Jump to content
Grehiel

Μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Eλλάδος

Recommended Posts

Μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Eλλάδος

Ώρα

Τετάρτη, 15 Ιουνίου · 8:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.

ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

Οι αγανακτισμένοι μοτοσυκλετιστές διαδηλώνουν ξανά ειρηνικά.

Σημείο συνάντησης θα είναι αυτή τη φορά το parking του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) στο Φάληρο, και θα καταλήξουμε στο Σύνταγμα όπου θα ενωθούμε με τους υπόλοιπους αγανακτισμένους και θα παραμείνουμε.

Θα σας παρακαλέσουμε να φοράτε ΟΛΟΙ τα κράνη σας.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι η εξής : ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ (ΜΕΧΡΙ ΒΟΥΛΑ) -ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΜΑΛΙΑΣ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Περισσοτερες πληροφοριες ΕΔΩ!

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:

image.jpg

ΧΑΡΤΗΣ ΓΙΑ Σ.Ε.Φ :

image.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλυτερα που γινεται πιο αργα και σε αλλο μερος.

επισης ο Λυκαβητος για μενα ειναι επικινδυνος.

εχει αποτομες κατηφορες... ενα λαθακι στο φρενο και...

καθως και δυσκολες στροφες...δε θελει και πολυ με τοσες μηχανες να παρει καποιος μια στροφη πιο κλειστα/ανοιχτα..και να γινει καμια στραβη/συγκρουση ...και ....μπουμ

ενας να κανει λαθος σε τετοιες καταστασεις , θα γινει χαμος...θα πεσουν πανω του οι πισω...

ενω σε μερος ευκολο κι επιπεδο οι πιθανοτητες ατυχηματος ειναι λιγες...

τωρα αν καποιος πει οτι μονο ασχετος/απειρος θα δυσκολευοταν στο Λυκαβητο...

ε νταξει...ολο και καποιος ασχετος θα υπαρχει σε τοσες μηχανες...αυτο δεν αναιρει τα παραπανω ομως...

ολοι την τεταρτη εκει

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω μεσα !

Θα ειναι και το TRANSALP CLUB εκει, ελατε να κανουμε σαματά.....

Τροποποιήθηκε από τον nikolas fmx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

35 χλμ πορεία?? Δηλαδή περίπου 2 λίτρα βενζίνη. Νομίζω πως υπάρχει καλύτερος τρόπος να αξιοποιηθούν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την τελευταια φορα που ειδα στις ειδήσεις αντίστοιχη πορεία (πριν καμια βδομαδα ηταν, οχι πολυ) ηταν μια πορεια ΞΕΚΡΑΝΩΤΩΝ και ΣΑΜΑΤΑΚΙΔΩΝ. :thumbsdown: Ελπιζω στην επομενη να μην δωσουμε τετοια εντυπωση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την τελευταια φορα που ειδα στις ειδήσεις αντίστοιχη πορεία (πριν καμια βδομαδα ηταν, οχι πολυ) ηταν μια πορεια ΞΕΚΡΑΝΩΤΩΝ και ΣΑΜΑΤΑΚΙΔΩΝ. :thumbsdown: Ελπιζω στην επομενη να μην δωσουμε τετοια εντυπωση...

Αντιστοιχη πορεια εγινε και στις 8 του μηνα, συμμετειχε και το myBike και ηταν ολοι με κρανη. (τουλαχιστον αυτοι του φορουμ)

Μπορεις να δεις και το βιντεο του Μοτοαγαπουλη στο αναλογο τοπικ.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντιστοιχη πορεια εγινε και στις 8 του μηνα, συμμετειχε και το myBike και ηταν ολοι με κρανη. (τουλαχιστον αυτοι του φορουμ)

Μπορεις να δεις και το βιντεο του Μοτοαγαπουλη στο αναλογο τοπικ.....

Έεεεεεεεετσι. :_thumbsup: Ακόμα και η camerawoman στο Stroma μου ήταν με full-face κράνος και παρόλα αυτά τράβηξε νομίζω πολύ καλά και προς όλες τις κατευθύνσεις. :worshippy:

Έχω σκάσει λέμε :ranting:

Δυστυχώς για την Τετάρτη αργά το απόγευμα έχουμε και οι δύο προγραμματισμένο (και προπληρωμένο) οδοντίατρο, οπότε δεν παίζει ακύρωση.

Θα προσπαθήσω αύριο μήπως αλλάξω το ραντεβού, αν και πολύ χλωμό το βλέπω τελευταία στιγμή. Αυτά παθαίνεις όταν σου κλείνουν ραντεβού για 3 βδομάδες μετά. :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίζει τίποτα για θεσσαλονίκη? :meeting:

Κι αν δε παιζει κανονιστε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανονιστε και τπτ θεσσαλονικη ρε γμτ...

Παίζει τίποτα για θεσσαλονίκη? :meeting:

Yπάρχει και στη Θεσσαλονίκη κάλεσμα την Τετάρτη 7:30 το απόγευμα στο λευκό πύργο για μοτοπορεία! Εγώ θα είμαι εκεί! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σήμερα που πέρασα έξω από τον πύργο έλεγε την τετάρτη στις 7 το απόγευμα...

συνάντηση εκεί έτσι?εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι εκεί! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yπάρχει και στη Θεσσαλονίκη κάλεσμα την Τετάρτη 7:30 το απόγευμα στο λευκό πύργο για μοτοπορεία! Εγώ θα είμαι εκεί! :)

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! :_thumbsup: κατά 99% θα ερθω! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα γυρνοντας απο τον καφε παρατηρησα πως σε ολα τα μηχανακια-μηχανες ειχαν αφησει σημειωματα που ανεφεραν την μοτοπορεια της Τεταρτης και ολες τις πληροφοριες (διαδρομη-ωρα) και με bolt την σημειωση να φορουν ολοι προστατευτικο κρανος.Εξεπλαγην με την κινηση αυτη αλλα σκεφτηκα επισης ποιος ηταν ο "χορηγος" για την εκτυπωση τοσων φυλλαδιων κ μαλιστα εγχρωμων.... :_unsure:

Υ.Γ Μακαρι να ειμασταν τοσο οργανωμενοι και μεθοδικοι και σε θεματα που αφορουν αμιγως μοτοσυκλετιστικα θεματα οπως την φορολογηση κρανους,μπαριερες,κακοτεχνια δρομων κτλ..... :_boredom:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταματήστε να πληρώνετε κάρτες, δάνεια, κινητά και άλλα και να δείτε τι ωραία που θα πιεστούν όλοι οι κώλοι εδώ και τώρα! Χτυπήστε το σύστημα μη καταναλώνοντας, τουλάχιστον όχι υπέρ του δέοντος! Εγώ πάντως αυτά κάνω και νιώθω πιο ελεύθερος, σταματάω να τρέφω το ληστρικό τραπεζικό σύστημα και όπου με βγάλει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψήνομαι αλλά δεν μπορώ να δεσμευτώ από τώρα.

Σημερα γυρνοντας απο τον καφε παρατηρησα πως σε ολα τα μηχανακια-μηχανες ειχαν αφησει σημειωματα που ανεφεραν την μοτοπορεια της Τεταρτης και ολες τις πληροφοριες (διαδρομη-ωρα) και με bolt την σημειωση να φορουν ολοι προστατευτικο κρανος.Εξεπλαγην με την κινηση αυτη αλλα σκεφτηκα επισης ποιος ηταν ο "χορηγος" για την εκτυπωση τοσων φυλλαδιων κ μαλιστα εγχρωμων.... :_unsure:

Ο χορηγός είναι γνωστός ή αναρωτιέσαι;

μονο εγω φοβαμαι τη διαδρομη?

sorry για τον ξενερωτο τροπο σκεψης :tomato:

Κι εμένα με έσκιαξε λιγάκι αυτή η Ποσειδώνος / Συγγρού αλλά υποθέτω οτί ως μοτοπορεία θα είναι πολιτισμένη.

Αλλιώς καλύτερα να μην γίνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα