Jump to content
chnikos

Απίστευτο περιστατικό!!!

Recommended Posts

Σήμερα κατά τις 11:30 περίπου είμαι Μιχαλακοπούλου & Σινώπης. Από κάπου ακούγεται φασαρία. Κοιτάω προς την άνοδο και βλέπω συγκεντρωμένο κόσμο έξω από το EXTREME. Ανηφορίζω να δω τι γίνεται. Είμαι απο την απέναντι μεριά του δρόμου και βλέπω έκπληκτος ένα δέντρο κομμένο σύριζα να έχει κλείσει κάθετα την άνοδο της Μιχαλακοπούλου. Πλησιάζω και βλέπω ανάμεσα στον κόσμο που έχει μαζευτεί ένα παληκάρι ξάπλα στην άσφαλτο με πολύ έντονους πόνους. Με μια ματιά μπορούσε κανείς εύκολα να καταλάβει ότι το δεξί πόδι είχε πρόβλημα πάνω από το γόνατο. Υπάρχουν αρκετά άτομα γύρω απο το παιδί καθυσηχάζοντας τον ότι το ασθενοφόρο φτάνει απο στιγμή σε στιγμή. Πραγματικά το ασθενοφόρο έρχεται άμεσα ανεβαίνοντας ανάποδα τη Μιχαλακοπούλου για να παραλάβει τον τραυματία. Περνάω απέναντι και προσπαθώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Ρωτάω 2-3 άτομα άλλα και αυτοί είχαν καταφτάσει μετά το συμβάν και δεν γνώριζαν. Προσπαθώ να εντοπίσω στο γύρω χώρο το όχημα που ξερίζωσε το δέντρο καθώς και τη μηχανή που οδηγούσε το παιδί. ΤΙΠΟΤΑ. Εντωμεταξύ στο χώρο που έχει γίνει το περιστατικό δεν υπάρχει τίποτα, ούτε πλαστικά, ούτε σπασμένα φανάρια τίποτα απολύτως. Μόνο ο τραυματίας που πλέον είναι εντός ασθενοφόρου και ξεκινάει για το νοσοκομείο και το δέντρο. Σε κάποια στιγμή βλέπω ένα 640 αραγμένο έξω απο το EXTREME, όπου κάτι δεν πάει καλά. Το τιμόνι είναι γυρισμένο αρκετά προς τα πίσω. Τη στιγμή που πλησιάζω προς το μηχανάκι ακούω δίπλα να λένε "Έπεσε το δέντρο πάνω στο μηχανάκι". Για λίγο κολλάω και σκέφτομαι ότι δεν μπορεί να άκουσα καλά. Ρωτάω λοιπόν ξανά για να βεβαιωθώ και όντως. Το παιδί με το ΚΤΜ ανέβαινε τη Μιχαλακοπούλου και ξαφνικά το δέντρο αποφάσισε να τον πλακώσει. scared.gif

Μερικές φωτό:

0005.jpg

Το δέντρο αφού έχουν κόψει ήδη μέρος του για να ανοίξουν το δρόμο

0007.jpg

0009.jpg

Το δέντρο έσκασε πάνω στο τιμόνι της μηχανής. pray.gif Μέσα στη απίστευτη γκαντεμιά του ήταν ταυτόχρονα και τυχερός γιατί ακόμα και με κράνος που φορούσε αν ήταν 10cm πιο μπροστά..... scared.gif

Εύχομαι ολόψυχα στο παιδί που χτύπησε να αναρρώσει σύντομα, να σταθεί στα πόδια του ξανά και να ξεπεράσει το σοκ αυτού του πραγματικά απίστευτου ατυχήματος.

Πως και γιατί κόπηκε το δέντρο σύριζα στα καλά καθούμενα δεν ξέρω. Έχω ακούσει για μικρά και μεγάλα κλαδιά να σπάνε και να προκαλούν ατυχήματα αλλά για τέτοιο πράγμα ποτέ.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Φίλε, όποιος κι αν είσαι, καλή ανάρρωση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:scared::shock:

Μέσα στη απίστευτη γκαντεμιά του ήταν ταυτόχρονα και τυχερός γιατί ακόμα και με κράνος που φορούσε αν ήταν 10cm πιο μπροστά.....

αυτό ακριβώς...

Περαστικα στο παιδί

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Δραπετσωνα πριν 26 χρονια επεσε ενα κοντεινερ απο την νταλικα και πλακωσε τηυν μουρη απο ενα παλιο ΜΙΝΙ.

Η μουρη του πολτοποιηθηκε ενω ο οδηγος επαθε σοκ......... :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα!

Περαστικά στο παληκάρι!!! πάλι καλά που δεν σκοτώθηκε κιόλας!!!

Όταν γίνει καλά θα πρέπει να κάνει μια συγυρισμένη μήνυση στον δήμο!!! Στην Αμερική θα ζούσε ζωή χαρισάμενη... εδώ στην μπανανία μπορεί να πάρει κανά χαρτζηλίκι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απιστευτο!!!!Στο νησι μου πριν λιγα χρονια καποιος οδηγουσε το νεο του αυτοκινητο πολυ κοντα σε ενα αποχετευτικο φορτηγο..Ξαφνικα πεφτει το φορτηγο σε μια λακουβα,φευγει ο σωληνας που εχει επανω,σπαει το παμπριζ του αυτοκινητου,περναει ξυστα απο το κεφαλι του οδηγου και περνωντας προς τα πισω αδειασε οτι ειχε μεσα στα πισω καθισματα... :shit::lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου έχει τύχει και σε εμένα (3 φορές μάλιστα!!!), σε δρόμο που περνώ καθημερινά κοντά από το σπίτι μου, να δω ξάπλα τεράστιο δέντρο που να έχει κλείσει ΟΛΟ το δρόμο.

Και τις 3 φορές, είχε σκάσει πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και το είχε κάνει πίτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω νομιζα πως ειμαι η μοναδικη περιπτωση. Το Δεκεμβρη περασα πανω απο μια μικρη λευκα που επεσε 10 μετρα μακρυα μου και εκλεισε ολο το δρομο....ημουν κωλοφαρδος και ορκιστηκα να μην ξαναοδηγησω σε ανοιχτο δρομο με αερα.

Περαστικα στο παιδι και προσοχη σε παπουδες, γριες, αδεσποτα, κουτακιδες, κουλομαριες, δεντρα και οσο κ αν φαινεται περιεργο σε περιστερια (εχω παρει 2 αγκαλιτσα και το ενα μετωπικη με το κρανος) !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε παμε καλα....πως επεσε το δεντρο;; ετσι μονο του;;; απο την φωτο παντως φαινεται σα να ειναι κομμενος

ο κορμος απο πριονι....μηπως, λεω μηπως, ηταν τπτ του δημου και το εκοβαν και με το που εγινε η μλκια

εξαφανιστηκαν και δεν τους προλαβε κανεις;;;;

Οπως και να εχει κριμα, περαστικα του λοιπον...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απιστευτο!!!!Στο νησι μου πριν λιγα χρονια καποιος οδηγουσε το νεο του αυτοκινητο πολυ κοντα σε ενα αποχετευτικο φορτηγο..Ξαφνικα πεφτει το φορτηγο σε μια λακουβα,φευγει ο σωληνας που εχει επανω,σπαει το παμπριζ του αυτοκινητου,περναει ξυστα απο το κεφαλι του οδηγου και περνωντας προς τα πισω αδειασε οτι ειχε μεσα στα πισω καθισματα... :shit::lipssealed:

Αχαχαχαχαχαχαχα ! Φοβερο περιστατικο, προσπαθω να το φανταστω..... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα απιστευτο...αν και μου φαινεται καπως περιεργο να πεσει μονο του το δεντρο γιατι απο οτι βλεπω απο τη φυλλωσια του δεν ηταν κανα ξεραμενο :whistling: ....καλη αναρρωση στο παλικαρι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα