Jump to content
Sign in to follow this  
Mixalhs illusion

Ετοιμος για το πρωτο μηχανακι~Μεταξυ MOTARD και SCOOTER!

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους...ανοιξα ενα topic πριν λιγο καιρο με ενα παρομοιο θεμα για την αγορα ενως σκουτερ/παπιου στα 50κυβικα ...Θελω να σημειωσω οτι ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ απειρος στην οδηγηση 2τροχου(το μονο 2τροχο ηταν το ποδηλατακι μου) ...Πλεον το ξανασκευτικα και εβαλα στην λιστα αναζητησης και ενα motard..εξαρχης ειμουν κατα αυτων των οχηματων διοτι λογο του γεγονοτως οτι δεν εχω εμπειρια οδηγισης θα "ετρωγα τα μουτρα μου απο την πρωτη μερα"

~~Λοιπων τωρα στο θεμα μας και συγνωμη για το OFF TOPIC~~

Σε λιγο καιρο θα αγορασω το πρωτο μου μηχανακι και σκευτομουν οτι το Gilera Runner SP 50cc ηταν μονοδρομος...πλεον ομως κοιταξα και το Derbi SENDA 50 DRD SM EVO και εχω "κολλησει"!

Ουσιαστικα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2(Gilera Runner SP 50cc και Derbi SENDA 50 DRD SM EVO)..

θελω λιγες γνωμες αμα ειναι δυνατο για το καθε μηχανακι και επισης αμα ειναι ΣΟΦΟ να αγορασω ενα motard ενω δεν εχω εμπειρια οδηγησης.

Να προσθεσω μερικες παραπανω πληροφοριες...Οι γονεις μου ειναι λιγο πιο "ΖΟΡΙΚΟΙ" για το μοταρντ διοτι το θεωρουν μηχανη με τα ολα του και φοβουντε λιγο...υπαρχει τετειος λογος?

Επιπλεον διαθετω εως και 2000 ευρω για αυτη την αγορα...

1 ακομα πραμμα που θελω να προσθεσω ειναι οτι το μηχανακι δεν το θελω για τρελες διαδρομες...σχολειο-φροντιστηριο και βολτες τα Σαββατα :_thumbsup: ...δηλαδη ουσιαστικα για μια ταχυτητα στα 65km/h (ΜΑΧ)

Ευχαριστω προκαταβολικα και ΣΥΓΝΩΜΗ για το μεγαλο POST.

Υ.Γ.:ΠΩΠΩΠΩ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ http://images04.olx.fr/ui/2/60/82/17335882_1.jpg

:scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter: :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φοβαμαι λιγο φιλε μου διοτι ειναι πιο μηχανη....Μου αρεσει πολυ ομως και πιστεβω με ενα 2χιλιαρο θα βρω κατι σε καλη κατασταση :_thumbsup:

Επισης μια ακομα απορια που εχω...τα Motard και πιο συγκεριμενα το Derbi SENDA 50 DRD SM EVΟ ειναι πιο σταθερο σαν μηχανακι απο το Gilera..?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα να έχεις ανάμεσα από τα πόδια σου κάτι παρά αέρα!

Ναι είναι πιο μηχανή αλλά χωρίς αυτό να το κάνει και επικίνδυνο!Διώξ'το αυτό από το μυαλό σου!

Το μόνο επικίνδυνο είναι η δύναμη στο δεξί σου χέρι...

Το Motardάκι από μένα...

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο σταθερο και πιο καλο απο ολες τις αποψεις και καλυτερα ειναι (πες στους γονεις σου) να εχεις κατι που ειναι ''πιο μηχανη'' παρα το 50αρι το σκουτερ...

θα εχεις και μεγαλυτερη ασφαλεια_thumbsup.gif ασε που θα μαθεις πιο ''σωστα''

Και να βγαλεις και διπλωμα ε;_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικα και πρωτα θα βγαλω το διπλωματακι μου και το Κρανος μου και μετα το μηχανακι...θελω να ειμαι σωστος σε αυτα τα θεματα διοτι οσο ωραιος ειναι ο κοσμος των μηχανων αλλο τοσο και επικινδυνος...πιστεβω θα καταληξω στο Derbi αλλα θα το ψαξω λιγο ακομα να εχω το νου μου ησυχο.. :_thumbsup: :_thumbsup:

θα βρω λετε ενα τετειο derbi με 2000???... :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φοβαμαι λιγο φιλε μου διοτι ειναι πιο μηχανη....

Γι'αυτον ακριβώς το λόγο δεν θα πρέπει να το φοβάσαι... Ενα μοτοσυκλετάκι υπερέχει σε όλα απο ένα σκούτερ ( εκτός απο τους χώρους ;P )... Πολύ καλύτερα φρένα, καλύτερη οδηγική συμπεριφορά, καλύτερο στήσιμο και φυσικά έχεις συμπλέκτη και ταχύτητες... Οπότε και να πας να το πατήσεις παραπάνω κατά λάθος δεν μπορείς όπως με το σκούτερ που είναι αυτόματο...

Εγώ που απο 50αρι σκούτερ πήγα σε 50αρι μοτοσυκλετάκι είδα μεγάλη διαφορά...

Ξέχνα το ρανερ για μένα...

Τροποποιήθηκε από τον NERRY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ ωραια...Πραγματικα πιστεβω αυτο το μηχανακι ειναι φοβερο...ειναι πανεμορφο...

Δεν γνωριζω κατι ομως και το ψαχνω τοση ωρα αλλα αφου ειμαι ασχετος δεν τα πολυκαταλαβενω...για τις βολτες και αυτες τις μετακινησεις θα ειναι λιγο οικονομικο?

το Gilera απ οτι εχω δει και εχω ακουσει ειναι απ τα πιο ακριβα και σπαταλα 50αρια...2 ευρω την μερα χαλαει ενας φιλος μου για να μετακινητε στη Πατρα μεσα..

Γνωριζει κανεις τιποτα για το τι κεει?

Η οποιαδήποτε πληροφορία θα ειναι χρησιμη.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω ξεκινησα με motard aprilia sx 50.πραγματι ειναι πολυ καλητερο απο σκουτερ και αν τα μαθεις μπορεις να κανεις τα παντα με αυτα..σουζες,endo,αλματα,μπαντιες,κολιες,πλαγιασματα,μεγαλες αποστασεις κτλ..εγω με 1 τεποζιτο εκανα 200χμ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει λόγος να σε προβληματίζει το derbi.Είναι εύκολο να μάθεις να το οδηγάς και τα κάνει όλα όπως είπε και ο kostaskk!

Έχει πάρα πολύ καλές επιδόσεις για τα κυβικά του.Έχει πολύ καλό στήσιμο(αναρτήσεις, φρένα) και όπως είπαν και οι υπόλοιποι είναι πιο ασφαλές απο το σκούτερ.Κι εμένα το πρώτο μου μηχανάκι ήταν το derbi και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος!

Ως αναφορά την κατανάλωση καίει αρκετά και σίγουρα πιο πολύ απ'το σκούτερ!!! :wallbash:

Πάντως με 2000ευρώ δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις το drd evo(αν μιλάμε για το μοντέλο 2011).

Ψάχνεις καινούριο ή μεταχειρισμένο;;;

Τροποποιήθηκε από τον alex_derbi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψαχνω για κατι μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση...για παραδειγμα να το πουλα ο αλλος λογο αγορας αλλου οχηματως ξερω γω....Γενικοτερα με φοβιζει λιγο το Derbi λογο του συμπλεκτη...Οπως ειπα δεν εχω αλλες εμπειριες οδηγισης...ειναι ευκολο να μαθεις..?? :sweatdrop: :sweatdrop: :sweatdrop: :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι θα λεγατε για κατι τετειο ------>http://www.bikez.com/pictures/derbi/2007/25716_0_1_2_drd%20racing%2050%20sm_Image%20credits%20-%20Derbi.jpg<-----?

Στην ιδια κατηγορια "παιζουν" αλλα οσο αφορα την ευρεση του...Διοτι απο οτι εχω καταλαβει το EVO ειναι λιγο ακριβο και δυσκολα θα βρω στη περιοχη μου(ΠΑΤΡΑ) μεταχηρισμενο μεχρι και 2000 ευρω...Θα μπω σε λιγο να ψαξω καμια αγγελια αλλα πιστεβω δεν θα βρω... :unsure:

Οσο αφορα το μηχανακι στο LINK που σας εστειλα...τι εχετε να πειτε?

Υ.Γ. : Γινομαι λιγο κουραστικος αλλα ειναι το πρωτο μου μηχανακι και δεν γνωριζω πολλα...Συγνωμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε προταση μου KYMCO AGILITY 50 2T καινουριο 1640ευρο.Εγω αυτο θα παρω ωραιο μηχανακι 16ρη τροχο,δυχρονο αρα τραβαει καλα ,μπροστα δισκοφρενο.Τουμπανο φιλε πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει για την δουλεια που το θες,ασε που θα ψησεις πολυ πιο ευκολο τους γονεις σου :_thumbsup: γιατι και scouter ειναι και εχει μεγαλους τροχους.

Τσεκαρε το http://www.kymco.gr/product.asp?catid=1492

Τροποποιήθηκε από τον Van_219

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άν το θέλεις για μέσα στην πόλη, το αυτόματο σκούτερ είναι καλύτερο, από την άλλη αν μάθεις να χρησιμοποιείς συμπλέκτη, θα μπορείς στο μελλον να οδηγείς τα πάντα.

Άν πάς για σκούτερ,φρόντισε νάχει μεγάλους τροχούς και αν είναι δυνατόν νάναι τετράχρονο ψεκαστό για να μην τρώς όλα τα λεφτά σου σε βενζίνες. Βέβαια στα 50 κυβικά οι ιπποδυνάμεις είναι πολύ μικρές αλλά τα 60-65 χλμ θα τα έχεις περίπου.΄

Καλή επιλογή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1424884/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1518085/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1489704/

απο μια προχειρη ματια απο μενα εκει κοντα στην πατρα...

εκτος απο το derbi σου προτεινω και το απριλια ρσ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ξερω πως ειναι παλιο το θεμα δεν ξερω πως ανιγω καινουργιο αλλα εχω μια απορια δεν εχω μεγαλη εμποιρια αλλα θελω supermotard τι να παρω yzf450-250 i wr450-250 τι ειναι καλητερω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ξερω πως ειναι παλιο το θεμα δεν ξερω πως ανιγω καινουργιο αλλα εχω μια απορια δεν εχω μεγαλη εμποιρια αλλα θελω supermotard τι να παρω yzf450-250 i wr450-250 τι ειναι καλητερω

Παρε πρωτα μια εμπειρια κ μετα βλεπεις για supermotard. Αλλιως θα φας τα μουτρα σου...

Ξεκινα απο τα μικροτερα, δεν ειναι ντροπη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα