Jump to content
gamokavouras_o_ammwdhs

Service YAMAHA Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Ειμαι για το σερβις των 25.000χλμ και ψαχνω καποιο καλο εμπιστο και οικονομικο συνεργειο.

Αν εχει καποιος κατι υποψιν του....

Επισης γνωριζει κανενας ποσο περιπου θα ειναι το κοστος? Απ οσο ξερω (χωρις να ειμαι σιγουρος) ειναι το μεγαλο σερβις με ρυθμιση βαλβιδων κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

faif το διαβασα το συγκεκριμενο θεμα αν και πανω κατω τα γνωστα λεγονται κ εκει.

μερεμετσακης θεοφυλακτου μαρκοπουλος ματακος.....

εγω παντως στα προηγουμενα ειχα παει στο μαρκοπουλο. στα 15.000χλμ, οταν ακομα ηταν στην κατσιμηδη, ολα καλα πολυ καλος ο γιαννης και νορμαλ τιμη. μετα ομως οταν εκλεισε η YAMAHA κι ανοιξε δικο του συνεργειο στη μαραθωνος πηγα στα 20.000 για λαδια και μου τσιμπησε μια 80αρα. μονο για 2.5λιτρα λαδι 80 ευρω δεν ειναι πολλα??? δηλαδη στο γενικο σερβισ ποσα θα μου παρει???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eκείνη η Yamaha στην Κατσιμίδη τί απέγινε ρε παιδιά? Είναι εκείνη η μικρή απέναντι από τα ΚΤΜ στη Μαραθώνος? Οικογενειακή επιχείρηση δεν ήταν αυτή στην Κατσιμίδη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σύμφωνα με το μάνιουαλ ρύθμιση βαλβίδων έχεις στις 40.000 χλμ..κοίταξε το λίγο...

:offtopic:

σήμερα άλλαξα λάδια,φίλτρο, μπουζί και τσεκαρίσματα σε υγρά φρένων, αλυσίδες κτλ 85 ευρώ (με λάδια, φίλτρο δικά μου +40 ευρώ)...καλά δεν είναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σύμφωνα με το μάνιουαλ ρύθμιση βαλβίδων έχεις στις 40.000 χλμ..κοίταξε το λίγο...

σήμερα άλλαξα λάδια,φίλτρο, μπουζί και τσεκαρίσματα σε υγρά φρένων, αλυσίδες κτλ 85 ευρώ (με λάδια, φίλτρο δικά μου +40 ευρώ)...καλά δεν είναι?

Φίλε να έρχεσαι να στα τσεκάρω εγώ με 30 €

Τι λέμε ρε παιδιά ? Τρελαθήκαμε τελείως ? Σχεδόν 2 μεροκάματα για τσεκάρισμα και είμαστε και ευχαριστημένοι ?

Φίλε συγνώμη δεν τα έχω μαζί σου αλλά το έχουνε παραχέσει και εμείς λέμε και ευχαριστώ :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 tre

ναι το εχουνε παραχεσει ρε φιλε..........απαπαπαππαππαπαπα

καλα κανω και παιδευεμαι μονος μου και ετσι τρεχω μονο αμα ειναι απολυτη αναγκη...........στους μοτο γ@μοτο χεεχεεχεχ

ρε φιλε τα συγκεκριμενα τσεκαροντε με μια ματια.......δλδ ποσο μα ποσο του κοστιζει για 25 λεπτα το συνεργειο ανοιχτο και παιρνουν τοσα??????????????

ΕΛΕΟΣ

μακαρι ρε παιδια να εχει λευτα ο κοσμος να του τα περνουν .........αλλα εφοσον δεν εχει ειναι τουλαχιστον ανιθικο αυτο που κανουν την μια ματια να την χρεωνουν τοσα λευτα οταν ο αλλος μπορει να τα μαζευε δεκαρα δεκαρα για να συντιρισει την καλη του

και στην την τελικη δεν καταλαβα ποιο πανεπηστιμιο βγαλαν πιο πολυτεχνιο ποσα εχουν ξοδεψει για την μορφοση τους πανω στο αντικιμενο για να μας το παιζουν γιατροι με ΝΤΟΚΤΑΡΑ ΣΤΟ ΧΑΒΑΡΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΤΣΙΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ

και δεν δεχομαι οτι το κοστος αυτο συμπεριλαμβανει το εκαστοτε λαθος απο τσαπουλια του καθε παρατρεχαμενου η μαστορα γιατι στο 80% τον περιπτοσεων δεν σου αναγνωριζουν τπτ

ευτιχος που υπαρχουν οριζμενοι σωστοι επαγγελματιες και σψνετε λιγο το πραμα

γιατι ΦΙΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ !!!!!!!!!!!(αλλα σπανιες νομιζω)

Τροποποιήθηκε από τον lost_angel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tre τσίμπα ποντάκι ;)

Ο Μερεμετζάκης είναι πολύ καλός μάστορας και τυπικός. Τιμές εξουσιοδοτημένου συνεργείου σαφώς αλλά έχει ήσυχο το κεφάλι σου οτι αυτά που πρέπει να γίνουν... ΟΝΤΩΣ γίνανε ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tre τσίμπα ποντάκι ;)

Ο Μερεμετζάκης είναι πολύ καλός μάστορας και τυπικός. Τιμές εξουσιοδοτημένου συνεργείου σαφώς αλλά έχει ήσυχο το κεφάλι σου οτι αυτά που πρέπει να γίνουν... ΟΝΤΩΣ γίνανε ;)

+1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε να έρχεσαι να στα τσεκάρω εγώ με 30 €

Τι λέμε ρε παιδιά ? Τρελαθήκαμε τελείως ? Σχεδόν 2 μεροκάματα για τσεκάρισμα και είμαστε και ευχαριστημένοι ?

Φίλε συγνώμη δεν τα έχω μαζί σου αλλά το έχουνε παραχέσει και εμείς λέμε και ευχαριστώ :wallbash:

Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο αλλά τις γνώσεις μου ούτε υποτυπώδεις δεν θα τις χαρακτήριζα οπότε ήμουν όλη την ώρα πάνω από το κεφάλι του για να δω τι κάνει ώστε να τα κάνω μετά μόνος μου...

Τώρα μου άνοιξε την μηχανή για να αλλάξει τα μπουζί και πραγματικά "τρόμαξα" γιατί έλυσε τη μισή μηχανή :sweatdrop: :sweatdrop:

Μακάρι να μπορούσα να τα κάνω όλα μόνος μου και να ήμουν ήσυχος ότι δεν θα γίνει καμία στραβή γιατί στην τελική είναι μηχανή...

Υ.Γ. το κόστος των μπουζί πόσο είναι?γύρω στα 40 ευρώ θυμάμαι που τα είχα ψάξει κάποια στιγμή...οπότε μένουν 45 ευρώ εργατικά, είναι τόσο τραγικά πολλά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eκείνη η Yamaha στην Κατσιμίδη τί απέγινε ρε παιδιά? Είναι εκείνη η μικρή απέναντι από τα ΚΤΜ στη Μαραθώνος? Οικογενειακή επιχείρηση δεν ήταν αυτή στην Κατσιμίδη?

εκλεισε η αντιπροσωπεια αλλα το συνεργειο συνεχιζει να το δουλευει το παιδι λιγα τετραγωνα πιο πανω. στη μαραθωνος γιαννης μαρκοπουλος. παντως η συγκεκριμενη αντιπροσωπεια ηταν οντως ολιγον τραγικη. οικογενειακη επιχειρηση καλοι ανθρωποι μου φανηκαν δε λεω ενας μπαρμπας με την κυρα του αλλα απο μηχανες δεν κατειχαν και πολλα.... ειχα παει μερικες φορες για κατι αξεσουαρ και οι ανθρωποι ηταν φανερο οτι δεν το "κατειχαν" το αντικειμενο. σα να λεω εγω για παραδειγμα να παω τωρα ν ανοιξω ζαχαροπλαστειο! αφου δεν ξερω να κανω γλυκα! πως θα γινει δηλαδη???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εκλεισε η αντιπροσωπεια αλλα το συνεργειο συνεχιζει να το δουλευει το παιδι λιγα τετραγωνα πιο πανω. στη μαραθωνος γιαννης μαρκοπουλος. παντως η συγκεκριμενη αντιπροσωπεια ηταν οντως ολιγον τραγικη. οικογενειακη επιχειρηση καλοι ανθρωποι μου φανηκαν δε λεω ενας μπαρμπας με την κυρα του αλλα απο μηχανες δεν κατειχαν και πολλα.... ειχα παει μερικες φορες για κατι αξεσουαρ και οι ανθρωποι ηταν φανερο οτι δεν το "κατειχαν" το αντικειμενο. σα να λεω εγω για παραδειγμα να παω τωρα ν ανοιξω ζαχαροπλαστειο! αφου δεν ξερω να κανω γλυκα! πως θα γινει δηλαδη???

A, ok! Kατάλαβα! ΤΗΧ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα προτεινα τον Ματακο στην Λαγκαδα

Κανενα προβλημα ουτε με το fazer 600 ουτε με το μεγαλο.

Μου αναλυει τα παντα στις χρεωσεις μετα το service και δεν χρειαστικε να ξαναπαω περαν των προγραμματισμενων service.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για εργασιες συνεργιου δεν ξερω

αλλα στα ανταλακτικα ο ματακος ειναι πολυ καλος

εψαχνα κατι ανταλακτικα και ενω αλλοι πηγανε να μου χρεωσουνε μεταφορικα ο ματακος μου τα εφερε χωρις extra κοστος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1

Συμφωνώ με τους αξιότιμους κυρίους άνωθεν....:smoke:

Αν δεν ξέρουν αυτοί, τότε ποιός ?

:blow: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

A, ok! Kατάλαβα! ΤΗΧ! :)

ρε παιδια τι λετε ! ο Μαρκοπουλος ειναι το κεντρο της yamaha στην θεσσαλονικη ! δεν εκλεισε ! μεταφερθηκε λιγο πιο πανω ! στην καραμανλη! απεναντι απ το riders market

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια τι λετε ! ο Μαρκοπουλος ειναι το κεντρο της yamaha στην θεσσαλονικη ! δεν εκλεισε ! μεταφερθηκε λιγο πιο πανω ! στην καραμανλη! απεναντι απ το riders market

???????????????

Τροποποιήθηκε από τον gamokavouras_o_ammwdhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια να βαλουμε λιγο τα πραματα στη θεση τους.

Ο Μαρκοπουλος (a.k.a Χοντρος) ειχε παλια μαγαζι με ανταλλακτικα κλπ στη Δεσπεραι. Μετα ανοιξε στην Κατσιμιδη, το οποιο αργοτερα το πηρε η Μοτοδυναμικη και το εκανε Μοτοδικτυο Β. Ελλαδος κρατοντας τον σαν υπευθυνο. Στο πλαισιο περικοπων το εκλεισε η Μοτοδυναμικη και τωρα ο Μαρκοπουλος ανοιξε μαγαζι λιγο πιο κατω στην Καραμανλη (πρωην Naxter) και ο γιος ανοιξε συνεργειο (εξουσιοδοτημενο) στη Μαραθωνος απεναντι απο τον ΚΤΜοΜακινα. Το μαγαζι στην Καραμανλη εχει παλι πληθωρα ανταλλακτικων αλλα δεν ειναι επισημο Yamaha. Ο Μαρκοπουλος ειχε τεραστια γνωση στα ανταλλακτικα των μηχανακιων σε σημειο να θυμαται απ εξω κωδικους απο οτι μπορεις να φανταστεις. Ειναι βεβαια με τις ωρες του αλλα εγω προσωπικα δεν εχω παραπονο ακομα κι οταν εχω ζητησει κουλο και σπανιο ανταλλακτικο. Γενικα σε ανταλακτικα ηταν ο δευτερος καλυτερος μετα τον Ματακο ο οποιος δεν παιζεται και εχει Parts που δεν εχει ουτε η αποθηκη στην Ολλανδια. :P Ο Μερεμετσακης απ την αλλη απο πωλησεις δε το χουν, απο ανταλλακτικα αστο καλυτερα (θες κανα 10λεπτο να εξηγησεις τι μηχανακι εχεις και αλλο ενα για να εξηγησεις το συγκεκριμενο παρτ) αλλα εχει πολυ καλο συνεργειο. Ψιλοβαραει στο ψαχνο βεβαια οπως ολα τα επισημα. Κανουν ομως πολυ καλη δουλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια να βαλουμε λιγο τα πραματα στη θεση τους.

Ο Μαρκοπουλος (a.k.a Χοντρος) ειχε παλια μαγαζι με ανταλλακτικα κλπ στη Δεσπεραι. Μετα ανοιξε στην Κατσιμιδη, το οποιο αργοτερα το πηρε η Μοτοδυναμικη και το εκανε Μοτοδικτυο Β. Ελλαδος κρατοντας τον σαν υπευθυνο. Στο πλαισιο περικοπων το εκλεισε η Μοτοδυναμικη και τωρα ο Μαρκοπουλος ανοιξε μαγαζι λιγο πιο κατω στην Καραμανλη (πρωην Naxter) και ο γιος ανοιξε συνεργειο (εξουσιοδοτημενο) στη Μαραθωνος απεναντι απο τον ΚΤΜοΜακινα. Το μαγαζι στην Καραμανλη εχει παλι πληθωρα ανταλλακτικων αλλα δεν ειναι επισημο Yamaha. Ο Μαρκοπουλος ειχε τεραστια γνωση στα ανταλλακτικα των μηχανακιων σε σημειο να θυμαται απ εξω κωδικους απο οτι μπορεις να φανταστεις. Ειναι βεβαια με τις ωρες του αλλα εγω προσωπικα δεν εχω παραπονο ακομα κι οταν εχω ζητησει κουλο και σπανιο ανταλλακτικο. Γενικα σε ανταλακτικα ηταν ο δευτερος καλυτερος μετα τον Ματακο ο οποιος δεν παιζεται και εχει Parts που δεν εχει ουτε η αποθηκη στην Ολλανδια. :P Ο Μερεμετσακης απ την αλλη απο πωλησεις δε το χουν, απο ανταλλακτικα αστο καλυτερα (θες κανα 10λεπτο να εξηγησεις τι μηχανακι εχεις και αλλο ενα για να εξηγησεις το συγκεκριμενο παρτ) αλλα εχει πολυ καλο συνεργειο. Ψιλοβαραει στο ψαχνο βεβαια οπως ολα τα επισημα. Κανουν ομως πολυ καλη δουλεια.

:_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: + ματάκος πιο φθηνά ανταλακτικά....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω πως ναι ειναι πολλα!

δεν λεω να γινουν κλεφτες οι ανθρωπο για να επιβιωσουν προς θεου...........

αλλα προσοπικη μου γνωμη ειναι ναι και μενα περιπου τοσα εργατικα με εχουν ζητισει για να μου αλαξουν 2 μπουζια στο κλε

παλι βγαλε σελες πλαστικα και τεποζιτο 14 λεπτα με το ρολοι απο εμενα π ειμαι και λιγο κουλαδι με αργες και μεθοδικες κινισεις δεν κοστιζουν τοσο

η δεν δικαιολογουν τοσο μεγαλο κοστος εργασιας

αυτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα