Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 4-5 τουλάχιστον. Είναι κι ένα που παρκάρει κάθε μέρα πάνω στο πεζοδρόμιο στην Εγνατία. Αλλά σίγουρα δεν είναι ο Θείος Ντένης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 4-5 τουλάχιστον. Είναι κι ένα που παρκάρει κάθε μέρα πάνω στο πεζοδρόμιο στην Εγνατία. Αλλά σίγουρα δεν είναι ο Θείος Ντένης. Στο ύψος της Αγίας Σοφίας θαρρώ...Αν μας διαβάζεις,πλύνε το μοτόρι ρε ξάδερφε,αμαρτία είναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Κάπου εκεί ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Χμμ πάνω στην Εγνατία ένα άσπρο multi είναι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Εχεις πορτοκαλι ΧΤΧ και χτυπημενη την δεξια (μαμα) εξατμιση? Ναι χωρίς αυτοκόλλητα ,βαλιτσακι πισω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 εθαθη κιτρινο multi με αλλαγμενες εξατμισεις στην καλλιθεα, κανεις απο δω?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Χμμ πάνω στην Εγνατία ένα άσπρο multi είναι..... Κόκκινο βλέπω εγώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Κόκκινο βλέπω εγώ. Κόκκινο είναι standar. τέλος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Ναι χωρίς αυτοκόλλητα ,βαλιτσακι πισω ! Δεν θυμαμαι να ειχε και βαλιτσακι πισω, ή εστω βαση .. Τον πετυχα παντως Ουλοφ παλμε και Παπαγου (να ανεβαινει προς Παπαγου) και δνε φορουσε και κρανος Κόκκινο βλέπω εγώ. Ρε συ εδω βλεπεις δρακους με σπυρακια, στο κοκκινο μουλτι κολλησες? :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Δεν θυμαμαι να ειχε και βαλιτσακι πισω, ή εστω βαση .. Τον πετυχα παντως Ουλοφ παλμε και Παπαγου (να ανεβαινει προς Παπαγου) και δνε φορουσε και κρανος Ρε συ εδω βλεπεις δρακους με σπυρακια, στο κοκκινο μουλτι κολλησες? :P Που που;;;; :_unsure: :_unsure: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν θυμαμαι να ειχε και βαλιτσακι πισω, ή εστω βαση .. Τον πετυχα παντως Ουλοφ παλμε και Παπαγου (να ανεβαινει προς Παπαγου) και δνε φορουσε και κρανος http://sarwnikos.files.wordpress.com/2010/10/cebaceb1cf84ceb1ceb4cebfcf84ceb7cf83.jpg Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2013 από τον GeorgeSlayer 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Τον πετυχα παντως Ουλοφ παλμε και Παπαγου (να ανεβαινει προς Παπαγου) και δνε φορουσε και κρανος Α όχι κράνος φοράμε πάντα !!!! Έχω φάει περιστέρι στην μαπα , κουτσουλιά , νερά μπουγάδας, νερα γυαλοκαθαριστήρα , τσιγάρο αναμένο , ενα φιλάκι απο ψηλό ξανθό , κλαδιά λόγο αέρα, σφήγκα και διάφορα άλλα που θα μπορούσα να βάλω στο ebay.......οπότε δεν το ρισκάρω... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Που που;;;; Ψηλα κοιτα, ψηλα... πισω απο την τουλιπα!!! Eλα σορρυ με εχει πιασει η βλακεια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχααχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Εθεάθη σήμερα το πρωί FMX κόκκινο, παρκαρισμένο μπροστά στην στοά Κολόμβου, ρε αλήτη burning εσύ είσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2013 Μπα. Αλλά δεν κυκλοφορούν και πολλά Ένα έχω δει κόκκινο στον πεζόδρομο δίπλα στο δημαρχείο Ευόσμου, ένα κόκκινο στο κέντρο (σταμάτησε δίπλα και με ρωτούσε για τις Remus) και 2 μαύρα σαν το δικό μου στο κέντρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Εθεαθη προ 15λεπτου γνωστα πατρινη γερμανιδα απεναντι απο το ταχυδρομειο στην μαιζωνος και ζαιμη.. Δεν ρωταω ποιος ηταν :-D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Εθεαθη προ 15λεπτου γνωστα πατρινη γερμανιδα απεναντι απο το ταχυδρομειο στην μαιζωνος και ζαιμη.. Δεν ρωταω ποιος ηταν :-D κοίτα να δεις που πλέον ξέρουμε και που ξέμεινε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 GSX R 750 (slingshot) δεκαετίας 80 (μάλλον 88 ή 89 μοντέλο νομίζω) μαυρο-κοκκινο χρωμα, με remus εξάτμιση μελανιασμένη στην Καλλιθέα... την έχει κάποιος mybiker?? σαν την εικονιζόμενη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto_saligaros 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Εθεαθη προ 15λεπτου γνωστα πατρινη γερμανιδα απεναντι απο το ταχυδρομειο στην μαιζωνος και ζαιμη.. Δεν ρωταω ποιος ηταν :-D Το είδα και εγώ,πραγματικά στην εντέλεια η μαχανή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Το είδα και εγώ,πραγματικά στην εντέλεια η μαχανή Ο παλιο αλητης ομως πανω στην διαβαση το χε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Είχε παραγγείλει κιλότες και πήγε να τις παραλάβει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Πρό λίγων ωρών στην Πειραιώς στο ύψος του κεραμεικού , πορτοκαλί XTX οδηγούμενο απο όμορφη παρουσία με σακίδιο που είχε σχέδιο 2 κερασακια. μέλος του mybike?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Πρό λίγων ωρών στην Πειραιώς στο ύψος του κεραμεικού , πορτοκαλί XTX οδηγούμενο απο όμορφη παρουσία με σακίδιο που είχε σχέδιο 2 κερασακια. μέλος του mybike?? Ξέρεις πως σπάς τον πάγο έτσι? (δεδομένου οτι εχεις το ιδιο μοντελο και το ιδιο χρώμα) Σταματάς δίπλα της και της λές...ωραιο το μηχανάκι Αν γελάσει , την έχεις..(Εγγυημένα πράγματα προϋποθέτει βέβαια οτι δεν ειναι βόδι και εχει δει οτι έχεις ακριβώς το ιδιο μηχανάκι..στο ίδιο χρώμα) .αν δεν γελάσει (παγωμάρα στην φάτσα, αγελάδα στο βλέμμα) απλά γελάς μόνος σου σα χαζός και xilopita_couter = xilopita_couter +1;) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Ξέρεις πως σπάς τον πάγο έτσι? (δεδομένου οτι εχεις το ιδιο μοντελο και το ιδιο χρώμα) Σταματάς δίπλα της και της λές...ωραιο το μηχανάκι Αν γελάσει , την έχεις..(Εγγυημένα πράγματα προϋποθέτει βέβαια οτι δεν ειναι βόδι και εχει δει οτι έχεις ακριβώς το ιδιο μηχανάκι..στο ίδιο χρώμα) .αν δεν γελάσει (παγωμάρα στην φάτσα, αγελάδα στο βλέμμα) απλά γελάς μόνος σου σα χαζός και xilopita_couter = xilopita_couter +1;) δυστυχώς και δεν έχω το ίδιο μηχανάκι αλλά και αυτή ήταν αρκετά αφωσιομένη στο φανάρι.... οπότε (xilopita_couter)2 !!! απλά μια γρήγορη ματιά έριξε δίπλα προς τα εμένα κ αυτό ήταν... αλλά κάτι ματάρες!!! :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες