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
istrios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 με γεια!!! καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο!!! Σε τι χρωτισμούς το έκλεισες?? Ευχαριστώ !!!...στα χρώματα ακριβώς της φωτογραφίας που έβαλε παραπάνω ο Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) ε τότε μη ξεχάσεις στη επόμενη συνάντηση να δώσεις το παρόν με τη νέα σου κουκλίτσα για να τη θαυμάσουμε κι εμείς! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drthan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Ευχαριστώ !!!...στα χρώματα ακριβώς της φωτογραφίας που έβαλε παραπάνω ο Αιγαιοπλόος Κ γω σε αυτα τα χρωματα την πηρα!!Αντε να γινομαστε πολλοι (μια εχω πετυχει στο δρομο εως τωρα) Με το καλο φιλε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣ πηγαινε για το νεο G650GS, πηγαινει και καλυτερα στο χωμα απο το Χ (και φυσικα απαντησα πριν δω οτι τελικα την περιμενεις να σου ερθει) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2011 από τον AFTER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 καλοριζικο φιλε..........σε ζυλευωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εξαιρετική η επιλογή σου με το BMW. Θα το κατευχαριστηθείς τόσο μέσα στην πόλη, όσο και φορτωμένος έξω από αυτήν. Ποιοτική επιλογή, και πάει και άνετα στο χώμα, κάτι που δεν κάνει το ΧΤΧ. Και μια μικρή συμβουλή: ΛΙΩΣΕ ΤΟ στα χιλιόμετρα!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2011 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ενα πράγμα που μ' αρέσει σε αυτό το μηχανάκι είναι ότι την πιο άνετη σέλα από οποιοδήποτε μονοκύλινδρο στην αγορά. Εγγυημένη άνεση στο ταξίδι. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drthan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Ενα πράγμα που μ' αρέσει σε αυτό το μηχανάκι είναι ότι την πιο άνετη σέλα από οποιοδήποτε μονοκύλινδρο στην αγορά. Εγγυημένη άνεση στο ταξίδι. Πραγματικα ετσι ειναι.Ανετοτατη για οδηγο κ συνοδηγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες