George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αστατος κ απροβλεπτος ο καιρος της επομενης ημερας,βροχη,συνεφια,ομιχλη. για μια στιγμη διστασαμε να βγουμε απο το ξενοδοχειο αλλα ευτηχως τολμησαμε...κ το λεω αυτο διοτι η σημερινη μας βολτα ηταν μια απο τις καλυτερες βολτες που εχω κανει ποτε.ασχετως εαν οδηγουσαμε για 100 κ πλεον χιλιομετρα μεσα στην βροχη,ασχετως εαν η θερμοκρασια ηταν μονοψηφια.ασχετως εαν κρυφτηκαμε μεσα στην ομιχλη. εδω να πω οτι ειχα προνοησει κ πηρα μαζι μου κ τον χειμερινο εξοπλισμο οποτε αρματωθηκαμε κ βουρ...οτι θελει ας γινει..ο μοτοσυκλετιστης δεν ειναι παντα στεγνος αλλωστε. θα πηγαιναμε στην μεγαλη πολη της εκει επαρχιας,το Bolzano.η διαδρομη θα ηταν μεσω Arabba,Canazei,μετα μεσα απο την κοιλαδα/στενο φαραγγι της Nova Levante,lake Carezza,Bolzano,Castelrotto,Selva Gardena. φωτο λοιπον.. αναβαση passo Pordoi Canazei Nova Levante lake Carezza Bolzano Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2012 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Bolzano passo Gardena τελικα ηταν κ αλλοι οι βρεγμενοι της ημερας... αφιξη νεων επισκεπτων στο χοτελι.. μια ακομα μερα τελιωσε με χαμογελα,απιστευτη εμπειρια η οδηγηση υπο τετοιες συνθηκες σε αυτα τα τρομερα μερη!! ο εξοπλισμος μας εβγαλε παλικαρια για ακομα μια φορα δικαιολογησε στο απολυτο τα χρηματα που εχουμε δαπανησει. αυριο τελευταια ημερα στους Δολομιτες. το μενου εχει κοντινη βολτα στην Selva di Gardena για καδεδακι κ αγορα σουβενιρ.επιστροφη στο ξενοδοχειο για πακεταρισμα λογω αναχωρησης την επομενη. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2012 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) πρωινο καφεδακι λοιπον σε φινο μαγαζι.. βολτα στα περιχωρα κ το μεσσημερακι φαγητο κ μπυρα στο εστιατοριο που βρισκεται στην κορυφη του πασο Gardena με ανυπερβητη θεα... φευγοντας ειδαμε κ αυτο ...οεο..που ειναι ο σκυλος??? το βραδυ ειχε αποχερετιστηριο γευμα στο χοτελ με αφθονες μπυρες κ τοπικη γκραπα...χικ.. η αναχωρηση μας βρισκει να περναμε απο το πασο Fedaia για εναν καπουτσινο δειτε την προνοητικοτητα των ανθρωπων οπου εχουν τοποθετησει ασταλινο δυχτι στα σημεια που περνα το τελεφερικ πανω απο τον δρομο ωστε εαν πεσει τπτ κατω να μην ενοχλησει τους διερχομενους οδηγους συνεχιζουμε νοτια λοιπον προς Aleghe k Agordo οπου κ ριχνουμε μια τελευταια ματια πισω στα βουνα που γιναν το σπιτι μας την εβδομαδα που μας περασε ο δρομος πλεον οδηγει στην Βενετια οπου επιβιβαζομαστε στο παπορι για την Πατρα. εδω τελιωσε κ τουτο το ταξιδι,αντε κ του χρονου λοιπον... αυτα τα ολιγα απο εμας,ξερω οτι απο ενα σημειο κ μετα η περιγραφη μου ηταν καπως βιαστικη κ παρακαλω να με συγχωρησετε αλλα ημουν στην εργασια μου. ευχομαστε σε ολους σας καλους δρομους κ να ταξιδεψουμε οπου επιθυμει ο καθενας μας. Γιωργος-Αννα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2012 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 :clapping2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 :clapping2: :clapping2: :clapping2: Υπεροχα μπραβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karavou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 ωραιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 :clapping2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Πραγματικά φανταστικά μέρη, μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis Vr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Μπράβο :clapping2: :clapping2: Πάντα τέτοια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Μπράβο, μπράβο! Τέλεια μέρη, τέλειες φωτογραφίες! Μου γυρνάν όμορφες αναμνήσεις στο μυαλό..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2011 σημερα καταφερα επιτελους να κολησω κ τον κοπο μας απο το ταξιδι... μερικα αυτοκολητα δλδ που πηραμε απο καποια μερη/σημεια που περασμε/σταματησαμε/ εσωτερικα παντα...για εμας! αντε κ του χρονου στις πλαινες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2011 Πάρα πολύ όμορφα μέρη!!! Μου δίνεις ιδέες για το επόμενο καλοκαίρι!!! :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2011 Πολύ καλό οδοιπορικό. Πάντα τέτοια, εύχομαι. Να σε ρωτήσω και κάτι. Τί ζελατίνα έχεις βάλει στο φέρινγκ? Εμεινες ευχαριστημένος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2011 Πολύ καλό οδοιπορικό. Πάντα τέτοια, εύχομαι. Να σε ρωτήσω και κάτι. Τί ζελατίνα έχεις βάλει στο φέρινγκ? Εμεινες ευχαριστημένος? σ'ευχαριστω φιλε μου,ευχομαι κ εσυ να φτασεις οπου επιθυμεις. ηταν δωρο απο τον εμπορα οταν αγορασα την μοτο ειναι της kappa αν θυμαμαι καλα. ναι κανει σωστη δουλεια χωρις στροβιλισμους.ειναι κ λιγο φιμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 καιρο τωρα περιμενα νεα απο τον συμφορουμιτη -εδω στο mybike- GiannisX. Του ειχα συστησει το μοτο-ξενοδοχειο που μειναμε στους Δολομιτες κ πηγε κ αυτος στα τελη Αυγουστου. τωρα θα μου πειτε τι μας νοιαζει εμας...? λοιπον δειτε πως εχει το θεμα... αποχαιρετοντας -τοτε- τους απολυτα ευγενικους ξενοδοχους μας ζητησαν να τους στειλουμε μια Ελληνικη σημαια για να την βαλουν στο γκαραζ μαζι με αλλες που ειχαν κατα καιρους φερει/στειλει ξενοι μοτοσυκλετιστες. ειμασταν οι πρωτοι Ελληνες που εμειναν εκει κ ηθελαν κατι αναμνηστικο/συμβολικο.μαλιστα ηθελαν να γραψουμε πανω τα ονοματα μας κ τις ημερομηνιες της διαμονης μας. την εστειλα λοιπον μαζι με ενα μπουκαλι καλο ουζο. ο ξενοδοχος κρατησε τον λογο του κ οταν ο GiannisX πηγε εκει την ειδα να στεκεται περηφανα ψηλα. επραξε κ αυτος το καθηκον του κ μου εστειλε την παρακατω φωτο...τωρα νομιζω οτι να κλεισει αυτο το ταξιδιωτικο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisX 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 καιρο τωρα περιμενα νεα απο τον συμφορουμιτη -εδω στο mybike- GiannisX. Του ειχα συστησει το μοτο-ξενοδοχειο που μειναμε στους Δολομιτες κ πηγε κ αυτος στα τελη Αυγουστου. τωρα θα μου πειτε τι μας νοιαζει εμας...? λοιπον δειτε πως εχει το θεμα... αποχαιρετοντας -τοτε- τους απολυτα ευγενικους ξενοδοχους μας ζητησαν να τους στειλουμε μια Ελληνικη σημαια για να την βαλουν στο γκαραζ μαζι με αλλες που ειχαν κατα καιρους φερει/στειλει ξενοι μοτοσυκλετιστες. ειμασταν οι πρωτοι Ελληνες που εμειναν εκει κ ηθελαν κατι αναμνηστικο/συμβολικο.μαλιστα ηθελαν να γραψουμε πανω τα ονοματα μας κ τις ημερομηνιες της διαμονης μας. την εστειλα λοιπον μαζι με ενα μπουκαλι καλο ουζο. ο ξενοδοχος κρατησε τον λογο του κ οταν ο GiannisX πηγε εκει την ειδα να στεκεται περηφανα ψηλα. επραξε κ αυτος το καθηκον του κ μου εστειλε την παρακατω φωτο...τωρα νομιζω οτι να κλεισει αυτο το ταξιδιωτικο. Γιώργο μπορεί να κλείσει το ταξιδιωτικό, αλλά όχι και το πάρε - δώσε με την περιοχή... Εγώ τουλάχιστον νοιώθω ότι κάτι έχω αφήσει ατελείωτο.....και πρέπει να το τελειώσω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 …Σαρδηνια..Δολομιτες...Σλοβενια…ψέλλισα… Κ δηλαδη θα παμε σε νησι?δεν θα δουμε καταπρασινες κοιλαδες,χιονισμενες βουνοκορφες κ γραφικα σπιτακια με γερανια στα περβαζια? Ρωτησε ξανα η Αννουλα… Ευκολη πλεον η απαντηση!! Εδώ που τα λεμε το θελω κ ‘γω το βουνο μου… Δολομιτες θα παμε!! Μεσα στα ψηλα Αλπικα πασα!! Δυο χρονια τωρα περναμε ένα γυρω κ μεσα στην καρδια αυτης της τοσο ιδιαιτερης περιοχης δεν εχουμε μπει…ας γινει φετος λοιπον!! .................... Παλιοαλήτες μηχανόβιοι. Έχετε βαλθεί να με στείλετε Δρομοκαϊτειο. Φέτος έφαγα το καλοκαίρι μου σε διατυπώσεις-ανακαινίσεις-μετακομίσεις, κι εσείς μου τρέχατε όλοι στους Δολομίτες!!! Κι εγώ εδώ, μες το καταχείμωνο να χαζεύω τα ταξίδια σας Μπράβο και σε σας. Και εις άλλα με υγεία. :vv: (Παρεπιπτόντως, απ' τη 2η σελίδα και μετά, οι περισσότερες φωτό δεν εμφανίζονται. Άλλαξες path στο ανεβαστήρι?) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Παλιοαλήτες μηχανόβιοι. Έχετε βαλθεί να με στείλετε Δρομοκαϊτειο. Φέτος έφαγα το καλοκαίρι μου σε διατυπώσεις-ανακαινίσεις-μετακομίσεις, κι εσείς μου τρέχατε όλοι στους Δολομίτες!!! Κι εγώ εδώ, μες το καταχείμωνο να χαζεύω τα ταξίδια σας Μπράβο και σε σας. Και εις άλλα με υγεία. :vv: (Παρεπιπτόντως, απ' τη 2η σελίδα και μετά, οι περισσότερες φωτό δεν εμφανίζονται. Άλλαξες path στο ανεβαστήρι?) Κωστα δεν ξερω τι συνεβη αλλα το ανακαλυψα τυχαια πριν μερικες ημερες...ηδη ειμαι σε επαφη με τον Παναγιωτη Κ στελνοντας του ξανα τα λινκ ωστε να τα διορθωσει. τα πρωτα ποστ εχουν ενημερωθει κ προχωραμε,λιγο αργα καθως ειναι αρκετες οι φωτο κ ο Πανος ειναι λιγακι πνιγμενος τουτη την εποχη. εχω σκοπο να ενημερωσω μολις ολοκληρωθει ξανα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 ..................... εχω σκοπο να ενημερωσω μολις ολοκληρωθει ξανα. Ωραίος! Μη χάσω και τις δικές σου φωτογραφίες, κρίμα είναι. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 μετα απο μια μικρη διακοπη το ταξιδιωτικο ειναι κ παλι στον αερα,διαθεσιμο με ολες τις φωτο αναρτημενες!! ευχαριστω απο καρδιας τους συντονιστες Παναγιωτη Κ. κ Ηλια που αμμεσα βοηθησαν -δαπανοντας πολυτιμο προσωπικο χρονο- κ ανεβασαν ξανα τις φωτογραφιες!! :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες