Jump to content
van

Μαυρη μερα σημερα..

Recommended Posts

Δυστυχως σημερα το πρωι κατεβικα απο το σπιτι μου διαπιστωσα οτι ελειπε το παπακι μου ενα crypton x .. :ranting3: το πρωτο μηχανακη μου που ηλπιζα να κρατησω για παντα!Γραφω αυτο θεμα οχι για να βρω βοηθεια να το βρω γιατι ξερω οτι τωρα εχει γινει βιδες και το εχασα για παντα.. :_boredom:

Δεν σκεφτομαι καν τα λεφτα που εχασα ! πιο πολυ με νοιαζει οτι πηραν κατι δικο μου και που ειχα αγαπησει!!

Δεν ξερω αν ειναι κακο η λογικο να δεθεις με καποιο αντικειμενο?

εσυς τι γνωμη εχετε? μηπως ειμαι υπερβολικος?? :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

λυπαμε φιλε μου! ελπιζω να το βρεις πουθενα χωρις βενζινη! ψαξε οσο μπορεις!

καλη τυχη!

ΥΓ: ναι ειναι πολυ λογικο να δενομαστε με αντικειμενα! τα μισα που ξερουμε ειναι αντικειμενα και τα αλλα μισα προσωπα οποτε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως σημερα το πρωι κατεβικα απο το σπιτι μου διαπιστωσα οτι ελειπε το παπακι μου ενα crypton x .. :ranting3: το πρωτο μηχανακη μου που ηλπιζα να κρατησω για παντα!Γραφω αυτο θεμα οχι για να βρω βοηθεια να το βρω γιατι ξερω οτι τωρα εχει γινει βιδες και το εχασα για παντα.. :_boredom:

Δεν σκεφτομαι καν τα λεφτα που εχασα ! πιο πολυ με νοιαζει οτι πηραν κατι δικο μου και που ειχα αγαπησει!!

Δεν ξερω αν ειναι κακο η λογικο να δεθεις με καποιο αντικειμενο?

εσυς τι γνωμη εχετε? μηπως ειμαι υπερβολικος?? :uglystupid2:

Μπα καθολου υπερβολικος . Εγω περα απο αυτο το συνεσθημα που εχεις θα ευχομουν απο καρδιας να αρχιζαν να σαπιζουν τα σωθικα τους ενα ενα και να βρεθουν οσο πιο γρηγορα γινεται σε ενα κρεβατι για μια ζωη. Το να πεθανουν ειναι ευχη, το να ειναι ανημποροι να πανε ακομα και στο μπανιο μονοι τους ειναι καταρα. :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα και για το συμβάν και για τη στεναχώρια... δεν έχεις άδικο μακάρι να μπορούσαμε να το παίρναμε ψυχρά ό,τι συμβαίνει στις μοτό μας.

Μακάρι να βρεθεί. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάθε μέρα σχεδόν σε όλα τα moto forums υπάρχουν νέα τέτοια θέματα...με την ευχή μου φίλε μήπως το βρείς πουθενά.

Σημ:ΔΕΝ αγοράζουμε ποτέ μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αγνώστου προελεύσεως από συνεργείο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστιχως σε καταλαβαινω μιας και την εχω πατησει....καλως η κακως δενομαστε με τα μηχανακια μας, ειναι σα να μας

κλεβουν κατι απο τον εαυτο μας, εκτος την οικονομικη ζημια ειναι και η ψυχολογικη....ειναι πολυ ασχημο συναισθημα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φανταζμαι εχεις οργωσει τη γειτονια σου, καμια φορα που ξερεις, μπορει να το χουν παρει τπτ πιτσιρικια και να το πεταξουν πιο κατω, κανε και μια δηλωση κλοπης στην Αστυνομια και που ξερεις...have faith.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εύχομαι να το βρείς σύντομα.

Κάνε μια γύρα στα πέριξ και στα αλσύλια.....:whistling: ρεματιές....:whistling: ....Καισαριανή....:whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα.Ευχομαι να το βρεις οσο το δυνατον γρηγοροτερα.

Δυστηχως οποιο μηχανακι πουλαει πολυ,μπαινει αυτοματα στη λιστα των καλοπαιδων. -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα καθολου υπερβολικος . Εγω περα απο αυτο το συνεσθημα που εχεις θα ευχομουν απο καρδιας να αρχιζαν να σαπιζουν τα σωθικα τους ενα ενα και να βρεθουν οσο πιο γρηγορα γινεται σε ενα κρεβατι για μια ζωη. Το να πεθανουν ειναι ευχη, το να ειναι ανημποροι να πανε ακομα και στο μπανιο μονοι τους ειναι καταρα. :ranting:

Αυτό ξανα πέστο.

Το 89 μου κλέψανε ένα XLR 600, το είχα χαρεί μόνο 2 μήνες.Όπως έμαθα αργότερα το μηχανάκι λύθηκε την ίδια μέρα και έφυγε ανταλλακτικά.Ο κλέφτης πιάστηκε μετά από κανά 3μηνο και για άλλες κλοπές και έφαγε 4 χρόνια φυλακή και στα 2 2,5 βγήκε.

Άκου τώρα το καλό:Επειδή το παλληκάρι ήταν και λίγο κουνιστό και το 'πήγαινε το γράμμα' μια μέρα τον πήγαν δυό τύποι στην ταράτσα σ' ένα γιαπί,τον π@δηξαν και μετά τον πέταξαν από τον το 4ο όροφο,τέζα.

Γι αυτό σου λέω υπάρχει θεία δίκη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τον π@δηξαν και μετά τον πέταξαν από τον το 4ο όροφο,τέζα.

Δεν ξερω αν ειμαι απανθρωπος αλλα χαρηκα με αυτη την καταληψη που ειχε ο τυπος...πολυ περισσοτερο φανταζομαι αυτοι που τους ειχε κλεψει μηχανες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μην το βαζεις κατακαρδα.

Ζημιες ολοι εχουμε παθει.

Σου ευχομαι να βρεθει.

Αλλα κ αν κανε τις οικονομιες σου να παρεις αλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω πολυ παιδες για τα μηνυματα σας !! χαιρομε που δεν σκεφτομαι μονο εγω ετσι! :thumbsup:

Ειμαι απο την περιοχη τον ιλισιον εχουμε μπολικα καλοπαιδα εδω περα δυστηχως και επειδη εχουμε 2 φοιτητικα ασυλα οποτε ειναι ευκολο να το βαλουν εκει μεσα και να λυσουν χωρις να εχουν καμια ενοχληση απο την αστυνομια... βεβαια και απο την αστυνομια δεν περιμενω τιποτα φυσικα..Τωρα ελπιζω απλα να μαθω απο εδω και απο εκει μπας και ακουστει τιποτα και αμα μαθω :knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλού κακού δεν βάζεις καμία φωτό ή το χρώμα της πάπιας και το νούμερο της πινακίδας να έχουμε το νού μας?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα ρε φιλαρακι.... Και ο τιτλος με το που τον ειδα κατι με επιασε Στεναχωρηθηκα..... Ειδικα οπως το λες.... <<Μου κλεψαν το παπακι μου>> Φαινεται οτι ειχες δεθει μαζι του και καλα εκανες οπως και οι πιο πολλοι που εχουν τρελα με τις 2 ροδες.... (Εννιοτε και με την μια :rolleyes:) Ευχομαι ολοψυχα να το βρεις και να βρεις και τον πουστη που στο πηρε και να τον ^$%$#@^%#^$$^#

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι αντιστοιχο ειχα περασει και εγω οταν μου φαγανε το παπι,ενα kaze-r που το ειχα απο πιτσιρικας και το προσεχα σαν τα ματια μου.να πω την αληθεια αν κ εχουν περασει 3-4 χρονια ακομα δεν το εχω ξεπερασει και οποτε το θυμαμαι ριχνω και μια καταρα σε αυτον τον κ@ριολη που το πηρε.ευχομαι παντως η δικη σου περιπτωση να εχει καλυτερη καταληξη απο τη δικη μου,που δεν εμαθα ποτε τι απεγινε το παπι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω ρε παιδια για την συμπαρασταση! Το παπι ηταν crypton x ασημι με εξατμιση GPR ναι ημουν λιγο καγκουρι στα 18(ακομα ειμαι λιγο :_innocent: )

πινακιδα ΒΗΝ 0422 και το εκλεψαν στην περιοχη ιλισια-ζωγραφου

αμα τον εβρισκα τον κα..λη θα πηγαινα φυλακη μετα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω ρε παιδια για την συμπαρασταση! Το παπι ηταν crypton x ασημι με εξατμιση GPR ναι ημουν λιγο καγκουρι στα 18(ακομα ειμαι λιγο :_innocent: )

πινακιδα ΒΗΝ 0422 και το εκλεψαν στην περιοχη ιλισια-ζωγραφου

αμα τον εβρισκα τον κα..λη θα πηγαινα φυλακη μετα!

Ηλιούπολη - Αργυρούπολη - Υμηττό θα έχω το νού μου φίλος .....

Ελπίζω να βρεθεί!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα