Jump to content
Revelator

Εθεάθη!

Recommended Posts

Πέτυχα τον Chiliplayer σήμερα με το cb στο ρίο καθώς είχα πάει για σουβλάκια στην καντίνα

Έκανε και σαματά το καγκούρι :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εθεάθη XT Motard γνωστού-άγνωστου, παρκαρισμένο στην γνωστή-άγνωστη καβάτζα στο υπόστεγο! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εθεάθη XT Motard γνωστού-άγνωστου, παρκαρισμένο στην γνωστή-άγνωστη καβάτζα στο υπόστεγο! :winking:

Θα το βλεπεις καθημερινα για καμποσο καιρο ακομα... Ελπιζω να σε πετυχω καμια φορα να μιλησουμε!! Αυριο θα ερθεις Μηχανικη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το βλεπεις καθημερινα για καμποσο καιρο ακομα... Ελπιζω να σε πετυχω καμια φορα να μιλησουμε!! Αυριο θα ερθεις Μηχανικη;

Στη ΙΙ δεν θα κατέβω... θα πάω στην I όμως στις 16:30!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε γατακι Ι εχω περασει... Μην σου πω ομως πως!! :lipssealed:

χαχχαχα, θα μου πεις από κοντά!

δεν έχω κατέβει να το δώσω άλλη φορά, γιατί παλιότερα έκανε μάθημα το αρχ@δι ο κοντός, άλλα τώρα που τον διώξαμε και την κάνει και την 1 o Γιαννακόπουλος, μετράει!

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε άντε φτιάξτε ένα θέμα Μηχανική Ι και ΙΙ. :crazy:

Καληνύχτα από εμένα και σόρρυ για το σπαμ. :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω (ή μαλλον εμεις) με Γιαννακοπουλο περασα(με)...

Αμα είναι να το περάσω και εγώ κ ξέρεις κανέναν τρόπο, για πες για πες! :secret:

Γιαννακόπουλος θεός, αν και έτσι που φωνάζει, και με αυτή τη φωνή που έχει, το μάθημα θα έπρεπε να το λένε Μαναβική I/II και όχι Μηχανική Ι/ΙΙ :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα είναι να το περάσω και εγώ κ ξέρεις κανέναν τρόπο, για πες για πες! :secret:

Γιαννακόπουλος θεός, αν και έτσι που φωνάζει, και με αυτή τη φωνή που έχει, το μάθημα θα έπρεπε να το λένε Μαναβική I/II και όχι Μηχανική Ι/ΙΙ :lol:

Χαχαχαχαχα!! Πολυ σωστος...

Εμεις ρε δωσαμε 4 ατομα στην σειρα... οι 2 πρωτοι τα ελυναν συνεταιρικα, εγω αντεγραφα απο τον 2ο, και πισω απο εμενα αντεγραφε αλλος.. Πηραμε και οι 4 απο ενα 5 και φυγαμε!! Ιδεα δεν εχω!! Μηχανικη ΙΙ αυριο θα παω απλα να πω ενα γεια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχαχα!! Πολυ σωστος...

Εμεις ρε δωσαμε 4 ατομα στην σειρα... οι 2 πρωτοι τα ελυναν συνεταιρικα, εγω αντεγραφα απο τον 2ο, και πισω απο εμενα αντεγραφε αλλος.. Πηραμε και οι 4 απο ενα 5 και φυγαμε!! Ιδεα δεν εχω!! Μηχανικη ΙΙ αυριο θα παω απλα να πω ενα γεια!

Πήγαινε γιατί ποτέ δεν ξέρεις!

Αν δεν φύγει τώρα, πάμε μαζί το επόμενο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σεπ-ι-τεμβριο, και μετα παλι Φλεβαρη... ΔΙνω 15 μαθηματα αυτη την εξεταστικη!! χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εθεάθη γριουλα cbr 400 σαν του ax_ena_honda να κανει βολτουλες κ καγκουριες στην ιερα οδο κ στο γεωπονικο κατα τις 12.30....

:peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζητάω να εθεαθεί κοπελίτσα καβάλα σε ss (η οτιδήποτε άλλο, αρκεί να έχει σκυφτή θέση οδήγησης) με ημιδιάφανο λευκό κολάν, κατα τις 17:30 στην Νίκης.

Άντε κάνε ενα καλό τώρα που θα γυρνάω απο την δουλεια, και εγώ θα σε γράψω στο τόπικ εθεάθη αύριο.

:D

Υ.Γ. Δεν την παλεύω......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα που θα πας στο σπιτι ανοιξε την καταψυξη του ψυγειου και βαλε το κεφαλι μεσα γιατι ατιμο πραγμα αυτη η ζεστη :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εθεάθη 'χθες το απόγευμα (20/6) λευκός λύκος επι της παραλιακής να περιμένει το φανάρι και φυσικά akranovic!! :peep:

Μέχρι να βεβαιωθώ ότι είσαι ο γνωστός τεντυμπόις της Τούμπας, (μην γίνουμε ρόμπα και φωνάζουμε άλλον), σε φώναξα αλλά τελικά δεν εισακούστηκα..... :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον stantonop

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εθεάθη ο θείος Βίκτωρας, να βάζει βενζίνα σε μικροκαμωμένο κουτί χρώματος ασημί, στο ΕΚΟ μετά το στρατόπεδο Νταλίπη, κατά τις 2μιση το μεσημέρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εθεάθη 'χθες το απόγευμα (20/6) λευκός λύκος επι της παραλιακής να περιμένει το φανάρι και φυσικά akranovic!! :peep:

Μέχρι να βεβαιωθώ ότι είσαι ο γνωστός τεντυμπόις της Τούμπας, (μην γίνουμε ρόμπα και φωνάζουμε άλλον), σε φώναξα αλλά τελικά δεν εισακούστηκα..... :crazy:

O τεντυμπόις είναι πάντα με κράνος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όπου ο σούμι περνούσε έξω απο το ΕΚΟ φυσικά Ακράνοβιτς!

,

:mB_kalo_e::crazy:

Δεν περνούσα απ'έξω αν θέλετε να ξέρετε κύριε... Μπήκα μέσα και φούσκωσα τα λάστιχα και έβαλα κι εγώ βενζίνα!!! :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν περνούσα απ'έξω αν θέλετε να ξέρετε κύριε... Μπήκα μέσα και φούσκωσα τα λάστιχα και έβαλα κι εγώ βενζίνα!!! :P :P :P

για το akranovic ομως δεν ειπες τιποτα, αρα ισχυει!! :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εθεαθη o konangera καθως γυρναγα απο παραγγελια με τη πάπια,γνωρισα το ερ!

δεν με γνωρισε αρχικα και λεω ωχ ξευτιληστηκαμε,δεν θα ναι αυτος :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εθεάθη Ibar32 και landscape σε ταυτόχρονη και αναπάντεχη επίσκεψη στο Nanou-μάγαζο της Καλαμάτας.. :cheers:

Διονύση και Ηλία χάρηκα για τη γνωριμία αλλά και για το ξαφνικό τηλεφώνημα που ακολούθησε! :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα