spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Είναι το μόνο θέμα που έλπιζα να μη γράψω ποτέ αλλά να που δεν το γλίτωσα... Ο μόνος λόγος που γράφω είναι γιατί ελπίζω να έχω κάποιο ευχάριστο νέο... Η μοτοσυκλέτα λοιπόν εκλάπη μετά τις 12 το βράδυ της Δευτέρας μέχρι τις 9 παρά που πήγα ν την πάρω. Είναι μαύρο v strom όπως λέει και ο τίτλος σε άριστη κατάσταση... όλη η μούρη είναι καινούρια... Δεν ξέρω τι άλλο να πω... Έχω ξενερώσει απίστευτα... αν κάποιος ακούσει δει μάθει κάτι, ας πάρει ένα τηλέφωνο.... 6988703167 (αν δεν επιτρέπεται να το γράψω ας το σβήσει κάποιος...) Ή ας στείλει εδώ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 πες κ πινακιδα να εχω το νου μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Οχι ρε φιλε. Πονεσε η ψυχη μου. Τα μ@λ@κισμεν@ στους γιατρους να τα φανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 ΝΜΥ 330 είναι η πινακίδα. φοράει κάγκελα, χούφτες, θερμαινόμενα γκριπ με το διακόπτη τους στην τιμονόπλακα, έχει το πίσω αριστερό φλασάκι ραγισμένο το μαύρο πλαστικό (όχι το κρύσταλλο...) Δεν ξέρω τι άλλο θα βοηθούσε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Οχι ρε συ. Τι λες τωρα;;Ελπιζω να βρεθει το συντομοτερο δυνατον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Τι λές τώρα ? πιστεύω να έχεις ήδη ενημερώσει Σαλονικείς συμφορουμίτες.... και να έχει ήδη γίνει δήλωση στους μπλέ. Απο'κει και πέρα εύχομαι σύντομα να τελειώσει το τόπικ με......ευχάριστα νέα ! - κερατάδες, που να'χουν μαύρο ψόφο - Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Στους μπλε η δήλωση έγινε άμεσα, μετά από 1 ώρα.... Συμφορουμήτες Σαλονικιούς δεν ξέρω, γι αυτό το έγραψα εδώ, αν κάποιος δει κάτι ας μου πει... Άρχισε το καλοκαίρι πολύ άσχημα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Ωο αδερφε γαμω τα κωλοπαιδα τι σου εκαναν!!!!!!!!! Μακαρι να το βρεις . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Όχι ρε φίλε!!!! Κακό ψόφο νά 'χουν!!! Θα έχω το νου μου, είμαστε πολλοί στο φόρουμ που τριγυρνάμε Τούμπα και γύρω περιοχές, αν κυκλοφορεί στην περιοχή θα το εντοπίσουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Πωωω ρε φιλε κριμα.. να μην σωσουν τα μ@@νια να δουν χαϊρι.. Θα εχω κ γω το νου μου σημερα που θα ειμαι εξω.μακαρι να τους βρουμε πουθενα κ να τους ριξουμε ενα χερι ξυλο κιολασ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Θα εχω το νου μου φιλε. ;) Ελπιζω να βρεθει συντομα οπως ακριβως το ειχες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Όχι ρε φίλε! Μακάρι να το βρεις όσο πιο γρήγορα γίνεται και άθικτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη ωστε να εχω το νου μου Ηθελα να ρωτησω αν ειχες συναγερμο-κλειδαριες κτλ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
and_rikos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Αδερφέ μου θα' χω το νου μου... Άμα δω κάτι από Καλαμαριά μεριά θα σε ενημερώσω.. Θα κουβαλάω χαρτάκι με τον αριθμό της πινακίδας σου και άμα δει τίποτα το μάτι μου, θα σου πω... Πάντως μακάρι να την βρεις την κούκλα σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Δεν είχα συναγερμό.... Είχα κλειδαριές όμως... 1 πέταλο κ ένα δισκόφρενου... κομμάτια απ τις οποίες δεν βρήκα... Η μηχανή ήταν παρκαρισμένη μέσα σε πυλωτή με οπτική επαφή απ το δρόμο αλλά και καγκελόπορτα... Για το αρχείο, απ την ίδια πυλωτή σηκώσανε μια γουρούνα πριν κάποιο καιρό, ακόμα δεν έχουμε βρει κάτι, πήραν ένα shadow και το παράτησαν λίγο πιο κάτω... οπότε μάλλον είναι must για αγορά η πυλωτή μας.... όποιος θέλει έρχεται και παίρνει... Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Καταλαβαινω πως αισθανεσαι γιατι το περασα κι εγω. Ελπιζω να τη βρεις..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theodosis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 τα καργιολια θα χουμε τον νου μας.. :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Θα έχω το νου μου και εγώ φίλε ! Εύχομαι να βρεθεί ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Δεν ξέρω τι άλλο θα βοηθούσε... Βαλτο ΕΔΩ και ΕΔΩ...τα παιδια ειναι Vstromιτες και θα βοηθησουν-ματια παραπανω...Και ευχομαι να το βρεις γμτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 οχι ρε πουστη μου το διαβασα και ξενερωσα με την ζωη μου,κριμα ρε φιλαρακι spad πολυ κριμα ρε γαμωτο,μακαρι να την βρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Θα έχω το νου μου! Κυκλοφορώ κάθε μέρα Τούμπα, Πυλαία,Χαριλάου κτλ Ελπίζω να βρεθεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Αμαν ρε Spad!!! οχι ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!! σημειωσα σε χαρτακι πινακιδες και περγραφη θα εχω το νου μου μηπως σκασει εδω στα μερη μου ευοσμο ηλιουπολη κορδελιο επταλοφο αμπελοκηπους νεαπολη καθως κυκλοφορω θα εχω το νου μου αδερφε!!!! ευχομαι να μεινει απο βενζινη και να το παρατησουν οπως ακριβως το πηρανε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Θα εχω το νου μου στις διαδρομες μου κατα Ημαθια-Πιερια μερια. Εχουμε και 'μεις "τα μπουμπουκια μας" εδω...ποιος ξερει... Ευχομαι να βρεθει το συντομοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Και εγω τουμπα ειμαι οποτε σημειωνω στο κινητο πινακιδα και θα εχω το νου μου οταν δω μαυρο στρωμα... Τα αληταρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες