nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 γεια σας... επιτελούς ήρθανε τα πράγματα !!! περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες το βραδάκι !!! αναμένετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 για θυμισε μας ποια πραματα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 το βράδυ θα δεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Εδω ειμαστε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2010 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 αχχααχαχαχαχ. αντε βραδυ εφτασε :clapping: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 αχχααχαχαχαχ. αντε βραδυ εφτασε :clapping: όταν λέμε βράδυ να το εννοούμε!!! :P παρατήρησε και πες μου τι έβαλα - τι άλλαξε... εδώ είσαι... ΕΔΩ ( πήγαινε κάτω κάτω που δείχνει το μηχανάκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maolis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 ωραιος φιλε μου.........πολυ ομορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Καλα ρε και το εβαλες ασημι??Δεν του εριχνες κανα βαψιμο??Αντε και καλα μπαντιλικοσουζιδια..Ποσο πηγε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 δεν εύγενε από την μάνα του μαύρο χρώμα... ( ίσος ) στην επόμενη αλλαγή λαδιών θα τα στείλω για νίκελ και τα δυο καπάκια... του βολάν και του συμπλέκτη... ευχαριστώ για τις ευχές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 μονο συμπλεκτη τουβαλες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) έβαλα Nichel δείχτη λαδιού. ο χρυσός που είχα, είχε ξεθωριάσει και είχε γίνει νίκελ - χρυσό και το νίκελ που είχε μείνει είχε ξεθωριάσει και ήταν μαύρο ( πλαστικό μαύρο όχι χρώμα ) με λίγα λόγια είχε ξεβάψει ο χρυσός δείκτης λαδιού... έβαλα συμπλέκτη ( γνήσιο Yamaha ) και αγωνιστικούς δίσκους Made In Japan ... EDIT --> έβαλα και ελατήρια συμπλέκτη Racing... ( NEWFREN) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 τα καταφερες μονος ρε θυριο ? μπραβο ρ. δισκακια συμπλεκτη να φανταστω? ηταν ευκολο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 τα καταφερες μονος ρε θυριο ? μπραβο ρ. δισκακια συμπλεκτη να φανταστω? ηταν ευκολο ? πανεύκολο !!! και το μοτέρ honda που έλεισα και του άλλαξα μπιέλα - κυλινδρομπίστονα ήταν πανεύκολο... και το μοτέρ του Crypton X ήταν πανεύκολο !!! αν θες να σου εξηγήσω πως να λείνεις ολόκληρο μοτέρ και ολόκληρο μηχανάκι ( σκελετό ) μόνος σου ή θα μου πεις κανένα msn να μιλάμε ή θα μου πεις το κινητό σου να σε πάρω τηλέφωνο να σου εξηγήσω αναλυτικά ή κάποιον άλλον τρόπο που να μιλάμε μεταξύ μας... δηλαδή να κάνουμε chat... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 ουυυ kinky :P ενταξει,εγω αυτο που δεν γνωριζω ειναι πως να το χρονιζω,και γενικα δεν εχω λυσει ποτε μοτερ,μπιελα η κτ παροιμοιο. στο ιννοβα μου,θα χρειαστουν δισκακια συμπλεκτη,γιατι πρεπει να πατιναρει. αυτο το οταν κουμπονεις ταχυτητα αργει να την κουμπωσει πατιναρισμα δεν ειναι ? ποιο πολυ για αυτο ξερω γω. αλα να τα πουμε. σουστειλα το mail μου. ADD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 όλα θα στα μάθω σιγά σιγά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdll 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Παιδιά καλησπέρα. Πουλάω μια εξάτμιση protech για crypton 135 X, ανοξείδωτη 2 ημερών. Ο λόγος που την πουλάω είναι ότι δίνω το μηχανάκι στην αδερφή μου η οποία δεν θέλει θόρυβο. Η εξάτμιση είναι καινούργια έχει δουλέψει μόνο 2 ημέρες. Περιττό να σας πω ότι το μηχανάκι όταν το έκανα βόλτα ήταν μέρα με τη νύχτα η διαφορά. Η τιμή ειναι 80 €, την αγόρασα πριν 2 ημέρες 125 €. Τα τηλέφωνά μου είναι 6944 460 830 & 210 4926 380 το e-mail: info@pcedit.gr Ευχαριστώ Βασίλης Χατζησταμάτογλου απο Νίκαια - Πειραιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 σου έδωσε λεφτά ή αδελφή σου..? ή τζάμπα τις το έδωσες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdll 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 σου έδωσε λεφτά ή αδελφή σου..? ή τζάμπα τις το έδωσες?? Χα Χα εεεεε όχι & λεφτά απο την αδερφή μου... απλα θα μου τσοντάρει όταν θα πάρω άλλο... :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 :) τουλάχιστον ξέρει να οδηγάει ή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdll 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 :) τουλάχιστον ξέρει να οδηγάει ή... Φυσικά... & ξέρει, είναι γατόνι (σαν εμένα :-) ) Ρε φίλε έβαλα εδώ την αγγελία σωστά ή υπάρχει ενότητα αγγελίες...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Ρε φίλε έβαλα εδώ την αγγελία σωστά ή υπάρχει ενότητα αγγελίες...? λάθος έβαλες την αγγελία... ΕΔΩ μπες και βάλε την... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) Nichel Νικελ = ελληνικα Nickel= aγγλικα Nichel= Ιταλικα σε λιγο θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε. έβαλα συμπλέκτη ( γνήσιο Yamaha ) Αν επιτρεπεται, για ποιον λογο εβαλες συμπλεκτη; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2010 από τον sakis_the_fraud Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdll 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Σε ευχαριστώ φίλε nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Σε ευχαριστώ φίλε nikosm1993 τίποτα... :) Νικελ = ελληνικα Nickel= aγγλικα Nichel= Ιταλικα σε λιγο θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε. εσύ ίσος το ξεχάσεις... εγώ πάντως πρώτη φορά τα είδα αυτά που έγραψες... Αν επιτρεπεται, για ποιον λογο εβαλες συμπλεκτη; για πολλούς και διάφορους λόγους... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες