Jump to content
noname

κλησεις

Recommended Posts

το μηγακι μπαινει και στο κρανος δεν ερχετε μονο οταν δεν εχεις...

Τότε θα πω ότι ελαχιστοποίησα τις πιθανότητες ως όφειλα να κάνω αλλά είναι και οι εξωγενείς παράγοντες αυτούς που δεν μπορείς να προβλέψεις,όπως το να χτυπήσεις πουλί, να σου μπει μυγάκι κτλ κτλ, αλλά ας έχω κράνος και τα άλλα είναι δευτερεύοντα!

Δυστυχώς δεν μπορείς να τα προβλέψεις όλα στην ζωή, έτσι είναι και στον μοτοσυκλετισμό!

Απλά οφείλεις να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να πάθεις κάτι!

Θεωρώ ότι το πήγαμε πολύ off topic!Νομίζω ειπώθηκαν αυτά που σε ενδιέφεραν...

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το μηγακι μπαινει και στο κρανος δεν ερχετε μονο οταν δεν εχεις...

Για αυτο υπαρχει και η ζελατινα που πρεπει να ειναι κλειστη κατα την οδηγιση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αυτο υπαρχει και η ζελατινα που πρεπει να ειναι κλειστη κατα την οδηγιση

εχετε και κλειστη ζελατινα δηλαδη ολοι εδω μεσα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από παλιά έχουν επινοηθεί τρόποι για να προστατευτούμε οι μοτοσυκλετιστές!Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι να φοράμε κράνος!Άρα το θεωρούμε ένα σημείο αναφοράς για τον μοτοσυκλετισμό!

Επίσης από πολύ παλιά επινοηθηκαν τα πρόστιμα για οποίους δεν ακολουθούν το σημείο αναφοράς!Επινοηθηκαν για τον μοναδικό λόγο,για αυτούς που δεν θεωρούν τα κράνη σημείο αναφοράς για την προστασία μας!Αν το φορούσαν δεν θα πλήρωναν τίποτα!Άρα για να έχουν βγει τα πρόστιμα και να είναι και τόσο αυξημένα σημαίνει ότι πολύ μεγάλη μερίδα των μοτοσυκλετιστών δεν χρησιμοποιούν το...σημείο αναφοράς που λέω πιο πάνω!Αν αυτή η μερίδα χρησιμοποιούσε το σημείο αναφοράς σωστά δεν θα αυξάνονταν τα πρόστιμα!Άρα τους έχουν δώσει ένα σοβαρό πάτημα το πρόστιμο από απλό πρόστιμο να τον έχουν κάνει φοροεισπρακτικό μετρό και να καταλήξουν να μας δουλεύουν!

Τέλος θα ήθελα να πω ότι δεν μπορείς να αμφισβητείς το σημείο αναφοράς για την προστασία μας(κράνος) διότι ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να ανοίξεις το κεφάλι σου σε πιο πολλές φέτες από ότι αν ήσουν ξεκρανωτος!Με αυτό θέλω να πω ότι δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν κάνουμε κακό μη φορώντας κράνος γιατί αν μπει ένα μυγάκι στο μάτι σου θα χάσεις τον έλεγχο και θα έρθεις να πέσεις πάνω μου!Για αυτούς που θα βγουν και θα πουν ότι και με το κράνος μπορείς να προκαλέσεις ατύχημα θα τους πω ότι παίζουμε με τις πιθανότητες στην ζωή και προσπαθούμε πάντα να τις ελαχιστοποιούμε για να μην κάνουμε φέτες το κεφάλι μας!Οι πιθανότητες είναι αυτές που μας κρατάν στην ζωή στον μοτοσυκλετισμό...

Συγνώμη κιόλας αλλά ΔΙΑΦΩΝΩ!!!

Το σημείο αναφοράς δεν μπορεί να έχει να κάνει με την προσωπική μου ασφάλεια!!

Σαφώς και φοράω ΠΑΝΤΑ κράνος και πρόσφατα με έσωσε αλλά δεν το φοράω λόγο επιβολής των νόμων!!

Αν υποστηρίζεις ότι το κράνος είναι υποχρεωτικό για να μην φας μυγάκι, πέτρα κλπ στα μούτρα, οφείλεις να υποστηρίξεις ότι εξίσου παράνομο είναι να έχεις κλειστή ή να μην έχεις καθόλου ζελατίνα καθώς και κάθε λογής καρπουζόφλουδα με λουράκια θα έπρεπε να είναι παράνομη!

Απ τη στιγμή που το παράνομο ορίζεται στο αν φοράς ή όχι έναν κουβά στο κεφάλι, είναι παράλογο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσε μας ρε φίλε... Θες να κυκλοφορείς παράνομος; Θες να αποκαλείς τους αστυνομικούς μπάτσους και να ψαρώνεις; Κάνε το!

Πολλοί απο δω όχι μόνο φοράνε κράνος αλλά και μπουφαν - γάντια - μπότες!:closedeyes:

Εγώ φοράω μπουφαν - γαντια - κράνος για μια διαδρομή 10 λεπτών που κάνω μέχρι το ΤΕΙ... Τι μου λες εσυ τώρα για κράνος και ζελατίνα;;; Αλλά έτσι γίνεται, μου το παίζεται μαγκάκια χωρίς κράνος, δίπλωμα και μόλις την "φάτε" κλέγεστε και σας φταίνε οι άλλοι!:mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αχ τι μου θυμισατε τωρα...σκηνικο- εγω περιπου 16 χρονων πηγαινα ταπα με διχρονια ,μεσα στο χωριο μου 2 ωρα το βραδυ...με βγαλμενο το τελικο της εξατμισης :angel_not: παρακαλω και ο θοριβος δυνατοτερος απο boing 747..τα αφτια μου βουλομενα με χαρτακια για να αντεχω στον θοριβο(πανω απο 5 λεπτα χωρις βουλομενα αυτια δεν αντεχες με τιποτα λεμε θοριβος απο αλλο πλανιτη :uglystupid2: ) ετσι οπως πηγαινα με 12500rpm βλεπω μπροστα μου στα 50 μετρα μπλοκο καμια 10αρια αστηνομικους(κατα καιρους κατεβεναν στο χωριο απο την πολη και μας μαμουσαν στις κλησεις)σταματαω στα 40 μετρα και τους βλεπω με βλεπουν μετα απο λιγα δευτερολεπτα και με νεκρα γκαζονω μεχρι τον κοφτη και το αφηνω αρκετη ωρα..(μεχρι και στα γειτονικα χωρια θα ξυπνισαν)συνεχιζουν να με βλεπουν σκευτομαι οτι καπως πρεπει να περασω για να παω σπιτι μου.υπηρχαν 2 παραληλοι δρομοι που ενονονταν και σχηματιζαν 2 τετραγωνα..οι αστηνομικοι ηταν πανω και δεξια εγω κατω και δεξια.επρεπε να τρεξω να προλαβω να παω πανω αριστερα χωρις να προλαβουν να διασχησουν τα 30 μετρα που χωριζαν τους παραληλους..παιρνω την αποφαση και ξεκιναω ταπα...οι αστηνομικοι με πηραν χαμπαρι και ενο το διχρονο ουρλιαζε περναω οριακα..στα 5 μετρα βλεπω αστηνομικο με φακο να τρεχει προς τα εμενα και να μου κανει σημα να σταματισω, εγω συνεχιζω με τερμα γκαζι και περναω ξυστα ενο αυτος με κινηγαει και φωναζει.. φυσικα ξεφευγω και χανομαι στα στενα..κανω μεγαλη γυρα μεσα σε αυτα και σε χωματοδρομους και επιστρεφω σπιτι...το στρουμφ δεν ειδε την πινακιδα μου γιατι ειχα αλλαξει θεση και δεν ηταν φωτιζομενη :sweatdrop:

:offtopic:

θυμισε μου για ποιον λογο γραφτικες σε αυτο το φορουμ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι κανεις αυτες τις ερωτησεις? πειτε μου πως ολοι εχετε καθρευτες, πειτε μου πως ολοι εχετε δευτερο κρανος, πειτε μου πως ολοι καταβαζετε την ζελατινα!

σκεψου απο το φορουμ να το κανει το 95%! σε ολα αυτα τα πραγματα, ελπιζω να σε καλυψα!

ΥΓ: εδω ειναι ενα φορουμ για μοτοσυκλετες και τον αναβατη! παρα πολλα ατομα απο αυτην την κοινοτητα ειναι συνιδιτοποιημενα, και πρατουν συμφωνα με την λογικη τους, την οδιγική τους παιδια, και (βαζω στο τελος) τον Κ.Ο.Κ! Αρα μην σου φανει παραξενο (πχ Ηλειας) να κυκλοφορει με το χειμερινο του μπουφαν (οπως και εγω γιατι δεν εχω χρηματα για καλοκαιρινο) και ας πεθαινει απο την ζεστη.

ΥΓ2:Και θα σου δωσω μια συμβουλη και ας εχουμε μικρη διαφορα ηλικιας (ειμαι 20). μην συγκρινεις και μην πρατεις συμφωνα με οτι βλεπεις, απλα ψαξε για το σωστο και απλα καντο, το αν δεν εχει κρανος ο αλλος που περναει, το αν δεν φοραει ο φιλος σου το μπουφαν του, και κλπ κλπ ειναι δικο τους θεμα! εσυ θελεις πιστευω οπως και ολοι μας να ειμαστε καλυμενοι ως προς την ασφαλεια μας πανω απο ολα! Αρα (δεν παει μονο για εσενα το παρακατο) και το μπουφαν σου φορα και το κρανος σου να εχεις, και τους καθρευτες βιδομενους, και οτι αλλο μπορεις, για να εχεις αλλο ενα μικρο ισως + στην ατομικη σου ακερεοτιτα και επιτα στους τριγυρο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως είναι τραγικό κάθε φορά να πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα και κάποιοι να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...................

Η Ελληνική Πραγματικότητα σε όλο της το μεγαλείο............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.......................

σου λέει μια μπαρούφα + του κατεβάζεις σεντόνι.

Χαρά στο κουράγιο σου !

+ 125. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως είναι τραγικό κάθε φορά να πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα και κάποιοι να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...................

Η Ελληνική Πραγματικότητα σε όλο της το μεγαλείο............

Παναγιώτη είμαστε τόσα χρόνια εδώ μέσα!Για κάτι καλό παλεύουμε...αν θέλει καλώς αν δεν θέλει στο καλό, αρκεί να μην πέσει πάνω μου μη φορώντας κράνος!

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σου λέει μια μπαρούφα + του κατεβάζεις σεντόνι.

Χαρά στο κουράγιο σου !

+ 125. :_thumbsup:

να σε καλα! απλα με αγανακτησε ο φιλος και ιδικα αυτος ο kostaskk!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σε καλα! απλα με αγανακτησε ο φιλος και ιδικα αυτος ο kostaskk!

Εχεις δικιο Billy.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ,σε λαθος φορουμ μπηκα μαλλον...επισης εσυ που λες για τις βλαχομαγκιες,δεν μπηκα εδω να γραψω οι κολομπατσοι με εγραψαν επειδη δεν ειχα κρανος,μπηκα για να δω τι θα κανω με τις κλησεις,αλλο που κρατησατε ολοι αυτη την λεξη και μονο και ξεκινησε θεμα ολοκληρο.οκ παρανομος ειμαι αλλα μην μου λετε τωρ οτι κανουν σωστα την δουλεια τους....αραχτοι καθε 2 μηνες βρισκουν εναν και τον γραφουν,ορεοι νομοι....και εξατμιση εχω την γνησια,και πηνακιδα...κρανος ο συνοδιγος δεν ειχε

ΧΜΜΜ... Μάλλον μπήκες σε λάθος φόρουμ.... Και μας είπες και κάφρους, και μαλάκες αν δεν παραδεχτούμε ότι έχουμε κάνει και εμείς παρανομίες (άσχετα που ποτέ δεν υποστήριξε κανείς ότι δεν έκανε).. Να σου πώ κάτι: είμαι 21 χρονών. ξεκίνησα με ένα Scooter 50άρι, συνέχισα με kriss 100αρι, Dt 125 και πάω για άλλη (πρώτα ο θεός που δεν το βλέπω!!) Δεν πάνε και πολλά χρόνια που ήμουν στην ηλικία σου, αλλά νιώθω τελικά πολύ διαφορετικός από τη γενιά μου. Δεν έχω τη μηχάνη για σούζες μπροστα σε καφετεριες, όπως οι συνομιληκοί μου ή οι μικρότεροι, δεν την έχω για ευκολία, όπως κάποιοι μεγαλύτεροι, την ευχαριστιέμαι αλλιώς.... Έχω κάνει αρκετές παρανομίες (δεν είμαι και περηφανος γι'αυτό) και αρκετές ακόμα τρέλες (είμαι περήφανος για αυτές, βλέπε κάτι βόλτες για καφέ στη Λαμία και στα Καλάβρυτα με το δίχρονο). Δεν τα πάω καλά με τους ένστολους, αλλά όταν ΠΡΟΣΦΑΤΑ και μάλιστα στιγμή που είχα πέσει έφαγα κλήση, την οποιοία άξιζα, κοίταζα την άσφαλτο και δεν είπα και τίποτα. Μάθε να αναγνωρίζεις τά λάθη (και να τα παραδέχεσαι εννοείται) αυτοί είχαν το δικαίωμα να σε γράψουν, εφόσον το έκριναν σωστό, εσύ δεν μπορείς να διαμαρτυρηθείς, εμείς έχουμε δικαίωμα να στα πούμε, εφόσον άνοιξες θέμα, κλπ κλπ κλπ..... Επίσης μάθετε την έννοια της μοτοσυκλέτας, και την αξία της.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε spider0 εισαι πολυ σωστος κι εσυ οπως ο billy πιο πανω...Βεβαια οπως θα ειδες εμενα και τον Ηλια μας αρχισαν στα - επειδη συμφωνουμε με καποιους λογικους ανθρωπους...Παλι μπορει να φαω αρνητικα ποντακια που με βρισκει συμφωνο μια ωραια τοποθετηση πανω σε αυτο το θεμα αλλα τι να κανουμε....Ολοι μας νομιζω υπαρχουν στιγμες που εχουμε παρανομισει αλλα το δεχομαστε και δεν προσπαθουμε να βγουμε κι απο πανω ουτε να την λεμε σε αυτους που μας λενε μια σωστη κουβεντα :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορει εγω να εφταιγα,αλλα δεν τους θεωρω σωστους και γι αυτο δν βαζω το κεφαλι κατω!

Εχωσες - και κατι εγινε τωρα....closedeyes.gif

Λοιπον ακου 2 πραγματακια.... για να βρισουμε καποιον πρεπει να ειμαστε ΠΡΩΤΑ εμεις σωστοι και μετα να κοιταξουμε τα λαθη του/των αλλων.

Και για να τελειωνει το θεμα απο πλευρας μου ( γιατι πολυ ασχοληθικα χωρις λογο) θα ξεκαθαρισ πως πραγματικα δεν με ενδιαφερει αν γουσταρεις εσυ και μερικοι αλλοι εδω μεσα να φορατε κρανος κλπ κλπ....

Οτι γραφουμε μερικοι εδω μεσα το γαφουμε για το καλο το δικο σας αλλα και των υπολοιπων που βρισκονται στον δρομο.

Αν πεσεις εσυ επειδη δεν φορας κρανος ( σου φαινεται αστειο πιστευω, αλλα ειναι αληθεια οτι μπορει και να φας σαβουρα επειδη σε χτυπησε μια πετρουλα απο τον μπροστινο) στην καλυτερη των περιπτωσεων να χτυπησεις εσυ μονο. Στην χειροτερη, λογω της πτωσης σου να χτυπησεις καποιον που βρεθηκε κοντα σου και να την πληρωσει ασχημα αυτος γιατι εσυ ησουν μακακας......

Κανε οτι θες φιλε, η ζωη ειναι δικη σου.... εγω κουμανταρω την ζωη μου και εσυ την δικη σου...απλα πραγματακια...

Το να εισαι σε εναν χωρο ( φορουμ) και 5 ηλιθιοι να σου εξηγουν 2-3 βασικα θεματακια και να μην θες να τα καταλαβεις και να μας αμφισβητεις κιολας, μου δειχνει οτι εισαι μικρος σε ηλικια ( δε εχω τσεκαρει προφιλ) και ξεροκεφαλος ( φιλικα) :)

Εγω μπηκα σε αυτο το θεμα πιο πολυ γιατι ειδα οτι χωρις λογο εσυ και ενας αλλος αρχισατε να βριζετε μια μεριδα ανθρωπων ( καλως ή κακως).

Λοιπον γενικα φιλε μου απο την στιγμη που εισαι εδω μεσα πρεπει να δειχνεις/δειχνετε εναν Α σεβασμο προς τους υπολοιπους και να συνεχιζεις να γραφεις και να μεγαλωνεις το φορουμ με τον ιδιο ομορφο τροπο, και οχι οπως μιλας στον φιλο σου και αδερφο σου :)

φιλικα Ηλιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

dontfeedtrolls.jpg

λιακο....μην χολοσκας αδερφε..... :_thumbsup:

α!!!

κερναω κ +1....ετσι....για την κοντρα :_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον indi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα