Jump to content
gamokavouras_o_ammwdhs

Service YAMAHA Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

να εκφερω και εγω τη ταπεινη γνωμη μου για 3 καταστηματα που τυχαινει να γνωριζω καπως πρωσωπικα αλλα χωρης να βαζω και το χερι μου στη φωτεια.

απλα λεω την εντυπωση που εχω στα 6-7 χρονια που τους γνωριζω.

λοιπων ξεκηναω με τους μερμετζακιδες.

τα παιδια ειναι καταρχας καλοι επαγκελματιες

και δευτερον καλα παιδια. (δεν εχω παρε δωσε μαζι τους) απλα ετσι τους βλεπω εγω.

δε θα σου το παιξουν ποτε επιστημονες ουτε θα σου φουσκωσουν τα πραγματα για να ¨¨φανουν ¨¨

αυτο που ειναι θα στο πουνε ωμα και θα πληρωθουνε κανωνικα!

στους μερεμετζακιδες δεν εχει ουτε υπεκφηγες ουτε περιπου στους ασχετους (τουλαχιστον αυτο εχω δει εγω μεχρι σημερα)

το μονο σιγουρο ειναι οτι θα σου βρουνε οποιο προβλημα υπαρχει στη μοτοσυκλετα σου και θα το φτιαξουν.

και δε θα παιξουν φουστια πισωπλατη που συνηθιζεται το σημερων ημερα.

οσο αφορα αυτον που βρησκεται στην κατσιμηδη

μια φορα τον τσεκαρα να μου φουσκωνει καταστασεις για να φανει...

αλλα δε γνωριζε πως και εγω ειμαι μαστορας και κατι τετεια τα πειανω χαλαρα.

και εφοσον τον τσεκαρα στο ετσι ... μακρυα απο αυτους ειναι επικηνδηνοι!

και μακρυα απο το pro-bike στη κατσιμηδη ολοι θυμαστε τη φουστια με τα πλαστικα .

Τροποποιήθηκε από τον kostakis zx10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και γω επειδη δε γνωριζω και παρα πολλα απο μηχανικα γιαυτο ρωταω να με καθοδηγησετε.. Ολες οι γνωμες δεκτες! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Ματάκος έχει πιο φθηνά τα ανταλλακτικά καρατσεκαρισμένο σε σχέση με μερεμετζάκη.

Ο Μερεμετζάκης είναι καλός μάστορα και τίμιος σε αυτά που λέει αλλά σε τιμές... παραείναι τυπικός στο by the book.

Για το fiat μου ζήτησε περίπου 180€ για λάδια, φιλτρα μπουζί, παραφλού, και γενικό έλεγχο ΧΩΡΙΣ βαλβίδες έλεγχο.

Αυτά που μου είπε για το σέρβις, τα κάνω μόνος μου με... περίπου 70-80€ και μαθαίνω και τα κουσούρια της μηχανής μου.

Οταν θα είναι για κάτι πιο σοβαρό, θα το ψάξω. Το στανταράκι όμως είναι οτι ο ματάκος έχει τα ανταλλακτικά πιο φθηνα(στο παρελθόν έχω αγοράσει ανταλλακτικά απο ματάκο και τα πήγα στο Μερεμετζάκη να μου τα βάλει στο fazer 600 που είχα το 2006-7)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως ο Ματακος πολλες φορες ειναι φθηνοτερος κι απο το εξωτερικο....Ασε που εχει τρομερο στοκ απο δυσκολα και ξεχασμενα παρτς παλαιοτερων μοτοσυκλετων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και βγήκε αυτό το θέμα ξανά στην επιφάνεια. Χρειάζομαι μία βίδα για τον Κρύπτονα του μαγαζιού. Συγκεκριμένα τη βίδα για τα λάδια. Εκείνη που βγάζεις όταν αλλάζεις τα λάδια. (Είναι σχεδόν στανταράκι ότι κλωτσάνε αυτές; Γιατί κλώτσησε πάσα και του δικού μου, χωρίς να θυμάμαι βέβαια πόση δύναμη είχα βάλει όταν του άλλαξα τα λάδια). Λέτε να έχει κάποιος από αυτούς; Ο Μερεμετσάκης πάντως που πήγα και ρώτησα, με έστειλε κλασσικά επάνω και ο τυπάς που ήταν επάνω έκανε μισή ώρα να καταλάβει για πιο Crypton του μιλούσα και άλλη μισή ώρα για πια βίδα του μιλούσα... Και στην τελική δεν είχε κιόλας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Μερεμετσάκης πάντως που πήγα και ρώτησα, με έστειλε κλασσικά επάνω και ο τυπάς που ήταν επάνω έκανε μισή ώρα να καταλάβει για πιο Crypton του μιλούσα και άλλη μισή ώρα για πια βίδα του μιλούσα... Και στην τελική δεν είχε κιόλας...

Τυχερος εισαι εμενα εκανε 45 λεπτα συνηθως....Πηγαινε στον Μαρκοπουλο. Εχει πραμα....!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιάννης Μαρκόπουλος

Μαραθώνος 12

ΤΗΛ 6946-187988

Και εγω το Hondaκι μου εκει το παω να φανταστεις

Ο αδερφος μου μου τον συστησε που εχει fazer και ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι το παιδι δεν σε κοροϊδευει και κανει καταπληκτικη δουλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα ποιος ειναι αυτος που συμφέρει και κανει καλη δουλεια;Πηγα σε συνοικιακό συνεργείο φτηνο οντως για λαδια (δυστυχώς δεν εχω χωρο) και δεν ηξερε οτι το TDM αδειαζει τα λαδια απο 2 σημεια.Φίλτρο δεν αλλαξα γιατι θα ηταν τεράστια διαδικασια για αυτον.Αντε να βρουμε ενα συνεργείο που να συμφέρει στην τσεπη (δεν νοείται να δουλεύεις για 25 ευρω 12ωρο και να πληρώνεις 100 ευρω εργατικά) αλλα να ξερει εστω τα βασικα για την μηχανη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα ποιος ειναι αυτος που συμφέρει και κανει καλη δουλεια;Πηγα σε συνοικιακό συνεργείο φτηνο οντως για λαδια (δυστυχώς δεν εχω χωρο) και δεν ηξερε οτι το TDM αδειαζει τα λαδια απο 2 σημεια.Φίλτρο δεν αλλαξα γιατι θα ηταν τεράστια διαδικασια για αυτον.Αντε να βρουμε ενα συνεργείο που να συμφέρει στην τσεπη (δεν νοείται να δουλεύεις για 25 ευρω 12ωρο και να πληρώνεις 100 ευρω εργατικά) αλλα να ξερει εστω τα βασικα για την μηχανη.

Επαναφέρω το θέμα μιας κια πλησιάζει το σερβις των 10,000 χλμ.

Μετά από τεηλεφωνική επικοινωνία με τους Μαρκόπουλο και Μερεμετζάκη μου είπαν.

Μαρκόπουλος.....περ[ιπου 100-110€ τα κλασικά (χωρίς τακάκια)

Μερεμετζάκης.......περίπου 100-150€ τα κλασικά (χωρίσ τακάκια).

Και οι δυο μου φάνηκαν ευγενικοί αν και περισσότερο ευγενικός μου φάνηκε ο Μερεμετζάκης.

Σε ποιον από τους 2 προτείνεται??????? :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bike Therapy

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΤΟ - ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Λυσάνδρου 8

Τ.Κ. 54642 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 889 186

e-mail: info@bike-therapy.gr

Πάνω στην Καραμανλή είναι

Τροποποιήθηκε από τον Φρανκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επαναφέρω το θέμα μιας κια πλησιάζει το σερβις των 10,000 χλμ.

Μετά από τεηλεφωνική επικοινωνία με τους Μαρκόπουλο και Μερεμετζάκη μου είπαν.

Μαρκόπουλος.....περ[ιπου 100-110€ τα κλασικά (χωρίς τακάκια)

Μερεμετζάκης.......περίπου 100-150€ τα κλασικά (χωρίσ τακάκια).

Και οι δυο μου φάνηκαν ευγενικοί αν και περισσότερο ευγενικός μου φάνηκε ο Μερεμετζάκης.

Σε ποιον από τους 2 προτείνεται??????? :secret:

Πανε στον θεοφυλακτου. Ειναι νεαπολη με το που στριψεις απο τη λαγκαδα στη βενιζελου δεξια.

Πιστεψε με θα μεινεις ευχαριστημενος. Ειναι κ εξουσιοδοτημενος Yamaha.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις γύρισα από το Μερεμετσακης στην Λ. Καραμανλή. Ειχα κάνει το σέρβις των 10.000χλμ.Απιστευτα παιδιά. Εξυπηρέτηση στο έπακρο. Ευγενικοί και προπαντός επαγγελματιες. Σήμερα είχα τη χαρά να γνωρίσω και τον πατέρα των παιδιών. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.... Χάρηκα που τους γνώρισα και θα συνεχίσω να τους εμπιστεύομαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eαν δε βαζεις χερι να τα κανεις εσυ,τοτε πολυ καλα

θα κανεις να συνεχισεις να εμπιστευεσαι το Δημητρη

για τα σερβις :_thumbsup:

Και επειδη καλο λογο δεν εχω πει ακομα δημοσια για κανεναν μαστορα

ο Μερεμετζακης ειναι ο πρωτος που το κανω.

Εχω γυρισει πολλα συνεργεια για διαφορα μηχανακια και μετα απο κοντα

17χρονια σημερα μπορω να πω οτι ειναι ο πιο σωστος επαγγελματιας

που εχω συναντησει εγω στον κλαδο του.Για το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ μιλαω.

Συγκεκριμενα για το Δημητρη.Οσο αναφορα για τις τιμες δε θα μιλησω καθολου

γιατι το θεμα ειναι πολυπλευρο και δεν ειναι καθολου ευκολο να κανουμε συγκρισεις.

Ουτε φιλος μου ειναι,ουτε συγγενης αλλα του βγαζω :_hi:

Προσωπικα δεν πηγαινω πλεον σε συνεργειο,εκτος αν το θεωρησω απαραιτητο,

περα απο οικονομια ειναι ενα ευχαριστο χομπι για μενα ν ασχολουμαι με το μηχανακι μου.

Αν θεωρειται διαφημηση εκ του πονηρου ας σβηστει απ τους συντονιστες :D

Τροποποιήθηκε από τον Krosfala

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον απο οτι ρωτησα οι τιμες ανταλλακτικων ειναι οι ιδιεσ παντου! σε ολους τους επισημους.

τωρα για τα εξης)

1. λαδια belray 15-50 12,5*3= 37,5

2. φ. αερα 25

3. φ. λαδιου 10

4. μπουζι 4*8= +32

--------

94,5

+κατι ψηλα paraflu γενικο τσεκ τεντωμα αλυσιδα

ο μαρκοπουλος οπου και θα παω μου ζητησε 150 συνολο και ο ματακος 150 αλλα να του παω και τα λαδια!!! ε οχι ρε φιλε του λεω! σχεδον 100 ευρω εργασια για μιση ωρα δουλεια. αυτο ειναι κλεψια!

μαρκοπουλος κ αντε γεια!

σημερα τελικα εκανα το service 25.00χλμ στο μαρκοπουλο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

λαδια belray 15-50, φ. αερα, φ. λαδιου, paraflu, και γενικο τσεκ(μπουζι δε μου αλλαξε τα ειδε μονο κ ειπε εχουν ακομα 5.000χλμ ζωης).

συνολικη τιμη (με εργασια 25ε) 115ε και με αποδειξη παρακαλω! πολυ καλος και επισημος!

αλλα αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ηταν η εξυπηρετηση κ η ειλικρινεια κ τ οτι παρακολουθουσα καθ ολη τη διαρκεια των εργασιων! για παραδειγμα μου βγαζει το φιλτρο αερα το βλεπεις μου λεει θελει αλλαγη, μετα μου βγαζει τα μπουζι, μου λεει εχουν ακομα ζωη, στο επομενο θα τ αλλαξουμε. παρολο που το manual ελεγε αλλαγη! ετσι σε γλιτωνει και απο περιττα εξοδα και σε κραταει και σαν πελατη! ενω κατι λαμογια που κοιτανε να στ αρπαξουνε με τη μια τελικα παιρνουν τ @ρχιδια τους την επομενη φορα! μου απαντουσε μου εξηγουσε τι και πως πολυ ωραιος!

αψογος! :_thumbsup:

πχ 94,5 για λαδια-φιλτρα-μπουζι κλπ και 25εργατικα.

Του δαγκωσε ομως και 40ευρα απ τα μπουζι που τελικα δεν εβαλε γιατι τα

εκοψε με το ματι οτι ειχαν ψωμι(λες κι ειναι λαστιχα) του κανε δλδ αρπακολα σερβις

και το παληκαρι ειπε κι ευχαριστω και τον εκανε και διαφημιση :wallbash:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναζήτηση πλεόν καινούργιου συνεργείου να με κάνει 1-2 δουλειές που θέλω,γιατί τελικά όσο και αν "διαφήμιζα επειδή ημουν ευχαριστημένος το Supersport Service" έμεινα

δυσαρεστημένος ,τι λέτε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Danny-Tost το όνομα΄του μέλους, NFSengineering το μαγαζί του: https://www.facebook...cyclengineering

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναζήτηση πλεόν καινούργιου συνεργείου να με κάνει 1-2 δουλειές που θέλω,γιατί τελικά όσο και αν "διαφήμιζα επειδή ημουν ευχαριστημένος το Supersport Service" έμεινα

δυσαρεστημένος ,τι λέτε;

Γιατι εμεινες δυσαρεστημενος μαν,αν επιτρεπεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι εμεινες δυσαρεστημενος μαν,αν επιτρεπεται?

επιτρέπετε αλλά θα το γράψω εδώ σε 2 μέρες ακριβώς γιατί αφήνω ένα μικρό παράθυρο διόρθωσης λάθους ή ενημέρωσης κτλ.

Θα το κάνω και θέμα,γιατί ήξερε οτι γράφω σε forum και ότι η γνώμη μου μετράει και εν μέρη τον διαφήμιζα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ αγορινα,κι εγω γι αυτο σε ρωτησα κιολας γιατι πολλες φορες

βγαζουμε λαθος συμπερασματα.Ειναι πολυ ευκολες οι παρεξηγησεις

γιατι καποιος μπορει να κανει μια δουλεια σωστα μεθοδικα και με καλυτερα αναλωσιμα

κ καποιος αλλος να κανει την ιδια δουλεια πιο τσαπατσουλικα με φθηνοτερα αναλωσιμα.

Επισης μπορει ο 1 να δωσει αποδειξη στο τελος κι ο αλλος οχι,οπως καταλαβαινεις

αλλη τιμη θα παρουμε απ τον ενα κι αλλη απ τον αλλο..

Τα λεω αυτα γιατι ειδα σε αλλο θρεντ μια τιμη που ανεφερες για rebuilt δαγκανας με 30ευρο,

λεπτομερειες βεβαια δε ξερουμε,κι ο μονος τροπος να τις μαθεις ειναι να σαι μπροστα,

αλλα εμενα μου φανηκε πολυ καλη τιμη,αντιθετως με αλλους φιλους..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ αγορινα,κι εγω γι αυτο σε ρωτησα κιολας γιατι πολλες φορες

βγαζουμε λαθος συμπερασματα.Ειναι πολυ ευκολες οι παρεξηγησεις

γιατι καποιος μπορει να κανει μια δουλεια σωστα μεθοδικα και με καλυτερα αναλωσιμα

κ καποιος αλλος να κανει την ιδια δουλεια πιο τσαπατσουλικα με φθηνοτερα αναλωσιμα.

Επισης μπορει ο 1 να δωσει αποδειξη στο τελος κι ο αλλος οχι,οπως καταλαβαινεις

αλλη τιμη θα παρουμε απ τον ενα κι αλλη απ τον αλλο..

Τα λεω αυτα γιατι ειδα σε αλλο θρεντ μια τιμη που ανεφερες για rebuilt δαγκανας με 30ευρο,

λεπτομερειες βεβαια δε ξερουμε,κι ο μονος τροπος να τις μαθεις ειναι να σαι μπροστα,

αλλα εμενα μου φανηκε πολυ καλη τιμη,αντιθετως με αλλους φιλους..

Όχι δεν έχει να κάνει με τα 30€ του rebuild της δαγκάνας,εκεί θα τα δώσω τα λεφτά και θα είναι στον ΖΙΑΚΟΥΛΗ ,παλιά έκανα εκεί την μηχανή μου.

Αλλά στον Θεοδωρίδη δίνω μια ευκαιρία να μου "κόψει" αυτό που θα ζητήσω, γιατί ήταν καθαρά 100 % δικό του λάθος,το οποίο επισύμανα και με έγραψε στα αρχίδια του και εχω δώσει σε αυτό το μαγαζί πάνω απο 1500€ μόνο εργατικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον Τουρατζίδη στην Ηλιούπολη και τη δουλειά του μέσα από μηχανές φίλων και όχι μόνο, θα πω ότι ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως έμειναν ευχαριστημένοι και με τιμές απρόσμενα χαμηλές!

Και επειδή κάτι ακούστηκε για ιμιτασιόν ανταλλακτικά... υπάρχει το γνήσιο ανταλλακτικό που πληρώνεις μέσα απ τη YAMAHA, υπάρχει το γνήσιο ανταλλακτικό (το ίδιο ακριβώς) που το παίρνεις κατευθείαν απ την κατασκευάστρια εταιρία του (καμια εταιρια δεν κατασκευάζει εξ ολοκλήρου ένα μηχανακι - παραγγέλνει parts) και υπάρχει και η απομίμηση (imitation).

Ας μάθουμε πρώτα να ξεχωρίζουμε, το ένα με το άλλο και μετά αν μας βάλουν ιμιτασιον ας ρίχνουμε λάσπη στο όνομα του καθενός!

Προσωπικά σε επίσημο συνεργείο (ιταλικής μάρκας) παλαιοτερα για λόγους κόστους ο μάστορας στο ίδιο ανταλλακτικό μου εξήγησε ότι μπορώ να επιλέξω μεταξύ γνήσιου αξίας 135 ευρώ και ιμιτασιόν 40 ευρώ... και εγώ επέλεξα ιμιτασιόν και ας χρειαστεί να το αλλάξω 3 φορές!

Αν αργότερα πάρει κάποιος το μηχανάκι μου και εντοπίσει αυτήν μου την επιλογή θα σημαίνει ότι ο μάστορας είναι απατεώνας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν αναφερεσαι σ αυτα που εγραψα εγω παραπανω,φυσικα κ οχι

φιλε μου.Πιστευω τα εγραψα αρκετα απλα...

Μπορει ενα συνεργειο να σου χρεωσει 15ευρο ενα λιτρο λαδι φουλ συνθετικο πχ Repsol,

(που το βρισκω φυσιολογικο γιατι κατι βγαζουν κι αυτοι απ τα αντ/κα),

μπορει ομως να σου χρεωσει κ 15ευρω ενα λιτρο λαδι καποιας πολυ φθηνοτερης μαρκας..

Ελπιζω να καταλαβαινομαστε..

Μπορει πχ να σε χρεωσει 70ευρα ενα ρουλεμαν κ καλα Suzuki

ενω βαζει ενα ρουλεμαν All Balls...κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναφέρομαι κυρίως σε κάτι που διάβασα στην προηγούμενη σελίδα για το εν λόγω συνεργείο που αναφέρω στην αρχή και μου φάνηκε άσχημο!

Δε διαφωνω σε αυτο που λες για τις απατεωνιες των μαστόρων, απλώς ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα