panos100nx 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 τωρα παιζω το Duke nukem forever..πολυ καλη πατατα μετα απο τοοοσα χρονια αναμονης αλλα για την ιστορια πρεπει να το τερματησω γιατι το fear 3 περιμενει ετοιμο γραμμενοκαι για τους πιο κλασσικους!ποτε θα μαζευτουμε να δουμε ποιος τερματιζει shinobi και cabal με ενα credit?περιμενω τολμηρους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 .... και για τους πιο κλασσικους!ποτε θα μαζευτουμε να δουμε ποιος τερματιζει shinobi και cabal με ενα credit?περιμενω τολμηρους... ω ρε τι 8υμήθηκε :_rock-on: :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Metal slug..? 2,X... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Fallout 2 Might and magic 6-7 Heroes of might and magic 2-3 Deus ex Command & Conquer Morrowind Χ-wing alliance(+tie fighter πιο παλια) Duke nukem 3d και αλλα πολλα τα οποια δεν μου ερχονται τωρα. Αυτα ειναι απο τα παλια... Απο τα σχετικα νεα μπορω να πω πως ξεχωρισα την σειρα Mass Effect . Rome total war(αριστο) , witcher 1-2 . και αλλα που παλι δεν θυμαμαι... Οσων αφορα τα πολυ νεα παιχνιδια...ολο εφε και απο ουσια...μηδεν! χιλιες φορες VGA 640Χ480 με ουσια παρα 1080p κλπ με gameplay για κλαματα.... ps: SYSTEM SHOCK 2 ΕΙΠΑ??? ανετα το βαζω στο τοπ 10 ολων των εποχων.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2011 από τον agnostos_xxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel_0 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Battlefield 3 σπέρνει!!! MotoGP κι SBK φαντάζομαι παίζουμε όλοι ε? Το SBK το βαλα μία πρόσφατα κι μου άρεσε αρκετά (έχει κι RC8 ) αλλά το simulator του δεν είναι τόσο καλό όσο του MotoGP. Έχει βέβαια περισσότερες επιλογές για στήσιμο μότο καθώς επίσης κι πιο πολύ ψωμί σε πιτ-συνεργείο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) εγω ειχα εθιστει με το gta san andreas... απο τις αρχες του καλοκαιριου του 2010 μεχρι τα τελη δεκεμβριου 2010... ειχα φτασει να παιζω 8-10 ωρες το καλοκαιρι και μετα το καλοκαιρι,4-5 ωρες. και πηρα την αποφαση να το σταματησω.... ετσι και εκανα... πριν απο λιγους μηνες αρχισα να παιζω 4story 4-5 ωρες και καταλαβα μετα απο λιγες βδομαδες οτι αμα συνεχισω θα την παθω οπως και με το san andreas...ετσι και το σταματησα... Εχω σιχαθει τα video games ειδικα αυτα που ειναι και με αλλους παιχτες απο ολο τον κοσμο γιατι ετσι εθιζεσαι τρομακτικα πολυ... Ειμαι "καθαρος" εδω και 3-4 μηνες και το απολαμβανω :D Εν τω μεταξυ εχω και ubuntu το οποιο δεν παιρνει παιχνιδια και ετσι ειμαι κομπλε Θεωρω το να παιζει καποιος καθε ειδος video game για πολλες ωρες, πραγματικα την μεγαλυτερη σπαταλη χρονου,απ το να κανει κατι το δημιουργικο,γιατι αλλωστε απο το video game δεν κερδιζεις τιποτα παρα μονο ζαλαδες και πρισμενα ματια... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos100nx 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 τερματησαμε duke nukem forever(επιεικως μετριο)και μενει ενα chapter για fear 3(πολυ καλο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Diablo 2 starcraft WoW starcraft 2 Diablo 3 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2011 από τον immunity20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Πάρτε να έχετε ρε παλικάρια! :Ρ Και θα ανέβουν και άλλα τόσο από tier11 όσο και από το επερχόμενο tier12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Oταν δεν υπαρχει γυναικα με κατι πρεπει να παιζεις... +1000... ___ ρε παιδια μην καταστρεφεται την ζωη σας κανωντας κατι ασκοπο...και αμα παιζεται τοσες πολλες ωρες την ημερα οταν φτασει αυτο το παιχνιδι να διαλυθει και να μην υπαρχει αλλο,σιγουρα θα παθετε καταθλιψη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Assassins Creed 3 2 1, DOTA,Lineage 2, Football Manager ,Napoleon total war Με σειρά Μαμιστερότερων... Το assassins creed είναι άλλο επίπεδο γραφικών, ιστορίας, Gameplay..Δεν το πλησιάζει κανένα........ Ακόμη παίζω όλα τα fps και τα rpg αλλά αυτό που πιστεύω θα καώ είναι το παρακάτω ... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2011 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) God of War 1 Devil May Cry 3 Devil May Cry 4 Tekken 3 Soulblade Fifa 2001 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2011 από τον A-nik-i Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Diabl0 2 ολα τα need for speed και Test drive unlimited 1 & 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Επειδη εδω ειναι φορουμ για μηχανες για δεστε αυτο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Great 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Battlefield 1....2....και με το καλο να ερ8ει κ το 3...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Τα παντα όλα... πριν μερικα χρονια. Ειχα καψει απειρα κυταρα σε Lineage και διαφορα First Person Shooter... Πλεον εχω μονο Crazy Taxi στο pc να σκοτωνω καμια φορα τον χρονο μου με τον τρελο ταριφα! Επειδη εδω ειναι φορουμ για μηχανες για δεστε αυτο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 τερματησαμε duke nukem forever(επιεικως μετριο)και μενει ενα chapter για fear 3(πολυ καλο) Απογοήτευση!Στο Lady killers δεν άντεξα και το απεγκατέστησα.Πείτε μου ότι αργότερα στρώνει και ότι έκανα λαλακία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Τα παντα όλα... πριν μερικα χρονια. Ειχα καψει απειρα κυταρα σε Lineage και διαφορα First Person Shooter... Καλα το κρανος, παει στα κομματια το εβαλε για πλακα Το καθισμα που εχει και εξατμηση τι να πει? :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2017 παιδια θελω μια βοηθεια σχετικα με football manager 2017. οποιος μπορει π.μ παρακαλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες