DimitrisX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2011 θελω να πειραξω το Crypton X μου βρικα μια ιστοσελιδα στιν μαλεσια με κυλινδροπιστονα 63/62 και 60mm + και εκεντροφορος 5ο σταδιο πειτε τι προτεινετε και να με συμβουλευσετε ευχαριστο εκ των προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) έχω σταματήσει να ασχολούμαι με παπάκια, μετατροπές, ρεύματα, κυλινδροπίστονα, κεφαλές κτλ κτλ θα σου πω όμως μερικές πληροφορίες.... α) άμα βάλεις τα κυλινδροπίστονα 63mm / 62mm που κάνουν 50 $ δηλαδή 35 ευρώ κύλινδρος και πιστόνι, δεν πιστεύω να είναι καλύτερη ποιότητα απ'οτι θα είναι ένα SHARK. Δηλαδή θα βάλεις σχεδόν ότι χειρότερο υπάρχει για το μηχανάκι σου... β) άμα βάλεις 5ο στάδιο εκκεντροφόρο, στης 9.500 στροφές που χτυπάει κόφτη, πότε θα προλάβει να βγάλει την δύναμη του...? αυτούς τους εκκεντροφόρους 5ου στάδιου, τους βγάζουν για το Ταιλανδέζικο T135 που είναι καρμπιρατέρ και χτυπάει κόφτη στης 12.000 στροφές. γ) υπολόγιζε έξτρα λεφτά για πρόγραμμα ή εκτός αν το κάνεις καρμπιρατέρ που εκεί υπολογίζεις έξτρα λεφτά για πηνία, καλωδιώσεις, ηλεκτρονικές κτλπ κτλπ κτλπ δ) γιατί να μπεις στον κόπο να δώσεις τόσα λεφτά να φτιάξεις ένα παπάκι, αντί να βάζεις αυτά τα λεφτά στην άκρη ή να βάζεις 1-2-3-5 ευρώ κάθε μέρα και θα δεις ότι στο τέλος θα έχεις μαζέψει ένα πολύ καλό ποσό και θα μπορέσεις να αγοράσεις το μηχανάκι που γουστάρεις πραγματικά..!!! ε) εγώ τουλάχιστον σε καταλαβαίνω πως νιώθεις. γιατί και εγώ πέρασα την φάση σου, αλλά ευτυχώς ποτέ δεν έκανα πραγματικότητα της σκέψης μου. ευτυχώς για την τσέπη μου και ευτυχώς για την αξιοπιστία του μηχανικού... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2011 από τον nikosm1993 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) έχω σταματήσει να ασχολούμαι με παπάκια, μετατροπές, ρεύματα, κυλινδροπίστονα, κεφαλές κτλ κτλ θα σου πω όμως μερικές πληροφορίες.... α) άμα βάλεις τα κυλινδροπίστονα 63mm / 62mm που κάνουν 50 $ δηλαδή 35 ευρώ κύλινδρος και πιστόνι, δεν πιστεύω να είναι καλύτερη ποιότητα απ'οτι θα είναι ένα SHARK. Δηλαδή θα βάλεις σχεδόν ότι χειρότερο υπάρχει για το μηχανάκι σου... β) άμα βάλεις 5ο στάδιο εκκεντροφόρο, στης 9.500 στροφές που χτυπάει κόφτη, πότε θα προλάβει να βγάλει την δύναμη του...? αυτούς τους εκκεντροφόρους 5ου στάδιου, τους βγάζουν για το Ταιλανδέζικο T135 που είναι καρμπιρατέρ και χτυπάει κόφτη στης 12.000 στροφές. γ) υπολόγιζε έξτρα λεφτά για πρόγραμμα ή εκτός αν το κάνεις καρμπιρατέρ που εκεί υπολογίζεις έξτρα λεφτά για πηνία, καλωδιώσεις, ηλεκτρονικές κτλπ κτλπ κτλπ δ) γιατί να μπεις στον κόπο να δώσεις τόσα λεφτά να φτιάξεις ένα παπάκι, αντί να βάζεις αυτά τα λεφτά στην άκρη ή να βάζεις 1-2-3-5 ευρώ κάθε μέρα και θα δεις ότι στο τέλος θα έχεις μαζέψει ένα πολύ καλό ποσό και θα μπορέσεις να αγοράσεις το μηχανάκι που γουστάρεις πραγματικά..!!! ε) εγώ τουλάχιστον σε καταλαβαίνω πως νιώθεις. γιατί και εγώ πέρασα την φάση σου, αλλά ευτυχώς ποτέ δεν έκανα πραγματικότητα της σκέψης μου. ευτυχώς για την τσέπη μου και ευτυχώς για την αξιοπιστία του μηχανικού... εισαι ΘΕΟΣ!!! 1 2 3 4 5 και το μοναδικο!!! 6 Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2011 από τον Bobakias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill kelso 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Γεια σας. Είναι το πρώτο μου post στο forum οπότε θα ήθελα κατανόηση σε περίπτωση λάθους!!! Έχω και εγώ ένα crypton x και σκέφτομαι να το πειράξω λίγο. Είμαι αρκετά συνειδητοποιημένος για την ηλικία μου οπότε μη μου πείτε τα συνηθισμένα ( δε κάνω σούζες κτλ κτλ ... ). Ξέρει κανείς μέχρι πόσα mm κύλινδρο παίρνει το crypton χωρίς άνοιγμα κάρτερ ?? Τα προϊόντα από Μαλαισία δεν είναι καλής ποιότητας ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
challakias 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 θελω να σας κανω μια ερωτηση.. εχετε παπι 135 κυβικα και injection και θελετε παραπανω κυβικα και ψαχνετε κυλινδροπιστονα.. αφου θελετε περισσοτερη δυναμη παρτε καμια κανονικη μηχανη οχι.. και γιατι παντα σκεφτεστε στα τοσο κυβικα ακομα περισσοτερα και οχι ενα απλα φ.π.ε ενα φιλτρο πα'ι'περκρος ( καπως ετσι μου το ειχε ο φιλος μου που εχει βαλει σε χ) ενα προγραμμα .. να βγαλετε τον μικρο ΄καταλυτη΄που εχει για να γινει πιο ελευθερο και να μην κανει και θορυβο ... μου φαινεται πολυ περιεργο που δεν σας φτανουν τοσο κυβικα... Υ.Γ. ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill kelso 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Το φίλτρο και ο καταλύτης είναι οι πρώτες αλλαγές που θα γίνουν. Ωστόσο θα ήθελα και κάτι παραπάνω, γι'αυτό ρωτάω για κύλινδρο. Θα το εκτιμούσα αν απαντούσατε σε αυτό που ρωτάω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill kelso 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2011 Το φίλτρο και ο καταλύτης είναι οι πρώτες αλλαγές που θα γίνουν. Ωστόσο θα ήθελα και κάτι παραπάνω, γι'αυτό ρωτάω για κύλινδρο. Θα το εκτιμούσα αν απαντούσατε σε αυτό που ρωτάω. Έχει βάλει κανένας το κιτ που βγάζει η yamaha 150cc να μου πει εντυπώσεις ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παρατρεχάμενος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Υπάρχει καρμπυρατέρ εργοστασιακό για το Χ 135? Δε θέλω "πατέντες"... Υπάρχει κανα Mikuni που κουμπώνει ακριβώς; *Ρε παιδιά αγόρασα το Χ 135 πριν λίγες μέρες.. στο στρώσιμο είναι ακόμα και δεν νιώθω νεύρο στο γκάζι του στην εκκίνηση.Φταίει το injection ή είναι λόγω του μακριού γραναζώματος; Ακόμη μου την δίνει που έχει τα φλασάκια πίσω σαν αυτιά, και είμαι σίγουρος ότι σε λίγο θα κρεμάσουν απο τους κραδασμούς.Υπάρχει περίπτωση να βρώ στο κολοφάναρο ενσωματωμένα φλασάκια για να γλιτώσω απο τα αυτιά; Είδα στο δρόμο crypton 135, το μπορντό-μαύρο (τι έτος βγήκε αυτό;) που τα είχε στο κολοφάναρο, ήταν βέβαια λίγο πιο φαρδύ.Να ρωτήσω στην αντιπροσωπεία; Και κάτι άλλο σχετικά με την εξάτμιση, να κρατήσω την μαμά και να βγάλω καταλύτη;Θα βοηθήσει λίγο τον κινητήρα ή μόνο θόρυβο θα κάνει; Αμα είναι να πάω να βάλω τον Ιάπωνα την Yoshimura ξεμπερδεύω... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 13 , 2011 από τον Παρατρεχάμενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2011 εισαι ΘΕΟΣ!!! 1 2 3 4 5 και το μοναδικο!!! 6 :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
greg plitt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 παιδια θελω να μου πειτε καπιο μαγαζι που πουλαει κυλινδροποιστονα για crypton x Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 ΔΕ καταλαβαινω ουτε εγω γιατι θελουν να πειραξουν ενα τετοιο παπι.. Πανω απο 2.000 χιλιαρικα απο τα πιο ποιοτικα που υπάρχουν δε θα εβαζα χερι στη μηχανή... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cryptonxXx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Γεια σας παιδια,ειμαι κανουριος στο forum...λοιπον εχω ενα crypton x...Το μηχανακι φοραει πανω *malossi κυλνδρο+πιστονι *εκκεντροφορο malossi *ηλεκτρνικη force master 2 *στροφαλο +3mm faito *σασμαν racing faito.... θελω να το πειραξω ακομα περισσοτερο....καμια ιδεα/γνωμη κανεις για το τι αλλα μπορω να βαλω επανω??? Σας ευχαριστω...περιμενω γνωμες σας!!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Γεια σας παιδια,ειμαι κανουριος στο forum...λοιπον εχω ενα crypton x...Το μηχανακι φοραει πανω *malossi κυλνδρο+πιστονι *εκκεντροφορο malossi *ηλεκτρνικη force master 2 *στροφαλο +3mm faito *σασμαν racing faito.... θελω να το πειραξω ακομα περισσοτερο....καμια ιδεα/γνωμη κανεις για το τι αλλα μπορω να βαλω επανω??? Σας ευχαριστω...περιμενω γνωμες σας!!!! ;) θες κι αλλο εσυ??????? αυτα προτείνουμε μαξιμουμ (εγω προσωπικα) απο κει και πέρα το σπας το μοτερ.!!! και μετα θα ψαχνεις να βρεις την ακρη.. βαλε καννα κιτ συμπλεκτη για αλλαγη αλλα μεχρι εκει :ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cryptonxXx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 σκεφτομαι να βαλω πολλαπλασιαστη,καμπανα με 6 ελατηρια,συμπλεκτη...λετε να ειναι υπερβολικα??? ευχαριστω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cryptonxXx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 κανεις???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες