takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Μετα απο δεκα ημερες προσμονης σημερα το πηρα αλλα χωρις αδεια κ πινακιδες: Δεν ειχαν λεει χαρτι να τυπωθει η αδεια!!!!!!!!! ΟΙ πρωτες εντυπωσεις:Πολυ πολυ χαδιαρικο μηχανακι κ πολυ ευκολοδηγητο. Μου φανηκε λιγο χοντρο εκει που κουμπωνουν τα γονατα στο τεποζιτο(λογω ΧΤ μαλλον) Αυτα προς στιγμην Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Καλοταξιδο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Καλορίζικο και καλά ξενύχτια......... (σιγά μη σου κλείνει μάτι με την Τίγρη μες το σπίτι σου). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν ειχαν λεει χαρτι να τυπωθει η αδεια!!!!!!!!! Σε λιγο καιρο θα μας τελειωσει κ της τουαλετας.Καλοριζικο το εργαλειο! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2011 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Καλοταξιδος ο τιγρουμπας σου... καλα δεν ελεγες οτι αποφασισες για versys? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Kαλοταξιδοοοοος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Καλοταξιδος ο τιγρουμπας σου... καλα δεν ελεγες οτι αποφασισες για versys? Εγω βερσους????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Καλορίζικο και καλοταξιδο,παντα ορθιοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Φιλε κ εγω μπερδευτηκα..... αυτος με το βερσακι ειναι αλλος ειναι ο: billxt660 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω βερσους????? Oο ρε φιλος σορρυ....μπερδευτικα λογω nickname με τον billxt660 που ειχε ανοιξει ενα θεμα σχετικα με το versys και το tiger 800...καλοταξιδο και παλι και παντα ορθιος Αα δεν ημουν ο μονος ...ε παταπη? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2011 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Κ εγω την ακουσα....λεω καλα μας δουλευε το παλικαρι....τοσες σελιδες thread αποφασισε να παρει καφασακι κ τσουπ ξαφνικα περνει αυτο??? :waycon1: :waycon1: Ζηλευωωωω η καλυτερη φαση να εχεις κουτα μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Καλοριζικο και καλοταξιδο :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Να συμπληρωσω οτι σημερα εκανα κ μια μαλακισμενη αγορα: Ειπα να παρω κ ενα μπουφανακι καλοκαιρινο ,εκει μου φανηκε καλο αλλα μετα ειδα οτι δεν μου καθεται . Θα μου το αλαξει αραγε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Καλορίζικο και καλοτάξιδο!! Είναι αυτονόητο ότι περιμένουμε φώτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Καλοταξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Κ εγω την ακουσα....λεω καλα μας δουλευε το παλικαρι....τοσες σελιδες thread αποφασισε να παρει καφασακι κ τσουπ ξαφνικα περνει αυτο??? :waycon1: :waycon1: Ζηλευωωωω η καλυτερη φαση να εχεις κουτα μηχανακι Εγω παιδια δεν ειχα σκοπο να αλαξω μηχανακι, . ΣΥΜΒΟΥΛΗ:μην δοκιμαζετε :Να μη μπλεξετε!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 K εγω ετσι την επαθα... σαγηνευτικος ο τρικυλινδρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 K εγω ετσι την επαθα... σαγηνευτικος ο τρικυλινδρος Αυτα τα τρικυλινδρα τη γαλατακι πινουν??? Γιατι θελει νανι-νανι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz59 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Καλοταξιδος και με χιλιαδες χιλιομετρα... Βαλε Photos!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Καλοριζικο και καλοταξιδο το τρικυλινδρο μωρο σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Καλοτάξιδο ! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Καλοτάξιδο αγορίνε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Καλοταξιδο και αγρατσουνιστο φιλε. Πολλα πολλα χιλιομετρα να κανεται ευχομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 καλοταξιδο και απο μενα βαλε καμοια φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες