bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 εθεαθησαν 2 πανεμορφες γυναικες με υπεροχα χαρακτηριστικα πανω σε (μαλλον) r6 καινουριο με γερμανικη πινακιδα να στριβουν απο μποτσαρη προς ολγας... οδηγος ξεκραναβιτς συνοδηγος με κρανος.. και οι δυο με γοβες.. Αν τις πετυχει κανεις και ξερει που συχναζουν ας μου πει να παω να τις πω οτι αυτες οι μηχανες εχουν 6 ταχυτητες και οχι 2....... τα ματια σας ανοιχτα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Εθεαθησαν γυρω στις 8,30 αποψε στην Κορινθου στην περιοχη της Αγιας Σοφιας ο κυριος σπαζοklabανιας με τον κυριο avatarιδη Ο πρωτος οδηγουσε την μηχανη του δευτερου Περασα μπροστα σας με το παπι αλλα δεν σας καταλαβα αμεσως να κορναρω Κατάσκοπε της πίτσας, την επόμενη θα φορέσω γκρι παραλλαγή (να γίνω ένα με το bandit) και δεν θα με δεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Εθεάθη xStefanosx στο πίσω φτερό μου, από κάτω 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 εθεαθη bilitsos απογευματακι στην καλαμαρια για καποιο λογο ολο το μαγαζι που ημουν γυρισε να κοιταξει το μοτοσακο του.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Περασες κι απο Πολυβιου στην Ν Κρηνη? Ημουν στην πλατεια με τα παιδια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 ναι στο γυρισμο για το σπιτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 εθεαθη bilitsos απογευματακι στην καλαμαρια για καποιο λογο ολο το μαγαζι που ημουν γυρισε να κοιταξει το μοτοσακο του.... Έχανε λάδια και γέμισε τον τόπο με καπνο? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Εθεάθη Λυκάνθρωπος να πίνει καφέ με θυληκή ύπαρξη σε γνωστό καφέ-μπαρ της Τούμπας. Φήμες λένε ότι η κατάσταση συνεχίστηκε προκαλώντας "και καλά" πρόβλημα στο λύκο, με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί σε ραντεβού αθλοπαιδιών! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Εθεαθη χθες το απογευματακι γνωστος Καβαλιωτης καγκουρας ωριμης ηλικιας με ασπρα μαλλια στην κεφαλι να περναει κεντρικο δρομο της Θερμης με test ride GS1200 LC ,αρκετα γκαζομενος θα ελεγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Εθεάθη Λυκάνθρωπος να πίνει καφέ με θυληκή ύπαρξη σε γνωστό καφέ-μπαρ της Τούμπας. Φήμες λένε ότι η κατάσταση συνεχίστηκε προκαλώντας "και καλά" πρόβλημα στο λύκο, με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί σε ραντεβού αθλοπαιδιών! εθεαθη γνωστος ρουφ :P της τουμπας συνοδηγος σε κουτι να περναει απο γνωστο καφε-μπαρ της περιοχης και να ριχνει τριποντα εξω απο το παραθυρο του συνοδηγου...! αααα και που εισαι πες σε καποιον εκει κοντα που εχει ενα καταστημα με ειδη γραφειου,βιβλια και αναλωσημα πως την σολα της παντοφλας δεν την εχω νιωσει ακομη στον σβερκο μου και δεν ξερω πως ειναι :crazy: ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Eθεάθη Aggeloskos κατά τις 2.15 να στριβεί από Εγνατία για Παπάφη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 :shock: που ήσουνα βρε μαυρόλυκε και δεν σε είδα??? Μαζί μου ήταν ένα σκουτεράκι αρα νοτ, από παπάφη δεν είδα κάποιον λύκο!!! Άρα ησουν εγνατία σταματημένος στο φανάρι(αντίθετα εννοώ). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 :shock: που ήσουνα βρε μαυρόλυκε και δεν σε είδα??? Μαζί μου ήταν ένα σκουτεράκι αρα νοτ, από παπάφη δεν είδα κάποιον λύκο!!! Άρα ησουν εγνατία σταματημένος στο φανάρι(αντίθετα εννοώ). Bingo!Σε κατάλαβα αφού έστριψες, και δεν πρόλαβα να κορνάρω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 ΓΜΤ δεν πρόσεξα προς τα εκεί!!! Ρε δεν βλέπω να κανονίζετε καμιά βόλτα και έχω αρχίσει να παθαίνω στερητικό να πούμε!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 ΓΜΤ δεν πρόσεξα προς τα εκεί!!! Ρε δεν βλέπω να κανονίζετε καμιά βόλτα και έχω αρχίσει να παθαίνω στερητικό να πούμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Εθεαθη, γκρι ματ λυκος με Race Tech εξατμισονι, να ανεβαινει την Π.Ραλλη στην Νικαια, στο υψος που σπαει σε Λαοδικειας... Wolf31 εσυ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l@mpros dy 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Εθεάθησαν 2 bmw gs (χωριστά μεταξύ τους) να ανηφορίζουν την Τατοϊου, ο ένας ειχε μια κοπέλα συνοδηγό και ο άλλος μόνος του με κράνος που είχε πορτοκαλί-πέρλα ζελατίνα. Ήμουν με το παπί και κατεβαίνοντας χαιρέτησα και ανταποκριθήκατε . Επίσης χαιρετηθήκαμε με ένα αλλο gs (τι εγινε σήμερα με αυτά, έλεος ) κάπου στην Μαλακάσα ενώ εγώ πήγαινα προς την μεριά της Εθνικής. Μήπως είναι κανείς από δω; Πάντως είναι ωραίο στις εξωρμήσεις να βλέπεις και άλλους μηχανόβιους στον δρόμο σου. Είναι ένα πράγμα που γεμίζει τις βόλτες σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Παρασκευή βράδυ κατα τις 11+ βγαίνω εγνατία με παπάφη και με περνάει αέρα ένα Honda cbr 1000rr repsol Στο φανάρι κοντά στο ΠΑΜΑΚ σταματάμε και πώς παρατηρώ βλέπω ότι ο οδηγός είναι κοπέλα! και μου έρχεται φλασιά ότι μια φίλη φίλης μου έχει ένα χωμάτινο και ένα cbr και λέω μωρέ μπάς και είναι αυτη? την ρωτάω είσαι φίλη της τάδε μου λέει ναι. που γνωριστήκαμε στο τάδε μέρος? μετά μου λέει όχι! χαχαχα! ε άναψε πράσινο και μην την είδατε αέρας λέμε! πάντως κοπελιά μέσα στην πόλη όσο χέρια και να έχεις πολύ το δίνεις το εργαλείο και δεν κάνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2013 Εθεάθη γύρω στις 6 και κάτι μία γυναικεία παρουσία να περνάει μπροστά από τον ΑΒ βασιλόπουλο στην Εθνικής αντιστάσεως οδηγώντας ένα κόκκινο R1200GS...Έρωτας...Πως το φέρνεις βόλτα κοπελάρα μου το θεριό!!!ΑΧ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Εθεάθη γύρω στις 6 και κάτι μία γυναικεία παρουσία να περνάει μπροστά από τον ΑΒ βασιλόπουλο στην Εθνικής αντιστάσεως οδηγώντας ένα κόκκινο R1200GS...Έρωτας...Πως το φέρνεις βόλτα κοπελάρα μου το θεριό!!!ΑΧ Οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν είναι δικό της το GS. Αλλά κάνει ζάφτι πολλά μηχανάκια. Μπορεί να ήταν και φούμαρα όμως... Δεν παίρνω και όρκο για τις πηγές των πληροφοριοδωτών μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Εθεάθη γύρω στις 6 και κάτι μία γυναικεία παρουσία να περνάει μπροστά από τον ΑΒ βασιλόπουλο στην Εθνικής αντιστάσεως οδηγώντας ένα κόκκινο R1200GS...Έρωτας...Πως το φέρνεις βόλτα κοπελάρα μου το θεριό!!!ΑΧ Eπισης αν λεμε την ιδια καθε πρωι στο ιδιο κοκκινο gs ειναι συνοδηγος και οδηγαει αλλος και ακολουθει το ιδιο δρομολογιο.. και ειναι και πανεμορφη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Schumi για γυναίκα οδηγό cbr 1000rr δεν έχουν τίποτα οι πηγές σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Eπισης αν λεμε την ιδια καθε πρωι στο ιδιο κοκκινο gs ειναι συνοδηγος και οδηγαει αλλος και ακολουθει το ιδιο δρομολογιο.. και ειναι και πανεμορφη.... Μάλλον οι πληροφορίες μου είναι σωστές ότι το GS δεν είναι δικό της. :P Schumi για γυναίκα οδηγό cbr 1000rr δεν έχουν τίποτα οι πηγές σου? Έχουν. Αλλά είναι μία με CBR 1000 RR κόκκινο άσπρο μπλε. Όχι Repsol. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Παλι εθεαθη ο Shumis ακρανωτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θεσσαλονική......... 2 Πράγματα έχουν σταθερή αξία σε αυτή την πόλη. 1 - Έχουμε τις περισσότερες γυναίκες οδηγούς μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού (εσένα κοπελιά με το versys ακομα σε ψάχνω) 2 - O schumi είναι συνέχεια ακράνωτος και πάντα όταν τον βλέπουμε. Τις άλλες φορές που δεν τον βλέπουμε φοράει κράνος. Υ.Γ. Εθέαθη όμορφη παρουσία (ψηλή και με πιασίματα :D) με συνεπιβάτιδα ίδιου βεληνεκούς στο φανάρι στη σκρά στη καλαμαριά, πάνω σε μια transalpa. Αν βρείς και το κορίτσι με το versys ενημερώστε με :D Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2013 από τον MentalRay 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες