Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Θα πάω Λευκάδα για 5 μέρες κατα πάσα πιθανότητα. Το θέμα μου είναι το εξής... να τολμήσω να πάω με το cbfάκι; Θα με πάνε τα 250cc η θα ψοφήσω; Δεν έχω ξαναπάει ταξίδι και είμαι αρκετά νέος οδηγός. Να είστε καλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 απο που θα ξεκινησεις; το βασικοτερο ξεχασες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus1984 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Θελω να ακουσω και εγω γνωμες γιατι λεω να παω και εγω ενα ταξιδακι με το cbfακι μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Με 250 κυβικά και μάλιστα Honda πας παντου....μα παντού νορδκαππ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalamos 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Γεια σου φίλε, συμπλήρωσε όπως σου είπαν και παραπάνω από που θα ξεκινήσεις προκειμένου να αποκτήσουμε καλύτερη εικόνα για το εγχείρημα σου. Υποθέτοντας τώρα ότι μένεις Αθήνα, όπως οι περισσότεροι από εμάς δυστυχώς, δεν πιστεύω το μηχανάκι να έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία. Με 120 – 140 km/h ταξιδεύεις μια χαρά και μέχρι την Λευκάδα έχει αρκετά βενζινάδικα για ανεφοδιασμό. Το ότι είσαι καινούργιος οδηγός φοβάμαι γιατί η εθνική Αθήνα Πάτρα είναι μια από τις χειρότερες στην Ελλάδα.....επομένως θα πρότεινα να μην ξεκινήσεις τα ταξιδάκια σου κάτω από τόσο άσχημες συνθήκες καλύτερα να πάρεις τα πρώτα κρύα σου προς τα βόρεια αρχικά που οι δρόμοι είναι λίγο καλύτεροι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) η εθνική Αθήνα Πάτρα είναι μια από τις χειρότερες στην Ελλάδα..... μεγαλος κινδυνος! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2011 από τον Anubis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Έχοντας στο μυαλό ότι εγώ με ενα ΧΤ250, παρέα με φίλο που είχε DT200R έχουμε κάνει τον γύρο της Ελλάδος καναδυό φορές, σε προτρέπω να μην το φοβηθείς. Λαδάκια, γενικό έλεγχο, καλό φόρτωμα και καλοτάξιδος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pipo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Φίλε μου οτι θα πας δεν τιθεται θέμα απλά απειδή ξέρω από Λευκάδα θελει πολύ προσοχή γιατι έχει κωλόδρομους (ειδικά για Πόρτο Κατσικι) με πολλές ανηφορες κατηφόρες και στενούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Οδικώς το ταξίδι από Αθήνα-Πατρα-Μεσολόγγι-Λευκάδα (αν δεν κάνω λάθος) θέλω να πολύ να το κάνω και εγώ. Στην θέση σου δεν ξέρω αν θα έκανα το εγχείρημα αυτό με τόσα λίγα κυβικά. Ειδικά αν θα ήμουν δικάβαλος. Πάντως θεωρητικά γίνεται και νομίζω και άνετα κιόλας, με λίγο παραπάνω στάσεις. Αν νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου, κάνε το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Άνετα (για το μηχανάκι) γίνεται. Και λόγου ενθουσιασμού και για τον αναβάτη. Πάντως, προτίμησε το Αθήνα - Πάτρα να το κάνεις απο την παλαιά εθνική. Και πιο πολύ ασφάλεια και πιο ενδιαφέρον θα είναι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Παλιά όλες οι εθνικές της Ελλάδας έτσι ήτανε και που να μιλήσουμε για επαρχιακούς. Θα πηγαίνεις με μια 100αρου στην βοηθητική δεξιά, να έχεις χώρο πιο δεξιά μην σε κλείσει κανείς, πάντα με επιφυλακτικότητα μην είναι πουθενά κλεισμένη η βοηθητική(αν δεν έχεις ορατότητα μπροστα κόβε λίγο ώστε να σε παίρνει να φρενάρεις), συνεχώς να ξέρεις τι γίνεται στους καθρέφτες σου για αν προκύψει κάτι να ξέρεις αν σε παίρνει να ελιχθείς και να ελέγχεις μην σε εμβολίσει και κανείς μαμακας από πίσω. Πάντα προσοχή στις προσπεράσεις μόνο με ορατότητα και να ελέγχεις τον καθρέφτη του προπορευόμενου αν σε έχει δει. Η χειρότερη εθνική είναι ασφαλέστερη από την Αθήνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Anubis, από Αθήνα θα ξεκινήσω, κοντά στη λεωφόρο Αθηνών είμαι. Μόνος θα είμαι με ελαφριά μπαγκάζια (μόνο μια τσάντα θα πάρω με 2 αλλαξιές ή τα δίνω στην γυναίκα μου και φεύγω χωρίς τίποτε). Με έχει προβληματίσει σίγουρα η Αθηνών Πατρών καθώς και οι επόμενες. Ευχαριστώ για τις γνώμες σας, θέλω να πάω αλλά δεν ξέρω τι θα βρώ μπροστά μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 τραβα ρε σιγα... στον περισσοτερο δρομο κανουν εργα οποτε ολοι πανε σα κοτες... Αμα δε βαριεσαι ξεκινα πραγματικα νωρις και κανε ενα μεγαλο κοματι απο τον παλιο.. ειναι ποιο ωραια (αμα εχεις ορεξη για στροφες.) και μολις αρχισουν και ξυπνανε τα χωρια και βγαινουν οοοοοοολοι με τα αμαξια τους στο δρομο τραβα στον "καινουριο"(ναι ρε ολοκαινουριος , τι να πω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 επισης η διαδρομη Αμφιλοχια-Λευκαδα ειναι απ τις χειροτερες,ο δρομος ειναι λες και περασανε βομβαρδιστικα...απειρες λακουβες/σαμαρακια,αφου σε μερικες στροφες δε τολμας να πλαγιασεις καν,τις παιρνεις ορθιος...(ευτυχως φτιαχνουν καινουργιο παρακαμπτηριο δρομο αλλα ποτε θα ναι ετοιμος ενας θεος ξερει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Με έχει προβληματίσει σίγουρα η Αθηνών Πατρών καθώς και οι επόμενες. πάνε από Γαλαξίδι να χαρείς οδήγηση. περισσότερες ώρες μεν, μοναδική εμπειρία δε. :) τον δρόμο Αμφιλοχία - Λευκάδα αν τον κάνεις μεσημεράκι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2011 από τον xourafis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Να πας! Να φροντίσεις το μηχανάκι σου να είναι καλά τεχνικά πριν ξεκινήσεις και το ίδιο και το σώμα σου... καλή ξεκουραση και στάσεις για ανεφοδιασμό, όχι μόνο βενζίνη αλλά και κάνα τοστ και νερό/χυμό/καφέ (με τη ζέστη δε λεει να αφυσατωθείς...) Αν με έπαιρνε χρονικά θα ερχόμουν κι εγώ με το 125αράκι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaskk 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 στον δρομο για την λευκαδα εχει πολλες λακουβες..αλλα αν πας με τα 100-120 θα την παλεψεις..το νησι εχει γενικα καλη ασφαλτο και ωραια τοπια..ο δρομος προς νιδρι ειναι ωραιος αλλα αυτος προς πορτο κατσικι ειναι στενος και κουραστικος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus1984 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 γιαννενα αθηνα παλευεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
versys650 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 ξεκίνα χαλαρά οχι φοβισμένα το ενα ματι στον μπροστινο σου και το αλλο ακομα πιο μπροστα,πηγαινε με 100-120 και η γνωμη μου να ξεκινησεις οσο πιο νωρις γινεται για να αποφυγεις τον ηλιο. καλο σου ταξειδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Άμα είσαι όσο το δυνατόν πιο προσεχτικός τόσο το καλύτερο. Και μην έχεις αγχος επειδή είναι το πρώτο σου ταξίδι γιατί θα αποσυντονίζεσαι απο την οδήγηση. Με ηρεμία φίλε μου γιατί είτε τώρα είτε του χρόνου το πρώτο σου ταξίδι θα πραγματοποιηθεί κάποτε. Καλό είναι μιας και θα είναι το πρώτο σου μεγάλο ταξίδι να κάνεις ένα διάλλειμα(ίσως και περισσότερα αν το θεωρείς απαραίτητο) στην Κόρινθο για λίγο νερό και κατούρημα και να συνεχίσεις πιο ήρεμος. Καλό σου ταξίδι φίλε μου και να ευχαριστηθείς την καθε στιγμή πάνω στο δίκυκλο. :D :D Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2011 από τον dimkorinthos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Να πας φίλε, γιατί όχι. Προσεκτικά στο δρόμο και δεν θα το μετανοιώσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Anubis, από Αθήνα θα ξεκινήσω, κοντά στη λεωφόρο Αθηνών είμαι. Μόνος θα είμαι με ελαφριά μπαγκάζια (μόνο μια τσάντα θα πάρω με 2 αλλαξιές ή τα δίνω στην γυναίκα μου και φεύγω χωρίς τίποτε). Με έχει προβληματίσει σίγουρα η Αθηνών Πατρών καθώς και οι επόμενες. Ευχαριστώ για τις γνώμες σας, θέλω να πάω αλλά δεν ξέρω τι θα βρώ μπροστά μου. αν ειναι σε καλη κατασταση το cb πας.το θεμα δεν ειναι αυτο ομως.αυτο που προβληματιζει ειναι η Αθηνων Πατρων.διαβασε τι σου γραφουνε και τα παιδια εδω.πηγαινε απο αλλη διαδρομη.εχω αυτο που συναντησα μπροστα μου στην Εθνικη Αθηνων Πατρων καποτε ητανε ενα αμαξι να ερχετε κατα πανω μας. περα απο τα φορτηγα και τις λακουβες. διαβασε και αυτο εδω. http://www.mototraveldest.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=337&sid=e78c1437f7838544697d5349e3c11464 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2011 Να είστε καλά παίδες!! Με βοηθήσατε αρκετά! Θα το σκεφτώ καλά και θα δώ τι θα κάνω. Χαιρετώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2011 Ισως απο βδομαδα ξεκινησω και εγω για Λευκαδα! Ελπιζω να συναντηθουμε πουθενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες