jlee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Γεια σας, έχω ένα Dayang DY100.. Το έφαγε η ακινησία 2-3 χρόνια.. Πότε πότε το έβαζα μπροστά και το ζέστενα.. Την τελευταία φορά δεν πήρε.. Τι να φταίει? Έκλεισα τον αέρα, είδα οτι το μπουζί βγάζει ρεύμα.. Μου φένεται οτι έχει μπουκώσει το καρμπυρατές... Πείτε 2-3 πράγματα να κάνω για να δώ τι φταίει.. Βροχές και τέτοια δεν έχει φάει ούτε στάλα γιατί ήταν σε γκαράζ.. Δεν το πουλώ το Dayang.. όσο κ αν πατηνάρει... και ας λέει ο κοντόκαλος... πως θέλει να το πάρει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Για να πάρει μπροστα μετά απο ακινησία, θέλει κάμποσο δούλεμα το γκάζι για να κατεβάσει βενζίνα και να δουλέψει η μεμβράνη πριν αρχίσεις μιζιές. Μετα από 2 χρόνια η βενζίνη μπορέι να έχει χασει ιδιότητες ανάφλεξης. Βάλε καλύτερα καινούργια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 αλλαξε βενζινη βαλε καινουργιο μπουζι κανε μανιβιελιες χωρις να ειναι ανοιχτο και μετα βουρ για βολτες !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 υπάρχει και τροπος με βια να το βαλεις μπρος αλλα δε στο συστηνω... Κανε οτι σου λενε και να εχεις υπομονη... Παιζει να θες και μπαταρια μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blair 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2011 το δικο μου μετα απο εξι μηνες ακινησια ουτε με το κικστατρερ δεν επαιρνε. Το δουλεψα πολυ ωρα με το γκαζι παλι τιποτα. τελικα το πηγα σε μια κατηφορα το αφησα να τσουλησει και πηρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sti-g 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 για να μην ανοίγω νέο θέμα είπα να γράψω εδώ,έχω ενα honda c50 53mm εδώ και 7-8 χρόνια στην αποθήκη σε ακινησία και σκέφτομαι να το βγάλω και να δώ αν θα πάρει μπροστά,έχετε να προτείνετε κάτι για να πάρει πιο "εύκολα" και να μην βγάλω το πόδι μου στις μανιβελιές;;σκέφτομαι βενζίνη κ μπουζί για αρχή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 Υπαρχει μια τρομερη πατεντα με καμινετο. Σε γλιτωνει απο αυτα τα γαμησια, αλλα δεν τολμω να την γραψω. Οποιος θελει ας γκουγκλαρει και το κανει με δικη του ευθυνη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 Εναλλακτικα μπορει καποιος να παρει σπρευ εκκινησης (το γνωστο αιθερα) και να ριξει λιγο στην εισαγωγη Αλλα ολα αυτα με δικη του ευθυνη. Σε μενα εκανε ενα καλο μπαμ και πεταξε φλογα απο καρμπ και εξατμιση οταν ηταν στην ακινησια για 2 χρονια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sti-g 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 το έχω σκεφτεί και εγώ αυτο με τον αιθέρα,η αυτη την εβδομάδα η την αλλη θα το βγάλω θα το πάω για πλύσιμο καλο γιατι είναι χάλια,βενζίνη,φούσκωμα λάστιχα και μετά έχει να πέσει μανιβελιά.....και ο θεος βοηθός χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sti-g 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 δεν αναστήθηκε τελικά το στρογγυλό,έβαλα βενζίνη και μπουζί τράβηξα τράβηξα,του έριξα και μια κατηφόρα αλλα τίποτα.....για πείτε καμιά ιδέα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 Παντως πιστευω οτι το οτιδηποτε στη κατηφορα θα παρει μπροστα. Αμα δε παρει ετσι με 2-3 φορες τοτε κατι τρεχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 Για να παρει μπρος θες 3 πραγματα: βετζινα, αερα, σπιθα. Ενα απο τα τρια να λειπει, μπρος δε θα παρει. Ξεβιδωσε το ποζι και ακουμπα στο καπακι της κεφαλης, ενω ειναι συνδεμενο το ποζοκαλωδιο. Με το χερι τραβα τη μανιαβελα κατω και ελεγξε τη σπιθα. Αν κανει δυνατο τσαφ-τσαφ, βιδωσε το στη θεση σου και δωσε μπολικες μανιαβελιες. Ξαναβγαλε το ποζι και ελεγξε το παλι. Αν ειναι στεγνο, οπως το εβαλες, σημαινει οτι δεν κατεβαζει βετζινα. Ψαξε σωληνακια σκατουλακια ρουμπινετα φιλτρα κλπ. Αν ειναι μουσκεμα στη βετζινα θελει λυσιμο πλυσιμο ρυθμισμα το καρμπ. Αν οταν τραβας τη μανιαβελα σπιθα γιωκ, αστα να πανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Εαν ειναι 6βολτο θα χρειαστεις και μπαταρια Εαν οχι τοτε με ενα σκουποξυλο χτυπα τον πολλαπλασιαστη (εαν δεν βγαζει σπιθα το μπουζι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newman82 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) Όταν βάζετε νέα βενζίνη ανοίξτε και την υπερχείλιση να φύγει η παλιά. Πιθανόν να θέλουν καθάρισμα - φύσημα τα ζιγκλερ. Αν το μηχανάκι δούλευε κανονικά με ένα κοίταγμα σε καρμπυρατερ - μπουζί Θα πάρει μπροστά. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2014 από τον Newman82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Παντως εγω δεν καταλαβαινω σε αυτα τα θεματα, γιατι παντα προτεινουμε στον κοσμο να αλλαξει μπουζι.. Ειδικα σε τετραχρονο κινητηρα. βενζινη,ναι το καταλαβαινω, αλλα μπουζι γιατι? εφοσον δουλευε παλια θα δουλεψει και τωρα.. Ολα αυτα εφοσον τα ηλεκτρολογικα-ηλεκτρονικα του ειναι ενταξει φυσικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες