Jump to content
Revelator

Ιεροσυλία

Recommended Posts

Ξυπνάς ένα πρωί κι έχεις αποφασίσει οτι θέλεις να αγοράσεις γιαπωνέζικη μοτοσυκλέτα. Έχεις συνδέσει στον εγκέφαλο σου την αξιοπιστία με κάθε τι γιαπωνέζικο. Καταλήγεις πως σ αρέσει μια Honda και προχωράς στην αγορά της. Χαρούμενος λοιπόν που έχεις αγοράσει το νέο σου γιαπωνέζικο μηχανάκι, κάνεις όνειρα για πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα μαζί του.

Την πρώτη κρυάδα την τρως όταν παραλαμβάνεις το πράσινο χαρτάκι της άδειας κυκλοφορίας στα χέρια σου και έκπληκτος βλέπεις πως στο πεδίο της μάρκας γράφει HONDA ITALIA. :wallbash: Τι Italia, ποία Italia εγώ γιαπωνέζικο ήθελα. :plaf: Ιδρώνουν οι παλάμες, ανεβάζεις πίεση και στο όνομα Italia σου έρχονται στο μυαλό χαλασμένα ηλεκτρικά συστήματα και αναξιόπιστες κατασκευές. Αν ήθελα ιταλικό σκέφτεσαι, θα αγόραζα ένα Ducati αλλά εμένα δεν μ αρέσουν τα Ducati και γενικώς οτι παράγουν οι μαφιόζοι γείτονες. :beee: Όλοι λένε οτι αυτά χαλάνε και ειδικά τα ηλεκτρικά τους!

Μεγάλη μπουκιά φάε!!!

Έτσι λοιπόν σήμερα κάνωντας κάποιες εργασίες στη μοτοσυκλέτα μου αντίκρησα τον σταθεροποιητή μου κάπου εκεί κάτω από τα πλαστικά της ουράς.

Γελούσα μόνος μου για κανα 2λεπτο με αυτό που είδα. :rotfl:

Από εδώ και κάτω τα λόγια είναι περιττά. Θα αφήσω τις εικόνες να μιλήσουν μόνες τους. :_hi:

07082011114_resize.jpg

07082011112_resize.jpg

07082011110_resize.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Revelator

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αντε τυχερουλη ποιος τη χαρη σου!!!!

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το επόμενο σκηνικό που μου ήρθε σο μυαλό και γελούσα, είναι να χαλάσει αυτό το μαρτζαφλάρι.

Το παίρνεις στο χέρι και πας στη Ducati για να πάρεις καινούριο. Σε ρωτάει το παληκάρι στην αποθήκη "Από τι μοντέλο είναι;" κι εσύ του απαντάς, "Από ένα Honda CBF600SA του '04". :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Χριστός και η Παναγία!!! :_stinker: :_stinker:

Δηλαδή και το δικό μου έχει αυτό πράγμα πάνω; Αν το μάθει ο πατέρας μου, θα μου την κάψει την μηχανή!! :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το νου σου στον ανορθωτη και τα πηνια. Η πλειονοτητα αυτων που εχουν 600 ή 1000 τα κλαινε ηδη :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το νου σου στον ανορθωτη και τα πηνια. Η πλειονοτητα αυτων που εχουν 600 ή 1000 τα κλαινε ηδη :whistling:

Και στο θερμοστατη... :whistling: :whistling: :whistling: Eχουν γεμισει τα φαναρια παραφλου. :P

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αχαχα, καλή φάση. μιξ-γκριλ καταστάσεις.

επίτηδες το κάνουνε για να μη ξέρεις ποιούς θα βρίζεις σε περίπτωση βλάβης, τους ιταλούς ή τους γιαπωνέζους

:uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tυχερος εισαι που φοραει ιταλικο ανορθωτη. :_thumbsup:

Ο γιαπωνεζικος καιγετε στα σιγουρα,με αυτον μπορει να την γλυτωσεις.

Γκράτσιε Ντουκατι πρεπει να λες........... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε και εσυ ρε φιλε τι μασας ΑΛΑΞΕ ΤΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ

με το πρωτο βλεμα μου φανικε μαφιοζος ο ανορθωτης

χεχε καλα λες ιεροσυλια

Τροποποιήθηκε από τον lost_angel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα